értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Hogyan vásárolhatok az Aliexpress-en?

8 szabályok az Aliexpress.com sikeres vásárlásához. Még olcsóbb nem lehet!

AliExpress.com - az egyik legnépszerűbb hely a Kínából származó áruk vásárlására. Az 1 dollárból és az ingyenes kiszállításból származó árak csak néhány ok, amiért érdemes az első rendet megtenni.

1. szabály
Az Aliexpress.com-on a mobiltelefonról történő vásárlás olcsóbb

Vásárlás mobiltelefonról? Egyszerű! És Aliexpress.com segít ezzel. Nem is olyan régen, a jól ismert bevásárló platform kiadott egy mobil változatot a webhelyéről. Természetesen ez nem túl kényelmes, de az Aliexpress.com a webhelyének széleskörű mobil verzióját támogatja. Most az Aliexpress.com-on történő vásárlás még olcsóbb!


Fotó: savepic.org

Ennek magyarázata meglehetősen egyszerű: az Aliexpress.com kedvezményeket kínál azoknak az ügyfeleknek, akik a mobilalkalmazáson keresztül rendelnek megrendelést. Minden promóció megtalálható a honlapon vagy a hivatalos hálózatokon található Aliexpress.com csoportokban. Ha a vevőnek megvannak a kuponjai a kiválasztott termékhez, a legtöbb esetben a kuponkedvezmény és az alkalmazáskedvezmény egybe kerül.

Tipp a szakértői árból: Ha egy mobilalkalmazáson keresztül nehéz terméket / kényelmetlenséget / lusta / szokatlan terméket választ ki, akkor azt számítógép segítségével végezheti el (nevezetesen adja hozzá a terméket a kosárhoz). És ha AliExpress.com a vásárlás időpontjában állományt kap, majd annak kézhezvételéhez mobiltelefonon keresztül kell fizetni.

2. szabály
Vásárlás előtt használja a speciális keresést

Az Aliexpress.com-on történő keresés egy speciális keresési sorban és a kategóriablokkon keresztül is végrehajtható. De ha a webhely néhány száz opciót ad meg, hogyan válasszuk ki a legjobbat?

Ehhez a keresési blokkban több további paraméter is létezik:

  • Ingyenes szállítás: csak azokat a termékeket sorolja fel, amelyeket ingyenesen szállítanak;
  • Top-Rated (High Rating): a legnépszerűbb és vásárolt tételek;
  • Csak 1 darab (csak 1 komponens): az áruk árát csak egy oszthatatlan részén mutatják ki;
  • Eladási tételek: ideiglenes kedvezmény egy tételre;
  • Eladó Online (Eladó online).


Fotó: savepic.org

Tipp a szakértői árbólV: Nagyon gyakran, a kínai eladók trükköket keresnek - alacsony árat mutatnak, és azt írják, hogy a termék 12 részből áll. Ezután a vevőnek 12-szer többet kell fizetnie az eladó által igényelt összegtől. Ugyanezt teszik a szállítással - maga a termék olcsó, de a szállítás költsége meghaladja a termék valódi értékét, és így megtakarítják a költségeiket.

Minden vásárlásnál (különösen az elektronika esetében) érdemes megkérdezni az eladótól, hogy mi van a csomagban. Ugyanez a termék a különböző eladóktól eltérő "töltelékkel" rendelkezik - valaki csak a töltőberendezésre korlátozódik, és valaki hozzáad egy képernyőfilmet a megrendeléshez.

Tipp a szakértői árból: A keresés alapja - a kategóriák kiválasztása felső-névleges+1 darab csak. Ez a képlet garantálja a kiváló minőségű áruk átvételét.

3. szabály
Mielőtt vásárolna az Aliexpress.com-on, vizsgálja meg az eladó hírnevét és a vásárlók véleményét

Miután megkapta az árut, az Aliexpress.com kéri a vevőket, hogy adjanak visszajelzést és értékeljék az adott eladót és terméket. Az általános minősítés a termék minőségének számtani átlagából, a szállítás sebességéből és a szervizből áll.

Mielőtt megfizetnéd az árut, figyelj az ügyfelek értékelésére és az eladó hírnevére. Nem számít, hogy mennyire alacsony a vételár, nem kell megrendelnie a hírnevet vagy negatív visszajelzést nem tartalmazó eladótól.


Fotó: savepic.org

Tipp a szakértői árból: A kínai eladók trükkje hamis minősítés. Ehhez pozitív képet adnak a termékleíráshoz. Egy tapasztalatlan vásárló csak ezt fogja látni, míg az oldal végi valós értékelés nem származik.

Az eladó hírnevét a termékleírás alatt láthatjuk.Az áruk minőségét a csillagok jelzik (5 csillag - a maximális eredmény), ez a megnevezés az áru alatt található. Minél pozitívabb a vélemény - annál nagyobb a valószínűsége, hogy az első osztályú minőségű termékeket kapja.


Fotó: savepic.org

4. szabály
Ne tegyen hibát a méretben

Nem titok, hogy Kína lakosának testösszetétele nagyon különbözik az orosz lakos teststruktúrájától, és az L és az L méretű európai méretek nem azonosak. Általában a gyártó a minták szerint ruhákat ruház, figyelembe véve a helyi lakosság számát, ezért a méret kiválasztásakor nagyon óvatosnak kell lennie.

Tipp a szakértői árból: a megnevezés "ingyenes méret"Nem jelent szabad méretet és azt a tényt, hogy tetszőleges termetű személynek felel meg. Ez az átlagos kínai srác vagy egy kínai lány mérete. Általában 163 cm magas és körülbelül 45 kg súlyú ember lesz.

Bármilyen ruházat hibája 3 centiméteren belül van. A cipő megvásárlásához mérje a láb hosszát és szélességét. Emlékeztetni kell arra, hogy gyakran a méreteket hüvelykben vagy más értékekben határozzák meg. Ha az áru leírásában nincs információ a centiméterben megadott paraméterekről, vagy kétségei vannak a méret kiválasztásában, akkor érdemes felvenni a kapcsolatot az eladóval, és elmondani neki a paramétereit, és ez viszont a megfelelő méretet fogja tájékoztatni.


Fotó: savepic.org

A jóhiszemű eladóktól származó ruházatot mindig egy leírás tartalmazza, amely meghatározza a stílust, a szövettermékeket, a dekoratív díszeket és a további részleteket (öv, sál).

5. szabály
Használjon kedvezményeket és kuponokat az Aliexpress.com-on történő vásárláshoz

Az Aliexpress.com körüli hype fő oka nagyon alacsony árak. De hogyan lehet még többet megtakarítani?

Az egyik mód a már ismert ajánlatnak tekinthető az áruk mobilalkalmazáson keresztüli megvásárlására. Pontosan tudni kell, mikor és milyen feltételek mellett kaphat kedvezményt.

A második megoldás a kuponok.

Tipp a szakértői árból: Nemaz eladók maguk is kínálnak olyan kuponokat, amelyek egy bizonyos mennyiségű áru megvásárlására vonatkoznak.


Fotó: savepic.org

A harmadik mód a csoportos vásárlás. A vásárlás minden nap délután 11 órakor kezdődik Moszkvában. Néha az eladások témájúak (csak zsákokat vagy szemüveget árulnak). Körülbelül egy nap alatt megismerkedhet az eladásra felajánlott árukkal. A kedvezmények elérik a 90% -ot, de a legfontosabb az, hogy megvásároljunk időt, mert sokan vannak, akik ezt akarják.

Tipp a szakértői árból: Annak érdekében, hogy az eladási időn belül megkapja az árut, akkor érdemes előzetesen megnézni az árut az eladótól, és döntenie kell a választásról, és az értékesítés időpontjában azonnal válassza ki a szükséges paramétereket (szín, méret) és azonnal fizessen.

Az Aliexpress.com évente néhányszor globális értékesítést végez. Általában karácsonyra vagy a kínai újévre korlátozódnak. Az ilyen értékesítésre vonatkozó algoritmus az, hogy olyan speciális kuponokkal vásároljon árukat, amelyek nyerhetők. Az Aliexpress.com-on vagy mobilalkalmazáson különleges versenyeken és flash játékokban játszanak. A kuponok csak az értékesítés időpontjában használhatók.

További információk a webhely napi értékesítéséről, ahol az árak egy kicsit alacsonyabbak, mint az eredeti.

Tipp a szakértői árból: Ha eladásra készül, hogy árut vásároljon, akkor jobb, ha látni fogja, hogy mennyi kerül más eladóktól. Gyakran előfordul, hogy egy másik eladó, akinek nincs kedvezménnyel a költsége, sokkal olcsóbb, mint az eladó részvényekre.

A kedvezmények tekintetében önállóan tárgyalhat az eladóval: szívesen adják fel az árat a nagykereskedelmi vagy drága megrendelés függvényében. Azt is hozzáadhatja a kívánt elemet a kosárhoz - az eladó látni fogja, hogy érdekli őket az elem, és kis árengedményt kap - mindaddig, amíg az elemet eladják.

6. szabály
Kapjon díjat ingyenesen

Az Aliexpress.com áruk megrendelésekor tisztában kell lennie azzal, hogy a határérték minden szállítmányra vonatkozik. Hivatalos értelemben az egy személynek szóló levelezés költsége nem haladhatja meg egy bizonyos összeget.Oroszországban ez a határ naptári hónaponként 1000 euró, Fehéroroszországban - mindössze 120 euró naptári hónapban, és ez az időszak az áru átmeneti tároló raktárba történő beérkezésének időpontjától számított (nagyjából az áruk vámellenőrzési zónába kerültek). Ha a következő tétel az első megérkezését követő 30 napon belül érkezik meg, akkor azok költségét összegezzük és összehasonlítjuk a megállapított határértékkel. Ha 30 nap után lép be, az új naptári hónap visszaszámlálása megkezdődik.

A határérték túllépése esetén a vámhatóság kötelezi a csomag címzettjét díjfizetésre. Általában ez a vám az áru és a megállapított határérték közötti különbség 30% -a. De hogyan lehet elkerülni?

Legalább két okos megoldás van a problémára.

Az első lehetőség: hamis nyilatkozat. A kiválasztott termék fizetése előtt vegye fel a kapcsolatot az eladóval. Minden kínai üzlet tudatában van a csomagokkal kapcsolatos vámmentes átvételnek, így a vevő feladata, hogy emlékeztesse őket erre. Írjon üzenetet az eladónak, jelölje meg a kívánt összeget - ez minden, ami szükséges. Az eladó a nyilatkozatban „hamis” árat jelez, és az áruk biztonságosan átadják a vámellenőrzést. Ez az opció alkalmas áruk átvételére, amelynek költsége meghaladja a megállapított határértéket.


Fotó: savepic.org

Tipp a szakértői árból: De ne feledje, hogy nem szabad túl alacsony árat felvenni. Az a tény, hogy egy okostelefon 15 dollárt fizet, valószínűleg nem igaz, és a vámhatóságoknak joguk van megnyitni a csomagot, és kérelmet küldeni az eladónak az ár módosítására.

A második lehetőség: egy másik személy megrendelése - elegendő az elemek egy részét az anya / testvér / barátnő megrendeléséhez rendelni. Ez az opció alkalmasabb arra a helyzetre, amikor nagy mennyiségű csomagot rendeltek meg, és összköltségük meghaladja a határértéket.

Tipp a szakértői árból: Rendelhető ugyanarra a címre, a legfontosabb, hogy a címzettek eltérőek.

7. szabály
Válassza ki a legjobb szállítási módot

Általában a legtöbb árut Kínából szállítják körülbelül egy hónap alatt, de ez a szám akár 60 nap is lehet. Ennek oka lehet a szabadság (nemzetközi és belföldi), a vámterhelés, az egy adott irányú parcellák teljes száma (számuk jelentősen emelkedik az értékesítés után).

Termék megvásárlásakor mindig választhat egy szállítási módot. A gyors szállítás nagyon drága, de az áruk egy héten belül fogadhatók.


Fotó: savepic.org

Ahhoz, hogy megtudja, hol található a csomag jelenleg, speciális szolgáltatásokat használhat.

Van egy mobilalkalmazás TrackChecker. Az alkalmazás több mint 300 postai szolgáltatást támogat a világon. Ennek az alkalmazásnak az elve abban rejlik, hogy amikor a csomagküldés állapota megváltozik (a küldés, a vámellenőrzési zónába való elhelyezés, a helyi postahivatalba való bejutás), a vevő azonnal értesül. Sok hasonló szolgáltatás létezik, de nem terjed ki ilyen nagy számú postai szolgáltatásra a világon.


Fotó: savepic.org

Fontos szerepet játszik a kézbesítés sebességében, és a címzett helyes címe. Az indexnek pontosnak kell lennie, a várost és az utcát latin betűkkel kell írni.

Tipp a szakértői árból: Nem szükséges a címet angolra fordítani - a helyi postai hatóságok nem fogják azonnal megérteni, hogy hol szállítsák meg a csomagot.

Ha az eladó által megadott szállítási határidő már lejárt, és a csomag még mindig nem érte el a címzettet, lépjen kapcsolatba a feladóval és meghosszabbítsa a határidőt. Ellenkező esetben a webhely automatikusan átadja a csomagot, és bármilyen kérdés esetén (nem kielégítő minőség az áru) nem lesz lehetséges vita megnyitása.

8. szabály
Fedezze fel azokat a webhelyeket, amelyek segítséget nyújtanak az Aliexpress.com termékek vásárlásakor

  1. Mysku.ru - Egy nagyszerű helyszín, hogy megtudja, mit kell vásárolni és hová tegye. Valódi vásárlási véleményeket ad a vásárlónak, megvitatja és kínál különböző termékeket. Magában foglalja mind az Aliexpress.com-t, mind más ismert internetes oldalakat.A helyszín ötlete objektivitás, ezért alig lehet megtalálni a „fizetett” terméket.
  2. Togetho.ru - A webhely azoknak, akik elektronikát vásárolnak. Kiváló kedvezmények, modern, kiváló minőségű berendezések. Elég választani egy terméket, és elküldeni a kódszót az eladónak (részletes utasítások vannak az oldalon).
  3. Hvastik.com - a valódi vásárlók ezen a webhelyen osztják meg vásárlásaik tapasztalatait. Mindenki, aki vásárolt, olyan árucikket hozott létre, amelyben az áruk árát, előnyeit és hátrányait. Általában a webhely neve megalapozza annak tartalmát.
  4. Alitrack.ru - egy webhely is, ahol termékismertető található. Az előny egy aktív fórum, amelynek információi folyamatosan frissülnek.
  5. Shinaprices.ru - Jó hely azok számára, akik menteni szeretnének. Folyamatosan terjeszti a kuponokat (nemcsak az Aliexpress.com-on, hanem más kereskedelmi platformokon is). Magában foglalja a folyamatban lévő promóciókat és különleges ajánlatokat.
Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák