Műszaki adatok
Műszaki adatok | |
---|---|
teljesítmény | 1050 W |
Fiókok száma | 2 |
Pirítósok száma | 2 |
Vezérlés típusa | elektronikus |
Pirítás beállítás | van egy sima |
Az egyik oldalon grillezés | ott van |
Mégse gomb | ott van |
Leolvasztási funkció | ott van |
Fűtési funkció | ott van |
Termikusan szigetelt ház | ott van |
Jellemzők | |
Automatikus pirítós központosítás | ott van |
"Extra emelkedés" pirítós | ott van |
Automatikus pirítás | ott van |
Kekszfűtés | nincs |
Crumbs tálca | ott van |
Test anyag | fém |
kijelző | ott van |
Háttérvilágítás vezérlése | ott van |
További információk | 7 fokos pörkölés, funkció "működési ellenőrzés"; memória funkció |
Bork T700 kenyérpirító véleménye
méltóság
- Ez volt az első és eddig az egyetlen kenyérpirító, így semmi sem hasonlítható. megvásárolta, hogy megbízható legyen - a gyártó egy tisztességes fémdoboz: semmi sem olvad el. Van egy rekesz a vezetékhez. Minden más csak az elvárásoknak felel meg. Általában elégedett vagyok, a nagy családot több mint 5 éve rendszeresen használjuk, panasz nélkül.
hiányosságokat
- A Toast hangosan kinyílik, ha nem vársz - ragyog, és felveszi azt is (talán ez a funkció kikapcsolható ????).
- A pirítósok soha nem ugrottak az asztalra, ahogyan a korábbi értékelésekben írtak.
megjegyzés
omela207, 2011-02-07 értékelés 4
méltóság
- Kis méret, szép design, szép kék színű kijelző. A főbb funkciókat panasz nélkül hajtják végre. Van egy kihúzható tálca morzsákhoz.
hiányosságokat
- Ár. A kenyér sima emelésére nincs funkció, amint azt a boltban jelezték.
megjegyzés
A boltban, ahol vásárolt, az árlistára íródott: a pirítósok sima emelkedése, ami nagyon boldoggá tett. Led az ár, ha drága, majd indokolt. Valójában kiderült, hogy a pörkölés után a bumm hallható, és az orosz hosszú kenyér egy darabja az asztalon van. Nagyszerű, talán ezért az ár. Rögtön repülnék az olajjal, egyáltalán nem lenne ár.
elsa777, 2010-09-05 értékelés 4
méltóság
- Nagyszerű design. Az ügy nem sokul fel. Úgy tűnik, hogy minőségi építmény. Garancia 2 év.
hiányosságokat
- Ár.
megjegyzés
Jó kenyérpirító. 2-4 szinten is kiváló klasszikus pirítós kenyeret éget. Természetesen 9 fokos pörkölés túl sok! Hacsak valaki nem szeret enni. Egyoldalas pörkölés funkció a különleges ajánlatokhoz. pirítós kenyér - fikció - pirítós szárad. De ha egyszerre két kenyérpirítót helyez el egy rekeszben, akkor tökéletesen kiderül: ebben az esetben a pirítós az egyik oldalon sült, a másikban pedig puha, másrészt a pörkölés egyaránt megtalálható. Mivel egy kenyérpirító sült krumplival, és a leolvasztási funkció nem szükséges. Szóval, azt tanácsolom, hogy ne hajtsa végre a szuperfunkciók után, hanem egyszerűen csak az építés minősége, a kenyér jellegzetes (egyenletes) pörkölése és a tetszetős dizájn alapján válassza ki a kenyérpirítót. A termék ára nem megfelelő. Bár a design 5+
anonim, 2014-03-21 értékelés 4
méltóság
- Stílusosnak tűnik, valóban egy díszítés a konyhában, jó sütés, a sütés közbeni pörkölés mértékét, nagyon kényelmes.
hiányosságokat
- Enyhén drágább, mint mindenki más.
megjegyzés
Az intelligens eszköz tökéletesen működik, egyrészt nagyon tetszett a sült funkció
anonim, 2011-12-14 értékelés 5
méltóság
- Kiváló minőségű sült, elegáns design, elfogadható ár
hiányosságokat
megjegyzés
Úgy döntöttem, hogy a régi műanyag kenyérpirítót újra cserélem. Nem sokáig választottam, különösen azért, mert nem észleltem sok különbséget a funkcionalitásukban. Természetesen kívánatos lenne a kenyeret egyenletesen sültetni, mert az előző kenyérpirító nem mindig tette meg. Ennek eredményeként az eladó tanácsára egy kenyérpirítót vásárolt. Nagyon elégedett vagyok a vásárlással, és most megértem, hogy a drága és olcsó kenyérpirítók közötti különbség jelentős.Nagyon egyenletesen sült krumplival, nagyon szeretem azt a tényt, hogy tudja, hogyan kell kenyeret sütni az egyik oldalon, míg a főzés során a test nem melegszik fel, és a kenyérpirító tökéletesen illeszkedik a konyhába. Mindenkinek tanácsot adok!
sukhanova28, 2012-02-21 értékelés 5
méltóság
- Gyönyörű, megbízható
hiányosságokat
- mint minden
megjegyzés
Jó illeszkedés a belső térhez. Kiderült továbbá, hogy jól pirítja pirítósát. Nagyon elégedett, soha nem sajnálta.
anonim, 2011-12-13 értékelés 5