értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Ajándék a lánynak 1 évig. Legjobb ötletek

Kis hercegnő 1 éves. Milyen az ajándék, amit szeret? A cikkben szereplő komoly választásról.


Fotó: ecobabysteps.com

 

 

 

Az első születésnapon a varázslat történik - a baba egy éves gyermekké alakul, és ez az esemény természetesen érdemes megjegyezni. És itt a szülők előtt (és a vendégek előtt) nagyon fontos kérdés merül fel: mit kell adni? Milyen ajándékot ad 1 évre egy lánynak?

Válasszon egy olyan ajándékot, amely épp hasonló, segít ... megfigyelésben. Annak ellenére, hogy a baba csak egy éves, már megvizsgálhatja, hogy melyik foglalkozás a legjobban.

Ha a kis hercegnő szereti a kis állatokat, és azt mondja, hogy „ah-ah-a”, adjon egy puha, fényes, díszes babát vagy plüss állatot a lánynak 1 évig. Előfordul, hogy az első báb, medve vagy nyuszi egész életében csecsemőkkel él. És még ha az egyik fülük is kialszik, vagy a gombok a szem helyett varrnak, mégis gyermekkorból fognak jönni. Ha a baba magabiztosan fut, akkor egy ilyen ajándék azonnal kiegészíthető egy babakocsival.


Fotó: razvivayushhie-igry-dlya-detej.ru


De ha a születésnapi lány csak egy ideig feltérképez, akkor a „Catch Me” sorozatból származó interaktív játékot (1300 rubeltől), például a Fiona kutyája (amely az aktív mozgást serkenti, reagál az érintésre és hangok készítésére (hasznos funkció a funkció). hangok "ki van kapcsolva, és a go-go továbbra is a" zörgő "fülekkel és a mozgó testtel játszik)).

Egy puha játék alternatívája lehet egy lágy golyó - egy kis boldog ló, csipkebogyó, elefánt vagy zebra, amely számos szórakoztató kifejezést is jelent (300 rubeltől).

De ha egy fiatal hölgy beszélgetni szeretne egy telefonszerű megjelenéssel a telefonon (például az apja ábrázolása), akkor adhat a lánynak egy 1 éves fejlődő készüléket (nem csak a kínai, hogy ne rontja meg a pletykát). A telefonok kiválasztása nagyszerű, de ami a legfontosabb, nagy fényes gombokkal.


Szereti a hercegnő repülni? Aztán örömmel esik a székzsákba (1200 rubelből). De ha van egy szorgalmas babaod, akkor szeretni fog ülni a világos fából készült asztalán (választhatsz egy táblával) a fapadon.


Fotó: sarinfo.ru


A póni vagy egy lovas kocsi (egy dallammal) (1500 rubeltől) nagy örömöt fog adni a gondoskodó bántalmazóknak - nem fognak elhaladni, hogy nem ülhetnek rajta, és nem táplálhatják el őket (ezáltal egy ételkészletet adhat be, háziállatának etetésére, a lány megtanulják, hogy vigyázzon magára). Ezenkívül a kerekes játékok egyensúlyt biztosítanak.


A „Farm Frenzy” játékközpont sok benyomást fog adni: az állatok azt mondják, hogy a golyókat a csőbe dobja - a zene játszik, minden forog, „kacsint” ... a gyermek örömmel fogadhatja a következő születésnapját. Az „intelligens” csiga (egy kerekesszékes játék, amely különböző dallamokkal és színes gombokkal rendelkezik), vagy egy fejlődő bogár (különböző színek, első betűk, első számok, bármelyik gombra kattintva, és hívásokat, majd énekel és fordul különböző irányokban).Ha a kis tündér szereti elrejteni az asztal alatt, és fontos dolgokat csinál ott, mutasson neki egy sátrat.


A megnyitó ablakokkal rendelkező könyv különösen vonzó lehet a legfiatalabb kíváncsi hercegnők számára. A végtelen számú alkalommal újra és újra megnyithatják őket, mintha meggyőződnének róla, hogy minden maradt a helyén, és a varázslat, a hősök elrejtése nem tűnt el.


Reméljük, hogy 1 évig segítettünk választani egy lánynak egy eredeti ajándékot. Boldog vásárlás!

Érdekes cikkek

Szerző: Irina Panait 25.11.2013
Figyelem! Az információk pontossága és a rangsorolás eredménye szubjektív és nem reklám.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák