értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Ajándék választása szeretteinknek az új évre

Az ajándékok a szeretet és a gyengédség szimbóluma. A legjobb újévi ötletek a cikkünkben találhatók!

Mindannyiunk számára a legizgalmasabb mozgalom napjai közelednek, amikor újra újjászületéssel és új reményekkel kezdhetjük az életet. Amikor mindenki összejön, hogy időben átálljon az éjszakai átmenetre, az óra 12.00-kor megáll, és az új évet üdvözölhetjük, örülve az égbolt csillogó csillagainak, szemüveges csengés, a torta vágása, gratulálok, kívánságok és csodálatos ajándékok.

Leginkább természetesen a gyerekek elégedettek az ajándékokkal. Számukra a Mikulás a legjobbat készíti.

Mit kell adni az újévi babaért?

Az újévi ajándékok kiválasztása a kedvenc gyerekeinknek, meg kell kezdeni a hobbikból, vágyakból és megérdemelt álmokból (könnyű megismerni a hagyományos levélből a Mikulásba).

A kicsieket könnyű megkóstolni: egy új játék számukra már nagy ünnep. Az „intelligens” szórakozás, virág vagy dallamok, állatok, betűk vagy számok bevezetése, ügyességet, tapintási érzéseket, mozgások összehangolását újévi ajándék lehet a gyerekeknek. Például egy szőnyeggel díszített szőnyeg (átlagosan mintegy 4000 rubelt) kifejlesztése.

És hogyan lehet meglepni a gyerekeket közelebb egy 3 éves mérföldkőhöz?

Ebben a korban sok álom egy igazi punci, elefánt vagy ló! Ebben az esetben a szerencsés kisgyermek lehet lélegző játék. Első pillantásra - egy hétköznapi, reálisan varrott puha játék, azonban egyedül hagyva hallhatod, hogy egy ló, punci vagy elefánt sóhajt, vagy mérgesen snuffles.

A pszichológusok azt állítják, hogy az ilyen „szippantó társaik” segíthetnek a csecsemőknek abban, hogy a szüleiktől aludni tudjanak: csak vigye az új barátjával az ágyban. Az öröm költsége 720-2000 rubel.

Hasznos és aranyos ajándék lesz a hóember, nyuszi, tündér és más mese karakterek (800-2300 rubel) alakja, egy gyémánt ég (csillagok és bolygók a sötétben) (50-250 rubel), filctollak.

Az ilyen ajándékok sajnos már nem lepik meg az okos 4-7 éves óvodáskorú gyerekeket. Mit kell adni az új évre?

Választhat egy izgalmas fórumot vagy számítógépes játékot (1000 rubelből), rejtvényeket (háromdimenziós és háromdimenziós) (150 rubelt), izzó puzzle darabokat, ún. Slinky és tangles (100-400 rubelt), kreativitást.

Boldog és beszélő porszívókat, hajszárítókat, zseblámpákat, kalapácsokat és kenyérpirítókat (650-1200 rubelt) készíthet, a Lego-tervező minden gyermek számára kiváló ajándék az újévre.

És persze sok sok édesség és mandarin!

Tizenéveseknek

A tizenévesek számára sokkal könnyebb választani az újévi ajándékot, mert a Mikulásban általában nem hisznek, és gondosan megkérdezhetjük, mit kell. Szükség lehet például a kozmetikumokra, a webkamerára, az ékszerekre, a mobilra, a laptopra, a táncórákra való előfizetésre, az iPhone-ra. Vagy talán vicces hangszórók, fejhallgatók (bogyókkal, medvékkel vagy nyulakkal), „csavaros” billentyűzet, hűvös számítógépes egér. Vagy akár egy új videokártya, görgők, korcsolyák, gitár, kerékpár ...


Továbbá, ha valamit a titokzatos „modulok” (technikai eszközök és digitális eszközök) jelzéséből adunk, például egy kamerát, iPodot, egy telefon funkcióval ellátott tollat, az érzelmek zseb meghatározóját, egy e-könyvet ("olvasó"), a jövőben lehetséges lesz kihasználják magukat.

Kedves nők!

Újév - egy különleges oka a találékonyság megnyilvánulásának. Nem minden nő örül a banális parfümöknek, édességeknek vagy aranyoknak. Az eredeti döntés bizonyítvány lehet egy fotózásra. Meleg, meleg takaró, szőrme papucs, illatos tea, kávé vagy élő képek (kicsi is megvásárolható 250-300 rubelért) lesz házi készítésű, melegen és gondosan melegítve.

Bármely háziasszony örömének köszönhetően a háztartási készülékek megkönnyítik a mindennapi munkát. Elkezdheted serpenyőkkel, sütőedényekkel, joghurt készítőkkel, keverőkkel, mikrohullámú sütővel és mosogatógépekkel, porszívókkal és kályhákkal.

Rögtön azt kell mondani, hogy a fehérnemű, pizsama és harisnya lehet karácsonyi ajándék a feleségeknek vagy nagyon szoros nőknek, nem fogadható el, hogy kollégáknak, nővéreknek és vezetőknek adjanak. Ebben az esetben a legfőbb dolog - az akvizíció méretének pontossága.

Mit kell adnia egy kollégának vagy barátjának az új évre?

Kellemesek lehetnek a karácsonyi témával díszített elegáns flash meghajtókkal (például a formában, hóember, Mikulás, csomagtartó, gyömbérember (400 rubelt).).

Ők is túlterheltek egy nagyon divatos mini-szamovárral, melyet 1-2 csésze (1300 rubeltől) vagy egy pedométeres játékosnak terveztek (a fogyás érdekében a kollégák és a barátok nagyon hasznosak lesznek, mérni fogja a napi kilométert és az elpusztult kalóriát).

A kozmetikumok vagy az ápolási termékek jó ajándékot jelenthetnek az újév számára, ha teljes mértékben bizalmuk van a preferált termékek márkájára vagy típusára. Jobb megoldás lenne egy szépségszalon ajándékutalványa.

Kedves férfiak!

Számos felmérés kimutatta, hogy a férfiak nagy öröme marad ... adományozott játékok, különösen abban az esetben, amikor gyermekkorukban nem tudtak elég játszani.

Az újév a mágia és a legmegfelelőbb pillanat, hogy teljesítse a férfiak gyermekkori álmait, és rádióvezérelt helikoptert adjon kamerával (2300-12000 rubel), egy tartálykém (7000 rubeltől), vasút (mindig sínekkel, alagutakkal és nyilakkal). mozgó) (2000 rubelt), távcső (4000-8000 rubel).Vidám ajándék az újév számára az irodában dolgozó embernek a sütőtök, a görögdinnye vagy a webkamera formájú számítógépes hangszórók, például egy vicces robot formájában.

Örömmel fogadják a távolságmérőket, az éjszakai látványt nyújtó eszközöket, a lámpákat, a földgömböket, a csillagrendszerek modelljeit vagy akár egy távcsövet.

Sokan meglepődhetnek az immateriális ajándékok: a szivargyújtás óráinak előfizetése a kétfedelű repülőgépen, a karate-órákért, a halászati ​​engedélyért. Az ilyen kalandokat a legjobban egy nyitott dátummal lehet megvásárolni, így a kedves férfiaknak lehetőségük nyílik megtervezni az idejüket.

A férfi kollégák és a férfiak barátai számára előzetesen megvásárolt kis (50 ml) üveg italt vagy tojást adhat meg meglepetéssel.

Ne feledje, hogy bármely korú férfiak még mindig gyerekek maradnak!

Mit kell adni az újévi szülőknek?

Természetesen érdemes figyelmen kívül hagyni a szüleiket. A hagyományos fürdőkészülékek és kozmetikumok mellett adományozhat például egy gyönyörű fal barométert (egy tisztességes költséget, amely 4000 rubelből áll), háztartási készülékeket az anya és apa eszközökhöz, egy DVD-lejátszót, amelyet a fiatalok kedvenc filmjei egészítenek ki.

Próbáljon meglepni a szüleit egy különleges ajándékkal az újévre: a kábeltelevízió összekapcsolása (havonta 200 rubelt, éves fizetést is megtehet), egy fáradhatatlan kirándulás vagy utazás haza (500 rubelt), a szalon előfizetése (3000 éves korig terjedő ellátás) rubel) vagy egyéni órák a bálterem táncban (egy ajándékutalvány 100-1400 rubelt).

Anya, apa, főnök

Az új évnek az anyáknak, az anyáknak vagy a felsővezetőknek nagyszerű ajándék lehet gyönyörű teáskannák, amelyeket francia prések és jó teák készletek egészítenek ki. Vegyük figyelembe a kávéfőző lehetőségét (feltéve, hogy a nőknek nincs magas vérnyomása).

A nagy ajándék ajándék kosárba kerülhet, "tematikus" tematikus segédprogramokat. Például édes fogak esetén egy doboz teát, egy csésze, szokatlan süteményeket és édességeket helyezhet. Egy másik lehetőség a hab és a só a fürdőszobában, aromás olajok, puha törülköző. Egy ilyen ajándék még vonzóbb lesz, ha a kosár tartalmát virágokkal áthelyezi.

Lehetőség van arra, hogy egy kis TV-t adjon a konyhának.

Ajándék az újévi nagymamának és a nagyapának

Egy kényelmes, meleg takaró, egy asztali lámpa (vagy egy olvasólámpa), egy párásító vagy levegő ionizátor (1400 rubelt), színes fali naptár vagy nagy gombokkal ellátott mobiltelefon, valamint egy rendkívül egyszerű menü, mindenki számára előnyös lehet.

Jobb, ha nem adnak gyógyszereket, vitaminokat, vérnyomásmérőket - ezek rutinszerű vásárlások, és az új év örömteli ünnep, amely kívánatos a betegségek megemlítése nélkül.

Ha a nagymama és a nagyapja messze él, akkor a fotóműhelyben rendezett családi fotókkal rendelkező naptár különösen értékes ajándék lesz számukra.

Ajándékötletek minimális költségvetésekhez

Nagyon gyakran a finanszírozás döntő szerepet játszik az újévi ajándékok kiválasztásában: mindenkinek megvan a maga lehetősége. És még akkor is, ha kis mennyiségben van a kezedben, elég az eredeti, szokatlan és leginkább olcsó ötletekhez.

Itt vannak: LED-es cipőfűzők (100 rubel), lemezek (130 rubel), szekrény (200 rubel), kínai masszázsgolyók (250 rubel), egyedi készítésű csokoládéérem gravírozással (150 rubel). Vagy egy porszívó a billentyűzethez (100 rubel), egy összecsukható puha vödör (300 rubel), egy lemez (120 rubel), egy asztali lyukasztózsák (250 rubel), egy szokatlan útlevél (200 rubel).

Nagyon egyszerű lehetőségek lehetnek például a diákok számára fotó kollázsok, személyesen rögzített zenei lemezek, csókdobozok (minden alkalommal, amikor kinyitja a dobozt, látni fogja a feliratot: finoman csókolni), egy kézzel készített tollat ​​a boldogságból, varrt karácsonyfát, gyöngyökkel díszített, karácsonyfákkal Origami, kártyák, medálok, édesség a gyermekkorból. Vághatsz egy vágódeszkát, szúrhatsz egy tasakot, vagy készíthetsz papier-mâché-t egy mobiltelefonra, főzhetsz illatos szappant, és önmagaddal üdvözlőlapot készíthetsz.

Ne feledje, hogy a pénzhiány nem ok a kétségbeesésnek - ez nagyszerű lehetőség a kreativitásra!

Univerzális ajándékok az új évre

Vannak olyan helyzetek, amikor abszolút nem tudod, mit kell adnod egy személynek, például amikor egy ismeretlen cégre hívnak. Ilyen esetekben megtalálható az univerzális ajándékok listája, amelyek a jó szokásokat és a jó hangot hangsúlyozzák.

• Jégformák.

• Pezsgő, csokoládé, gyümölcs (például ananász).

• Fényes asztali naptár.

• Párna egy karácsonyi témával.

• Kulcsláncok, gyertyák, tea, kávé.

Ez természetesen nem a végső álom, hanem, mint mondják, nem üres.


Új év érdemes meggondolni az ajándékokat korán - most. Az idő észrevétlen lesz, de a szeretettel kiválasztott, jól átgondolt újévi meglepetések nagy örömmel fogják szolgálni mind a bemutatottaknak, mind azoknak, akik adják!

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák