értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Irodalmi választás tabletta

Megérteni, hogyan válasszunk egy jó, jó minőségű és olcsó tablettát

Komplett tabletta kiválasztás

Tartalomjegyzék
 1. Operációs rendszer kiválasztása
 2. Ismerje meg, hogy milyen méretű tablettát válasszon
 3. Válassza ki a tablet legjobb processzorát
 4. véletlen hozzáférésű memória
 5. További funkciók
 6. Ajánlások a kiválasztáshoz

A fogyasztói elektronikai üzletek különböző tablettákkal halmoztak fel. Először úgy tűnik, hogy mindegyikük csak méretben és árcédulában különbözik. Még az eszközök is nagyon hasonlóak! Hogyan válasszunk egy megfelelő modellt? A válasz egyszerű - olvassa el ezt a cikket. Megígérjük, hogy az anyag elolvasása után könnyen kiválaszthatja a legmegfelelőbb tablettát.

Néha a fogyasztó a tabletta kiválasztásakor a másodlagos paraméterekre összpontosít. Ezeket a hibákat szeretnénk elkerülni. Néhány jellemző nem szerepel ebben a cikkben azon az oknál fogva, hogy ne figyeljen rájuk. Egy szóval örülünk, ha ez az útmutató segít!

Operációs rendszer kiválasztása

Az operációs rendszer egy olyan segédprogramok gyűjteménye, amelyek bármely igen összetett elektronikus eszközön elérhetők. Jelenléte lehetővé teszi a "rendes" alkalmazások számára a modul hardver képességeinek használatát, felhasználói interakciót biztosít, stb. A modern tabletták három népszerű operációs rendszer egyikével rendelkeznek: iOS, Android vagy Windows. És az üzletek polcain vannak "tabletták", amelyeken egy pár operációs rendszer egyszerre telepítve van. Ez azonban inkább kivétel a szabály alól, és az Android / Windows kombinációjára vonatkozik.

iOS

A legstabilabb operációs rendszer az iOS. Maximálisan optimalizálható, aminek következtében nincs szükség nagy mennyiségű RAM-ra. Az iOS-en lévő tabletta kiválasztásával felhasználóbarát felhasználói felületet és számos különféle alkalmazást kaphat. De készülj fel arra a tényre, hogy sokan fizetnek. Ez az operációs rendszer az Apple tulajdonát képezi, így csak az iPad tablettákra telepítve van, ami többet fizet, mint az Android vagy Windows rendszerű eszközök. A Cupertins termékei azonban a leghosszabb technikai támogatással rendelkeznek, és még az Apple modulok elavult generációinak teljesítménye sem rosszabb, mint a modern hardverplatformokra épülő versenytársak. Az iOS készülékek teljes családjának hatalmas előnye a legkényelmesebb ökoszisztéma jelenléte. Természetesen ahhoz, hogy teljes mértékben használhassa, több, mint egy eszköz tulajdonosa kell lennie egy fedéllel ellátott almával. Az iOS közelségének hátoldala a felhasználói fájlok közvetlen cseréje és az interfész testreszabásának korlátozása. Nos, a rendelkezésre álló memóriamennyiség bővítésének lehetetlensége sok potenciális vásárlót megrémít.

Előnyök: könnyen kezelhető, könnyen megtanulható, fejlett és kényelmes ökoszisztémával rendelkezik.

hátránya: a platform zárva van, a memóriakártyák nem támogatottak, a harmadik felek fájljainak cseréjével kapcsolatos problémák, a testreszabás lehetetlensége (témák és egyéb segédprogramok telepítése, amelyek megváltoztatják az interfészt).

Android

Az Android operációs rendszer nyitott és ingyenes, ezért a legtöbb tabletta gyártó választja azt. A Google kifejlesztette. A rendszer rendszeresen frissül, de nem érzi a költségvetési eszközök tulajdonosait. Egyes gyártók túlságosan lustaak ahhoz, hogy módosítsák azokat a táblaszámítógépeket, amelyeket új modellek váltottak fel. Az Android nyitottsága azt jelenti, hogy a felhasználók könnyen kicserélhetik a „standard” alkalmazásokat: lejátszót, böngészőt, billentyűzetet, tárcsázókat stb. Egy másik dolog az, hogy a valóban alapvető dolgok megváltoztatása feltételezi az „egyenes” kéz jelenlétét, és gyakran magában foglalja a garancia elvesztését. Ennek az operációs rendszernek a leginkább kellemetlen jellemzője a rendszererőforrások étvágyának növekedése, valamint a digitális „szemét” megakadályozása.Ha egy pár Android-generáció volt, akkor elegendő RAM-ot vettek figyelembeminden gigabájt, majd 2018-ban már körülbelül 2 Gb-t mondtakcsak. Ami a „szemetet” illeti, a beágyazott operációs rendszereszközök még nem tanulták meg, hogyan kell sikeresen kezelni. Különösen elhanyagolt esetekben a kényelmes működési sebesség lehetővé teszi, hogy a készülék csak egy teljes visszaállítást térjen vissza az ALL felhasználói adatok elvesztésével. Szerencsére egy ilyen radikális módszer rendkívül ritka.

Előnyök: gazdag funkcionalitás, az a képesség, hogy saját kezűleg változtassuk meg a felületet, sok ingyenes alkalmazás.

hátránya: ritka rendszerfrissítések a költségvetési táblázatokban, a megnövelt erőforrásigény a stabil működéshez.

A windows

A táblaszámítógépek, amelyeken a fedélzeten van Windows, hosszú ideig létezik. De csak néhány évvel ezelőtt, elkezdték megszabadulni a rajongóktól és a feldolgozóktól, akik erőteljesen fogyasztják az akkumulátort. Az operációs rendszer tizedik változatának megjelenésével az ilyen eszközök interfésze sokkal felhasználóbarátabbá vált. Egyrészt a Microsoft programozói kreatívan adaptálták a szükséges dolgokat, például az aktív alkalmazások gyors megjelenítését, a Back gombot és az értesítési központot. Másrészt a Windows 10 megtanulta, hogyan kell automatikusan váltani egy kényelmesebb módra a billentyűzet használatakor, és a megfelelő algoritmus konfigurálva van. Az Androidhoz képest ez a rendszer jobban optimalizálható az alacsony fogyasztású hardverplatformokhoz. De ugyanez a jellemzője egy közvetett ok volt, hogy a jelenlegi Windows alapú tabletek vagy nagy teljesítményű megoldások, vagy őszintén gyengék, de billentyűzettel. Nos, a Microsoft operációs rendszer fő előnye, hogy szinte minden "felnőtt" alkalmazást képes használni. Néhányan még billentyűzet nélkül is, ha csak a töltés ereje megengedett.

Előnyök: A legmegfelelőbb környezet a teljes körű munkavégzéshez, különféle tartalmakkal, harmadik féltől származó perifériák támogatásával.

hátránya: rendkívül korlátozott számú, átlagos teljesítményszintű ajánlat.

 

Ismerje meg, hogy milyen méretű tablettát válasszon


Fotó: planshetclub.ru

7-8 hüvelyk

A hordozható tabletták mind otthoni, mind munkahelyi vagy iskolai használatra alkalmasak. Ezt megkönnyíti a minimális méretek és súly. Ilyen „tablettákon” keresztül az emberek könyvet olvasnak, zenét hallgatnak, filmeket néznek, vagy az út mentén játszanak. A kompakt tabletták kényelmesek, mint autós navigátorok, valamint a mobil szörfözés eszközei. Végül ez a gyermek kezének optimális mérete.

Előnyök: kompakt méret, minimális súly, alacsony költség.

hátránya: A felbontás gyakran kicsi, és a töltelék nem elég erős.

10 hüvelyk

A legjobb tabletta választás otthoni használatra. Ugyanakkor a modern tabletta modellek olyan vékonyak és könnyűek lettek, hogy szállításuk során nem merülnek fel nehézségek. A nagy méret lehetővé teszi, hogy egy ilyen eszköz esetében jobb hangszórórendszert és nagyobb kapacitású akkumulátort helyezzen el. Számos gyártó azonban úgy véli, hogy egy ilyen nagy tabletta beszélgető GSM-modul, bár akkor is, ha az áramkör kialakítása támogatja a 3G technológiát.

Előnyök: A kijelző mérete alkalmas számos feladat megoldására. Mind mobil, mind helyhez kötött felhasználási forgatókönyvekben.

hátránya: a költségvetési modellek nem elégségesek a képernyőfelbontás miatt, mivel sok tablettának nincs telefonmodulja, a Windows-eszközök nem különböznek a termelékeny töltésnél.

Több mint 10 hüvelyk

Nagyobb táblaszámítógépek vannak. Ezek egy képernyővel rendelkeznek, amelynek átlója 11-13 hüvelyk. Általában ezek az „iOS” vagy „Windows” rendszerű „tabletták”, hasonló méretű méretű Android-eszközök készülnek sokkal ritkábban. Nyilvánvaló, hogy az ilyen eszközök mobilitása nem túl nagy, és általában a szakmai felhasználásra összpontosítanak.

Előnyök: A legjobb méret a kényelmes munka érdekében mind a billentyűzet, mind a ceruzával.Jó filmnézésre.

hátránya: túl nagy méretek és szilárd súly.

Válassza ki a tablet legjobb processzorát


 

Szigorúan figyelembe véve, a legtöbb tabletta „motorja” több specializált csomópontból áll, amelyeket egyetlen szubsztrátumra integráltak, és egy-chip rendszernek (System-on-a-Chip vagy SoC) nevezik. Az egyetlen kivétel az Intel Core M vagy ULV processzorokra épülő professzionális szintű nagy teljesítményű megoldások, de nem fogjuk figyelembe venni az utóbbi jellemzőit.

A magok száma

Tehát egy tipikus SoC számos számítási blokkot (magot) tartalmaz, amelyek ARM-architektúrával rendelkeznek. Ismét a kivételek az Intel Atom egy chipes rendszerek, amelyek x86 / x64 utasításokat futtatnak. A kernelek úgynevezett. az energiafogyasztás optimalizálása érdekében. Mondjuk, hogy a fele magas frekvenciájú és bekapcsol, ha szükséges a nagyobb számítási teljesítmény igényléséhez. A második az idő hátralévő részében működik, és mivel a magok viszonylag alacsony frekvenciájúak, az energiát lényegesen kevesebbet fogyasztják. Egyértelmű tanács - nem adható meg az adott esetben optimális magok száma. Például a 6-os A11 Bionic chip (az Apple-től) megrázza a legújabb 8-magos Helio P40-et (melyet Mediatek készít), melyet úgy neveznek, hogy aprított. A maximum, amit itt ajánlhatunk - figyeljünk a magok „frissességére”. A tabletta processzorának kiválasztásakor a legjobb, ha a Cortex A55 / A75 generálására, vagy legalábbis az A53 / A73 csomagra (energiahatékony / gyors), valamint az egyéni verziókra összpontosít.

Video alrendszer

A mobil processzor második komponense egy gyorsító - egyfajta integrált videokártya. Ha a táblagépet nem szabad játékokhoz használni, vagy összetett grafikával dolgozni, nem lehet különös figyelmet fordítani a csomópont teljesítményére. Ellenkező esetben figyelembe kell venni azt a sebességet, amellyel a videó gyorsító képes lebegőpontos (Flops) műveletek végrehajtására. Ezenkívül a képernyőfelbontás itt is fontos. A kényelmes frissítési arány ötlete mindenki számára eltérő, valamint a grafikus minőségi beállítások követelményei. Mindazonáltal azt szeretnénk mondani, hogy a körülbelül 100 GFlops-os SoC-vel rendelkező tabletták megfelelő teljesítményt nyújtanak.

SoC és gyártói

Az ARM architektúrát maga az azonos nevű cég fejlesztette ki, amely mindenki számára engedélyezte a megoldásait. Jelenleg a szellemi tulajdonhoz fűződő jogokat a japán SoftBank Corporation vásárolja meg. Összesen mintegy 1500 engedélyes, az alábbi termékek iránt érdeklődünk:

APPLE fejsze

A licenc alapján a Cupertino saját magjait fejlesztette ki. Imagination Technologies A PowerVR gyorsítók grafikus alrendszerként használhatók. Az A11 Bionic egy chipes rendszer már rendelkezik saját GPU-val, de az ezen a SoC-n lévő tabletták még nincsenek kiadva. Nagyon erős chipek minden értelemben, még elavult A9. A magok kisebbek, a frekvenciák alacsonyabbak, és a versenytársak mindegyike.

Előnyök: Az Apple tabletta valóban magas játék- és teljesítménnyel rendelkezik, és támogatja a legfejlettebb funkciókat is.

hátránya: túlértékelt.

Exynos

A Samsung az állománymagokat is finomítja. Jelenleg a 7870-es, 7880-as, 7885-ös sorozat és mind a nyolcadadrész SoC-je. A grafikus feldolgozáshoz magasabb verziójú Mali gyorsítók (T830, T880, G71) használják. Mit tudok mondani - egy ilyen rendszer hatalma elegendő a tablet és a tulajdonos minden igényéhez. Szükség esetén a dél-koreaiak a saját készülékeiket és a harmadik fél SoC-t helyezték el.

Előnyök: A Samsung tabletták kiváló teljesítményt és minden modern "frills" jelenlétét jellemzik.

hátránya: ár, néha nem optimalizált firmware.

INTEL ATOM

Ennek az egy chipnek a chipje rendkívül alacsony energiafogyasztás.A cégnek sikerült néhány wattra „kinyomtatnia” hőcsomagját, és most az Intel nem akarja megváltoztatni ezt a pozíciót. Ennek megfelelően nem is beszélünk semmilyen teljesítményrekordról. Sajnos az alacsony költségű Windows-táblák pontosan az Atom platformon alapulnak.

Előnyök: Az Intel Atom chipeken lévő tabletták megfizethető áron és tisztességes autonómiával rendelkeznek.

hátránya: az egyetlen chipes rendszer csak elég egyszerű feladatok elvégzéséhez.

Kirin

Ez a SoC család a Huawei leányvállalatát gyártja az anyavállalat mobileszközének egy részéhez. A kínai nem zavarja az ARM magjainak modernizálását, így az egy chipes rendszerük általában valamivel lassabb, mint az osztálytársaik. Csakúgy, mint az Exynos-ban, a Kirin-zsetonokban vannak Mali grafikus gyorsítók. Az a baj, hogy a HiSilicon mérnökei (vagy menedzsere) szeretnék menteni. Ahol a Samsung SoC a Mali 12-es verzióját használja, a Huawei mobil processzorok gyakran 4-magot fizetnek. Minden következmény.

Előnyök: egy nagyon tisztességes zászlóshajóval rendelkező márka.

hátránya: Az átlagos egy chipes rendszerek jó teljesítményt és középszerű játékokat tartalmaznak.

MediaTek

Az azonos nevű márka teljes körűen képviselteti magát az olcsó megoldások szegmensében. A cég kész magokat és grafikákat (PowerVR és Mali) használ. Nem optimalizál, nincs saját termelése, és a pénzügyi források nem teszik lehetővé a partnerekbe történő befektetést. Ennek eredményeként a MediaTek egy chipes rendszerek elmaradnak az alternatív ajánlatoktól, olyan mértékben, amennyit az elavult technológiai szabványoknak megfelelően gyártanak. Papíron ezek a SoC-k mind szépek lehetnek, de a való életben, nem annyira. De a cég zsetonjai csak tökéletesen működnek a GPS-el.

Előnyök: az elsődleges és a középfokú egy chipes rendszerek nagy száma.

hátránya: észrevehetően rosszabb, mint a vezetők, hogy technikailag növekedjenek.

tátika

A legnépszerűbb és legnagyobb tömegű egy chipes rendszerek. A Qualcomm által kifejlesztett, mélyen feldolgozott, engedélyezett magok és az Adreno saját gyorsítószerei alapján. Az ilyen SoC-k kiváló teljesítményt és játék teljesítményt, jó energiahatékonyságot és más "zsemlét" jellemeznek. A fő hátránya a megnövekedett költség.

Előnyök: A Snapdragon zseton kitűnő, különböző szintű tablettákat készít.

hátránya: viszonylag drága, a legkedvezőbb megoldások a közvetlen versenytársaik számára más platformokon alacsonyabbak.

RockChip,Spreadtrum és hasonlók

Speciálisan a költségvetés-megoldásokra specializálódott. A magok és a gyorsítók, a termelés idején lehetséges „legsúlyosabb” technológiai szabványok, ilyen csontrendszerekből nem várhatunk csodákat.

Előnyök: a megfelelő tabletták csábító árcímkékkel rendelkeznek.

hátránya: alkalmas a leginkább igénytelen felhasználók számára. Általában elavult vezeték nélküli interfészek állnak rendelkezésükre, nem egyáltalán lenyűgözőek az autonómiával.

Technológiai folyamat

Már többször is említettük ezt a kifejezést, továbbra is tisztázni kell, hogy milyenek a normák a SOC létrehozásakor. Ez nagyon egyszerű, annál finomabb a chip topológia, annál magasabb a működési frekvenciája (teljesítménye) és alacsonyabb energiafogyasztása. A technológiailag legfejlettebb mobilkristályokat most 10 nm-es szabványok szerint állítják elő. A 14-16 nm-es technikai folyamat még mindig meglehetősen modern.

véletlen hozzáférésű memória


Fotó: acunnstatic.cdn1.sadececdn.com

 

Ez egy olyan tárolóeszköz, amely gyors hozzáférést biztosít a tartalomhoz, ami a tárolt információk folyamatos karbantartását igényli. Amikor az áramellátás ki van kapcsolva, az utóbbi egyszerűen eltűnik. A táblagép folyamatában az operációs rendszer, a különböző szolgáltatások, a futó alkalmazások, valamint az általuk használt adatok nagy része RAM-ban található. Ha nincs elég hely egy prioritási feladathoz, akkor a háttérben futó felhasználói programok egy része leállítható és az úgynevezett gyorsítótárba kerül.A merevebb változatnál csak fontos adatok maradnak, és az alkalmazások önmagukban teljesen „kirakodnak”. A rossz dolog az, hogy az „operatív” lényeges hiánya nemcsak az eszköz lelassulását, hanem a belső memória aktív használatát is jelenti. felgyorsult kopását. Minél több alkalmazást kíván használni egyidejűleg (például egy szociális hálózati kliens, azonnali üzenetküldő, zenelejátszó, játék), annál hatásosabb lesz a tabletta. Javasoljuk, hogy a játékosok figyelmét a „extra” gigabájtos memória mennyiségére összpontosítsák. Ezzel egyidejűleg az erőforrás egyértelmű feleslege növeli az akkumulátor fogyasztását.

1 GB

Kritikus minimum, elegendő a rendszer és egy vagy két egyszerű felhasználói alkalmazás számára. Elvileg az alacsony energiaigényű eszközöknek ilyen kötetük van, semmi más nem alkalmas. Mindezek közül a legjobb, ha az ebbe az osztályba tartozó tabletta operációs rendszer könnyű felhasználói héjjal rendelkezik. Ideális esetben - "meztelen" Android.

Előnyök: elfogadható áron.

hátránya: szigorúan korlátozzák a háttérben működő programok számát.

2 GB

A normál mennyiségű memória a legtöbb alkalmazás esetében, amelyek mérsékelt "étvágya" a rendszer erőforrásaihoz. Ez elegendő több háttéralkalmazáshoz, sarokhoz vagy két nyitott laphoz a böngészőben, és egy kép megjelenítése a képernyőn olyan felbontással, amely nem nagyobb, mint a Full HD. A "Nehéz" játékok elindulnak, de szinte minden más feladatot le kell állítani. Ez vonatkozik az Androidra és a Windowsra. Az iOS operációs rendszer nem tapasztal 2 GB memória-problémát.

Előnyök: a RAM hiánya szinte soha nem érezhető.

hátránya: A Full HD-nél nagyobb igényes játékok és felbontások elégtelen mennyisége.

3 GB

Kényelmes mennyiségű RAM a legtöbb helyzettel és a tablet használatának forgatókönyveivel. Biztosítja a rendszer stabilitását 2K felbontású képernyő jelenlétében. Az észrevehető késések csak két igényes alkalmazás párhuzamos elindításával figyelhetők meg.

Előnyök: mindig lesz elegendő memória, kivéve a különleges eseteket.

hátránya: gyakorlatilag nem.

4 GB és annál több

A tablettákban több mint három gigabájt RAM található viszonylag ritka. Egy ilyen kötet semmilyen módon nem korlátozza a felhasználót, elég lesz minden alkalmazáshoz és minden háromdimenziós játékhoz.

Előnyök: korlátozások hiánya.

hátránya: magas költség.

További funkciók


 

Memóriakártya-nyílás

Bármely táblaszámítógépnek van ilyen vagy nem volatilis memóriája. Állandónak is nevezik. Tárolja az operációs rendszer és a felhasználói adatokat (alkalmazások, zene, videó, dokumentumok és egyéb fájlok). A rendelkezésre álló hely bővítése segít a microSD memóriakártya-nyílásban. Sajnos, az Apple termékek hiányzik, így meg kell dönteni azonnal, az iPad, hogy milyen mennyiségű belső memória vásárolni.

Wi-Fi, 3G vagy 4G

Mielőtt egy tablettát vásárolna, győződjön meg róla, hogy megismerkedik azzal, hogy mely modulokat használják az internethez való csatlakozáshoz. A költségvetési eszközök csak Wi-Fi-n keresztül adják át az adatokat. Egy kicsit drágább eszközökön van egy SIM-kártya nyílás. Ebben az esetben csatlakozhat 3G hálózatokhoz. A modern modellek képesek működni a negyedik generációs mobilhálózatokkal. Nem lesz felesleges, hogy tisztázza, mely LTE sávok vannak a tableten. A hazai üzemeltetők adatokat cserélhetnek a B3, B7, B20, B38 és B40 sávokon. A nagysebességű internetkapcsolat lehetőségei között azonban nincs különös különbség a 4G-s tabletták között. Visszatérve a Wi-Fi-hez, emlékeztetünk arra, hogy ez a vezeték nélküli interfész 2,4 és 5 GHz-en működik. A tabletta gyakori használatával egy lakóházban vagy egy nagy üzleti központban érdemes választani a kettős sávú modell mellett.

GPS navigáció

A legtöbb tabletta sikeresen végrehajthatja a navigátor funkcióit, de az univerzális rádiómodul segítségével különálló modellek vannak. Ie támogatja a készülék mobilhálózatait - van GPS. Például az iPad "csak" Wi-Fi és Cellular verzióját hívhatja.

fényképezőgép

A fényképezőgépen a tabletta kiválasztásakor figyelni kell a legkevésbé. Most egy ritka gyártó tisztességes optikát és érzékelőt épít egy „pirulába”. A fő modul mátrixának felbontása gyakran öt vagy nyolc megapixel. A fényképek minősége nem haladja meg az okostelefon használatakor kapott átlagárszintet. A költségvetésről szóló táblázatokról, és semmit sem mondani - homályos vagy túl zajos képet adnak.

Billentyűzet támogatás

Alapvető korlátozások bármely Bluetooth-billentyűzet használatához általában, nem. A Windows operációs rendszerrel rendelkező számos modell teljes méretű USB-porttal rendelkezik, ami lehetővé teszi a manipulátor vagy a bemeneti eszköz csatlakoztatását a levegőn a megfelelő adapteren keresztül. Ezeknek az opcióknak a sajátossága az, hogy az ilyen módszerek nem garantálják a párosítás stabilitását, és az energiafogyasztás növekedésével is jár. Ha azt tervezi, hogy a táblagépet aktív szöveges munkával kívánja használni, válasszon egy tablettát egy teljes vagy opcionális billentyűzettel, amely mechanikus csatlakozón keresztül csatlakozik.

Ajánlások a kiválasztáshoz

Rajzbetétek


Fotó: cdn.funkyspacemonkey.com

A rajzolásra szolgáló tabletta kiválasztása során először is figyelni kell:

 • tollal - tartalmaznia kell.
 • a kijelzőn - A felbontásnak és az átlónak a lehető legmagasabbnak kell lennie.

Ezenkívül nézd meg az operációs rendszert. Windows rendszerben rengeteg grafikus szerkesztőt hoztak létre, de nem minden tabletta elindítja a Photoshopot. Ezért bizonyos esetekben érdemes az Android irányába nézni, amely sokkal jobban optimalizálható a hordozható eszközön való használatra. A professzionális iOS modellek ideálisak a digitális kreativitásra, de megfelelő értékük is van.

Tablet számítógép az "Internet" számára


Fotó: u3.s.progorod76.ru

Ha a táblagépet elsősorban az interneten való szörfözés céljából vásárolják meg, vegye figyelembe:

 • a kijelzőn - átlójának elég nagynak kell lennie ahhoz, hogy könnyen leolvassa a finom nyomtatást.
 • 3G vagy 4G támogatás - hála neki, az internetet mobilhálózatokon keresztül érheti el.

Ajánlatos megismerkedni a RAM mennyiségével. Minél jobban működik - minél stabilabb lesz a böngésző, annál több lapot nyithat meg. A legkevésbé érdekes az operációs rendszer. Az interneten való szörfözés ugyanaz az iOS, az Android vagy a Windows esetében.

Tablet számítógép játékokhoz


Ha egy játékot választ, akkor vegye figyelembe:

 • feldolgozó - egy erőteljes grafikus alrendszerrel rendelkező modellre kell összpontosítania.
 • emlékezet - Sok modern játék igényli a kötetét, legalább 3 GB-ra van szüksége.

Ezenkívül ismernie kell az akkumulátor kapacitását. Még egy meglehetősen szilárd akkumulátorral ellátott tabletta sem teszi lehetővé, hogy több mint négy órát egymás után játszhasson. Mit kell mondani egy apró elemű kínai eszközökről ...

Tablet számítógép egy gyermek számára


Fotó: gursesintour.com

Ha tablettát szeretne adni egy gyermeknek, vegye figyelembe:

 • gyermek módban - a gyermek teljesen felesleges a „felnőtt” oldalakon, és a készülék felhasználói felületének színesnek és rendkívül egyszerűnek kell lennie.
 • tartozékok - a készüléknek ellenállónak kell lennie a megnövekedett terheléseknek, ezért egy nagyon védő lökhárító nagyon hasznos lesz.

Ügyeljen arra, hogy a tabletta a gyermek fejlődésével együtt növekedjen. A speciális modellek a gyermekek tartalmához való könnyű hozzáférés szempontjából jóak, de nem rendelkeznek nagy potenciállal.

Jó vásárlást!

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák