értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Bias felülvizsgálat: a Samsung Galaxy S7 összes hibája

A reklámban soha nem fogják ezt megmondani.

Bias felülvizsgálat: a Samsung Galaxy S7 összes hibája

A hetedik iPhone fő versenytársát, aki egy kicsit korábban belépett a piacra - a Samsung Galaxy S7 okostelefont - nagyon gyakran idézi az „alma-technológia” ellenfelei. De tényleg ilyen jó? És a cikkek szerzői a jól ismert tesztelők portáljáról, és sok felhasználó a felülvizsgálatban nem ért egyet ezzel. Hallgassuk meg az érveiket, amelyek összegyűltek a felülvizsgálatunkban.

A Samsung Galaxy S7 hátrányai, amelyeket vélemények és tesztek írnak

Marky és törékeny test

A Samsung Galaxy S7 új dizájnja,a vizuális előnyök mellett, amint kiderült, hátrányai is vannak. A hátsó panel üvegből készül, ami az okostelefon esetleges leesését potenciális fejfájássá teszi komoly kiadásokkal. És ha a készülék leesik az aszfalt képernyőre, készítsen fel egy nagyon nagy kiadást: a képernyő javítása a modul költségének felét terhelheti.

Ebben az esetben az üvegtokot az ujjak folyamatosan fogják, ami szintén nem ad jó hangulatot.

Nem cserélhető akkumulátor


Az új "Samsung" nem veszi magával egy útra a szél felé, ahol nincs áram. Például a hegyekben, vagy egy hosszú túra az erdőben. Inkább lehet valamit venni, de a töltés csak egy ideig lesz elegendő, a cserélhető akkumulátor nincs itt. Nem lehet sürgősen újraindítani az eszközt, amely esetben nem fog működni, és nagyobb kapacitású akkumulátor telepítésével növeli a töltést.

A kettős SIM hiánya

A leggyakoribb okostelefonok gyakori betegsége. A tulajdonosnak választania kell: sok memóriát vagy két SIM-kártyát. A SIM kártyák és a microSD közös nyílása jelentősen megtakarítja a helyet a modulon belül, de az ilyen megtakarítások aligha tekinthetők indokoltnak.

A microSD nem használható belső memóriaként

Úgy tűnik, jól párosíthat két résidőt, így hagyja, hogy a felhasználó élvezze az okostelefon memóriájának bővítését! De nem. A Galaxy 7-ben nincs lehetőség a microSD-kártyák belső memóriában való használatára. Ezt a funkciót az Android 6.0 Marshmallow-ban használták, de valamilyen okból nem akarták beilleszteni a hetedik Samsung modellbe. Sajnos, nem telepíthet játékokat microSD kártyára. Ez jelentősen korlátozza az alapmodellek funkcionalitását, ahol csak 24 GB-os, a 32 GB-os belső memóriát használ a felhasználó, a többit az operációs rendszer foglalja el, és Isten tudja, mi más.

MicroUSB csatlakozó az USB-C helyett


Azonnali fenntartás, hogy ez csak az új technológiák rajongóinak hátránya. Az USB-C, valamint az "iPhone" villámcsatlakozója lehetővé teszi, hogy a dugót mindkét oldalról behelyezze, és az adatokat gyenge sebességgel továbbítja. De az új modellben a koreaiak úgy döntöttek, hogy konzervatívak maradnak ebben az értelemben. Az ok egyszerű: túl sok Samsung által gyártott tartozék kötődik a microUSB-hez, és a felhasználók még nem állnak készen arra, hogy mindent eldobjanak és elkezdjék használni az új felületet.

Túlzottan energiaigényes Mindig bekapcsolt funkció


Ez a funkció szépnek tűnik, semmit nem lehet mondani. Ennek lényege, hogy az alvó üzemmódban a kijelző egy része aktív - az értesítések és egy óra vagy naptár jelenik meg rajta. Ez egyaránt kényelmes és funkcionális. A Samsung sajtóközleményeiben megállapítást nyert, hogy a technológia az akkumulátor kapacitásának 1% -át nem éri el óránként. Mint kiderült, ez egy marketingjáték volt. Értékelte: sziabiotechnológia.mail.ru számított: különböző körülmények között az Állandó funkció funkció meghibásodása 20% -ról 30% -ra menti az okostelefon töltését.

A gyors töltés korlátozása

A hetedik "iPhone" -hoz képest a Galaxy S7 gyors töltése elérhető. A Galaxy S6-hoz képest azonban nem tapasztaltunk jelentős áttörést. Ugyanaz a Quick Charge 2.0 Qualcomm. Eközben a Quick Charge 3.0 kiadása után (akár 80 percig csak 35 perc alatt töltve) logikus volt feltételezni, hogy a Samsung ezt a technológiát használja a Galaxy S7-ben. De ez nem történt meg. A gyors töltés még mindig csak vészhelyzetekre van szánva, és nem szükség esetén teljes munkaért.

Hátrányok Samsung Galaxy S7, amelyet egy áttekintésben írnak

Karcolt üveg

A Gorilla Glass nem örül a felhasználóknak.És a legtöbb állítás - a karcolásoknak való kitettségre. Az új Samsung Galaxy S7 okostelefonok tulajdonosai összehasonlítják a korábbi modellekkel, és csalódást okozó következtetésekre jutottak: az S7 a külső hatásokkal szembeni ellenállás miatt két vagy több alkalommal veszít. És a "hét" esetében szegénynek tűnik.

Ujjlenyomat-szkenner hibák


Az Apple, miután szenvedett, még mindig felidézte az ujjlenyomat-szkenner Touch ID-t. De a Samsung úgy döntött, hogy nem feszít és nem használ fel tavalyi modult az új Galaxy S7-ben. A felhasználók azonnal észrevették, hogy a feloldási sebesség nem különbözött a Galaxy S6-tól, és a nyomtatás közbeni hibák száma is nőtt. Bizonyos esetekben a smartphone jelentősen több időt vesz igénybe a biometrikus információk feldolgozásához.

Rossz fejhallgató tartozék

„A füléből kiszáradni”, „nem lehet velük mozogni”, „olcsó és megbízhatatlan”, „undorítóan közvetítő hang” - ezek csak néhány a Galaxy S7 szabványos fejhallgatójával kapcsolatos panaszokról, amelyeket az ügyfelek jeleznek a Samsung Galaxy okostelefonok értékelésében S7. A koreai cég forgalmazóinak gondolkodniuk kell: talán jobb, mint nem?

Kényelmes SIM-kártya kapcsoló interfész

Azokban az esetekben, amikor a felhasználók nem használnak microSD-t, hanem egy második SIM-kártyát, egyszerűen felháborodnak: miért, miért döntött úgy, hogy a gyártó úgy döntött, hogy megváltoztatja az S6-ban használt SIM-ek kapcsolására szolgáló kényelmes algoritmust? Most, hogy az egyik SIM-kártyáról a másikra menjen, be kell ásni a menübe, és folyamatosan emlékeztetnie kell magát és a koreai mérnököket, hogy a legjobb a jó ellensége.

Minden rossz?


Az az olvasó, akinek nem volt Galaxis S7 a kezében, azt a benyomást keltheti, hogy ez egyfajta szörnyű kínos egység. Természetesen nem. A G7-nek sok előnye van. A Super AMOLED képernyõ minden generációval jobbá válik. S7-ben a felbontása elérte a 2560x1440 képpontot. A 12 megapixeles kamera jó, mert az egyes pontok mérete 1,4 mikron (az S6 1,2 mikron). Következésképpen a fényerő jelentősen nőtt, és a továbbfejlesztett optika tovább fokozta ezt a hatást.

Ehhez adjon hozzá egy friss, nyolcmagos Exynos 8890 processzort, a Mali T880 M12 grafikát, és akár 4 GB RAM-ot is, amelyből 1,5 GB mindig a felhasználó rendelkezésére áll.

Az akkumulátor kapacitása szignifikánsan megnövekedett: a szokásos Galaxy S7-ben 3000 mAh (ugyanúgy, mint a felső 5,7 átlóban!), Az Edge-ben - 3600 mAh.

És csak egy koreai vállalat egy új okostelefonjának hatalmas előnye volt a harmadik féltől származó szoftverek minimális száma.

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák