értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Ajándék kiválasztása egy fiú számára 1 évig: csak bevált ötletek!

Van egy fiú, és az első születésnapja közeledik? Mit adjon a fiúnak 1 évre? Bizonyított ötleteket kínálunk

Az a tény, hogy évente adjon a gyermeknek, már írtunk, és az új cikket a fiatal úriembereknek szeretnénk szentelni.

És a fiatalember ugrásszerűen növekszik - kiderül, hogy Puskin vonalai nem olyan mesés fikció. A szülőknek még nem volt ideje, hogy észrevegyék, milyen gyorsan repült az idő, és mostanában már egy tehetetlen morzsát tanulnak, hogy hogyan járjanak el, egyedül is enni, mindenkit érdeklődni és háborgatni. A fiú hamarosan 1 éves lesz - mit fogunk adni?

Kezdjük, talán, a legkeresettebbek közül egyet mondhatunk egyetemes ajándéknak, amely mindkét szülőt és egy egyéves kisbabát szívesen látja. Van ilyen? Természetesen! Hadd képzeljem el, hogy egy gyermekasztal két székkel ellátott székkel: magas és alacsonyabb. A gyermek magas pozíciójában kényelmes a takarmányozás, és az alsó részében például asztalra lehet rajzolni.

Foglalkoztatsz a kitartással? Ön nagyban segíti a fejlesztési lehetőséget. A kis méretű táblák különböző alakzatokkal, lyukakkal minden formában, többszínű számlák golyók formájában, különböző piramisokkal nagyon régóta figyelik a gyermek figyelmét, megtanulják a színeket, méreteket és szekvenciákat.

Különböző színű ajtókkal ellátott játék, egyedi kulccsal mindegyik betéti karakterhez, valamint kerekes székek, amelyek fogantyúval vagy kötéllel szállíthatók (autók, forgószárnyas helikopterek, kopogás a dobon, nyulak, lemezjátszók, pókok) nem járnak díjazással. számít). A költség is eltérő - a költségvetési modellektől a drágaéig. Jobb, ha nem választjuk ki a „Tween-ökölvívót”, hanem hogy előnyben részesítsük a fából készült vagy a kiváló minőségű, a hazai termelésből származó műanyagot, jó színekkel (úgy, hogy annyit tudsz, ahogy tetszik). A kerekes játékok kényelmesek és fényesek, teszteltek, a gyerekek nagyon szeretik őket - az ilyen versenyek rendezhetők!

Egy nagy autó, amely a lábával mozog (1200 rubeltől), szintén kedvenc lehet. Ebben az esetben elindíthatja a tolóprocesszust, majd magával ragadhatja a korcsolyázást. Szinte az összes gyermekkocsiban van egy törzs, amely a kormánykerékhez hasonlóan az egyéves fiúk figyelem és játéktevékenységének fő tárgyává válik.

Az autót ház vagy sátor formájában lehet bemutatni.

Szóval már régóta a szokás, minden embernek építési készségre van szüksége. A nagy részletekkel rendelkező tervező, világos kockák vagy mágneses tervező (1500 rubelt) egy nagyszerű ajándék egy fiú számára egy évig. Különböző tömbök és figurák kombinálásával a gyerek képes lesz csodálatos házakat, tornyokat, garázsokat és még sok másat építeni, különösen, ha a párhuzamos, a térbeli gondolkodást fejlesztő prizmák és kúpok lesznek az arzenálban.

Egy nagyon népszerű ajándék a hazai Stellar cég legkisebb "Kolobok" tervezője.

A gyermekkönyv is hasznos ajándék lesz egy kisfiúnak (választhat a szokásos, zenei és akár minden ízlésért beszélő) - egy nagyszerű módja annak, hogy szünetet nyújtson az aktív játékoktól, akiknek az olvasás hozzájárul a memória, a gondolkodás és a figyelem fejlődéséhez.


Meglepődhet egy puha macska, egy nyuszi, egy vicces tehén, egy gombnyomással minden lábon, és megnyomja, és megmondja, kérdez, találkozni, játszani. Fejjel lefelé fordítod - és: „Menj, fordítsd vissza, ne bántsd, nem szeretsz engem?”, És megdöntheted az oldalsó történeteket, meséket mondanak, majd elaludnak.

Figyelembe veszi a baba figyelmét a konzolokra, a mobiltelefonokra vagy a számítógépre? Készen áll arra, hogy kivegye a gombokat, vagy egy másik dolgot a teáscsészébe? Bemutatja a fiút egy edzőkészülékkel, egy porszívóval ellátott kocsival, vagy egy másik, fényes gombokkal ellátott játékkal 1 évre - ez megmenti a háztartási készülékeket a kis bántalmazó kíváncsiságától.

Sok pozitív vélemény van a Noé bárkájának fejlődő játékáról: minden állatnak saját saját helye van, minden elem egyedi hangokat teremt, és egy csodálatos hajó tetője nem csak eső és szél - ez egy zongora.

Ha vendége vagy a fiú születésnapján, akkor természetesen, ha lehetséges, gratulálhat a szüleinek is. Fontos, mint mondják, nem ajándék - fontos figyelmet. Egy kedves és kedves ajándék lehet egy aranyos keret a baba fényképe számára, egy készlet a tollak nyomtatásához vagy hasznos apróságokhoz.

És - minden szerelem által választott ajándék - biztosan örömöt fog hozni. Boldog nyaralás!

 

Lásd még:

 

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák