értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Irodalmi választás játékkonzol

Hogyan kell dönteni a játékkonzolról

A játékkonzol kompetens kiválasztása

Tartalomjegyzék
  1. Fő választási szabályok
  2. Egyéb kiválasztási kritériumok
  3. Közös ügyfélhibák

Sokan időről időre akarnak játszani. Valaki erre megy a barátokkal a futballpályán. Mások profi sportot választanak. És még mások is használják a játékkonzolt. Most hat platform van releváns (ha elfelejtjük a hordozható verziókat). Ezek az Xbox 360, az Xbox One, a PlayStation 3, a PlayStation 4, a Wii és a Wii U. Egy nagyon elavult konzolt is vásárolhat egy kisgyermek számára, de nem javasoljuk, hogy ezt tegye meg - vásároljon egy tablet számítógépet. Sokkal többet szeretne a babának. Nos, ez a cikk azt fogja mondani, hogy melyik játékkonzolt választja, ha meg akarja vásárolni.

Fő választási szabályok

Fókuszáljon a munkaterhelés mértékére.

A játékkonzol otthon, a TV közelében található. Gyakran megy haza? Ha rendszeresen munkában vagy barátaival dolgozik, akkor nincs értelme sok pénzt elhelyezni a konzol számára. Szükséges a korábbi generáció - Xbox 360 vagy PS3 - korlátozása. Ezeknek a konzoloknak rengeteg játékot adtak ki. Lehetséges, hogy a forgalmas menetrenddel nem lesz képes megbecsülni a legmenőbb projektek felét.

Sony konzol - minden exkluzív szerelmese számára

Néhány játék csak egy konzolon érhető el - ebben az esetben exkluzívnak hívják őket. A legtöbb ilyen projekt a Sony konzoljával büszkélkedhet. Ha szeretné megérinteni az exkluzív világot, akkor a PlayStation 3-al kezdje el a Uncharted sorozatát, az The Last of the elegáns játékot, a nagy Gran Turismo 6-t és két háborús Istent. A PS4-en hasonló játékok kisebb számban léteznek, de ez 2016-ban változik. Ami a Microsoft termékeit illeti ... Sajnos a konzolok ritkábban adják ki a kizárólagosságot.

Vannak ingyenes alapok? Nézd az aktuális generáció felé

Ha nem fogja menteni, akkor vásárolja meg az aktuális generációs konzolt. Több modern grafikával fog szolgálni - a legtöbb játék felbontása egyenlő vagy nagyon közel van a Full HD-hez. Fontos az is, hogy az új játékokat a PS4-en és az Xbox One-on legalább öt évig szabadítják fel. Ami a régi hűvös játékokat illeti, akkor nem fog hiányozni őket - fokozatosan újra kiadják őket. Legalábbis a PS4 tulajdonosai 2016-ban képesek lesznek átadni az összes Uncharted és a War of God-ot. És tavaly újra kiadtuk a The Us of Us-ot.

Egyéb kiválasztási kritériumok


Fotó: gameshop2000.ru

Ha aktív tevékenységek rajongója, akkor szüksége van egy Wii-re vagy annak fejlett verziójára - Wii U. Egy ilyen előtaggal a képernyő előtt ugrik - ez szükséges a felhasználótól. Ezekhez a konzolokhoz harmadik felek által kiadott tartozékok is rendelkezésre állnak, amelyek lehetővé teszik a fitnesz- és egyéb tevékenységek elvégzését. Ugyanakkor az alacsony grafikával kell megegyeznie - e tekintetben a konzol komolyan alacsonyabb, mint a Microsoft és a Sony versenytársai.

A konzol használatára is összpontosítania kell. Sokan kezdik elfelejteni ezt, de a Sony terméke Blu-ray lejátszóként használható. Ha még mindig nincs ilyen eszköze, akkor a választás nyilvánvaló? Nem igazán, a megfelelő formátum támogatása megszerezte az Xbox One-t. Ezért a film szerelmesei nem tudnak azonnal választani egy adott konzol irányába. Ha pedig a filmet nézni szeretné - ne felejtsük el a távirányító megvásárlását, mivel nem találja meg a készüléket.

Közös ügyfélhibák

A rossz választás leggyakoribb következménye a konzol ritka használata. Néhány ember számára porokat gyűjtött néhány hónapig. Ez annak az oka lehet, hogy egy személynek nincs ideje játszani. Vagy tévedett az előtaggal - egyszerűen nincsenek érdekes játékok a megvásároltnál. Továbbá, egy személy nem tudta kiszámítani a képességeiket - a konzolt megvásárolták, és nem volt pénz a játékokra.

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák