értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Gyermek 1 év: válasszon ajándékot az első születésnapra!

A gyerek nőtt fel - pontosan egy éves! Mit kell adni? Bemutatunk néhány ötletet erről.


Természetesen kevés a gyermek születésnapjáról ismert, de a felnőttek inspirálódnak és ünneplik ezt a fontos eseményt. Nos, egyértelmű, hogy a nyaralás ajándékokat jelent.

Ez a pillanat a legérdekesebb. Adja meg, hogy a szülők, akik részt vesznek ebben az évfordulóban, nem nehézek. Örülni fognak mindenféle "jótékonyság" -nak, ami megkönnyíti az életet, csak egy bizonyos mennyiségű borítékról. Anya-virágok, de egy évvel ezelőtt tényleg megpróbálta. De hogy mit kell adnunk egy gyermeknek egy évre, hogy igazán szívesen lássák az egy éves gyermeket, nem könnyű kérdés.

Az ilyen csodálatos "évfordulókról"

Mit mondanak róluk a pszichológusok? Azt mondják a következőket: természetesen minden gyermeknek már van egyéni jellemzői, preferenciái és érdekei. Mindazonáltal mindannyian ezúttal hasonló készségeket érnek el a külvilággal való kommunikációhoz: tudnak tartani a figyelmet, emlékezni az objektumokra, örömmel „menni, menni, menni…” térdükön, hölgyeket játszani, „magpie-hollót”, és örömmel emelni kezüket - A fejen ültek ... - nagy érdeklődést mutattak a fényes képek iránt, megvizsgálják, megpróbálják megnevezni őket.

Ebben a korban már a képzelet és a memória is teljes körű.

Mi a legjobb ajándék egy gyermek számára 1 évig?

Az 1 éves gyermek nem feltétlenül ismeri, de biztosan meg fogja érteni, hogy valami örömteli történik, mert ismerős mosolygó arcok vannak, sok figyelem, egy szokatlan tárgy égő gyertyával, ami (legyen óvatos!) Mi lesz a legjobban neki?


Az általános szabály, amikor az első születésnapi ajándékokat választják, mind a fiúk, mind a lányok számára, akik aktívan felfedezik a világot nagy, fényes tárgyak. Ne feledje, hogy ezek a gyerekek megpróbálnak „fogra” törni, és nem aggódni az egészségük miatt, érdemes még jobban megvizsgálni a műanyag és a festékek minőségét.

A modern szülők szinte a bölcsőtől tanítják a gyerekeket - csak jobb oktatási táblák, szőnyegek (500 dörzsölésből.), játékok és puzzle-házak, nagy részletességgel rendelkező építők (900-ból dörzsölve), javítva a memóriát, a logikát, a mozgékonyságot, a kitartást, az első fogalmakat a színről, méretről, alakról.Jobb, ha nem adunk játékokat "növekedésnek". Minden kornak saját szintje van. Kérlek a baba a születésnapján! Majdnem minden gyerek örömmel veszi fel őket. Egész idő alatt meglehetősen unalmas feladat. A tökéletes ajándék egy gyermek számára egy évig hinta (Hacsak természetesen nem engedélyezi a helyiség méretét). A szülők képesek lesznek felszabadítani a kezüket, és a gyerekek boldogok lesznek, miközben fejlesztik a vestibuláris berendezést és tanulják meg az egyensúly fenntartását. Csak Önnek kell gondoskodnia a biztonságról (ellenőrizze a szerelvények megbízhatóságát), hogy a baba ne essen le és ne féljen.


Ebben a korban nem csak fiúk, hanem lányok is szeretnek gépek. Csak akkor lesz jó, ha egy nagy, fényes billenőkocsi lehetővé teszi, hogy a gyerek ne csak az állatok vagy kockák betöltésére és egy komoly megjelenéssel szállítsa ezt a „vagyont” egy szobából a másikba, hanem lehetőséget ad arra, hogy a testbe kerüljön, hogy az apa a kötél fölé tekerje.

És még

És egy éves lányok, szépségek és huligánok imádják a vizet. Kiegészítse ezt az örömöt fürdő játékokpéldául egy vízi zenekar vagy egy pingvin, aki a vízbe merítéskor nyakát húzza, és a szárnyait, vagy egy kis bálnát kezd egy kis halász barátjával, amelyet a szökőkút fölé dob (400 rubelt).


És természetesen minden egyéves gyerek kezdő sportoló. Számukra csak jobbra illeszkedjen a padlóra játszani komplexekamelyek szükségszerűen lágy szőnyeggel vannak ellátva (ez nem tervezett leszállások esetén).A híres tanár, Lena Danilova által feltárt korai induló sportkomplexum nagyon hasznos lesz (választhat egy másik csomagcsomagot, valamint színes borítékokat).


Fotó: sportkompleksy.ru

Minden gyerek tehetséges

Talán már régóta akartad frissíteni a lakás tapétáit. A folyamat felgyorsítása segít az adományozott gyermeknek egy évig ujjfestékek. A világ körül változik, és a szivárvány minden színével csillog. Természetesen nem csak a papír lehet, hanem a ruházat, a falak és az arcod is. De higgy nekem, megéri - a születésnapi fiú boldog lesz.


Minden gyerek vonzza a zenét. Ne adjon dobokat vagy hangos sípokat. Ez egy rossz ajándék, a szülők „fejfájása”. Jobb megállítani a választást a gyermeknél zongora vagy zenei eset: és a hangok kellemesek és jóak. Objektumok elhelyezése a nyílásba, sikeres kísérlet a zenei jegyzetek lejátszására. A baba öröme biztosított, valamint egy szemmérő és egy zenei fül kialakulása.


Fotó: bigtoyshop.ru

Ez minden bizonnyal csábítja (sőt, a ritmusérzetet is) és egy egész hangszerkészletet egy állványon (1300 rubeltől). Ilyen ajándékok arzenáljában, amely a zajmérők egész sorából áll, hatalmas lehetőségek állnak rendelkezésre: ritmusok megérintése, énekelés, hangszeres kíséret, és mesebeli hangok (különleges hangzással választhatja mind a hősöket, mind az eseményeket).

A tökéletes ajándék egy gyermek számára egy évig interaktív központ sokféle gomb, különböző formájú piramisok, telefonok, számok, betűk, villogó fények, alacsony tehenek, nyüzsgő macskák, harangok és összecsukható rajzasztalok és táblák vannak a tehetségek fejlesztéséhez, és hosszú ideig tartanak (lehetséges, hogy még másnapig is) születés).


Kezdünk tanulni ... öltözni

Hagyományosan az egyik legjobb ajándék egy gyermek számára egy évig egy puha játék. És ezek közül jobb, ha nem csak érdekes, hanem hasznos is. Például egy játék, amely öltözködést tanít. Természetesen az egy éves fiatal hercegnők és hercegek még mindig nem tudják, hogyan kell öltözködniük, de elkezdhetik a tanulást. vicces Cheburashka - egy híres rajzfilm hőse készen áll a segítségre: cipzáras cipzárral, tépőzáras zsebekkel és gombokkal, csizmás csizmával és csattal. A gyerek, aki elsajátította, hogyan működik, és miután rájött, hogy hol van a jobb, ahol a bal oldali, szívesen próbál segíteni, és olyan kiegészítések, mint 10 mondat, amit Cheburashka mondhat, lehetővé teszi, hogy a baba gyorsan megismerhesse.Reméljük, hogy sikerült választanunk a baba számára a legjobb ajándékot egy csodálatos és szokatlan örömteli esemény - az első születésnapod!

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák