értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Ajándékok gyerekeknek

Egy cikk arról, hogy hogyan lehet a gyermek világát mesésnek tartani.


Meleg anya keze, a mesebeli álmok, aranyos szuperhősök utánzása - naiv, csodálatos gyermekkori idő, sajnos, nem ismétlődik. Hogyan tudjuk, a mai anyukák és apukák, nagymamák és nagyapák gyermekkori emlékeit a gyermekeiknek és unokáiknak a legmelegebb, legkényelmesebb és még varázslatosabbá tenni? Természetesen ajándékok segítségével!

A gyermeknek adott ajándék elsődlegesen az öröm neki, és nem a „felnőtt” érvek a praktikusság, a megbízhatóság, a nem könnyűség miatt…. Az ízlésének megfelelő választás során sokan meglepődnek, amikor például egy 6 éves lány igazán szerette a hercegnő műanyag koronáját és egy varázspálcát, és nem egy kapucnis kabátot, és egy 10 éves fiú inkább egy gyermek enciklopédia „lövőjét”.

És akkor minden egyszerű: figyelembe vesszük az életkorot, a nemet, a hobbit és természetesen a minőséget.

Mit válasszunk?

Soha nem veszítesz el, ha megadod édesség. Boldog korú gyerekek, bármilyen szabadságra jönnek.


Az univerzális ajándékok is puha játékok (300-6000 rubel), készletek a kreativitáshoz (55-4500 dörzsölés.), ceruzák, markerek (a fürdőszobában, sötétben ragyogva, szövetre). Ugyanúgy gyurma (60 dörzsölés után), agyag, sablonok, tervező Lego (330-8000 dörzsölje.). Egyszerűen, az életkorral együtt csökken a felnőttek részvétele, és nő a gyermekek függetlenségének mértéke.

A legkisebbek - gyerekek legfeljebb 1,5 éva tudományos kutatások szerint a világ érzéseit érzékelik. Minden fényes és gyönyörű vonzza őket. Új interaktív oktatási játék - amire szükséged van (átlagosan 1500 rubel.). Tartók (1500-10000 rubel), telefonok (200–2500 rubel), válogató (játékok, amelyek segítenek rendezni az elemeket bizonyos jelekkel, például lyukakon áteső számok), mágneses tábla, játék sátor vagy ház ( 600 rubelt.), szőnyeg vagy központ kialakítása (600-4000 rubel), hinta (átlagosan 3000 rubelt) - mindez nagy örömöt fog hozni.


Fotó: sitcrawlwalk.com


Ezután a gyerekek képzeletbeli gondolkodást fejlesztenek. az 2-3 év kezdik elbűvölni a mozgó elemek. A baba örömének nincs korlátja, ha beszélgető hüllő hörcsög (740-1500 rubel), tánc szőnyeg (átlagosan 2500 rubel), szupergyors labda (100 rubelt), kerekesszékes játékszer egy sztringen vagy egy bot (egy 150 rubelt.). A pedál nélküli, mozgó lábakkal ellátott autó a tökéletes jármű a kis rohanásért (2000 rubeltől). Az ajándékok listája izgalmas rajzfilmekkel és oktatási programokkal folytatható.

Ebben a korban kezdődik az emberek álmodni igazi állatok. Nos, ha egy kutya vagy punci. És mi van, ha ló vagy elefánt? Ebben az esetben a kisgyermek segít abban, hogy boldog legyen a lélegző játék. Első pillantásra ez egy közönséges, nagyon reálisan varrott puha játék, de ha egyedül hagyod, hallani fogsz, mint egy kutya, egy ló vagy egy elefánt, és sóhajt.


A pszichológusok észrevételei szerint az ilyen „szippantó társaik” segítenek a gyerekeknek, hogy megtanulják, hogyan kell külön aludni: az új barátjukkal örömmel illeszkednek a kiságyba. 1500 rubel esetén lélegző játékot vásárolhat egy sor tartozékkal (gallérral, fésűs kefével, szőnyeggel).

Érdekes lesz a logika és a gondolkodás fejlesztése. tervezők további részletekkel (170-3500 rubel), piramisokkal (átlagosan 500 rubel), kockákkal, műanyag hordókkal, matryoshka babákkal, egymásba hajtogatva. A finom motoros készségek fejlesztéséhez izgalmas mozaik (80-1000 rubel).


Miután bemutatta az oktatási játékokat, ne legyen lusta, hogy játszhassa őket gyermekeivel. Gyakran a gyerekek nem tudják megérteni a játék körülményeit. Segíthet nekik megérteni és szeretni.

Ügyeljen arra, hogy adja meg könyvek! Ne veszítse el relevanciáját sem télen, sem nyáron és konzervdobozok, vödrök, sovochki. Super tehetséges fidget lesz egy háromkerekű a kerékpár (átlagosan 2000 rubel) vagy egy sportkomplexum (1720 rubelt).

K 4-5 éves gyerekek szeretnek orvosgá, tűzoltóként, gondoskodó anyává, bátor lovagokká alakulni. Itt az ideje adományozni "Professzionális" készlet (500 rubelt) vagy akár kicsi bábszínház (90 dörzsölés után). A babák, babakocsik, játékkonzolok (átlagosan 2800 rubel), mosógépek (900 rubel) képesek lesznek meghódítani a lányok szívét ebben a korban. A fiúk örömmel lesznek elektromosan sín (1000-től 3500-ig dörzsölje.), autókhoz, rádióvezérlésű helikopterekhez (200-5000 dörzsölés), katonák, autostation vagy garázs (800-5500 dörzsölés). A cirkuszba, az állatkertbe, a vízi parkba történő jegyek nagyon jó ajándékok lesznek.


Fotó: t1.gstatic.com

C 6-7 év a gyerekek már képesek lesznek játszani veled, például sakk (700 rubelt), asztali vagy számítógépes "rpg". Magyarázza el a szabályokat, és készüljön fel a meglepetésre: még lehetséges, hogy nem leszel a győztes!

Ebben a korban mind a lányok, mind a fiúk örülnek valódi felnőtt cucc: asztalos szerszámkészlet (250 rubelt), kozmetikumok, robotok (2500-20000 rubel), hangszerek. Korcsolyát vagy görkorcsolyát (2 500 rubelt), boksz-kesztyűt és lyukasztózsákot, szánkót, sílécet, kerékpárt vagy robogót, jégkorongbotot vagy karikát (300 rubelt), tollaslabdát, labdarúgót (200 rubelt) fognak elszállítani.

Szeretné az eredetiséget?

Adj ajándékot akvárium. Ez egy nagyszerű lépés, hogy megtanítsa gyermekének kemény munkát, a tudás és a természet iránti vágyat. Képzeld el, hogy a gyermeked egy kis víz alatti világ mestere lesz, amely sok felfedezést és felelősséget fog okozni a kis élőlényekért.


Az eredetiség az adományozásban látható.

Például megszervezheti (megoszthatja a szomszédokkal) ajándék küldetés / labirintus: elrejteni egy ajándékot egy biztonságos helyen és készítsen útvonalat rejtvényekkel.

vagy hozzon létre egy könyvet a gyermekről és a játékai: állítsanak össze egy kaland- és fényképjátékot képregény formájában, és az ajándék egy ismeretlen játékhős lesz - a játék királyságának megmentője!

A jelenlegi témába való bejutás is kiváló lesz: kalóz, kém kalandok vagy hercegnők és tündérek utazása (adományoz, például egy játékpisztolyt, amely megismétli a szavakat (1300 rubelt) a valódi beszélő kalóz papagáj helyett), és ragasszon rá lézerpisztolyt.

Rendezzük jelmezbemutató: újévre Mikulás lehet, más esetekben pedig a szeretett rajzfilm jellege.

Nagyszerű ötlet lehet ... kincs. A lényeg az, hogy minden valóságos legyen: tedd az ajándékot a mellkasba, megszórjuk a régi érméket és ékszereket, és a kincses térképet a sárgás, égett szélezett papíron, a viaszos elszennyeződés mellett.


Fotó: 2.bp.blogspot.com


Bármelyik korú gyermeknek tetszeni lehet papír betűk. Az örömkocsit akkor kapja meg, ha a születésnapján a szoba ajtaján találja meg saját postafiókját, gratulálok és barátok, rokonok, osztálytársak levelezőlapjaival (amelyeket természetesen előzetesen gyűjteni fog). A kicsiek számára írjon levelet Blackcloak úrtól vagy a Fairy of Water-től. Öröm nem lesz a határ!

És talán a legeredetibb lesz ajándékszállítás technikai "mágia": az égből (a felső emeletekből) egy sztringben, rádióvezérelt írógépen ...

El kell ismerned, hogy az ajándékozás bármilyen módja eredeti és szokatlan lesz! Ehhez elég sok időt vesz igénybe - egy csepp fantázia és kreatív felfedezések! Minden a kezedben van, kedves gondoskodó szülők és nagyszülők!

Érdekes cikkek

Szerző: Irina Panait 14.11.2013
Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák