értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

15 érdekes lehetőség házi járművek számára

Ahogy mondják, ahelyett, hogy „készült” - „kézzel készített”

Nagyon gyakran élünk gyakorlatilag egy „saját készítésű” világban - nemcsak saját kezünkkel hozzunk létre belsejét, hanem sok olyan eszközt, eszközt, gépet és mechanizmust is készítünk, amelyek segítenek munkánkban, vagy szórakoztatnak a szabadidő alatt. Néha nem annyira hasznos az üzlet számára, mennyire szórakoztató. De a Kulibin nem áll meg!
 


Fotó: sunhome.ru


Gyermekkorunk óta ismertek házi eszközök. És most, még egy gyermek számára, nem fogjuk megbánni az építőipari berendezések hidraulikus hajtóműveit, miután megálltunk rajta.

 

 


Fotó: samodelki.orgTovábbá, kezdve felnőni a mérnöki munkában, az ember arra törekszik, hogy megkönnyítse a saját kézi munkáját - és természetesen elkezdi feltalálni a gépeket improvizált anyagokból. Példa erre egy hordozható, pontosabban „hordozható” kerekesszékből készült körfűrész.

 

 

 

 


Fotó: samodelki.org


Vagy itt is egy jó példa egy saját készítésű géptervezésre - nagyon érdekesnek tűnik, mintha egy állvány a fogaskerekek bemutatására szolgálna a diáktechnikusok számára. Valójában ez egy házi formázógép szekrény bútorokhoz, amely még nagyon jól működik!

 

 

 

 


Fotó: stroimzauralom.ru


Ekkor kezdődnek a gondolatok - hogyan lehet valami bonyolultabbá tenni, ami szintén segíthet a háztartásban. Legalább nyáron és ősszel nyírja a füvet. Az eredmény egy fűnyíró, amely egy régi, tiszteletlen porszívóból készült, még mindig a szovjet rendszer. Futtathat egy sorozatot!

 

 

 

 


Fotó: samodelki.org


És télen? Nincs fű, de szükség van az udvar és az út tisztítására is. Kérjük, itt van egy érdekes változata a hóeltakarító berendezésnek, amelyet hulladékanyagból is gyűjtöttek.

 

 

 

 


Fotó: forumhouse.ruDe persze, ez nem a végső álma a mi DIY. Bármely kézműves tervezőnek a saját kezével történő összeszerelés boldogsága érdekében, egy autó, ami útközben lesz! Mitől - ez így megy ...

 

 

 

 Elég vicces autó, bár száz százalékkal dolgozik. Csak itt van a kérdés: hogyan, végül is, ilyen hegyekben és mocsarakban vezetünk, ha nincs kabin, ami alapvetően véd a fröccsenés ellen, legalábbis. Vagy az ágakból, amelyek a fej tetejére kopognak.

 

 

 

 És ezen a traktoron (vagy még mindig egy kocsi?) A tulajdonos, ahogy látod, a gombahoz megy az erdőbe. Nos, vagy kiválaszthat egy fát a fák levágására. És az eszközt az erdőbe szállíthatja!

 

 

 

 
Ez azt jelenti, hogy a fejlődés már nyilvánvaló - kezdjük el a kemény munkát, és ennek következtében a nehéz berendezéseket. A hótisztításhoz egy mini buldózert gyűjtünk az autóból.

 

 

 

 És akkor - a területen végzett munkára (vagy a kertben, aki mi van) - szántja meg saját kezével.

 

 

 

 Ez egyébként is egy eke, egy meglehetősen eredeti design:

 

 

 

 A kerti telken történő ásatási munkák elvégzése érdekében, akár a tájépítésig, akár a felszíni változásig, egy mini kotrógépre van szükség:

 

 

 

 


Fotó: samodelki.org


Néhányan, és még komolyabb kotrógépek is gyűjthetők otthon:

 

 

 

 
És gépkezelőink teljesen egyedülálló emberek! Végül is ez a multifunkcionális traktor sok „harang és síp” -al is rendelkezik - és nyilvánvalóan nem a gyárban.

 

 

 

 


Fotó: vas-s-al.livejournal.com


És végezetül - egy egyedülálló katonai felszerelés! Valóban, egy ilyen páncélozott traktoron, csak egy csatában, hogy a német tartályokkal szemben álljon. Kíváncsi vagyok, mit tehetne még?

 

 

 

 


 

 

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák