értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

9 szerkentyű 2016 amiről szégyelltél

Új elemek, amelyek felrázzák a digitális eszközpiacot

Nyilvánvaló okokból az orosz piacon ez a csökkenés a digitális technológia új termékeivel kevesebb, mint 3-4 évvel ezelőtt történt. De köztük vannak kitűnő példányok! Mit érdemes egy régóta várt iPhone 7! Leginkább a szezonon kívül a jó okostelefonok szerencsés ismerősei voltak - Oroszországban számos vezető márka új zászlóshajójának értékesítése kezdődött. Van egy oka az örömnek és a szerelmeseknek, hogy játsszanak. A 2016 őszén készült modulok legérdekesebb újdonságai a felülvizsgálatunkban vannak.

Apple iPhone 7


A digitális piac fő „nehézsúlya”, amely ebből az ősszel érkezett rajongóinak. Hadd mondják, hogy az iPhone-ok mind elfáradtak, és ez nem jobb, mint az előző, és ez nem éri meg a pénzt - ne higgyétek el.

Igen, a gyártó úgy döntött, hogy nem zavarja a tervezést (az Apple-nek sok kétértelmű megoldása van ebben az értelemben), de technikai szempontból a „hét” nagyon fejlett modellnek bizonyult. Itt először egy 4-magos processzort használnak (a korábbi verziókban a kettős magot makacsan használták). Ennek eredményeként az iPhone 6-hoz képest a teljesítménynövekedés megduplázódott. A munkájának hatékonysága révén az iPhone 7 az első iPhone modell 240-es mutatója előtt áll! A Plus előtaggal rendelkező verzióban a RAM mennyisége nőtt.

Az új modell vízálló tokkal rendelkezik. Nem úgy, hogy 60-80 ezer rubelt érő eszközt merítsen a vízbe, de az esőben nem lesz nedves. A kamera működőképesebbé vált, az LTE hálózatok adatcsere gyorsult. A változások nem radikálisak, de tudod: ha van egy iPhone 7, akkor a körülötted lévő emberek teljesen másképp fogják észlelni, ha nincs iPhone 7.

Philips Xenium X818


Fotó: www.shop.philips.ru

Idén ősszel a Philips megtiszteltetés számomra, hogy új zászlóshajót vitt az orosz piacra. A gyártó nehéz és szögletes okostelefonjai régóta a múlté. A Xenium X818 egy vékony, 5,5 hüvelykes IPS kijelzővel, karcsú Gorilla Glass IV generációs üveggel, SoftBlue technológiával és antimikrobiális bevonattal. A 2.0 GHz-es MediaTek Helio P10 8-os processzor az egyik leggyorsabbnak tekinthető.

A Philips szokásos módon egyetlen töltésen híres az okostelefon munkájának időtartamáról - egy 3900 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik. Szeretne több megtakarítást? Az esetnek van egy gombja az energiatakarékos üzemmódra való váltáshoz (mínusz 10% a normál fogyasztásból). Ellentétben a top eszközökkel, a Xenium X818 két teljes értékű SIM-kártyával és kettős 4G-s móddal rendelkezik, ami jelentősen felgyorsítja az LTE teljesítményét. Van egy jó 16 megapixeles kamera.

Úgy érzi, hogy egy hűvös okostelefon tulajdonosai használhatja az ujjlenyomatot használó alkalmazásokhoz való hozzáférést. A használt operációs rendszer az egyik leginkább funkcionális, Android 6.0 Marshmallow. Röviden, a Xenium X818 méltó versenytársa a drágább termékeknek a digitális piacon.

Sony xperia xz


Fotó: images.cdn.stuff.tv

Ügyeljen arra, hogy ez az új őszi-2016. Szintén zászlóshajó és nagyon érdekes - csak egy rajongó a rajongók számára, hogy fényképeket és videókat tegyenek közzé a közösségi hálózatokban. Vizuálisan az Xperia XZ jelentősen eltér a korábban megjelent Sony okostelefonoktól. A készülék oldalai lekerekítettek, a felső és az alsó felület lapos. A kijelző 5,2 hüvelykes biztonságosan lezárva védőüveggel, Gorilla üveggel 4.

Ha érdekli a telefon "belseje", akkor teljesen megismétli az "Xperia X Performance" kitöltését. Az új okostelefon fő előnye a kamera. Az Xperia XZ egy 23 megapixeles CMOS-szenzorral felszerelt, fázis- és lézeres autofókusszal, valamint RGBC-IR-érzékelővel, színérzékelő technológiával. Ha ez egyszerűbb, most tisztességes képeket kapsz bármilyen fényben - egy jó digicam szintjén. Nagy előnye a kamera gyors elindítása az alvó üzemmódból (0,6 másodperc). Emlékezzünk rá, hogy hány szuper drága okostelefon rendelkezik egy 13 megapixeles érzékelővel ellátott elülső kamerával? Ez egy paradicsom az önmaguk kedvelőinek!

A Sony zászlóshajója általában nagyon hűséges a tulajdonosnak: a Xperia Tips technológia figyelembe veszi szokásait és személyre szabott ajánlásokat kínál a különböző módok és energiatakarékos funkciók használatára.

ASUS ZenFone 3


Régóta várt rajongók ennek a márka sorozatú okostelefonnak. Azonban még akkor is, ha még nem nézett az ASUS irányába, most itt az ideje. A készülék vastagsága - csak 6,16 mm. Teljesen felszerelt ujjlenyomat-szkennerrel. Próbáld ki - és győződj meg róla, hogy ez a piac egyik leggyorsabb szkennere - a nyitási idő nem haladja meg a 0,2 másodpercet. A 8-szoros Snapdragon S625 processzor és a 3Gb RAM még az alsó konfigurációban is lehetővé teszi, hogy az okostelefon lassulások nélkül dolgozzon, és bármilyen probléma nélkül húzza a problémát.

A kamera, bár nem hasonlítható az Xperia XZ-hez, még mindig nagyon jó: 16 megapixeles, zafírkristály, ASUS TriTech autofókuszos rendszer (a mozgó tárgyak felvételekor nagyon érdemes). A ZenFone 3 kamerával készíthető maximális felbontás 3840x2160 képpont.

Oroszországban a ZenFone 3 két konfigurációban kapható: 5,5 és 5,2 hüvelykes kijelzővel.

Moto G4 Plus


Egy másik zászlóshajó ezúttal a Motorola márka, amelyet a Lenovo vásárolt, de nem „megölték”, amint az ilyen esetekben általában történik, de nagyon tisztességes fejlesztést kapott. A Moto G4 Plus az előző verziótól eltérően ujjlenyomat-szkennert és továbbfejlesztett kamerát kapott. Két teljes értékű SIM-kártya és egy slot van a microSD-hez. Új „Motorola” okostelefon jön létre az Ön számára, ha utálja a különböző márkás kiegészítőket az Androidon. Íme néhány a Motorola alkalmazásszolgáltatások közül, amelyek lehetővé teszik a kijelző aktiválását az asztal eltávolításakor, a kamera elindításával, stb.

Ellenkező esetben ez csak egy jó okostelefon nélkül. A 16 megapixeles kamera lehetővé teszi, hogy jó fotókat készítsen normál megvilágításban (professzionális móddal próbálkozhat manuális beállításokkal). A TurboPower gyors feltöltési technológiával mindössze 15 perc alatt további 6 órányi üzemidőt kap.

Sony PlayStation VR


Fotó: s.4pda.to

2016 őszén a Sony bemutatta a játékkonzolok rajongóinak egy új virtuális valóság sisakot. A PlayStation 4 teljes sorára lett tervezve. A világ minden tájáról a 40 millió sorozatú 4 konzolhoz csatlakoztatható. A sisak több mint meggyőző hatást fejt ki a jelenlétre: jól érzi magát a játékban. Kör alakú fejkövetést, nagy képkockákat, széles látóteret és a legújabb 3D hangtechnológiát használ. Az eszköz nagyon hűvös: 5,7 hüvelykes OLED kijelző, a kép késleltetési ideje nem több, mint 18 ms (a szemmel látható küszöb 20 ms). A sisak kompatibilis a másodpercenként legfeljebb 120 képkockával.

A probléma pontosan ugyanaz: nincs elegendő játék a Sony PlayStation VR számára. Most már csak körülbelül három tucatnyi van, és még azok közül is nem nagyobb, mint 90 fps. Másrészt, ez Rez Infinite; Batman: Arkham VR; A RIGS Mechanized Combat League és más hasonlóan híres játékok. Tehát az ajánlás vásárolni.

Microsoft Xbox One S


Idén ősszel a Microsoft az eredeti Xbox One konzol kompakt változatát Oroszországba vitte. Az előtag az S előtag 40% -kal kisebb, a tápegység beépítve a kisebb készülékházba. Ha szuper-nagy felbontású módban rajongók vagyunk, akkor az Xbox One S-t azonnal megvásárolhatja: a HDR funkciót a konzolban hajtják végre, és a játékot támogató játékok sokkal jobbak, mint a klasszikus Xbox One-nál.

A vezeték nélküli vezérlő itt is javult, ergonomikusabb és funkcionálisabb. A Bluetooth-on keresztüli kapcsolat például kompatibilis a Windows 10 rendszerű számítógépekkel. A vezérlő - Xbox Elite - fejlettebb változata is megtalálható, amely gyakorlatilag minden funkcióhoz testreszabható.

Acer Predator Z650


Fotó: s.4pda.to

Az őszi divatos újdonsága az Acer Predator Z650 játékprojektor. Az osztálytársaitól eltérően támogatja a ColorPurity technológiát, amely jelentősen bővíti a színpalettát, és természetesebbé teszi a játékmenetet.A készülék lehetővé teszi, hogy 100 hüvelyk átlójú képet kapjunk Full HD minőségben, másfél méter távolságra! Megvásárolta (az összeg jelentős, de az eszköz megértő emberek számára készült) két pár aktív 3D-s szemüveget kap. Trifle, de szép!

GoPro Hero5 Fekete


Őszén egy új, a GoPro cégtől származó akciókamera jelent meg Oroszországban. Bárki, aki valódi szélsőségesnek tartja magát, csak be kell helyeznie ezt a modulot. 10 méteres vízálló, további kiegészítők nélkül - hogyan? Videó rögzítése 4K formátumban, 30 képkocka / másodperc. Foglaltak a kezed? Probléma tudni: a kamera hét nyelven rendelkezik hangutasítással. Természetesen a Hero5 Black kompatibilis az összes korábbi GoPro termékkel, például a GoPro Supercharger töltővel, amely 20% -kal gyorsabban töltődik a készülékre. A GoPro Plus felhő szolgáltatás egy bónusz: csak 5 $ havonta tárolhatja a felvételeket (legfeljebb 62500 fotó és 35 óra videó) a vállalat szerverein, amelyek automatikusan feltöltésre kerülnek, amikor a kamerák csatlakoznak a Wi-Fi-hez.

 
Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák