értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Irodalmi választás elektromos borotvák

Elektromos borotva egy ember számára - nehezebb választás!

Az elektromos borotva megfelelő választása

Tartalomjegyzék
 1. Fő választási szabályok
 2. További funkciók
 3. Az elektromos borotvák legnépszerűbb gyártói
 4. A vevők szörnyűbb hibái

A divatos „szakállas” trend ellenére a legtöbb ember az életük néhány percét minden reggel borotválkozik. Ha számít az időre, amit a férfiak az egész életük során töltenek a triviális tevékenységre, körülbelül hat hónapot vesz igénybe! Egyetértek, ez komoly ok arra, hogy valóban kiváló minőségű borotvát vásároljon. Javasoljuk, hogy válasszon egy elektromos borotvát, mert a feleségek és a lányok nem zavarják. Emellett nem károsítja a bőrt, és használata nem igényel borotválkozó krémet.

Fő választási szabályok

Mi az alapja a megfelelő borotva kiválasztásának? Tekintsük meg a legfontosabb kritériumokat, amelyek alapján kiküszöböljük a nem megfelelő lehetőségeket.

Borotválkozási rendszer

Először meg kell határozni a borotva rendszer típusát. Ezek a következők:

 • rotációs;
 • Rács.

Ha minden alkalommal a borotválkozás után úgy érzi, mintha eltávolította volna a bőr felső rétegét, gratulálok: érzékeny bőrű. A borotvaháló rendszer jobban megfelel az Ön számára. A kialakítás során a pengék a háló mögött helyezkednek el, amely két funkciót hajt végre: rögzíti a szőrszálakat és megvédi a bőrt a sérülésektől. Ezek a borotvák olyan férfiaknak is alkalmasak, akik ritkán borotválkoznak - leginkább a hosszú szőrszálakkal.

Ha észreveszed, hogy a sörték egyenletesen nőnek, akkor megfelelőbb forgó borotva (kerek kerek borotvafej). A pengék a forgó tárcsákon találhatók, ami jobb borotválást biztosít. Az ilyen rendszereket azonban nem ajánljuk érzékeny bőrű férfiaknak.

Borotvafejek

A borotválkozás sebessége és kényelme a borotvafejek számától és kialakításától függ.

A modern elektromos borotvák 2-3 fejjel vannak felszerelve. Ha problémája van, hogy kettő közül választhat, első pillantásra ugyanazok az eszközök, vegye fel azt, amely több borotvafejet tartalmaz. Minél nagyobb a számuk, annál nagyobb a borotválkozási terület, annál gyorsabb az eljárás.

A mozgatható borotvafejek ízlésnek számítanak. Néhány ember jobban hozzászokott ahhoz, hogy rögzített fejű elektromos borotvát használjon - stabilabb a kézben, és nem tud várni a meglepetésektől. A mozgó fejek, ahogy mondják a reklámban, megkönnyítik a nehezen elérhető területek kezelését. Valószínű, de csak abban az esetben, ha tudja, hogyan kell megfelelően használni egy ilyen eszközt: ha erősen megnyomja a borotvát, a fejek könnyen eltörhetnek.

Borotválkozási módszer

Korábban minden elektromos borotva modell száraz borotválást jelentett. Ez a módszer kényelmes, ha nem mindig lehet mosdót találni a közelben. A legtöbb modern elektromos borotva száraz borotválkozásra is alkalmas - kényelmes, praktikus és gazdaságos, mert tulajdonosaiknak nem kell géleket, habokat és borotválkozó krémeket vásárolni.

Néhány évvel ezelőtt az orosz piacon villamos borotvák voltak a nedves borotválkozáshoz. A használatuk folyamata hasonló a szokásos borotva borotválkozásához. Az ilyen borotvák fő előnye a tisztítás: a borotválkozás után azonnal vízzel mosható. Ha konzervatív vagy a szívedben, akkor az ilyen modellek biztosan megfelelnek az ízlésének.


További funkciók

Mi más büszkélkedhet a legújabb modellekkel? Milyenek a szovjet korszak elektromos szörnyei?

 • A trimmer jelenléte szívesen fognak férfiaknak, akik szakállat és szeretetet viselnek, hogy vigyázzanak rá. Ha büszke is van a buja bajuszra, a villás borotva a trimmerrel a nélkülözhetetlen asszisztense lesz a szépségük fenntartásában.
 • Az akkumulátor élettartama - Kiváló kiegészítő kényelem az utazók és üzletemberek számára, akik gyakran utaznak üzleti utakon. Ha ilyen borotvát szeretne vásárolni, vegye figyelembe az akkumulátor kapacitását.
 • A cigarettagyújtóhoz való csatlakozás képessége - Egy másik chip, amely hasznos lesz az autósok számára: vezetők, utazók, távolsági járművezetők.
 • Kiegészítő akkumulátort tartalmaz tapasztalt turisták értékelni fogják. A zavarban sokan elfelejtik feltölteni a borotvát a szállodában, és nem lehetnek lehetősége az úton borotválkozásra. Ilyen esetekben a tartalék akkumulátor életmentővé válik.
 • Az automatikus tisztító rendszer, amely arra figyelmeztet, hogy szükség van a lapátok tisztítására, olyan férfiak számára alkalmas, akik elfelejtik vagy túl lustaak.

Az elektromos borotvák legnépszerűbb gyártói

Melyik elektromos borotválkozó cégek kifogástalan hírnévvel rendelkeznek? Összeállítottuk Önnek a márkák listáját, amelyek minősége biztos lehet benne. Mint mindig, átlagos költségekkel rendeztük őket.

 1. Egy gazdaságos borotva 200-3000 rubel áron vásárolható meg. Természetesen az abszolút olcsó modelleket nem érdemes megvenni - a kések minősége sokban kívánatos. Jobb, ha egy borotvát egy kicsit drágábbra vásárol, míg sokszor hosszabb ideig fog szolgálni. Termékeket ajánlunk SUPRA, MiG, Szaturnusz, MIKMA, Berdsk és Moser.
 2. A drágább elektromos borotvák szélesebb funkcionalitással és kiváló minőségű fémlemezekkel büszkélkedhetnek. 3 és 10 ezer rubelt áron vásárolhatsz ebben az osztályban. Az orosz férfiak körében a legnépszerűbbek az olyan jól ismert cégek által gyártott borotvák Philips, Braun, Panasonic, Remington. Ezeknek a márkáknak a széles választéka lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa a borotvát, amely ideális a funkcióinak és árának.


A vevők szörnyűbb hibái

Az elektromos borotva kiválasztásakor a férfiak legbölcsebb és legveszélyesebb hibáinak besorolásához fordulunk. Jobb előre tudni, hogy mit kell elkerülni. Elõrejelzésre kerül sor.

 1. Az öntisztító elektromos borotva megvásárlása meglehetősen kiütéses lépés, ha nem áll készen arra, hogy rendszeresen vásároljon egy speciális folyadékot, vagy nincs olyan üzlete, ahol a folyadékot értékesítik. Az öntisztítás a belső pengék öblítésével történik a rendkívül megtakarító folyadék segítségével, de minden erőforráshoz hasonlóan általában kifogy. Ha nem áll készen arra, hogy időt és pénzt keresjen és vásároljon „benzint” az elektromos borotva számára, akkor vásároljon egy modellt e funkció nélkül.
 2. Amikor egy boltban vásárol egy borotvát, sokan nem gondolják, hogy minden kés, még a legnehezebb is, idővel unalmassá válik. Miután eltöltött egy csomó pénzt a reklámozott márkára, egy idő után az ember elkapja magát: hol vásároljon cserélhető borotvafejeket? Ez az a hely, ahol a megértés jön: a választáskor csak körül kellett nézni, és megnézni, hogy melyik borotva van az adott boltban. Ha nincsenek ott, hogy beszéljenek, akkor nem szabad ilyen borotvát vásárolni, még akkor sem, ha szuper keveredik. Jobb választani egy egyszerűbb modellt, amelyhez bármikor megtalálhatók a részletek.
 3. Az akkumulátor töltésének első lépése az újratöltés elleni védelem funkcióval nem rendelkező borotva vásárlása. Ha nem szeretné, hogy az újratöltés után közelebb kerüljön az akkumulátor lemerüléséhez, vásároljon egy olyan modellt, amely leállítja az elektromos töltést, ha az akkumulátor 100% -os töltöttségi szintet ér el. És még egy tipp az akkumulátorral kapcsolatban, utalva a második pontra: megtudja, hogy a kiválasztott modell tartalék akkumulátorai vannak-e értékesítve.

Reméljük, hogy tippjeink segítenek a helyes választásban, és hosszú ideig élvezhetik a biztonságos, kényelmes és jó minőségű borotválkozást! Kellemes vásárlást!

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.
Cikk kategóriákban:

értékelés

kiválasztás

Új technológiák