értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Leírás thermopot Panasonic NC-EH40P WTW

Thermopot Panasonic NC-EH40P WTW - előnyök, hátrányok, jellemzők

Leírás thermopot Panasonic NC-EH40P WTW

Műszaki adatok

Műszaki adatok
típus Thermo
kötet 4 l
teljesítmény 700 W
A hőmérséklet fenntartása 25 W
szivattyú automatikus
A fűtőelem típusa zárt spirál
Test anyag műanyag
Jellemzők
biztonság zárófedél, víz nélkül zárva
szűrő ott van
szabályzás van, lépcsőzetes, hőmérsékleti rendszerek - 4, 60 - 100 fok.
időzítő ott van
Vízszintjelző ott van
A jelzés ott van
Méretek (WxHxD) 21,7x32,4x28,7 cm
súly 2,1 kg
További információk öntisztító funkció

Vélemények Termopote Panasonic NC-EH40P WTW

méltóság

 • egy nagyon jó minőségű készülék, melyet apró fókuszban átgondoltak, és amely készen áll arra, hogy azonnal kapjon egy pohár forró forró vizet. Gyermekzár. Eltávolítható felső fedél - kényelmes mosni, leereszteni és vizet gyűjteni. Fogantyú. Minimális gombnyomások a munkában. 90 és 60 ° C közötti lassú hűtés 3,5 óra alatt. Meglepődtem a tömörség, azt hittem, több lenne. Energiafogyasztás: 23W / h 60 ° C-on, 43 W / h 90 ° C-on.

hiányosságokat

 • Annak ellenére, hogy a teáskannának van egy forgó felülete, nem nagyon kényelmesen kilóg a huzal a házból, akkor egyszerűen megakadályozza a forgást. A leállítás után elfelejti a hőmérséklet-beállításokat.

megjegyzés
Röviden, a működési elv:
1. Beállítja a kívánt víz hőmérsékletét (egyszer és mindaddig, amíg ki nem kapcsolja a fényt).
2. Töltött vízzel, és elkezd forralni.
3. Amint a víz felforralja, kikapcsol, és vár, amíg lehűl a beállított hőmérsékletre, majd azt megtartja.

Csak egy hűvös eszköz. Annyira elgondolkodtatóan, hogy maga is felfedezi, hogy a vizet ráöntik, és forró üzemmódba kerül, még a gombot sem szabad megnyomni :) Dicséret a mérnököknek.

A szoptató anyák sokat inni. Egy feleség egy egyéves gyermekkel, most nem ül minden alkalommal a mikrohullámú sütő közelében, várva egy pohár vizet hőre (amit előbb meg kell főzni a vízforralóban), miközben a gyermek sikoltozik - bármikor bejön, és egy pohár vizet kap a kedvenc hőmérsékletéről. Az egyéves gyermekkel rendelkező családok számára ez az eszköz a szükséges értelemben vett mosogatógép. És a mosogatógép után, ez a következő eszköz, amit az embereknek elfoglalniuk kell.
anonim, 2014-02-23 értékelés 5


 

méltóság

 • Mindig kéznél van a megfelelő hőmérsékletgel, nagyon kényelmesen önthető, különösen a nők és a gyermekek számára, nem szükséges egy nehéz vízforralót felemelni, azt a sarok konyha sarkában, helyet takarítok meg.

hiányosságokat

 • A hátrány az egyik, de számomra nagyon lényeges - a víz alulról történő bevitele. Városunkban az artézi kutakból vízellátást biztosítunk, a víz nagyon kemény, a lime-lerakódások nagyon gyorsan felhalmozódnak az alján, és ennek az alacsony hasznosságú homoknak egy része vízzel együtt a pohárba kerül. Most, ha a vízbevitel pár centimétert emel, a probléma eltűnt.

megjegyzés
Már kifejlesztettem egy szabályt, amely segít a villamos energia további megtakarításában. Maximálisan 23 óráig öntöttem vizet a termopotba, és hat órás időzítőre tettem, reggel öt órakor a víz fűtését kezdte (a villamos energia éjszakai tarifája), és hat, amikor felkelek, készen áll a forró víz. Aztán egész nap, amikor a hőmérsékletet fenntartja, négy liter elegendő számunkra.
Maxvl1972, 2010-11-08 értékelés 4


 

méltóság

 • - Más véleményekkel ellentétben - NO PLASTIC SMELL! Az első forralás után a víznek van forralt víz illata és íze. Talán a Panas módosította ezt az egységet, és megszüntette a mágneseket és illatokat.
 • - Szép design. Műanyag.
 • - Az ügy nem nagyon forró.
 • Elég csendes.
 • - Négy vízhőmérsékletet támogat: + 60С + 80С + 90С + 98С (magas forráspontú víz). Pontosan + 90C nagyszerű a tea és kávé számára, a többit valószínűleg nem használják.
 • - A töltés blokkolása. Mielőtt öntsön, nyomja meg a következő gombot. Megmenti a gyermekeket az égési sérülések ellen.
 • - Forgó alsó.

hiányosságokat

 • Összehasonlító:
 • Csak egy töltési módszer (szivattyú gomb). Nincs kézi szivattyú.
 • Ha szorosan illeszkedik a falhoz, nem tudja nyitni a fedelet, miközben vizet öntött.
 • A termopot forgása a tapadó kábel miatt gyakorlatilag értelmetlen.
 • De lehetséges.

megjegyzés
Vettem 4l. Tökéletesen 3-4 főre, este csak egyszer töltsük fel a vizet.
Nagyszerű dolog, ajánlom!
Vixard, 2013-03-16 értékelés 5


 

méltóság

 • A víz mindig készen áll a baba táplálására. Kis helyet foglal el a konyhában. Szépnek tűnik.

hiányosságokat

 • Söpredék. De a vízszűrő gyakori változása (havonta 2-szer van), de nem észlelték.

megjegyzés
A férj megszületett a második gyermeknek.) Elégedett sooooo!)) Teát akarok inni - van idő, és azonnal elindulok, öntsek)) , és ismét elindult a vízforraló bekapcsolásához)) Röviden, nagyon örülök az ajándéknak!
Shevchenko Alekszej, 2013-10-05 értékelés 5


 

méltóság

 • Mindig forró víz.

hiányosságokat

 • Nagyon furcsa időzítő - csak 6 órán keresztül. Ez azt jelenti, hogy este elszaladok - az éjszakára nem teszed az időzítőt, különben ha dolgozni fogsz, akkor kockáztatsz, hogy teát / kávét nem hagysz (a vizet kb. 20 percig forraljuk). Az időzítő megállt, és bekapcsolta. Nincs design - a szokásos fehér konyhai háztartási készülék, de meglehetősen technikailag néz ki.

megjegyzés
Hosszú választotta a modellt, de a márkák közül a választás kicsi. A két egymást követő nem márkás próbabábu alapos bontása és a szolgáltatással való kommunikáció után a választás előre meghatározott volt. 4 literre vitt - két felnőtt, két éves alku, mindig elég egy napig, különösen azért, mert nincs probléma víz hozzáadásával, ha a forrásidő nem kritikus. Állítsa be a hőmérsékletet a minta 90 fokos fenntartásához - igen, és balra. A szokásos módon főzött tea, a kávé és a tea elég meleg ahhoz, hogy ne tudjon azonnal inni folyamatosan - vagy kicsi ételben, vagy akár egy kicsit várjon. Hűtsük le a kisbabát, vagy adjunk hozzá hideg tejet - úgy, hogy egy forró italt mindig készítsen néhány másodperc alatt. Elolvastam, hogy valaki irritálja az öntés során a testen lévő fröccsenést, de sokkal kényelmesebb számomra, ha öntés közben a csészét tartom a kifolyón, és ez a probléma nem merült fel. Általában a dolog hasznos, a vízforraló cseréje nagyon elégedett.
anonim, 2010-10-27 értékelés 5


 

méltóság

 • Hegység. víz bármikor!
 • Az időzítőt 23.00 órakor lehet bekapcsolni (amikor az elektromos energia gazdaságos módja megkezdődik). Én személy szerint három tarifális számlálót állítottam be magam.
 • Tanuljon meg menteni!

hiányosságokat

 • Néhány előny.
 • Valaki azt mondta, hogy a víz fröccsen - így hozza a poharat a lyukba!

megjegyzés
Nem elég azt mondani, hogy elégedett vagyok a beszerzéssel - örülök neki. A vásárlás előtt erőteljes e-vízforralót használtam, ezért folyamatosan melegíteni kellett, mert csak 1,5 liter volt. vagy újramelegítés, ami természetesen nem gazdaságos. Miután telepítettem egy vízszűrőt a mosogatóba, nem tudom, milyen skála van. Nem bántam meg, hogy vettem egy 4 literes termopotot, három felnőtt + gyermek. Még mindig folyamatosan vizet öntünk egy kancsóba ivásra.
ta6e4ka, 2012-08-25 értékelés 5

 

Videó felülvizsgálata termopot Panasonic NC-EH40P WTW


Panasonic-NC40P


Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák