értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Mit kell adni egy embernek?

Ha a válasz erre a kérdésre nagyon fontos, olvassa el a cikket.


Fotó: www.thelasthonestguy.com

Gyakran felmerül a kérdés, hogy mit adjon az embernek: születésnap, újév, február 23 ...

A legegyszerűbb módja annak, hogy megtudja, mit akar az ember közvetlenül kérdezzen róla. Sok nő azonban azt állítja, hogy a férfiak nem beszélnek arról, amit akarnak. Általában ez nem igaz. Csak a nők nem hallhatnak. Például egy férfi azt válaszolja, hogy szeretne egy iránytűt ajándékként vagy zseblámpának, mint egy üzletben. És mi van egy nővel? Úgy dönt, hogy a férfi viccelődött, és megkérdezi: „Miért van szüksége egy zseblámpára és egy iránytűre?” És felajánlja, hogy nézzünk meg nagyon hasznos dolgokat: ruhákat, parfümöket, borotválkozó készleteket ... Ki akar beszélni legbelső vágyairól?

Ha a közvetlen megkeresés lehetősége már elveszett, akkor minden esetben jobb a hobbiktól. Például, ha egy ember szeret horgászni, nagyon boldog lesz az új felszereléssel, egy dobozzsákkal, egy felfújható csónakkal (főleg egy motorral) (7000-150000 rubel), egy visszhangzó (3500 rubeltől). A labdarúgó-rajongó emberének különleges ajándékja lesz a kedvenc klubjának szimbólumaival.Az ember szereti aktív pihenés? Itt a választás nagyon nagy. Egy vízforraló, amely képes feltölteni egy mobiltelefont ($ 150), egy sátrat, egy grillezőt (150 rubeltől), hűvösebb zsákot (700 rubelt). A fényképezőgép, az iránytű (2000 rubelt) vagy egy kés, ollóval, villával, nyitóval, dugóhúzóval és ventilátorral kiegészítve. Ezen ajándékok bármelyikét biztosan használni fogják.


És ha egy ember homebody? Biztosan tetszik egy kényelmes számítógépes szék (4000 rubeltől), egy érdekes magazin előfizetéséről, kedvenc dalok vagy filmek gyűjteményéről, értékelni fogja a műholdas televízióhoz való csatlakozást, az eredeti éjszakai fényt a könyvek olvasásához (100 rubelt).

Azok, akik sok időt tölt a számítógépen, nagyra értékelik az új merevlemez-meghajtót hatalmas memóriával, hűvös videokártyával, jó fejhallgatóval vagy stílusos, eredeti flash meghajtóval (szív, géppuska, golyó, gitár, tűzoltó készülék és még Katyusha harci jármű) (500 rubelt).


Fogadó ember élvezze a kiváló minőségű eszközöket. Minden alkalommal, amikor használja őket, hálásan emlékszik rá. Egy mesterséges ajándék lehet egy eredeti ajándék.

Pontosan kérem mindenféle férfit gizmos mérésekhez. Például, hőmérők (különösen az infravörös technológián alapuló távoli változat (átlagosan 4000 rubel)), mérőszalagok, lézeres távolságmérők (3000 rubeltől), barométerek vagy dinamometrikus mérőerő.


Fotó: www.opticstore.com

Minden ember szereti a legjobban túlélő dolgokat szélsőséges körülmények közöttx. Egy ajándék számukra lehet például egy -50 ° C-on működő plazma öngyújtó, vagy egy fémtartály szendvicsek számára, amelyek ellenállnak egy teherautó áthaladásának. Igazolták, hogy az ilyen dolgokkal rendelkező férfiak játszanak, mint a gyerekek és a szeretet, hogy alkalmanként bemutassák őket a pártokon vagy a piknikeken.


Fotó: i.somethingawful.com


Nagyon emlékezetes lehet immateriális ajándékok. Például egy meghívás főzési kurzusokra (1 lecke 1200 rubeltől), vagy nagyon ritka borok kóstolása, fizetett biliárd vagy bowling, gokart verseny. Vagy szédítő repülés egy vitorlázógépen, egy siklóernyő (együtt repülni) (2500 rubeltől), ajándékutalvány repülőgépek pilóta számára (11.500 rubeltől), előfizetés a medencére vagy egy tanúsítvány egy rangos fitneszklubhoz (3500 rubeltől). Jobb, ha az ilyen lenyűgöző ajándékokat nyitva tartják, hogy a férfiaknak lehetőségük legyen megtervezni az idejüket.


Nincs elég pénz egy ajándékért? Ne aggódj. A pszichológusok azt mondják, hogy a férfiak soha nem bűncselekménynek számítanak, ha több ember vesz egy nagy ajándékot, például 5 kis helyett. És mégis, kihasználhatja azt a tényt, hogy a férfiak nagyon kiszámíthatóak.Amit néhány évvel ezelőtt adtál (még egy évvel ezelőtt), és ha igazán tetszett, akkor nyugodtan ismételje meg sikerét! És biztosan megtakaríthat a csomagoláson. A férfiak - a nőktől eltérően - nem kellenek. Az érték csak ajándék. Ha adományoz, amit igazán álmod, vagy tényleg akar, akkor nem fogja észrevenni, hogy az ajándékot egy rendszeres csomagban vagy egy nem csábító dobozban mutatják be.

Röviden szeretném ezt mondani mit ne adjon. Az első dolog, amit ki kell zárni, a virágok. Majdnem azonnal elhagyják őket a polcon. A következő dolog, amit fel kell adni, a kozmetikumok. Az emberek nem érzékelik azt ajándékként. Ugyanaz, mint egy burgonya nőnek. Az ajándék praktikus, csak ajándék? Továbbá kizárjuk a klasszikusokat - ruhákat (nadrágot, nadrágot, pulóvert). Természetesen annak érdekében, hogy ne sértjük meg magát, egy ember valószínűleg úgy tesz, mintha tetszett volna. A férfiak 95% -ánál ez azonban nem ajándék. Most, ha a traktor!


Fotó: asset.cougar.nineentertainment.com.au

És azt akarom mondani meglepetés és meglepetésakik nagyon elégedettek a nőkkel. Ne feledje, hogy a legtöbb ember nem szereti a meglepetéseket. Hosszú ideig hordják az ötleteiket, és nagyobb örömükre szolgálnak a tervezett ajándékok. Például egy ember egy évet mondott el egy mobiltelefonról, amelynek modelljét régóta gondoskodott. Még azt is megmutatta neked, hogy elhalad az üzletekben. Ebben az esetben megzavarodik, ha úgy dönt, hogy egy váratlan meglepetés és egy olyan digitális eszköz jelenik meg, amely kétszer annyit fizet.

És még mindig férfiak a zuhanyban mindig gyermek marad. És nagyszerű lenne, ha sikerül teljesítenie gyermekkori álmait a játékokkal kapcsolatban, különösen azokat, amelyeket nem játszott eléggé gyermekkorban. A legnépszerűbbek közé tartoznak a hajók vagy helikopterek rádióvezérelt modelljei (fényképezőgép is használható) (2300 rubelt), vasút (természetesen állomásokkal, alagutakkal, kapcsolópontokkal és távirányítóval) (2500-10000 rubel), kémrobotok (2000-20000 dörzsölje.).


A vágyakozás nehéz feladat. Azonban, ha igazán akarod, akkor semmi sem lehetetlen. Meglepő módon sok nő végez munkát. Szeretnénk, ha köztük lenne!

Ui

Ha a fej nem akar semmit, hogy jöjjön, próbálja meg újra megkérdezni az embert arról, hogy mit akar. Ez sokkal könnyebbé teszi a feladatot!

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.
Cikk kategóriákban:

értékelés

kiválasztás

Új technológiák