értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Mit kell adni egy autó-rajongónak? Ajándék kiválasztása az autóban

Sharman minden zsebben!


Fotó: carsunit.ru
 

 

Az ajándékok megválasztása kellemes dolog. Különösen akkor, ha tudod, hogy amire szükséged van, nem csak a "virágok felesége, gyermek jégkrém", hanem valami különleges. Az autósoknak szóló ajándékok nem különösebben nehézkesek. Egy kis képzelet - és ... 

 

Milyen alkalomból?

Az egyik dolog, hogy válasszon egy résztvevőt a vezető napjának vagy az újévnek: ha valami olcsón juthat el (egy kulcstartó, számukra egy pénztárca, a maximum egy szívófogantyú, vagy egy vicces jel, mint a "Vigyázat: vak vakolás") Itt nem kell sok pénz, és az ajándékba jutás az autóban nem sok időt vesz igénybe.

Egy kicsit nehezebb lehetőség - március nyolcadik, amikor meg kell találni egy ajándékot egy nő vagy lány vezetőjének. A szakosodott autókereskedelemre nézve válasszon egy szélvédő tisztító készletet (aeroszolos zsák és szalvéták, költsége 350-400 p.), Fűtött törlők (nagyon hasznos és kellemes dolog, ára kb. 1000 p.) Vagy valami benne fajta Ha egy hölgynek nincs humorérzéke, akkor az „Én minden nap március 8-án” vagy „Még akkor is, ha az embernek van joga, mindig rossz!” Lesz csodálatos ajándék az ajándék készen áll, nem haladhatja meg a 200 rubelt.).

Mit kell adni a vezetőnek a születésnapjára?

Ez egy komolyabb teszt a pénztárcájának és a megoldások megtalálásának képességéhez. Meg kell adnod egy dolog: a) szükséges; b) kellemes; c) látványos.
Mit kell adni egy autósnak a születésnapján? Ezt a kérdést egy nap nem lehet megoldani. Ha lehetőség nyílik arra, hogy közelebbről megvizsgálja: mi van, és mit nem, az ajándék opció valószínűleg „húzódik”.

Hogyan? Még mindig van nincs gps? De minden mozdonyvezető egy navigátorról álmodik! Nézze meg az internetes katalógusokat, vagy látogasson el egy pár szalonra, mint például az "Ajándék a vezetőnek", kérje a 2000-es árat. és a fenti), kérdezze meg az adott márka lehetőségeit - és nyugodtan vásároljon.
Még akkor is, ha van GPS, de ez egy régi modell, és egy szopó segítségével van felszerelve a szélvédőre (és időről időre leválasztja, a készülék leesik, a vezető az út szélére csúszik ...), ha a pénzügyek lehetővé teszik, vagy egy embercsoporttól kapott ajándékot, kérjük, a születésnapi embert egy új navigátor segítségével a visszapillantó tükörhöz rögzítve (kb. 10.000 p.). Bármely járművezető, mind professzionális, mind amatőr, fogadja el ezt az ajándékot egy bumm!


Fotó: static.eldorado.ru

Javasoljuk, hogy válasszon egy kábelt a férfi autósok számára, hogy ajándékokat vásároljanak - valamilyen oknál fogva az erősebb nem, ami többnyire elfelejti tölteni egy iPhone-t, ipadot, mobiltelefont (a költség 500-800 rubel). Amíg az autó mozog, az eszköz energiát gyűjt. Egyébként van lehetőség az elektromos borotvákra is, amelyek az autóban feltölthetők. Egy borotvát lehet vinni, és a töltő egy nagyszerű születésnapi ajándék!

Vettem egy új autót

Ó, ez egy nagyon nagy ünnepség minden vezető, kezdő és tapasztalt életében. Bármely más "mosás" és egy üveg drága whisky vásárlása megoldja az összes problémát. Egy ajándék a vezetőnek nagyon, nagyon átgondoltnak kell lennie.
Nagyszerű ajándék egy kezdő gépjárművezetőnek egy olyan DVR, amely nem teszi lehetővé a vészhelyzetek túlterhelését és javítását. "Toy" nem olcsó (körülbelül 5000 p.), De nagyon hasznos! Mindannyian újonnan jöttünk, mindannyian átmentünk azon a szakaszon, amikor megálltunk a kormánykerékhez, és zöld fénnyel is megnyomtuk a közlekedési lámpák fékét. Az eufóriát a félelem váltja fel: az ördög nem egy ilyen „vezető” testvére, csak a közlekedési rendőrség felügyelője tudja megállítani. Ha van egy DVR a gépkocsiban, ha a vezető tudja, hogy a hibáján keresztül bekövetkezett baleset rögzül, a vezetési sebesség rögzítve van, óvatosabb lesz.


Fotó: static.eldorado.ru

Mit kell adni egy hideg időben utazó autósnak?

Ideális esetben mind a négy kerékre szánt gumiabroncskészlet, de nem minden vezető elfogadja az ilyen drága ajándékot! De a drága márka minőségi fagyállója (valahol 400 rubel), fűtött ablaktörlők (valahol 1000 rubel), infravörös ülésfűtés (kb. 2000 rubel) fogják észlelni a bangot. Bármit is mondasz, kellemesen kényelmesen vezethet: az autót problémamentesen elindíthatja egy hideg napon, az ülés pár perc múlva felmelegszik, nincs szükség arra, hogy folyamatosan küldjön egy meleg levegőt a szélvédőbe ...


Fotó: www.alarm-spb.ru

És most azt gondoljuk, mit kell adnunk egy autósnak, aki naponta több órát tölt az úton?

Ismered a zenei ízlését? Lassan válassza ki a lemezek halmazát, vegyél egy speciális klyassert (kb. 1000 p.), Hogy mindegyik külön zsebben legyen. Ez egyaránt kellemes, és azt jelzi, hogy nem formálisan közeledett az ajándék kiválasztásának folyamatához.


Fotó: www.caselogic.ru

A vezetőnek gyakran beszélnie kell mobiltelefonon? Ha vannak fejhallgatók, akkor folytathatja a beszélgetést, és nem keresi fel az út követését. Szinte minden modern eszköz rendelkezik fejhallgató és mikrofon csatlakoztatására alkalmas eszközökkel. Tökéletesen észreveheti a beszélgetést a beszélgetőpartnernek, és válaszolhat rá. Nagy ajándék! És olcsó - a 300-350 p.


Mit kell adni egy nővezetőnek?

Mit adjunk egy lánynak, aki végül kapott egy teljesen új autót a kezében? Figyelembe véve a gyengébb szex szenvedélyét a tisztaság és a tisztaság érdekében, keresse meg a vállalati szalon szükséges osztályát, vagy rendeljen meg egy online katalóguson keresztül - és jó kívánságokkal kézbesítse a hölgynek egy ülőhuzat-készletet (1500 és 3500 r között). Milyen? Ezt már a helyzet határozza meg. Vannak szép burkolatok, "pólók", amelyek az ülés háttámláját védik, szőrme és szőnyeg, bársony vagy ruhanemű. Egyik autós sem marad közömbös az ilyen ajándékra, mert az autó azonnal megszerzi az egyéniséget, legyen „hűvösebb, mint a Tanya”, és az út mentén megszünteti a szennyezett ülések tisztítását mindenféle aeroszol és kefével.


És most összefoglaljuk

Egy ajándék az autóban nem lehet formális. Egy személy azonnal úgy érzi, amikor egyszerűen el akarnak adni tőle, és amikor igazán odafigyelnek rá. Ez valójában minden ajándékra vonatkozik, de az újdonságnak, a kényelmes eszköznek, a szükséges dolognak a szent! Ez egy olyan vezető, akinek tapasztalataim szerint biztosan mondom!

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák