értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

10 legjellemzőbb bimetál radiátor értékelés (4. rész)

Mit mondanak az ilyen típusú melegítőkről

Egyéb alkatrészek:
1. Bimetál radiátor kiválasztása
2. Miért pontosan bimetál radiátor?
3. 8 legjobb bimetál radiátor
4. 10 legjellemzőbb bimetál radiátor értékelés
5. Bimetál radiátor szerelése és csatlakoztatása

 

 

Annak érdekében, hogy teljes képet kapjunk a bimetallikus radiátor tulajdonságairól, előnyeiről és hátrányairól, tízet gyűjtöttünk össze a különböző fórumokon a szakemberek és a hétköznapi emberek közül.

«Helyezze a bimetallot a "Rifar" -ból elégedetten, megfelelően szolgálja, magas hőátadást».
Valery S írja a neoenerg.ru-ra

Vlad_128, ugyanazon az oldalon: «Az ilyen radiátorok számos vitathatatlan előnnyel rendelkeznek, tökéletesen illeszkednek bármilyen kialakításba. Csak a szakaszok között gyűjti össze a nehezen eltávolítható port.».

Klyaksa a forumnov.com-on: «Amikor ezeket a radiátorhoz helyezték, Zhekára kiabáltak, mindenkit letettem. Három év áll, minden rendben van. Cégük eladta az eladót, csak a modell nevét nem emlékszem a P-re 1. Csak nagyon meleg. Szükséges a daru felhelyezése. Igaz, van egy üzletünk Szentpéterváron, amely öntöttvasat értékesít, nem rosszabb, mint a bimetál, meg kell nézni».

Prospero, forumnov.com: «Oroszországban Chugunina főként kínai, és a bimetál hőteljesítménye bármilyen módon magasabb. De a globális radiátorokat kell választani, vagy ha a Rifar tervezése fontos számukra, a hazai. És arról, hogy gyakrabban kell tisztítani, vannak olyan szabványok, amelyek szerint a fűtési rendszereket évente ki kell öblíteni, függetlenül attól, hogy milyen típusú radiátorok vannak felszerelve».Alexandr1987 írja: otzovik.com: «Már régóta meg akartam változtatni az öntöttvas radiátorokat a bimetálra, bár az öntöttvasnak tökéletesen kell melegítenie (de nem vette észre). Helyettesítve, elégedett. Nagyszerű kialakítás és hőelvezetés».

Ismét otzovik.com, a vikssena véleménye: «Megváltoztattam az 1963-ban épített öntöttvasomat bimetallikus Global Style-500-ra. Meleg lett a lakásban, még akkor is, ha a szomszédok a vízhiány miatt panaszkodnak. kiváló».

Julia Igorevna a teplostroyka.ru oldalon: «Rögtön az internetre jutottam, de nem találtam semmit érdekesnek, barátaim egyfajta kombinációt javasoltak (mint a bimetál radiátorok). 20 év garanciával rendelkezik. Már negyedik évig használom, meleg, nagyszerű. Még nincsenek megjegyzések. Az igazságok néha repedtek2, de én is szeretem a hangulatot».

A www.forumhouse.ru webhelyet Maria K írja: «A "Global" bimetál radiátorokat helyezték el, a lakás mindig 20 fok. Köszönjük a beszállító illetékes tanácsát. Mindenesetre, a legjobb eredmény, ha vásárol, és megrendelte a berendezések telepítését egy helyen egy cégtől».

Talán a legkevésbé informatív és tömör áttekintés az összes bimetálról. A helyszínen forum.giga.ua, a POLIK felhasználó írta: «Kiváló és esztétikus».

Természetesen nem lehet tökéletes termék. A bimetál radiátorok néha megérdemlik a visszacsatolást. Itt vannak - a forum.academ.org webhelyen, Ivann felhasználó: "Bimetál radiátorok, ez egy tiszta marketing egy drága termék eladására. Ők dicsérik a magas hőátadás, az alumínium és az öntöttvas egy kicsit rosszabb. És a minőség, amit ellenállnak a magas nyomásnak, miért? A rendes radiátorok ugyanúgy nyomják a fűtési rendszerünket. Gyorsabb törtcső. A kérdés az, hogy miért túlfizetett?».Egyéb alkatrészek
:
1. Bimetál radiátor kiválasztása
2. Miért pontosan bimetál radiátor?
3. 10 legjobb bimetál radiátor
4. 10 legjellemzőbb bimetál radiátor értékelés
5. Bimetál radiátor szerelése és csatlakoztatása

 

 

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák