Oriel 963 (DVB-T2)
Részletes információk
8.9 / 10
értékelés
Oriel 963 (DVB-T2) specifikációk
Általános jellemzők | |
---|---|
típus | digitális tv-tuner |
végrehajtás | külső |
Kapcsolat típusa | önálló |
Videofelvétel | nincs |
FM-tuner | nincs |
Videó funkciók | |
HD támogatás | nincs |
Kimeneti videó formátum | 4:3, 16:9 |
Digitális szabványok | DVB-T, DVB-T2 |
Bemenetek és kimenetek | |
kimenetek | audio, HDMI, scart |
FireWire | nincs |
Egyéb funkciók és képességek | |
teletext | ott van |
Időzített felvétel | ott van |
Késleltetett mód | ott van |
További információk | |
Távirányító | ott van |
Jellemzők | USB 2.0 író támogatással, előlapi kijelző; koaxiális digitális audio kimenet; szülő kulcs, fényképek megtekintése, videofájlok megtekintése; DOLBY DIGITAL támogatás; fém tok |
Oriel 963 véleménye (DVB-T2)
értékelés
5
Előnyök: Nagy, könnyen testreszabható tuner. Gyönyörű kép. Fém tok. Nem fűtött. Intuitív menü. Érzékeny tuner.
hátrányai: Ezek NEM!
megjegyzés: Sok tesztet, összehasonlítást és áttekintést olvastam. Úgy döntöttem, hogy ezen a modellen maradok. Nem mennyire sajnálom. A legjobbat választotta. Szeretném azonnal elmondani a "SOAP" képről. Melyiknek kellene lennie jelen a tuneren. NINCS. Nagyon világos kép. Még a TV 50% -os tisztasága is. Most a berendezésről: TV "Samsung 28" sorozat 4 HD LED UE28F4000AW, HDMI kábel Philips SWV3430S / 10 1,0 méter, Oriei 963 tuner, antenna hullámcsatorna (UHF) 11 elem (külső) passzív. Az irány az Ostankinóhoz (44 km.) A jel erőssége és minősége (Oriel 963 tuner szerint) 99%. Még az AB 011 "TERRA" UHF (DVB-T2) emelőerősítőt is elkészítette. De nem volt rá szükség. Miután TV-t nézett digitális DVB-T2 jelzéssel. Én magam úgy döntöttem, hogy a moszkvai térségben a "THREE COLOR" lemezek nem szükségesek. Sok szerencsét mindenki számára a tuner kiválasztásában. Remélem, hogy tapasztalataim és felülvizsgálataim segíthetnek valakinek.
Dorosenko Gennády
2015. április 12.
Balasiha
Tapasztalat: kevesebb mint egy hónap
értékelés
5
Előnyök: Kiváló modell, gyors beállítás, jó minőség, 20 csatorna egy nyilvános antennán. Minden intuitív!
hátrányai: nem derült ki
megjegyzés: Azt javaslom. nem fűtött
Andreev Vladimir
2015. február 12.
Vsevolozhsk
értékelés
5
Előnyök: Vasbetét, kellemes megjelenésű, gyors menü, jó minőségű képek
hátrányai: Még nem láttam
megjegyzés: Más, fiatalabb modellekhez képest az oriel vevők kiváló megjelenésű és funkcionális konzol, valamint az aktuális idővel rendelkező képernyő. Az ár viszonylag megfelelő a többi vevőkhöz képest.
Pozdnyakov Denis
2015. február 9.
Szentpétervár
Tapasztalat: több hónap
értékelés
5
Előnyök: Kiváló fogadásminőség. A távoli tuner hangereje szabályozott. A távvezérlőn külön gomb található az usb-ra váltáshoz. Ha az "ok" gombra kattint, megjelenik a csatornák teljes listája, a nevével egy másik csatornára mehet. Elegáns távirányító. Készenléti állapotban az óra megjelenik, amely automatikusan be van állítva az Ön részvétele nélkül.
hátrányai: Enyhén "síp", de 4 méterről már nem hallható, nem zavarja az alvást. Nem játszottam le a videót .mov kiterjesztéssel (az otthoni videók legtöbbje). Az első tuner nem volt hajlandó engedelmeskedni a távvezérlőnek, és nem volt ideje a csatornára hangolni. A problémát a helyettesítéssel oldották meg.
megjegyzés: Nagyszerű modell. Elfogadta, mert az analóg tv összes dmv csatornája zajjal és interferenciával érkezik. Víkendház az 1. betonka és a Volokolamki metszéspontjában egy völgyben. Antenna - aktív rács. Ez a tuner minden csatornát kiváló minőségben kap.
2015. február 4.
Moszkva
értékelés
4
Előnyök: Egy csodálatos konzol, gyors csatornaváltással, nagy érzékenységgel, egyszerű és hozzáférhető menüvel, tiszta képpel, stílusos kialakítással, fémtesttel, gyönyörű távirányítóval, a konzol nem melegszik fel a munka során.
hátrányai: A médialejátszó nem játszik le normál sztereó műsorszámmal (PCM), bár ez az opció szerepel az útlevélben. Reméljük, hogy a szoftverfrissítés során a fejlesztők kiküszöbölik ezt a hibát, majd biztonságosan elhelyezhetik 5
2015. február 03.
Volgograd
értékelés
5
Előnyök: Kiváló előtag, a csatornák gyorsan váltakozva, az 500-as koncerteken mindenütt jelenlévő játékos-merevlemez gond nélkül reprodukálódik.
hátrányai: Nem mínuszok, hanem cavilok - készenléti állapotban könnyedén gúnyolódnak, ami éjjel, csendben egy kicsit megterhelhet. Az EPG-EPG részének menüje nem tekintheti meg a műsorfüzetet a csatornák megváltoztatása nélkül, a menü jobb ebben a tekintetben
megjegyzés: 4 hónapig a glitchek és a fűtés használatát nem tartom be, minden nap működik, a recepció 99%, összehasonlíthatok valamit a globo 100-mal és a 2101-es kaszkáddal.
Ushakov Sergey
2015. január 31.
értékelés
5
Előnyök: Magabiztosan fogadja az összes csatornát a szokásos beltéri antennára a város szélén. Gyors keresés problémák nélkül. Kényelmes, erős távirányító szabványos AAA elemekkel. Ezt a modellt külön megvásárolta, miután összehasonlították a legkedveltebbnek, az árnak megfelelőnek, és elolvasta a véleményeket. Nem rossz.
hátrányai: Még mindig szeretnék, a távoli még egy kicsit nagyobb, bár már nagyobb, mint a társaik. A médialejátszó könnyebbé teheti.
megjegyzés: Nagyszerű képminőség, nagyszerű felvétel flash meghajtón. 500 GB-ig terjedő külső adathordozót támogat. A felvétel után 2 órás film lesz körülbelül 6 GB méretű. A Windows 7 rendszerű számítógépek rekordjainak megtekintése - nincs probléma.
Naskatov Nikolay
2014. december 24.
A sas
értékelés
5
Előnyök: Metal blokk. az eset nem fűtött, az Oriel konzolok modellválasztékában a legkényelmesebb távirányító, a jó hangoló, a jó kivitelezés, a SCART és a 3RSA kimenetek egyidejű jelenléte, az előlapon található eredményjelző tábla jelenléte.
hátrányai: Médialejátszóként gyenge. Nem olvassa el az összes videó formátumot. E mutató szerint ez alacsonyabb az „Oriel 910” modellnél, amely sokkal nagyobb számú videóformátumot reprezentál. Enyhén észrevehető a szekrény belsejében, a foglalatban található. De három lépésben már nem hallható, így nem zavar. A csatlakozó kábelek hiánya.
megjegyzés: Digitális tunerként - a legjobb az egész Oriel sorában. A városban még egy visszavert jelet kap egy huzalról készült házi UHF antennáról. A várostól 30 km-re, az antennának szüksége van egy kicsit pontosabb hangolásra, de mégis gond nélkül elkapja a jelet. A repeatertől nagyobb távolságra végzett munka még nincs igazolva. Az ilyen előtagokat sok barátjával tárolta. Mindenki nagyon elégedett volt. 8 darab ilyen tuner már áthaladt a kezemben. Még nincs házasság. Ami a TV-műsorok USB-n keresztüli felvételének lehetőségét illeti, bevallom, hogy még nem próbáltam meg, mert nem volt szükség.
Ha ez a modell egy erősebb és mindenható médialejátszóval rendelkezik (legalábbis az Oriel-910-hez hasonlóan), akkor lehetséges lenne az 5+ -es arány.
És ha az Oriel még egy VGA kimenettel rendelkező modellt is kiadott (számítógép-monitorhoz), akkor életük során felépíthetnének egy emlékművet.
Ha ez a modell egy erősebb és mindenható médialejátszóval rendelkezik (legalábbis az Oriel-910-hez hasonlóan), akkor lehetséges lenne az 5+ -es arány.
És ha az Oriel még egy VGA kimenettel rendelkező modellt is kiadott (számítógép-monitorhoz), akkor életük során felépíthetnének egy emlékművet.
2014. november 22.
Szentpétervár
értékelés
5
Előnyök: Tegnap megvettem az Oriel 963-at. Automatikus módban 20 digitális csatornára hangoltam. A TV-készülék képminősége kiváló. Funke meghajtott külső antenna
hátrányai: Nem tárt fel
megjegyzés: A készüléket fémdobozban hajtják végre, és igen jó minőségűek. Kikapcsolt üzemmódban idő jelenik meg.
2014. november 21.
Istra
értékelés
5
Előnyök: A gyenge jelszinteknél (~ 40%) a minőség 75-80%. AC3 kodek.
hátrányai: Nem találtam
megjegyzés: Megnéztem, amíg telepítettem, de az a tény, hogy a berendezés tulajdonosai nem hívtak meg 1 hónappal a telepítés után, minden rendben van!
alikb05
2014. október 13.
Szentpétervár
Az Oriel 963 (DVB-T2) a következő besorolásra van kiválasztva:
12 legjobb TV-készülékek