értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Irodalmi választás konyha keverő

Hogyan válasszunk egy jó keverőt

A konyhai keverő megfelelő választása

Tartalomjegyzék
 1. A keverők fő jellemzői
 2. Egyéb kiválasztási kritériumok
 3. Legnépszerűbb gyártók
 4. Gyakori hibák a keverő kiválasztásakor

A keverő egy erős elektromos eszköz a tészta dagasztásához, homogén tömegek készítéséhez, tojásveréshez és egyéb kulináris tevékenységekhez. Ha úgy dönt, hogy megkezdi az utazást a sütés és a desszertek világába, akkor azt javasoljuk, hogy megvásárolja a megfelelő keverőt - hogyan kell csinálni, szívesen tájékoztatjuk Önt.

A keverők fő jellemzői

Kezdjük a három fő kritériummal, amelyek segítenek szűkíteni az üzletekben kínált keverők kínálatát az Ön igényei szerint:

 • Keverő típusa: kézi vagy álló;
 • teljesítmény;
 • Elérhető módok.

Keverő típusa

Kézi keverők néha alkalmas a rajongók számára, hogy kísérletezzenek: ezek a modellek általában kis vagy közepes teljesítményűek, valamint nagyon könnyűek. A fő vitathatatlan előny a tárolás és a szállítás kényelme. A kézi keverő a diákok nélkülözhetetlen asszisztense lesz (az ágy alatti dobozban is tárolható), a kis tipikus konyhák tulajdonosai, ahol nincs elegendő hely keverő nélkül, és a nyári lakosok (könnyedén magával viheted a kertbe).

Helyhez kötött keverők - Ez egy tiszteletre méltóbb lehetőség a kulináris művészet igazi ismerőinek. Ha majdnem minden nap főzzük a tésztát, akkor egy ilyen gép nélkül nehéz lesz. Gyakorlatilag minden helyhez kötött keverő rendkívüli kapacitással rendelkezik: könnyedén gyúrja a merev tésztát, és néhány másodperc múlva a tojásfehérjét hófehér csúcsokká alakítja. De van egy hiba: sok helyet foglalnak el.

Keverő teljesítmény

Ez a meghatározó tényező. A legfeljebb 300 watt kapacitású keverőgépek egyenletes tésztát készítenek palacsintákhoz vagy sárgabarackokhoz, de csak egy 450 wattos keverő képes megmossa a kemény tésztát pite vagy galuskával. A különböző sebességek jelenléte a keverő teljesítményétől függ: minél erősebb a keverő, annál nagyobb a verés sebessége (a habcsók és a légkrémek kedvelői tisztában kell lenniük).

Keverő üzemmódok

A működési módok lehetővé teszik a korbácsolás sebességének és intenzitásának meghatározott paramétereit. Számos különböző mód (pl. A tészta kifröccsenésének csökkentése, vagy a túlmelegedés elleni védelem, amely automatikusan kikapcsolja a keverőt a túlzottan aktív háziasszony kezében, megakadályozva a törést) határozott plusz, de többet kell fizetnie.

Egyéb kiválasztási kritériumok


Tehát valószínűleg már meghatároztad magadnak a szükséges modell főbb tulajdonságait. Ne rohanjon a boltba! Számos más olyan jellemző is van, amelyeket érdemes figyelni:

 • Keverő komplett készlet. Minél több különböző csali, annál jobb. A kompozíciónak legalább kétnek kell lennie: egy univerzális fúvókának és a tojásveréshez. Jó, ha a fúvóka a tisztításhoz (kerek lapos formájú) és a tészta dagasztására szolgáló fúvóka (amely kifeszített spirál alakja) is jelen van.
 • anyagokAmi a készüléket készítette, közvetlenül befolyásolja a készülék élettartamának időtartamát. A hat hónapos intenzív használat után a műanyag keverők émelygésbe kezdnek, így jobb, ha egy fémbetétes keverőt választunk.
 • Tál térfogata álló keverő. Ha 3 literes tálba vásárol egy eszközt, akkor egyidejűleg vásároljon egy jó szerszámot, amellyel a tésztát a falról moshatja.
 • Kézi keverő súlya nem haladhatja meg a 700–800 grammot, ellenkező esetben a saját férjével mérheti a bicepszet egy évig tartó intenzív használat után.

Legnépszerűbb gyártók

Ha olcsó alapozóval rendelkező keverőt szeretne vásárolni, akkor azt javasoljuk, hogy válasszon olyan gyártók modelljeiből, mint a Polaris, Sturn, Kelli, DELTA, Travola - mindegyikben két vagy három fúvókával ellátott költségvetésű kézi keverők vannak, amelyeknek lehetőségei elégségesek a ritka használathoz.

Ha minden nap főz, és tudod, mi a különbség a habcsók és a habcsók között, és mennyi vajat kell tenned a tészta tészta elkészítéséhez, akkor egy megbízható asszisztensre van szüksége egy tiszteletre méltó márkától - Tefal, BORK, Kenwood, Bosch, KitchenAid (olyan vállalat, amely először a világon keverőgépeket gyártott).

Gyakori hibák a keverő kiválasztásakor


Előrejelzésre kerül sor! Milyen hibákat okoz a vevők a mixer kiválasztásakor?

 1. Túlbecsüljük képességeiket. Ha csak keverőedényre van szükséged, hogy rántottait legyőzze, ne vegyen be egy erős vadállatot, amely nem rendelkezik lassú móddal - bosszút állhat egy inkompetens felhasználóval, rántotta rántotta a börtön falára, ruhájára és arcára.
 2. Ne gondoljunk arra, hogy a városban van-e szervizközpont. Volt olyan esetek, amikor a drága keverők tulajdonosai (20 000 rubeltől) egy másik városba kellett utazniuk, hogy megjavítsák őket.
 3. Vásároljon rossz minőségű "tölteléket" tartalmazó keverőket. Ne feledje: az ilyen dinamikus eszköz minden belső részének mint keverőnek fémből kell készülnie! Néhány modell műanyag meghajtói hirtelen elhullást okoznak a vásárlás után néhány héten belül.
Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák