értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

7 legjobb tabletta gyártó

Értse meg, melyik tabletta jobb

7 legjobb tabletta gyártó

A tabletták nem lettek „PC-gyilkosok”. A statisztikák azt mutatják, hogy értékesítésük már évek óta csökken. Bár a gyártók különböző kísérleteket tesznek a hordozható készülékek e szegmensével kapcsolatos érdeklődés felújítására, nem javítják a helyzetet. A jelenlegi válság idején a legtöbb hazai fogyasztó érdeklődik a megfizethető és gyakorlati megoldások iránt, amelyek nem lassították a névtábla-márkák népszerűségét. De mivel a felülvizsgálat a legjobb cégekkel foglalkoziktermelők A tabletták, a Digma, az Irbis, a bb-mobile Techno és hasonlók védjegyei, amelyek minősítése Oroszországban meglehetősen magas, nem szerepelnek felülvizsgálatunkban.

APPLE

Első helyen a világpiacon az értékesítés szempontjából, a Cupertino cég Oroszországban csak a harmadik volt 2014-ben, és a későbbiekben még a vezetők közé sem került. Természetesen nem az Apple márka szerinti termékek minőségéről van szó - csak néhány panasz érkezik az első kereskedelmi szempontból sikeres tabletta gyártójához és a trendezőhöz. A főbb panaszok a kaliforniák makacs vonakodásához kapcsolódnak, hogy a mobil eszközöket memóriakártya-nyílásokkal és az Apple tabletták magas áraival felszereljék. Itt az utolsó tényező, és döntő szerepet játszott a hazai vásárlók válságos preferenciáinak kialakulásában. Az Apple nem rendelkezik költségvetési ajánlattal, és az iPad modell (2017) feltételesen a középosztályhoz tartozik. Figyelemre méltó, hogy a vállalat úgy döntött, hogy egyszerűsíti a sorok tartományát, és a generációs sorozatszám helyett a kiadási év hozzáadódik a modelltartomány nevéhez.

Az új iPad Pro bemutatása a WWDC 2017-ben

A vállalat összes tablettájának egyik jellemzője a klasszikus 4: 3-as tényező és a „Retina” kritérium, amely meghatározza a pixel-sűrűséget, amelyet az emberi szem megkülönböztethet egy tipikus távolságtól a képernyőhöz. A filmnézés bármely iPaden nem túl kényelmes, de az Apple soha nem koncentrálta az eszközök használatának multimédiás jellegét, és sok más feladatnál a 16: 9 vagy 16: 10 képarány kevésbé praktikus.

Az Apple iPad Pro fotótáblán

A felső szintű szegmens a frissített iPad Pro modelleket képviseli. Sajnos, az Apple úgy döntött, hogy túllépi a gazdaságot, amit a Microsoft egy kicsit korábban mutatott be, és ezeknek a tablettáknak a szállítási készlete még csak nem is tartalmaz ceruzát, nem is beszélve a billentyűzetről.

következtetés: Az Apple a tabletták egyik legjobb gyártója, de nem mindenki engedheti meg magának ilyen tablettát.

SAMSUNG

A közelmúltban a dél-koreai iparág óriási is egyszerűsítette a tabletták széles választékát a határértékig. Ha két vagy három évvel ezelőtt, a piaci szakértők észrevehetetlen belső versenyt mutattak egyes Samsung vonalak között, most a teljes nómenklatúra a Tab S3 zászlóshajókra korlátozódik, és feltételesen átlagos Tab A eszközök. és Megjegyzés Pro, a védett Tab Active modellek kifejlesztése gyakorlatilag elszáradt, és a Tab E költségvetési sor frissítése nem valószínű. A vállalat ismét felülvizsgálta az eszközök pozicionálásának koncepcióját, és most a 4: 3 képarány a zászlóshajókra támaszkodik, és az alábbi eszközök ismét a multimédiás tartalom kényelmes lejátszására összpontosítanak.


Fotó: vistanews.ru

A Samsung egy hajtogatott kijelzővel ígéretet tett 2016-ban.

A Samsung, a kiemelt tabletták és a legújabb 8 hüvelykes lap A modelljei közül a leginkább érdeklődésre számot tartó modellek közül az első a kiváló minőségű AMOLED képernyők, amelyekre a gyártó vitathatatlanul piacvezető. A második érdekes, mint olcsó megoldás minden családtagnak, beleértve a gyermekeket is. Talán a megmaradt sorozat frissítése a közeljövőben megrendezésre kerülő MWC 2018-as kiállításon lesz közzétéve, de eddig csak arról tudunk, hogy a vállalat tervezi a következő Tab S. bemutatását.


A fénykép egy védett tabletta szélsőséges emberek és üzletemberek számára. Samsung Tab Active, aki soha nem találta meg a fogyasztóját.

következtetés: A Samsung tabletták nagyon népszerűek Oroszországban. De ugyanazon gyártó okostelefonjaival összehasonlítva szegény rokonnak tűnnek. Gyakorlatilag egy új modell kidolgozása során a vállalat szakemberei nem a legmodernebb hardverplatformot választják, ami szükségszerűen elveszíti a megfelelő osztályú okostelefonon használt megoldást.

További részletek:7 legjobb Samsung tabletta

LENOVO

Annak ellenére, hogy az ügyfelek érdeklődése a tabletták iránt általában már évek óta folyamatosan csökken, a kínai technogiant termékeinek népszerűsége és értékesítése folyamatosan növekszik. Mind mennyiségi, mind monetáris szempontból. Valójában, ha megnézzük a Lenovo tabletta különböző modellválasztékát, ebben a tényben semmi meglepő. A termékcsalád szinte minden lehetséges rést fed le, és a vállalat nemcsak az Android operációs rendszeren, hanem a Windows platformon is megoldásokat kínál. A klasszikus formakép esetében a Lenovo most felelős a Tab 4 családért, amelyben a legtöbb 8 hüvelykes és 10 hüvelykes modellek a töltő kapacitással rendelkező közvetlen versenytársakkal kedvezőbbek.

 

A képen Lenovo Miix 510

Könnyen adaptálható bármilyen feladathoz, képesek a hibrid eszközöket összekapcsolni a Miix vonalból, amelyek cserélhető billentyűzete nem zavarja az ilyen eszközök szórakoztató célú használatát. Ismét a „komoly srácok” nem rendelkeznek belépő szintű megoldásokkal (mint a Miix 320), és a „játékosok” egyszerűen nem fenyegetik a szakmai szegmenst, ahol a nagy képernyős átlós és nagyon produktív processzorok, mint az ötszázadik sorozat, futtatják a show-t.


A fényképen egy Lenovo Yoga Tablet 3 PRO projektorral ellátott tabletta látható.

A jóga Tablet tabletták nem mentek sehová, azonnal vonzotta az egyedi design figyelmét. Végül, egy pár „jógis” szerzett egy billentyűzetet, és nem egyszerű, hanem egy érintőképernyőt. Ha a szöveggel szeretne dolgozni, szükség van rá - kapcsolja ki a háttérvilágítást, és használja azt digitalizálóként.

következtetés: A Lenovo a tabletták egyik legjobb gyártója. Végül, de nem utolsósorban, a költségvetési eszközök, valamint az alsó középső szegmensben elhelyezett tabletták hatásának köszönhetően lehetővé vált.

További részletek: 8 legjobb Lenovo tabletta

ASUS

A szomorú látvány a tajvani klasszikus tabletták jelenlegi kínálata. Ha korábban a gyártó többféle módosítással és megfizethető áron csábította a potenciális vásárlókat, most a cég szigorúan pragmatikus - szinte az egyetlen pozíció a fő szegmensekben (és nem mindenben). Emellett a hazai kiskereskedelmi hálózat egyes eszközeit egyszerűen nem találják. Különösen az igazán hűvös 8 hüvelykes ZenPad 3S (Z582KL). Mindazonáltal, az ASUS-ból származó tabletta kiválasztásakor még mindig szó szerint olvassa el a modellmegjelölés minden egyes betűjét, mert a különbség a változatok között éppen lehet, hogy mi. Például a Z301ML és a Z301MFL között.

A képen az ASUS ZenPad 3S 8 (Z582KL)

Nyilvánvaló, hogy a piacelemzők véleménye igaz, hogy a vállalat a hibrid megoldásokra koncentrál. Legalábbis az ASUS-ból származó tabletta ezen kategóriája sokkal teljesebb. Az egyetlen kár az, hogy néhány új tárgy ilyen sokáig az üzleteink ablakaihoz jut. Egy viszonylag olcsó, nagy teljesítményű Transformer Pro T304-et jelentettek be 2017 elején, és nagyon problémás, hogy egy év alatt megvásárolják. Ugyanakkor a „legfrissebb” Mini T103HAF már aktívan kínál.

A képen: ASUS Transformer Pro T304

következtetés: Az ASUS tabletták többé már nem tetszenek a szemnek, de mégis kényszerítik, hogy megterheljék a megfelelő eszköz kiválasztásakor, amennyiben az egyes modellek jellemzői radikálisan eltérhetnek.

 

MICROSOFT

A cég nagyformátumú eszközökre specializálódott, 10 hüvelyk átlóval. Természetesen mindegyikük rendelkezik a Windows operációs rendszerrel.


A tabletta a falon is lóg. Ez egy 84 hüvelykes Microsoft Surface Hub.

Az ilyen eszközök nem élvezik a nagy népszerűséget, de a piac körülbelül 5% -át foglalják el. A főbb Windows-vásárlók az OS-rajongók vagy a felhasználók, akik jól tudják, hogy mit kell, és milyen áron (minden értelemben) meg kell fizetni.

Az eszközök költségvetése és az átlagos árszegmensek a Redmond vállalat tabletjei között egyszerűen nem.

Minden tabletta esetében a képarány 3: 2 marad, ami szintén a vállalat „trükkje”. A 4: 3-as tényezőhöz viszonyítva ez a részarány sokkal jobban alkalmas a filmnézésre. Másrészről a Microsoft Device divízió termékei érzékeny kijelzőkkel vannak ellátva, amelyek a stylusok hatékony használatára összpontosítanak. A Surface Pen legújabb generációja 4098-os nyomást és érzékeket érzékel. Valójában ez az egyik fő különbség a Kvartettől, nem számítva a frissített hardverplatformot. A tablettát teljesen univerzális mini-PC-re lehet állítani.

A Microsoft Surface Studio fotóján

Ha professzionálisan dolgozik a digitális grafikával, akkor nem lehet speciális eszközök nélkül. A vállalat javaslatai közül a Surface Studio néven egy „all-in-one” megoldás található. Bizonyos értelemben ez a termék interaktív grafikus óriás tablettaként tekinthető.

Következtetés.Ha nem veszi figyelembe a magas költségeket, akkor a Microsoft által készített tabletták fő hátránya még mindig a Windows touch szoftver gyenge tartománya.

HUAWEI

A Huawei 2012-ben kiadta az első MediaPad tablettát, és abban az időben volt az egyik legjobb elérhető megoldás. Valójában ez a modell még értékesítés alatt áll.


MegaFon és Huawei közös utazási kiállítás Irkutszkban.

Miután számos könnyű módosítást hajtott végre a piacon, és úgy döntött, hogy sikereket fejleszt, a gyártó a sorokat szakosodott sorokra osztotta: költségvetés (T), multimédia (M) és prémium osztály (X). Az első olyan eszközökből áll, amelyek maximális képernyőfelbontása 1280 × 800, speciális harangok és sípok nélkül, és a tulajdonosok teljes boldogsága miatt nincs több memória. Az uralkodók a harmadik generációra nőttek, és a fejlődés folyamatában elveszítették a zászlóshajót. Inkább a második először „felzárkózott” a sajátosságaihoz, majd megszűnt, és végül ismét két M3 és M3 Lite családra osztották. A Huawei multimédiás tábla egy kiváló akusztikus alrendszer, melyet a vállalatok segítettek a Harman / Kardon szakembereinek fejlesztésében.

A képen látható Huawei MediaPad M3 Lite 10

Ami figyelemre méltó a Huawei MediaPad-oknál, a jelenlegi „gyerekes” mód jelenléte. Sőt, a cég egy 7 hüvelykes tabletta speciális változatát is elkészíti, amely egy kényelmes fogantyúval ellátott, vastag szilikon lökhárítóval rendelkezik. De a hibrid készülékek a gyártótól egyszer ... és hibásak. Mindazonáltal most a 4-5-ös pozícióban van Oroszországban a tabletták eladása tekintetében.

következtetés: A Huawei kitűnő tablettákat készít, de szinte nincsenek billentyűzete és Windows operációs rendszerei (a MateBook az egyetlen és egyedi).

DELL

Ez a vállalat a vállalati szektor egyik legfontosabb informatikai gyártója, ezért a tabletta megoldások megfelelő szinten vannak. Jelenleg a DELL két sor tablettát és egy speciális munkafelületet készít a digitális kreativitás érdekében. A Microsoft Studio-tól eltérően a DELL Canvas termék PC-csatlakozásra tervezték.

DELL Canvas Graphic Studio a CES 2017-ben

A súlyos emberek nagyon felelősek az információk védelméért, és a Latitude 5285 sorozatú tabletták készen állnak arra, hogy az ehhez szükséges eszközöket biztosítsák. A felhasználói hitelesítésnek több lehetősége is van. A 7285-ös vonal ebben az értelemben sokkal egyszerűbb, és „trükkje” az akkumulátor töltésének vezeték nélküli módja. Ilyen lehetőség egy speciális billentyűzetegység és a megfelelő állomásállvány jelenlétében merül fel.

DELL Latitude 7285 vezeték nélküli töltőállomáson

De ez még nem minden.A Latitude 7285 táblagépen pár más kompatibilis billentyűzet van: további akkumulátor vagy rendkívül kis vastagságú.

következtetés: A DELL tabletták elég jóak, üzleti célúak, és néha egyedi képességekkel rendelkeznek.

Melyik cég jobb tabletta?

A vásárlói kereslet és küzdelem csökkenésének összefüggésében a „Melyik cég jobb tabletje - Lenovo, Samsung, Apple vagy más iparági vezetők?” Kérdés nem rendelkezik határozott választ - minden ismert gyártó kiváló minőségű és érdekes termékeket gyárt. Mindegyikük rendelkezik erősségeivel és gyengeségeivel, és a legjobb tabletta kiválasztása a tiéd. Döntse el, hogy mit vár a készüléktől - megbízhatóság, presztízs, megjelenés, kiváló minőségű képernyő, jó fényképezőgép, dokumentumokkal való munkavégzés, biztonság, ésszerű ár? És válassza ki azt a cégtáblát, amelyik az Ön igényeinek megfelelő modelleket gyárt.

Hozzáadjuk, hogy a tabletta fejlődésének egyik modern vektorja a tervezésük hibridizációja. A billentyűzetek, a multifunkcionális dokkolóállomások, a nagyszámú depressziós szinttel rendelkező stylus és az űrben lévő pozíciók most a szükséges evolúció egyik fontos eleme és jele. De ha emlékszel arra, hogy az első tablettákban egy kizárólag érzékszervi vezérlés ideológiája került megállapításra, kiderül, hogy a minta megtört.

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák