értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Irodalmi választás padlómérlegek

Ilyen súlyokkal és súlyvesztéssel könnyebb

A padlómérlegek megfelelő választása

Tartalomjegyzék
  1. A mérlegek fő típusai
  2. ház
  3. Mérési hiba és a megengedett legnagyobb tömeg
  4. Memória, testtömeg-index és egyéb funkciók
  5. Népszerű padlómérlegek gyártói
  6. Közös ügyfélhibák

A saját súlyát és egészségét figyelő emberek legszükségesebb asszisztense a fürdőszoba mérlege. Legalább hetente egyszer mérve lehetővé teszi a súly és egyéb fontos mutatók ellenőrzését, mert a modern mérlegek kiszámíthatják az optimális testtömeg-indexet, sőt tanácsot adhatnak a fizikai aktivitásról és az étrendről. Úgy tűnik, mi lehetne egyszerűbb, mint a padlómérleg kiválasztása? De ez még az első pillantásra is egy egyszerű eszköz saját árnyalataival rendelkezik.

A mérlegek fő típusai

Szerencsére a fogyasztóknak csak kétféle skálája van: elektronikus és mechanikus.

Mechanikus padozat mérlegek

A mechanikus mérlegek egyszerűek, olcsóak, praktikusak és nem igényelnek elemcserét. Az ilyen mérlegek egy speciális rugó segítségével működnek. Ha a platformra nyomjuk, a rugó a nyílnak a skála mentén mozog, ezáltal meghatározva a súlyt. A mechanikus mérleg előnyei közé tartozik az alacsony költség és a mérési mutatók egyenetlen felületen történő mérésének képessége.

Elektronikus mérlegek

A pontos tömeg mellett az elektronikus mérlegek képesek lesznek meghatározni a szervezetben a víz százalékos arányát, az izom, a zsír és a csontszövet arányát, valamint egyszerre több felhasználó számára is ezeket az értékeket. Néhány fejlettebb skálán még az idő múlásával változó súlyt is készíthet, és lehetővé teszi az optimális testtömeg-index kiszámítását is. Az elektronikus mérlegek kizárólag AA vagy CR2032 akkumulátorokon működnek. Kapcsolja be és ki magát.


ház

A mérlegek leggyakrabban műanyagból készültek - egy olcsó, tartós és könnyű anyag. Drágábbak lesznek olyan modellek, amelyek fémből, üvegből, fából és természetes kőből készülnek. A fém sok hideg felületű ügyfelet elrettent, de ugyanakkor tartós és praktikus. Az üveg nagyon esztétikailag kellemes, de még ütésálló üveg is törhet, ha gondatlanul kezelik. A természetes kő platformja tartós, de súlyos. A fadoboz környezetbarát, szép és praktikus.

Mérési hiba és a megengedett legnagyobb tömeg

A padló háztartási mérlegek minden modellje korlátozott terhelési fokú. Általában a megengedett súly 100-220 kg.

A mechanikai mérlegek mérésekor fellépő hiba elérheti a 0,5 kg-ot. Ezenkívül idővel a tavasz nyúlik, és az ütközés még nagyobb lesz. A mechanikai mérlegek jó választás azoknak, akik csak időről időre mérlegeltek, nem számolva minden grammot, mert a mechanika súlyozási lépése általában 400-500 g, és a terhelési határ 120-130 kg.

Az elektronikus mérlegben a hiba mindössze 300-400 gramm, a mérési skála 100 g-n belül változik. A szokásos elektronikus mérlegek akár 160 kg-os, drágább háztartási modellek ellenállnak - akár 220 kg-ig.


Memória, testtömeg-index és egyéb funkciók

  • emlékezet- ez valójában a felhasználók száma (2-16 fő), a mérlegek emlékeztető eredményei. Néhány modell összehasonlítja a valódi súlyt az előzővel, és még képesek felismerni az egyes felhasználókat.
  • További funkciók. A testtömeg-index kiszámítása (testtömeg-index), a zsír- és izomtömeg meghatározása, a felhasználó jelenlegi súlyának ellenőrzése, kalória-fogyasztás ajánlása, biológiailag aktív pontok masszázsa a lábon, vezeték nélküli kijelző jelenléte - minél több funkció, annál nagyobb a súlya.

Népszerű padlómérlegek gyártói

A padlómérlegek gyártóinak kétségtelen vezetője a német védjegy. Beurer, amelynek fő gyártási iránya a mérőberendezés.E márka mérlegei átgondolt ergonómiai kialakításúak, a legpontosabbak és a minőségiek.

Padlómérlegek Bosch, Philips, Kenwood, Tefal, Rowenta, Gorenje, Zelmer az ár és a minőség optimális aránya.

A gyártók, mint például Clatronic, Hilton, Orion, rejtély, Vitek, Scarlett, Szaturnusz, Magio, fölötti, DEX, Mirta, Elbee, Rotex a legnagyobb költségvetésű termékek előállítása, amelynek legnagyobb hátránya a nagy mérési hiba és a gyakori meghibásodások.


Közös ügyfélhibák

  1. A test zsír- és izomszövetének mérésére szolgáló mérlegek gyenge elektromos kisülésekkel adnak adatokat, amelyek a lábtámaszokon átjutnak a lábakba. De ez a látszólag ártatlan örömnek saját ellenjavallata van. A szívritmus-szabályozók és a terhes nők számára tilos az ilyen eszközök használata, mivel súlyos károsodást okozhatnak egészségüknek.
  2. Egyes emeleti mérlegek mérik az egzotikus egységek súlyát - font, hüvelyk, kövek. Egy ilyen mérlegmodell megszerzése arra kényszerít, hogy ne csak fizikailag, hanem intellektuálisan is javuljon, mert a mérés eredményeit minden alkalommal önmagában a szokásos kilogrammokra és grammokra kell átalakítani.

A drága mérlegek számos további funkcióval rendelkeznek - ez kétségtelenül érdekes megszerzés, de csak azok számára, akik alapvetően küzdenek a túlsúlyos vagy a sportban való aktív részvételével. Más esetekben elegendő, ha a minimális hibával mérő egyszerű minőségi mérlegeket vásárolunk.

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák