értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Hogyan válasszuk ki a megfelelő ütést - garantáljuk, hogy hasznos lesz

Hogyan válasszunk egy jó ütést

Hogyan válasszuk ki a megfelelő ütést - garantáljuk, hogy hasznos lesz

Tartalomjegyzék
  1. Fő választási szabályok
  2. Befejezés és funkcionalitás
  3. Egyéb választási tényezők
  4. A legnépszerűbb lyukasztó gyártók
  5. Közös ügyfélhibák

A minőségi összeszerelt elektromos szerszám használata nagyszerű öröm. Egy ilyen eszköz stabilan fog működni sok éven át anélkül, hogy komoly karbantartást igényelne. De meg kell értenie, hogy az érintett üzletek szó szerint elárasztják az alacsony minőségű termékeket. Általában a fogyasztó szeme ráesik. Hogyan válasszunk egy jó ütést? Ez a cikk megpróbálja megválaszolni ezt a kérdést. Néhány fontos tippet adunk Önnek, melynek köszönhetően kiváló eszköz áll rendelkezésre.

Fő választási szabályok

Fókuszban az eszköz teljesítménye

A lyukasztás legfontosabb paramétere a teljesítmény. 500 és 2500 watt között változhat. Emlékeztetni kell arra, hogy a villamos motor méretének növelése nélkül lehetetlen a teljesítmény növelése. Ebben a tekintetben a legnagyobb másolatok összehasonlíthatók egy jackhammerrel. Könnyen kitalálható, hogy egy szokásos tulajdonos, aki nem szakember, nem vásárolhat ilyen eszközt. Ha egy téglaházban él, akkor elégedett egy kis teljesítményű fúróval. Egy kissé erősebb modellre csak a panelházban lévő lyukak fúrására van szükség. Ha egy "fadarabban" élsz, akkor csak egy rendes fúróra korlátozódhat.

Értékelje az ütést

Amikor meglátogatod a boltot, különös figyelmet kell fordítanod a lyukasztó alakjára. Ezek az eszközök eltérnek az elektronikus eszközöktől az egyediségükben. A kioldó gomb a hátsó falon, az alján vagy akár a hátsó falon is elhelyezhető. Továbbá a perforátor D alakú lehet. Általában erőteljes példányai vannak, a munka, amely bizonyos nehézségeket okoz. Ne felejtsük el, hogy a műszerdobozban gumiszalagok találhatók - nélkülük a kezüket egy pillanat alatt elviselik.

A márka erőssége

Ha kenyérpirítót választ, csak a jellemzőkre összpontosítva, akkor a lyukasztó esetében a márka fontos. Győződjön meg arról, hogy a városban vannak olyan szervizközpontok, amelyek a gyártó termékeit szolgálják. Ebben az esetben nagy a valószínűsége, hogy egyszerűen nem lesz szüksége a szolgáltatásaikra - a kiemelkedő vállalatok elektromos szerszámai nagyobb megbízhatósággal rendelkeznek.

Befejezés és funkcionalitás


Fotó: remontdetskoy.ru

Gyakorlatilag minden fúró műanyag tokkal van ellátva, ami nagyban leegyszerűsíti a szállítást. A berendezés többi része változhat. A költségvetési modellek csak egy fúróval rendelkeznek. Ha egy másik átmérőjű lyukra van szüksége, akkor a többi fúró készlethez kell mennie a boltba. Nem is beszélve arról, hogy a vetőgép nem mentes a vészkárosodástól. Néhány forgó kalapács rendelkezik pótkefével egy elektromos motorhoz. Soha nem bántanak, mivel külön vásárlása sok pénzt fog fizetni. Néhány más gyártó a fúrógépek fúrógépekbe történő beszereléséhez egy adaptert köt össze. Ha még soha nem volt ilyen elektromos szerszámja - nem gondolhat egy adapterre.

Ami a funkcionális, ebben a tekintetben sok perforátor egyenlő. Amint fentebb említettük, csak a teljesítményük különbözik, aminek következtében a szerszám egy vagy másik fordulatszámot tud biztosítani. Ezt a paramétert a legtöbb modellen elérhető speciális kerék segítségével állítják be. A sokk funkció kikapcsolása azonban nem áll rendelkezésre minden ütésnél. Ha nincs, a készülék nem ajánlott téglafal fúrásához. Nem is beszélve arról, hogy egy ilyen szerszám nem lesz képes meghúzni egy maroknyi csavart, még akkor is, ha megpróbálja csökkenteni az orsó forgási sebességét.

Egyéb választási tényezők

Ismét meg kell ismételni, hogy meg kell szednie egy ütést a tervezett munkához. Nincs értelme egy hatalmas szerszámot vásárolni, ha csak a lakásban végez javításokat. Ebben az esetben bármilyen könnyű modellt szerelünk fel, amely standard fogantyúval és gyorskioldó tokmánygal van felszerelve. Ez utóbbi lehetővé teszi, hogy gyorsan megváltoztassa a berendezést, és ez nagyon fontos a készülék csavarhúzóként való használatára irányuló kísérletek esetén.

Ha professzionális javítási vagy építési munkákhoz vásárol egy lyukasztót, akkor ki kell vesztenie. Ebben az esetben ajánlatos olyan modellt választani, amely számos modern technológiát támogat. Különösen a D alakú fogantyúval rendelkező eszközökben elérhető antivibrációs rendszer kényelmesebbé teszi a munkát. Szintén hasznos a por elleni védelem, a fúrógép elhelyezése.

A legnépszerűbb lyukasztó gyártók

Bosch

A német cégcsoport Robert Bosch GmbH-t 1886-ban alapították. Létezésének első éveiben szerény műhely volt a villamosmérnöki és precíziós mechanikában. Most ez az egyesület gépjárműalkatrészek, elektromos szerszámok és biztonsági rendszerek gyártásával foglalkozik. A Bosch forgó kalapácsok megbízhatóak. Minden modern technológiával rendelkeznek, különösen drága modellek esetén. A 150 ország szakemberei választják ezt a terméket.

Makita

A Makita rendkívül reklámozott márka. Az 1915-ben alapított japán Makita Corporation tulajdonosa. A gyár szállítószalagjától különböző benzin- és elektromos szerszámokat használ. A perforátorok különösen népszerűek. A vállalat tartománya professzionális modellként és alacsony költségű eszközökként található. Mindegyikük támogatja a modern technológiát és felismerhető kialakítást.

DeWALT

Az amerikai DeWALT cég 1922-ben született. Különböző építőipari berendezések gyártásával foglalkozik. Az elektromos szerszámok márkás, sárga-fekete kivitelűek, aminek köszönhetően könnyen megkülönböztethetőek a versenytársak termékeitől. A legnépszerűbb DeWALT költségvetésű fúrók azok számára készültek, akik időről időre javítással foglalkoznak. Jelen van a vállalat választékában és a hatalmas hatalommal rendelkező szakmai modellekben.

Metabo

A Metabo márkájú termékek egy német Metabowerke GmbH céget állítanak elő, amely 1924-ben született. Választékában különböző elektromos szerszámok vannak, beleértve a nagyon jó perforátorokat is. A választásukat az amatőrök készítik, akiknek szükségük van saját házuk javítására. A professzionális termékek kevésbé igényesek.

Hitachi

A japán konglomerátum a Hitachi mindent készít egymás után - pontosan ez az a benyomás. Vessen egy pillantást a legközelebbi építkezésre - nagy valószínűséggel talál egy Hitachi kotrógépet. A cég nemrégiben ünnepelt százéves rendezvényeiről óriási számú fúrót értékesítenek a boltokban. Természetesen ezeknek az eszközöknek eltérő a teljesítménye, ami befolyásolja a céljukat. Kivétel nélkül a modelleket zölden festik.

Sturm

A Sturm elektromos szerszámai ellentmondásosak. Néhány perforátor kékre festett, míg más modellek világos színűek. És ez nem függ az eszköz céljától. A termék javára történő választást leggyakrabban a kezdő munkások végzik, akik megpróbálják tesztelni az erősségüket a javításban vagy az építésben.

Interskol

Az orosz "Interskol" cég szinte azonnal a Szovjetunió összeomlása után jött létre. A központ székhelye Khimki. A cég szállítójáról a létezés minden idejére több mint 10 millió elektromos szerszám leereszkedett. Most az ilyen termékek megtalálhatók bármely orosz építési boltban. Minőségéről azt mondja, legalábbis azt a tényt, hogy annak részét Spanyolországban, 2010-ben vásárolták.

Közös ügyfélhibák


Fotó: strport.ru

Ha nem minden eszközzel közeledik az eszköz kiválasztásához, akkor a jövőben sok bajba kerülhet. A leggyakrabban egy lyukasztás egyszerűen sikertelen - ez a legolcsóbb eszközökkel történik. Ne feledje, hogy a fém és a kiváló minőségű műanyag pénzbe kerül, nem is beszélve a motorról. Ha a gyártó olcsó ütést kínál, akkor biztosan valamit mentett. És ez biztosan visszatér hozzánk.

Az ésszerű vásárlók is azzal a ténnyel szembesülnek, hogy az eszközzel való munka bizonyos kényelmetlenségeket okoz. És mindez annak a ténynek köszönhető, hogy túl erőteljes eszközt szereztek, amelyet csak szakemberek igényelnek. Egy szóval, használja a tanácsot - akkor biztosan nem panaszkodik a megvásárolt lyukasztó!

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák