értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Leírás thermopota Polaris PWP 4012D

Thermopot Polaris PWP 4012D - előnyök, hátrányok, jellemzők

Leírás thermopota Polaris PWP 4012D

Műszaki adatok

Műszaki adatok
típus Thermo
kötet 4 l
teljesítmény 800 W
Izzóanyag fém
szivattyú kézi / automatikus
A fűtőelem típusa zárt spirál
Test anyag fém (kettős falak)
Jellemzők
biztonság vízmentes zár
Dupla falak ott van
szabályzás ott van, lépcsőzetes, hőmérsékleti rendszerek - 4, 45 - 100 fok.
kijelző ott van
időzítő ott van
Vízszintjelző ott van
A jelzés ott van
További információk 24 órás forró indítási időzítő, elektronikus kitöltő zár

Vélemények Thermopot Polaris PWP 4012D

méltóság

 • Kapacitás, tervezés, használhatóság, különböző vízelvezető módok, kézi szivattyú, késleltetett indítás

hiányosságokat

 • Szegény hőszigetelés, ezért magas energiafogyasztás a hőmérséklet fenntartásához. a fedél hátulján lévő gőzök lyukai - a falra szerelhető gőz és a kondenzátumot az asztalra kell helyezni

megjegyzés
Szörnyű becsléseket adnak azok a fogyasztók, akik nem akarják (nem tudják, hogyan olvassák el a kezelési útmutatót), így nem tudják, hogy például ki kell zárni a kijelzőt a víz leeresztése előtt (csak a kézszivattyú kinyitása nélkül működik), hogy a forralás megszakítható a hőmérséklet gomb lenyomásával és .d., hozzászokott a vízforraló egyetlen karjához, és mielőtt a termo megijedné magának a teáskannát. Jó modell.
anonim, 2013-01-01 értékelés 4


 

méltóság

 • Okos dolog! A mechanikus szivattyút nem kell szivattyúzni, hanem csak a gombot tartani - látszólag a levegő valahol felfelé húzódik, a víz folyik, és zökkenőmentesen folyik, mint egy elektromos szivattyúnál. Standard számítógép tápkábele. Öt termosztát mód (kikapcsolva, 45, 65, 85, 98 fok) minden esetben meghatározó: 45 a baba ételre, azt hiszem; 65 - a legtöbb kínai teához; 85 az instant kávé, és mindenféle Coldrexes, jól, hideg forró víz. Talán 20 fok a fotóreagensek esetében;). Nagyon jó vízszintjelző. Idõzítõ: ha este ömlött egy liter vizet, és 10 perccel a riasztás elõtt tegye a dobot, akkor mosás után a forró víz készen áll a teára vagy kávéra. Szép design. Kényelmes és stabil hordozófogantyú.

hiányosságokat

 • Mediocre hőszigetelés, ezért jobb, ha nem hagyjuk állandóan csatlakoztatva a csatlakozót, különösen a hőmérséklet fenntartásában. Tompa védelem a fűtés ellen víz nélkül, ha egyáltalán létezik. Az órát minden egyes kihúzás után újra be kell állítani. Nem túl nyilvánvaló ellenőrzés a technofóbok szempontjából.

megjegyzés
Nem vettem ki az utasításokat még a táskából sem: mindent magától értetődő, ha közelebbről megnézzük a gombokat és a kijelzőt, és egy kicsit gondolkodunk. De ha kétséges vagy nem barátságos a berendezéssel, akkor az utasításokat el kell olvasni KÖTELEZŐ. Először teljes terheléssel főztem (körülbelül négy órát vesz igénybe négy liter kitöltése), és az egész szivattyút több szakaszon öntötte a kifolyón. A végén - nincs szaga és íze, nincs műanyag, nincs fém. Ha elektromos szivattyúval vizet öntött, mindig nyomja meg a feloldó gombot - ez nyilvánvalóan egy bolond elleni védelem. Az óra beállításához tartsa lenyomva a gombot, hogy az órát néhány másodpercre állítsa be, órától percre változtassa és rögzítse az időt - ugyanazon gomb ismételt megnyomásával. A felső fedél kinyitásához a biztosítékot piros helyzetbe kell állítani. A vízbevezető nyílás pár centiméterrel az alsó felszín felett van, így amikor a szivattyúk nem szivattyúzik ki a vizet, még mindig körülbelül fél liter belsejében van, de ez valószínűleg csak az égés elleni védelemre szolgál. Ne használjon egyszerű porlasztásos és ecet, rossz a rozsdamentes acélhoz és műanyaghoz, jobb, ha importált folyékony reagenst vásárol, és az utasításoknak megfelelően használja. A másolatom termosztátja pontosnak tűnik. 2690-re vásárolt.
Nightingale Ignat 2013-08-04 értékelés 4


 

méltóság

 • a fém és a műanyag nagyszerű kombinációja, a kellemes világítás, a műanyag nem kiabál, a fedél visszafordul, és le lehet mosni a léptéket.

hiányosságokat

 • Valószínűleg egy kis meleg kabát, ez azt jelenti, hogy nincs elegendő szigetelés, és ennek következtében az elektromos energia és egy rossz termosz belőle.

megjegyzés
nagyon szép. Ez az első termopot, de a szivattyú nagyon játékos és csendes. a vízoszlop nagy és észrevehető. egyszerű menü.
Megik, 2011-03-07 értékelés 4


 

méltóság

 • Tágas. Szükség esetén távolítsa el a felső fedelet (könnyen tisztítható)

hiányosságokat

 • Nem található

megjegyzés
Két éve dolgozom. Nem mondhatok semmit rosszul. Még akkor is, amikor az anyám megérkezett és mosott, és ami a legfontosabb, a fedél, ahogy a jó vízáram alatt kell. Melegítéskor a víz elkezdett áramlani a kifolyóból. Öntsük a vizet és hagyjuk száradni egy napig. Minden meggyógyult.
anonim, 2013-04-07 értékelés 4


 

méltóság

 • Tágas, ami jó egy családnak, ahol szeretnek teát inni. Négy fokos fűtés. A tisztítással kapcsolatban nincs probléma, mivel a tanácsadó deszkáztalanítót ajánlott a boltban. Több mint 1,5 évet használunk, nem volt kár.

hiányosságokat

 • Tényleg hűvös

megjegyzés
Valószínűleg több funkcionális és energiatakarékos modell létezik, de elégedettek vagyunk. A családnak van egy nagymama 90 éves korában, és könnyedén meg tudja küzdeni a teáskanna.
anonim, 2013-05-25 értékelés 4


 

méltóság

 • nagy mennyiségű 4l-es, könnyű használat (bár ez nyilvánvalóan az összes hőcserép tulajdonosa)

hiányosságokat

 • minden alkalommal nyomja meg a feloldó gombot

megjegyzés
Egy nagy családba vitték, mert az elektromos vízforralót még félóránként kell főzni. Először sokszor meg kellett tisztítani a léptéket, de a szűrő kancsó megvásárlása után a problémát megoldották. Meglepően praktikus dolgok! A lényeg, hogy ne felejtsük el vízzel önteni.
Az alacsony ár ellenére már egy éve dolgozik.
highna, 2013-12-10 értékelés 5

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák