értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Hogyan válasszuk ki a megfelelő kenyérpirítót: garantálja, hogy hasznos lesz

Hogyan válasszunk ki egy jó kenyérpirítót

Hogyan válasszuk ki a megfelelő kenyérpirítót: garantáljuk, hogy hasznos lesz

Tartalomjegyzék
  1. Fő választási szabályok
  2. Egyéb kiválasztási kritériumok
  3. Legnépszerűbb kenyérpirító gyártók
  4. Közös ügyfélhibák

Ki mondta, hogy reggel kezdődik csak kávé és rántotta? De mi van a pirított pirítósokkal? Nincs neked főzni őket? Aztán javasoljuk, hogy menjen a legközelebbi kenyérpirítóba! Csak ne tévesszen el a kiválasztott modellt, mert nincs szükség egy olyan eszközre, amely csak egy év alatt bomlik le?

Furcsa módon, de még az ilyen egyszerű eszközök is nagyban különböznek egymástól. Ezért a kenyérpirító választása megfordíthatja a fejét, kivéve, ha Ön szakértő a háztartási gépek területén. Nézzük meg, hogy mely paramétereket érdemes figyelni.

Fő választási szabályok

Ne tévesszen meg a készülék kialakításával

Mielőtt belépne a boltba, döntse el, hogy milyen pirítóst fogsz főzni. Ha érdekli a szokásos kenyér, a vaj használata nélkül sült, akkor nyugodtan vásároljon egy hagyományos kenyérpirítót. Ezzel semmit sem fog kapni. Akkor is tetszik egy pecsenyes - ez egy sárgaréz kemence analógja, amely akár négy darab kenyeret is tartalmazhat. Nos, ha szendvicseket akarsz főzni, csak a szendvics kenyérpirító felé nézzen.

Sebességkezelési típus

Bármilyen kenyérpirító egy vagy más típusú vezérlést kínál. A mechanikus fogantyúk lehetővé teszik, hogy csak a kenyér pirításának idejét állítsa be. Ebben az esetben a készülék túl közel kell lennie ahhoz, hogy megakadályozza a túlhevítést. Ez sokkal kényelmesebb az elektronikus vezérlésű kenyérpirítóhoz. A kenyér pirításának mértékét (4-10 opció) kínálják. Lehetnek leolvasztási funkciók is.

Értékelje az eszköz megjelenését

A kenyérpirító szinte állandóan áll a konyhában. Ezért nem szabad elrontani a belsejét. Ebben a tekintetben előnyösebb a fém vagy fehér testtel rendelkező eszköz megvásárlása. Az élénk színek csak zavarják Önt.

Egyéb kiválasztási kritériumok


Fotó: cdn-nus-4.pinme.ru

Ha komolyan érdekli a kenyérpirító szendvicskészítő, akkor értékelje a tapadásmentes bevonat minőségét. A szendvics kitöltése olvasztott sajt formájában néha kifolyik. Mossa le a terméket a készülék felszínéről, anélkül, hogy nagy nehézséggel kellene lennie. Ellenkező esetben tízszer fog gondolkodni a szendvics sütés előtt.

Többnek ismernie kell a kenyérpirító kapacitását. Minél magasabb ez a paraméter, annál gyorsabb lesz a kenyér. És reggel nagyon fontos. Ebben az esetben nem beszélünk a megnövekedett energiafogyasztásról. Igen, a kenyérpirító több energiát fogyaszt, de a főzési folyamat sokkal gyorsabb lesz.

Legnépszerűbb kenyérpirító gyártók

A kenyérpirítók gyártását a konyhai eszközök szinte minden gyártója gyakorolja. Hazánkban a legegyszerűbb módja a termékek megvásárlásának Bosch, Philips, Polaris, Panasonic és Moulinex. Ezek a cégek különböző kenyérpirítók módosítását gyakorolják, amelyek árcédulájukban különböznek. Alacsony költségű eszközök kínálnak fölötti, Scarlett, Vitek és maxwell. Enyhén drágábbak az erők által kibocsátott modellek Tefal. Nos, kenyérpirító KitchenAid a jó hűtőgépekhez hasonló költséggel.


Közös ügyfélhibák

Ha véletlenszerűen választ egy kenyérpirítót, súlyos következményekkel járhat. A szendvicsek ragaszkodnak a szendvicsgyártóhoz, amit biztosan nem fog elégedni. A hagyományos kenyérpirító tönkreteheti a konyha belsejét, ezért gyorsan megszabadulhat a megvásárolt készüléktől. És a rossz kenyérpirító bosszantó lehet a lassúsága miatt. Most úgy tűnik Önnek, hogy 5 perc, amelyre a kenyeret sült, rövid idő alatt van. De reggel minden perc értékes!

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák