értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Bias felülvizsgálat: az iPhone 7 minden hibája

A reklámban soha nem fogják ezt megmondani.

Bias felülvizsgálat: az iPhone 7 hibái

Az új iPhone, amelyet az orosz piacon szeptemberben indítottak el, az első értékelések során rendszerint örömet okoztak. De legyen tisztességes: nincs kevesebb problémája, mint a korábbi verziók. Kezdve azzal a ténnyel, hogy a "hét" -et alig lehet teljesen új alkotásnak nevezni, legalábbis a 6S-hez képest, és véget érve ... Azonban olvassa el a felülvizsgálatot.

Hátrányos iPhone 7

Elavult design

Figyelembe véve, hogy az iPhone-tulajdonosok többsége nem erőteljes „töltelék” miatt vásárolja meg eszközeit, de az állapot miatt az új modell komoly kérdéseket vet fel. Az angol áttekintésben businessinsider.com Közvetlenül kijelentik, hogy az iPhone 7 egy kísérlet arra, hogy egy három éves okostelefonot továbbítson a frissített tervezéshez. Ha korábban az Apple beállította a mobil piac hangját a design szempontjából, most a hetedik iPhone nem érdekes, különösen messziről, és különösen az első konfigurációban. Ismerős - és nem csodálják. Akkor mi a lényeg?

A feketefény nem érhető el olcsó kivitelben


A fekete onyx modell az egyetlen lehetőség, amely mégis lenyűgözhet másokat. De az Apple előtt az értékesítés nem csalódott rajongók, majd - bumm! - Kiderült, hogy ez a szín csak 128 és 256 GB memóriával rendelkező kötegekhez érhető el. A legnépszerűbb és megfizethető hetedik "iPhone" 32 GB memóriával maradt a munkából.

Marcoe bevonat

De akkor is, ha a fényes fekete felület boldog tulajdonosává vált, ne légy sietve örülni. A vélemények szerint az iPhone 7 tulajdonosok megjegyzik, hogy a „fekete onyx” nagyon könnyen megkarcolható. Még a hivatalos honlapján lévő gyártó emlékeztette a hetedik „iPhone” tulajdonosait: a készüléket fanatizmus nélkül használja, a fényes felület mikroszűrésre hajlamos. Végtére is, ez csak egyike a szabványos eloxált bevonatoknak, és nem a Gorilla Glass edzett üvegének, amely ellenáll az ütéseknek és a karcolásoknak. Az Apple kijelentése után, hogy a zafírot üveg részeként használták a megbízhatóság növelése érdekében, a JerryRigEverything, Zack Nilson blogjának szerzője végezte kutatását, és megállapította, hogy nincs zafír védelem.

A vélemények szerzői hozzáadják a kenőcsüket a már felhalmozott hordóhoz, nem a méz: az oleofób bevonat minden minősége miatt nem tudja elrejteni az összes ujjlenyomatot a képernyőn.

Természetesen ez nem a legnagyobb probléma: vásároljon kiegészítőket és élvezze az életet. De a többletköltség a már drága vásárlás után nem a legjobb megoldás.

Az átlagos konfiguráció hiánya

Ez szinte a fő meglepetés volt az Apple-től. Vagy vásároljon egy rendelkezésre álló, de kis mennyiségű memóriaeszközt, vagy pénzt takaríthat meg a csúcsminőségű eszközökön, amelyek nagyjából 128 GB-os és 256 GB-os verziót tartalmaznak. A 64 GB memóriával rendelkező modell, amely rendkívül népszerű volt az iPhone korábbi verzióiban, ezúttal a gyártó figyelmen kívül hagyta. A marketing nagyhatalom.

Saját audio jack


Az iPhone 7 különböző véleményeiben található másolatok többsége pontosan megtörtént az Apple technikai megoldásaival kapcsolatban. A gyártó eltávolította az audio csatlakozót: a „saját” cég saját gyártású fülhallgatója villámgyorsan csatlakozik. Tartalmazza a 3,5 mm-es jack-hez való átmenetet tartalmazó adaptert, de a hangminőség, amikor azt használja, a felhasználók megjegyzése szerint sok kívánnivalót hagy. De a fő probléma nem az, de az a tény, hogy az „iPhone” most már nem képes zenét hallgatni és a telefont tölteni - a fészek közös! A vezeték nélküli töltőberendezés nem biztosított, és a vezeték nélküli AirPod-ok használata Bluetooth-on keresztül korlátozott idővel korlátozott.

Ez nem azt jelenti, hogy az Apple figyelmen kívül hagyta a felhasználó elégedetlenségét. Nem, speciális dokkolóállomás használata ajánlott, amelyben a töltő funkciója mellett 3,5 mm-es csatlakozó is található. Vagy vásároljon egy intelligens akkumulátort, opcionális villámcsatlakozóval. A dokkolóállomást és az esetet is fel kell tölteni.

Rossz minőségű fejhallgató tartozék


Fotó: jungotechnics.ru

A Superg.ru portálon a fejhallgató minősége romboló kritikának volt kitéve: a fülükben undorítóan ülnek, elcsúsznak az útjukból, a hangminőség középszerű. Talán ez egy túlzás, de itt az idézett szakértők véleménye russian.rt.com: Az Apple a vezeték nélküli hangtechnika fejlesztését akarta, de egyértelműen előrelépett. A megbízhatatlan Bluetooth, az akkumulátor rövid élettartama - a hardver nem volt kész a hirtelen prioritások megváltoztatására.

Szegény hang beszélgetés közben

Ez a probléma nem minden "iPhone", de meglehetősen gyakori, a vélemények alapján. A portál szerint 4pda.ruA telefonbeszélgetések során a partnerek hangjai messziről hangzik. Ugyanakkor nem zavarja a zene vagy a hang lejátszását. A gyártó még nem válaszolt arra, hogy milyen problémák merülnek fel a távközlési szolgáltatók szolgáltatásaival, az iPhone vagy annak szoftverének „feltöltésével”. A felhasználók szerint a kérdés egy része megoldható a bejövő jel mennyiségének csökkentésével, de ez a módszer egy ideig segít.

Kis számú zoom mód a kamera telefonon


A javított kamerák iPhone előnyeivel (különösen az iPhone 7 Plus verziójával) az optikai zoom beállítás nem lehet. Az 1x és 2x növelése közbenső értékek nélkül érhető el. A lencsét nem lehet beállítani például 1,5-szeres közelítésre. Ennek eredményeként csak három felvételi módot kapunk: 1x (széles), 2x (teleobjektív) és 10x digitális zoom.

A kép aberrációja a fő kamera felvételekor

A legújabb módosítások iPhone minőségének minősége még mindig jelentősen elmarad a versenytársaktól. Általánosságban magas minőségű bosszantó hibák vannak. Például egy sárga-zöld színárnyalat jelenik meg, amikor HDR módban fényképez. Ennek oka nem ismert, a hatás megjelenése nem függ a megvilágítás szintjétől és a környező tájtól.

Lassú akkumulátor töltés

A töltés mindig az iPhone gyenge pontja volt, ez a „hét” hibája nem került rögzítésre. Míg a versenytársak másfél óra múlva 100% -ot töltenek be, az „iPhone” csak olyan papíron adhat ilyen paramétereket. Két óra - az igazi szám, kevésbé - ritka esetekben. Nincs iPhone és gyors töltés. Insider.pro összehasonlítja a Samsung Galaxy 7. megjegyzést, amely mindössze 30 perc alatt 40% -os teljesítményt tud elérni. Az "alma" hírek semmi ilyesmi. A kézművesek az iPadből a 12 wattos töltőt használják a natív 5 watt helyett - ez felgyorsítja a töltést, de negatívan befolyásolja az „iPhone” életét, és idővel elveszíti versenytársait.

Szokatlan érintőgomb Home


Most az "iPhone" -nak nincs központi mechanikus gombja. Ez megnövelte a por és a nedvesség elleni védelmet, de kiderült, hogy a konzervatív iPhone-felhasználók számára nem elég jól ismert. De a személyes érzések a baj fele. Eközben az angol áttekintésben 9to5mac.com azt mondják, hogy az Apple, bár összehasonlítja a gombok új technológiáját a MacBook visszacsatoló rendszereivel, a valóságban nem nyújtott semmilyen hasonlót, hanem egyszerűen növelte az eszköz alsó részének rezgését.

Egy SIM-kártya

Az Apple olyan technológiát tart fenn, amely kitartást érdemel a jobb használat érdekében. A memóriakártya helyett egy második SIM-kártyát is behelyezhet. Még mindig nem világos, hogy miért kényszerül a felhasználó kompromisszumot tenni az ilyen pénzért.

Korlátozott garancia


Fotó: www.ustechportal.com

Az iPhone 7 egyik marketing előnye a nedvesség elleni védelem volt. A felülvizsgálat szerzői már a csaptelep alatt mozgatták az eszközt, víz alatti medencébe süllyesztették, és a tengerbe osztották. Egyes esetekben az eredmény sikeresebb volt, másokban kevésbé. De az Apple felhasználók nem javasolnak ilyesmit. A gyártó azt állítja, hogy "védelem", de nem "vízálló", ami azt jelenti, hogy ha az eszköz bezáródik, mivel a WC-be vitték, akkor a garancia alapján nem fogadják el.

Minden rossz?

Nem mondhatom, hogy az iPhone 7 rossz eszköz. Sok előnye és újdonsága van, amelyeket korábban nem használtak. Például egy 4-magos 64 bites A10 Fusion chipet használnak először (a korábbi verziókban 2 magot használtak). A hatalom növekedése az iPhone 6-hoz képest - dupla!

A régebbi modellben a RAM mennyisége ("Plus") növekszik: most 3 GB memória van két helyett.

Mit mondhatok: a munkájuk hatékonysága szempontjából az iPhone 7 az első modell 240-es mutatója előtt áll!

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák