értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Irodalmi választás elektromos fogkefe

Hogyan válasszuk ki a fogkefét, és ne sértsük meg a fogakat

Az elektromos fogkefe megfelelő választása

Tartalomjegyzék
 1. Fő kiválasztási kritériumok
 2. További előnyök
 3. Népszerű elektromos kefék gyártói
 4. Közös ügyfélhibák

Az elektronikus szerkentyű gyártói a fogyasztók életét egyszerűsítik. Több évtizede bárki megengedheti magának, hogy vásároljon egy elektromos fogkefét. Nemcsak azért, hogy most már az embereknek nem kell konvulziós mozdulatokat készíteniük a fogak fogmosásakor, az ilyen kefék is hatékonyabban tisztítják a zománcot! Ha nincs ilyen technológiai csoda, akkor ajánljuk vásárolni!

Fő kiválasztási kritériumok

Mit kell először figyelni, szemben a számlálóval, több tucat hasonló modellel?

A fogkefe típusa

Háromféle elektromos kefe létezik:

 • Mechanikus forgó sörtékkel;
 • Sonic (hanghullámokkal tisztítva);
 • Ultrahangos (ultrahangos hullámokkal tisztított).

Az első kategória ismerősebb és megfizethető áron. A második két típus egy kicsit többet fog fizetni, de az elégedett tulajdonosok véleménye tényleg megéri! Ne feledje, hogy az ultrahangos kefék nem javasolnak nagy számú töltelékkel és furnérral, mivel káros hatással vannak rájuk.

Munkafej mozgása

A modern elektromos fogkefék nemcsak egy irányban mozoghatnak, hanem rotációsan is fokozatosan, ami hozzájárul a fogzománc és az interdentális tér alaposabb tisztításához. Az elmúlt években 3D-s modellek is megjelentek a piacon, amelyek a rotációs-transzlációs mozgások mellett pulzáló hatásúak. Az ilyen kefék tökéletesen eltávolítják a plakkot és még a régi fogkőt is (rendszeres hosszú távú használat).

Tisztítási módok

Az egyszerű, olcsó elektromos fogkefék csak egy üzemmódban működnek. Ha gyenge gumik, vékony fogzománcok vagy fogérzékenységgel küzdenek, javasoljuk, hogy gyengéd üzemmódban kefét készítsen.


További előnyök

Mi más a legjobb elektromos kefék jellemzői?

 • Számos fúvókát tartalmaz, amelyek az ütés erősségében változhatnak lehetővé teszi, hogy kényelmesen kefesse a fogait, még akkor is, ha hirtelen problémát okoz az íny vagy érzékenység. A fehérítő csatolmány pedig ragyogóvá teszi a mosolyt! A különböző virágok különböző fúvókáinak szettje több ember családjának is alkalmas lesz.
 • időzítő, amely figyeli a kefe nyomásának mértékét és az egyes fogak tisztításának idejét, megvédi Önt a véletlen károsodástól és a zománc korai kopásától.

Népszerű elektromos kefék gyártói

A következő márkák Oroszországban a legnépszerűbbek:

 • szóbeliB - Elektromos fogkefék, amelyek hazánkban elsőként jelennek meg. Az árkategória 2-8 ezer rubelt tartalmaz. A termékcsaládban akkumulátoros és akkumulátoros modellek találhatók.
 • Panasonic többféle elektromos hangkefe modellt gyárt 900-7000 rubel áron.
 • AEG - olcsó mechanikai és hangkefék, amelyek többsége több tisztítási móddal rendelkezik. Megvásárolható 700 és 2000 rubel között.
 • Donfeel ultrahangos fogkefékre specializálódott. A gyártó modelljei 2-3 ezer rubelt költenek.
 • Philips Az elektromos fogkefék széles választékát kínálja az árkategóriában 800-10 000 rubel. Termékeikből mindenki kiválaszthatja a megfelelőt.


Közös ügyfélhibák

Most beszéljünk arról, mit kell félni, ha elektromos fogkefét vásárolnak.

 1. Vásároljon kefét, amely cserélhető elemekkel működik. Igen, olcsó. Igen, nagyszerűen működik a terepi körülmények között.De az akkumulátorok ára, amelyet hetente egyszer vásárol, meghaladja az akkumulátor kefe kezdeti árát hat hónap alatt. Emellett tudományosan bizonyított, hogy a vezeték nélküli kefék hatékonyabbak.
 2. Egyenes kefe vásárlása - Ez a második hiba. Keresse meg a modellt, amelynek a tisztítófejének lejtése legalább 35 fok lesz - az ilyen kefe képes lesz tisztítani a szájüreg legnehezebben elérhető helyeit.
 3. A harmadik és a legfontosabb hiba elektromos fogkefe vásárlása anélkül, hogy először konzultálnának egy fogorvossal. Nem minden ember használja ezt a csodát a technológia.

Kellemes vásárlást kívánunk! Mosolyogjon gyakrabban!

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák