értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

15 gipszkarton mennyezeti lehetőség a nappaliban

Fotók egyszerű és összetett gipszkarton mennyezetről a hallban és a nappaliban. Plusz remek ötletek a javításhoz!

A nappali (vagy csarnok) a leginkább "felelős" hely a házban. Itt találkozunk a látogatókkal. Itt az egész család gyakran összegyűlik az esti órákban - vacsorázni, megvitatni a híreket, beszélgetni és nézni a tévét. Ezért különösen a gondosan tervezett nappali kialakítása, a legjobb bútorok és kiegészítők vásárlása itt történik.

Az egyik módja annak, hogy a belső tér egyedülálló legyen a gipszkarton használata a mennyezetben. Ez az anyag lehetővé teszi, hogy kísérletezzen formájával és színeivel, sima és görbe vonalú szerkezeteket is készíthet belőle.A nappali függesztett gipszkarton mennyezetek egy-, két- vagy többszintűek lehetnek. Ez utóbbi, különösen feszültséggel kombinálva, különleges mágikus hangulatot biztosít a szobának.
 azaz többszintű A tervezőket úgy tervezik, hogy szokatlan belső tereket hoznak létre, amelyek kiemelik az érdemeket és elrejtik a szobák hátrányait. Például, ha a lakás nem rendelkezik a konyhát elválasztó falakkal a nappaliból, a hálószobából a nappaliból és a hálószobából az irodából, akkor a többszintű vászon jól megtervezett kialakítása segíti a szobák vizuális zónáját. Többek között ez a kialakítás csak a szobát díszíti és kényelmesebbé teszi.

 

 A modern tervezők többszintű mennyezetet hoznak létre:

 

 

  • szimmetria;
  • különböző geometriai alakzatok: ellipszis, sokszög, kör, négyzet, rombusz, háromszög, trapéz stb .;
  • különböző absztrakciók;
  • formák, vonalak és görbék kombinációi;
  • mindenféle feltalált forma;
  • interleveles cseppek stb.


A gipszkarton gyakran kombinálható stukkóval és karnézokkal, amely lehetővé teszi a mennyezet és a mennyezet használatát klasszikus stílusban, rokokóban és másokban.

 

 


Fotó: www.housedirection.com

 

 

 

 


 

 

 

 


 

 

 

 


Fotó: www.zenithenterprises.co.in


A többszintes mennyezetbe épített halogénlámpák sokkal érdekesebbé teszik a helyiséget, mint amit a szokásos csillár világít.

 

 

 

 


 

 

 

 


Fotó: www.timticks.com

 

 

 

 


Fotó: 3.bp.blogspot.com


Nem szükséges, hogy a gipszkarton telepítésekor egy egyenetlen és időigényes mennyezet tulajdonosa legyen, mert a megoldások változatossága a szobát egyedileg teszi. Ha a mennyezeted sima, akkor a podshivnye-t is fel lehet szerelni, és a rajz, amely bármilyen lehet, segít a szobának kényelmesebbé és szebbé tenni.

 

 

 

 


Fotó: www.timticks.com

 

 

 

 Ne feledje, hogy a gipszkarton függesztett mennyezet 8-12 cm-rel csökkenti a szoba magasságát.
Vizuálisan "emelés" a mennyezet segít a kupolában a központban, amely fényes lehet, és beágyazza a világítást.

 

 

 

 


Fotó: www.eurohomespb.ru


A gipszkarton használata a designban lehetővé teszi a legkülönbözőbb, néha nagyon szokatlan ötletek kialakítását és feltalálását. És ami fontos, ennek az anyagnak a segítségével saját kezűleg is javíthat.

 

 

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák