értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

A leghasznosabb és legérdekesebb hír a légtisztítókban

Nanotechnológiai szűrés, hideg plazma és több

A leghasznosabb és legérdekesebb hír a légtisztítókban

Mesterséges intelligencia és nehézfémek

Pontosan érdekli:A levegőtisztító kompetens választása

Az óriási Panasonic cég új levegőtisztítói sora széles választékban jelenik meg. A VXK sorozat eszközeit a tisztított, dezodoráló és nedvesítő innovatív technológia alapján fejlesztették ki. mesterséges intelligencia és nanotechnológia segítségével (Nanoe).

Az egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező új levegőtisztítók kötelesek nanoionokat használni ezekben a részecskékben: ezek a részecskék sikeresen megtalálják és blokkolják a baktériumokat, és apró méretüknek köszönhetően könnyen behatolnak a rostok mélységébe és harcolnak a gombákkal és az ilyen allergénekkel, mint kullancsok, virágporok és stb Egyébként, a nanoionok kiváló munkát végeznek kellemetlen szagokkal, tisztítással és frissítéssel a szobában. A nehézfém részecskéket is eltávolítják.

Az intelligens levegőtisztítók az allergiában szenvedők, a sinusitisben szenvedők, az asztma, a tüdőbetegségek, valamint azok, akiknek az iskola előtti és iskolás korú gyermekei vannak a családban.

kép
Fotó: jpcool.ru

Az okostelefonoktól a levegőtisztítókig

A kínai Xiaomi márka elsősorban okostelefonjairól ismert. De 2015-ben a gyártó úgy döntött, hogy elindul, és bemutatja a világnak ... egy légtisztítót. És nem egyszerű, hanem innovációval töltött.

Egyedülálló tisztítórendszerek először lehetővé teszik a készülék feldolgozását és akár 10 ezer liter tiszta levegő előállítását percenként (!). Másodszor, a veszélyes baktériumok és vegyületek 99% -át elpusztítják. Természetesen a mobiltelefonokra szakosodott cég nem hagyhatta ki a lehetőséget a tisztító munkáját egy okostelefonhoz kapcsolni. A készülékhez mellékelt mobil alkalmazás, amely tájékoztatja a légszűrő állapotáról, emlékeztetve a szűrők cseréjére stb.

kép
Fotó: uu.appsforall.ru

 

Elektronikus "orr"

Az éghajlatváltozási technológia fejlesztői új jelentést hoznak a „hogy az orrát mindenhol ragadják meg” - most már nemcsak az emberek, hanem a levegőtisztítók is. Az Electrolux az elektronikus „orr” modellekkel felszerelt eszközöket az Oxygen kulcsszóval frissíti.

Az új funkció lényege, hogy a levegőtisztítóba beépített szagjelző „erő” felismeri az idegen "ízeket" (kozmetikumok, kölni, kipufogógázok, mosószerek, festékhígítók stb.), és szükség esetén növeli a légszűrést.

Az új tisztítók nemcsak a nappaliban vagy a konyhában alkalmasak, de alvás közben nem zavarják a hálószobában lévő tulajdonosokat - a bejelentett zajküszöb 27 dB, ami hasonló egy személy suttogásához 2-3 méteres távolságban. Még az aktív fázisban is, ezek az eszközök nem zavarják a kényelmes alvást. Az alacsony energiafogyasztásnak köszönhetően a légszűrő éjjel-nappal használható.

kép
Fotó: newsroom.electrolux.com

 

Termodinamikai sterilizáló rendszer

Új, modern légtisztító technológiát érdemel a TSS. Ez a rendszer már szabadalmaztatott az Egyesült Államokban és az európai országokban, és 2015-ben minden bizonnyal megerősíti az orosz piacon fennálló hatáskörét. Minden oka van erre! A TSS rendszer elpusztítja a levegőben levő veszélyes baktériumokat, vírusokat, penész spórákat és más allergéneket, és legalábbis nem rosszabb, mint a népszerű HEPA-szűrők.

A technológia a szerves anyagok természetes égésének (oxidáció) elvén alapul, így nem vesz részt kémiai vegyületek, elektromágneses sugárzás és katalizátorok használatában. A szakértők szerint a TTS - a leginkább környezetbarát tisztítási technológia és a levegő fertőtlenítése.

kép
Fotó: i.ytimg.com

Új szó az ionizációban

Önmagában a levegőionizációs folyamat hosszú ideje nem új, de az aktív oxigén előállításának módja hideg plazmával, amelyet 2015-ben aktívan használnak néhány légtisztító modellben, áttörésnek nevezhetjük. Az új technológiát EcoTech-nek nevezték el, és magas pontszámot szerzett a szakemberektől.

Hideg plazma módszer különbözik az aktív oxigén megszerzésének egyéb módszereitől, mivel nem termel káros melléktermékeket (például a rákkeltő nitrogén-oxidokat), és alkalmas lakóterületeken történő használatra.

kép
Fotó: globalgoodgroup.com

 

Forradalmi tervezés

Rolsen cég kínál alapvetően új tervezési megoldás a kényelem és a kifinomultság szerelmeseinek. A legújabb levegőtisztítók / párásítók egyedülálló stílusban készülnek: a sorozat műszerei inkább elegáns vázák, mint a folyékony permetezők. Az a tény, hogy a tisztítószer megjelenése könnyen „testreszabható” a tulajdonos ízlésére és a belső jellemzőkre, nem csak örülhet.

kép
Fotó: rolsen.ru

 

Öt az egyikben

A csukló rázkódásával egy közönséges légnedvesítő folyik időzítő, dekoratív lámpa, aroma permetező és még ébresztőóra. Most, a párásítók és a levegőtisztítók nemcsak azonnali funkcióikat végzik, hanem sok más hasznos "chipet" is szereznek.

Az egyik első, amely ilyen sokféleséget kínál, ugyanaz a Rolsen cég: egy egyedi ultrahangos vízgőztermelő rendszerrel felszerelt, beépített ébresztőórával és időzítővel ellátott aroma-párásító már nagyon hűséges áron vásárolható.

kép
Fénykép: mirgadgetov.com.ua
Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.
Cikk kategóriákban:

értékelés

kiválasztás

Új technológiák