értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Mit adj a főnöknek?

Válasszon ajándékot a fejnek - az ünnepekre, a különleges eseményekre, a promócióra - az üzleti etikett szabályai szerint.


Fotó: liberatingworkingmoms.com

 

A nyaralás orrán és a terhelés szívében - mit adjon? A kérdés nehéz. De még nehezebb az a kérdés, hogy mit adjon a főnöknek? A vezetőnek adott ajándék kiválasztása során figyelembe kell venni a nemét, életkorát, érdekeit. Az ajándék okai néha befolyásolják a választást: függetlenül attól, hogy szokásos születésnap vagy évforduló, promóció, egy másik munkahely, vagy általában nyugdíjba vonulás, és talán ez egy esküvő. A főnök jellege nem is utolsó árnyalat: van-e humorérzéke, kalandokra hajlik. Azonban soha ne felejtsd el a parancsnoki láncot: bármi is lehet a póló srác, a főnöke még mindig a főnök.

Az utolsó gondolatból kiindulva érdemes kiemelni a főnök lehetséges ajándékainak első csoportját. Ez az üzleti kiegészítők. Kiváló minőségű márkájú írószerek relevánsak számítógép korunkban is. A jó tollal ellátott, szilárd fedéllel ellátott napló mindig tisztességesnek tűnik az asztalon, egy aktatáskában vagy bármely vezető kezében. By the way, egy jó portfólió nagyszerű ajándék. Pénztárca, névjegykártya, irodai szék - ajándékok, amelyek mindig hasznosak a munkában, és emlékeztetnek az alárendelt gondozásra és figyelemre.


 

 


A "A könyv a legjobb ajándék" szabályt nem törölték. Az ajándékok etikettje szerint a könyv - ez egy egyedi ajándék, és nem adhatod meg anélkül, hogy tudnád az olvasó függőségeit. A főnök esetében azonban a témák megválasztása a munkájára korlátozódhat. Az irodájában a jogi osztályvezetőt soha nem fogja megakadályozni egy jó monográfia vagy a jogról szóló kommentár, egy új kiadásban, természetesen a szakosodása szerint.

Az első csoport ajándékai egyaránt megfelelnek a főnöknek és a nőnek. Ezek azonban aligha alkalmasak nyugdíjba vonulásra, ha már nem hasznos. Az évfordulóra az ilyen ajándékok jellege nem elég személyes, jelentőségük kicsi. Az ilyen ajándékok tökéletesek új főnökakiknek még nem volt ideje csatlakozni a csapathoz, amikor az ő alárendeltjei érdekei még nem ismertek.Unisex ajándékokat is lehet tulajdonítani hobbi ajándékok. Ha a főnök szereti a golfot, akkor nem számít, hogy ő egy férfi vagy egy nő, jó golfklubok fogják biztosan szívesen neki. Vezető-sportolók, érdekeik szerint, teniszütőket, labdát, síléceket, kerékpárokat vagy kiegészítőket adhatnak át rajta. Vezető-turisták - sátor, grill, hátizsák, iránytű, távcső. Halászok és vadászok - horgászbot, kés. Az ilyen ajándékok talán minden alkalomra alkalmasak.
közvetlenül férfiaknak tudsz adni bor tartozékok: mini-bárok, palacktartók, szekrénytartók Az eredeti kialakítású szemüvegekkel és szemüvegekkel ellátott shtoffok és dekanterek jól látszanak a már meglévő sávokban. Itt egy üveg jó, drága alkoholos ital lesz tökéletesen elrendezve. Kiváló minőségű dohány, gyönyörű cső, szilárd öngyújtó, cigaretta vagy drága hamutartó jó dolog a dohányzó főnöknek. Ne próbáljon alkoholt és dohány kiegészítőket adni egy nőnek, az etikett ezt nem fogadja el, ez a gyengébb szex képének csapása. Csakúgy, mint a férfiak süteményei és édességei. Az ezen a területen szerzett ajándékok szinte minden nyaralásra alkalmasak.Új főnökökaz a ízlés, amellyel a kollektívnak még nincs ideje tanulni, teljesen lehetséges ajándéktárgyak. Ez lehet egy olyan modell, amely egy autó vagy egy olyan jacht, amely elég nagy ahhoz, hogy elegánsan elférjen a polcon és díszítse a szekrényt. Egy eredeti példa egy hajó egy üvegben. Egyébként nem csak a hajók, hanem a repülőgépek, autók és még az egyes jelenetek is elhelyezhetők az üvegben. Jó ajándék - egy falióra vagy padló, tökéletesen díszítik az iroda belsejét.


Fotó: s5.mogujie.cn

A nők számára ajándéktárgyak formájában egy faragott doboz, váza, cukorka tálat adhat, míg jó lenne a megfelelő tartalommal feltölteni őket. Számos nő szenvedélye a Feng Shui számára megkönnyíti a szuvenír kiválasztását: pénzfák, különböző amulettek és figurák, hogy pénzt, jó szerencsét és egészséget vonzzanak. Ezek az ajándéktárgyak jól néz ki az irodákban. Ezek azoknak a főnököknek is bemutathatók, akik nem égnek meg a keleti űrkutatási rendszer iránti szenvedéllyel.
A selyemkendő vagy a kendő, a féldrágakőből készült ékszerek örömmel fogadják a női szakácsokat. Drágább díszítés nemesfémekből vagy drágakövekből csak egy komoly ügyet képes megközelíteni: egy évforduló, nyugdíjba vonulás.

A nők számára elvben, és a parancsnokok, beleértve azt is, amit adhat kivitelezés egy potban. A növényvilág szerelmesei értékelni fogják. Lehetséges azonban, hogy egyértelmű személyes preferenciákra van szükség, amelyekről ismert. Vagy ismeri a már a főnök számára már rendelkezésre álló színekkel való kompatibilitást. Egy asszisztens számára ez fontos. De ha egy nő nem szeret virágot, és gondoskodik róluk, akkor nem kell őt ilyen ajándékkal zavarnia.


Fotó: katongilang.blogspot.ru

A jó humorral rendelkező szakács adhat portré-karikatúrát. Ebben az esetben a cselekedet nagyon finom, nem könnyű észrevenni a vonalat, ami elhalad egy személyt. Még ha az arcán mosollyal rendelkező főnök felismeri néhány jellemzőjét, ez nem jelenti azt, hogy készen áll arra, hogy ugyanazt a nevetséget hallja tőled. Itt érdemes tanácsot adni a fej közeli barátjának.

Egy meleg barátságos csapatban ajándékként szervezhet egy egészet ünnepi meglepetés díszítéssel, jelmezekkel, versenyekkel, előadásokkal, kirándulásokkal. Ebben az esetben a főnök-kalandor egy ejtőernyős ugrást vagy lovagolhat.
Mindenesetre az ajándék a főnöknek tisztelettel és presztízsel kell lélegeznie, magas színvonalú, márkajelzéssel kell rendelkeznie, és ez már jelentős árat jelent. Az ajándék kollektív megvásárlása miatt a pénzügyi teher megengedett. Az egyéni ajándékok ígéretesek, és nincsenek a főnök legjobb helyzetében. Az ajándék egyénisége megengedett az utazás ajándéktárgyaként, feltéve, hogy ez nem túl drága, és a csapaton belüli kapcsolatok melegek, és nincsenek pletykák és irigységek.

Tiszteletben tartva a menedzsere babonait, ne adjon pénztárcát, ha úgy véli, hogy pénzhiány miatt van.

Egy jól megválasztott és megfelelően bemutatott ajándék a kulcs a nagy ünnepi esti és további sikeres munkához.

 

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.
Cikk kategóriákban:

értékelés

kiválasztás

Új technológiák