értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

A tizenévesek számára ötleteket kap az ajándékötletek

Hogyan válasszuk ki az igazán jó ajándékot, amely csodálatos, tele van fiatalok meglepetésével? Rólunk - tovább!


A serdülőkort nehéznek tartják. A pszichológusok szerint nem csak másoknak, hanem maguknak a tinédzsereknek is nehéz. Olyan, mint a gyermekkor és a felnőtt élet közötti kötél kiegyensúlyozása, új szemekkel próbálva megnézni a világot. A serdülők "károsodásának", a sebezhetőség, a túlérzékenység, az érzelmi, az élénk gondolkodás és a végtelen energia szinte mindig rejtve maradnak.

Az ünnepek azonban bármilyen korban vannak! És mi a helyzet egy ajándék nélkül?

Az öröm kiválasztása a csendesen nőtt karapuz számára, ne feledje, hogy a figyelem a személyiségükre, az életük iránti érdeklődésükre, a véleményük és ízlésük tiszteletben tartására fontos számukra. Különösen az általuk választott ajándék különösen értékes lesz, és nem csak azért, mert így fogadják el.

A fő szabály: ajándék, szeretet és figyelem! Legyen olcsó, a fő dolog, ami örömöt hozott. Vigyázz magadra, vagy kérdezd meg barátaidat arról, hogy mi érdekli a jövő ünnepe hőseit, és segít kiválasztani egy olyan ajándékot, amely boldogabb fiatal hölgyet vagy fiatal úriembert fog tenni.

Top 10 ajándékötlet egy tinédzser lánynak

divatos női

1. Szépségórák - elengedhetetlen ajándék, ami sokkal könnyebb, mint a kozmetikumokból választani. Ugyanakkor a fiatal hölgyek megtanulják, hogyan nézhetnek ki nagyszerűen, és gondoskodjanak magukról egy profi, nem pedig háborús festék alkalmazása mellett, a barátnő-osztálytársak tanácsát követve. Képesek lesznek olyan alapvető készségek és ajánlások megszerzésére, amelyek specifikusak a bőre, a haj, az arcvonásokra. És az esti smink, amelyet a kurzus végén ajándékként készítenek el (és kiegészítve egy fotószemlével), felejthetetlen benyomásokat hagy el, amit a barátnőddel is büszkélkedhetsz a közösségi hálózatokban.


Fénykép: scbeautyhigh.files.wordpress.com

2. Ajándékutalvány ruhát vagy ágyneműt vásárolhat. Egy ilyen ajándék hangsúlyozza, hogy tiszteletben tartja a fiatal lány preferenciáit. Kiválaszthat olyan dolgokat, amelyek biztosan boldogabbá teszik, és együtt élvezheti a vásárlási folyamatot.

3. Ékszerek. Nem számít, milyen lesz - arany, ezüst, vagy csak ékszerek, a legfontosabb dolog, hogy szokatlan és stílusos legyen. Ebben a korban nem csak azt akarja, hogy Natasha, Oli vagy Marina, hanem kitűnjön, hogy eredeti legyen. Érdemes megjegyezni, hogy az órák is ékszerekhez tartoznak, amelyek modern korunkban már nem az idő meghatározására és divat kiegészítőkké alakultak.


Fotó: www.bigboxsave.com

4. Táska. Táskák, mint tudják, sokat nem történik. Az eredeti díszítéssel rendelkező divatos dolog minden lánynak örül.

Félénk természet

5. Fotószakasz egy szakembertől. A lencse előtt eltöltött órák felejthetetlenek lesznek. Lehetővé teszik, hogy a félénk fiatal hölgyek másképp nézzenek magukra, hogy megértsék kivételes varázsaikat.


Fotó: studiobportraits.com

6. Tánctanfolyamok. Egy ilyen ajándék segít egy lánynak, aki zavarba jött, hogy egy diszkóba menjen, növelje önbecsülését, és „táncparkett-csillagokká” váljon. A lányok, sőt, mint a fiúk esetében is fontos, hogy önmagad legyen szíves, és a táncképesség csak az, amire szüksége van.

Lenyűgöző fiatal hölgyek

7. Keen - kreatív hímzőkészletek gyöngyökkel, műhely illatos gyertyák vagy szappan készítésére (2000 rubelt), mini stúdió fazekas kerámia készítésére (1500–63000 rubel) vagy mini-divat stúdió, kozmetikai és parfümkészlet készletek ( 1900-as dörzsölés.), Ólomüveg, homokfestmények-maszkok (1000 dörzsölésből), Festőállvány vagy kiváló minőségű ecsetek.

8. Tanúsítvány a fiatal újságíró iskolájában, menedzser, földrajz, modell, pszichológus, kulináris szakember, vagy akár pilóták. Sokan értékelik a vokális vagy színészi osztályok meghívásának ajándékát is (átlagosan 1900 rubelt).Mindez kiegészíthető egy hangrögzítővel vagy kamerával, amely segít a tanulásban (időről időre használhatja őket).


9. Rock koncertjegyek, fesztivál, tematikus előadás, a színház (jobb, természetesen nem egy). Sok ilyen korban bálványok vannak, és egy ilyen ajándék boldoggá tehet. Különösen kellemes lesz, ha barátaival élvezheti és megvitathatja a benyomásokat.

10. Eredeti ajándék az esőkabát formájában (900 rubel) vagy rejtett mintákkal válhat, amelyek csak az esőben (800 rubel) jelennek meg, egy aranyhal vagy korcsolyázás (100 rubelt) flash kártyája, funkcionális kulcsláncok, amelyek képesek feltölteni fotó, készülék pamut cukorka vagy pattogatott kukorica készítésére (átlagosan 2500 rubel).

Top 10 ajándékötlet a serdülő fiúknak

közvetlenség

1. A legjobb ajándék a jegy a labdarúgás, a jégkorong, a kosárlabda, a bowlingklub vagy a kedvenc zenei csoportjának koncertjei számára. Az eseményt egy kávézóban rendezendő esemény megvitatásával egészíthetjük ki. Biztos, hogy barátaival együtt nagyszerű idő lesz. Fontos, hogy aki úgy dönt, hogy magával hozza magával a fiatalembert, a serdülők önálló döntéseket hoznak. Emellett képes lesz a vállalat státuszának javítására, vagyis higgy nekem, és lehet a legjobb ajándék.

2. Paintball tanúsítvány (1500 rubelt egy játékos) vagy egy utazás a túlélési táborba. A "háború" szinte valódi játék - olyan ajándék, amely szinte minden fiúnak tetszik (akár felnőtt nagybátyák, mindent elfelejtve, meglepő izgalommal ellopják az ellenségeket).


kitartás

3. A tinédzserek sok időt töltenek a számítógépen Adományozhat például egy Photoshop képzési kurzust vagy egy új számítógépes játékot. A modern számítógépes "trükkök" közül sok hasznos, ami keményen gondolkodik, különböző zsetonokat, figurákat, számokat, nehéz kérdésekre válaszol, izgalmas virtuális kalandokat vesz igénybe (egyébként virtuális virtuozitás szimulátorok is rendelkezésre állnak, amelyek lehetővé teszik, hogy virtuálisan fusson és ugorjon) ébresztő világ). Hívja őket fejlődőnek. Miért nem fejleszthetjük ki a jövőbeli úriembereket a helyes irányba?

4. Tervezési modellek Szokatlan felhőkarcoló, terepjáró, versenyautó, űrhajó, harci repülőgép villogó fényekkel és hangjelzések (1500-tól dörzsölésig). Az ilyen ajándékok nagyszerűek. Ez az ajándék értékelni fogja azokat a srácokat, akik jobban szeretnek dolgozni egyedül, kis részletekkel. Ezen túlmenően nem olyan könnyű összeállítani az ilyen modelleket, és az erőfeszítések eredménye határozottan szíves lesz. Mi van, ha a fiatalabb gyermek jövőbeni tehetséges tervező vagy építész?


divatba jövő

5. A divatos hajvágás tanúsítványa fizetett utazás a szalon divat ruházatához. Kiderül, hogy nemcsak a lányok nem tűnnek stílusosnak. A fiatal dandy örömmel fogad egy ajándékot, ha például a nadrágot, a kabátot vagy a pólót fogja álmodni, és ez lehetővé teszi, hogy kitűnjön a társainak tömegéből.

Zene szerelmesei

6. A fiatal zenei szerelmesei elégedettek lesznek a divatos, kiváló minőségű fejhallgatóval. (1000 dörzsölés után), amely élvezni fogja a zenét. A villám, a banán, a csavarok és a Lego tervezői adatai, valamint a graffitival vagy szőrmével díszített opciók „magasságban” fognak kinézni.


Fotó: thechive.files.wordpress.com

7. Érdekes eszköz Például egy zsebhangszóró, amely az SD kártyákról és az USB flash meghajtókról olvas információkat, nagyon hasznos dolog. Bármely ifjúsági rendezvényen (nagyszerű hangzás (teljesítménytől függően), mind beltéri, mind kültéri) vehető igénybe. Érdekes ajándék lehet vékony oszlopok (kínai botok formájában) (3500 rubelt).

8. És ha nem csak hallgatni szeretne, de van egy vágy, hogy kezdj el játszani magad? Ebben az esetben az ajándékokat kérjük hangszerek: szintetizátor, gitár, dobkészlet. Bármely eszközzel elkezdhetjük a játék képzési tanfolyamának igazolását.

Univerzális ötletek

9. A fiatalok örömére hegyi kerékpár kerül., lyukasztózsák, gördeszka vagy görgők, számítógépes kiegészítők, sílécek, snowboard, robogó és különösen robogó. Az ilyen ajándékok adása nagymértékben függ az ajándék tulajdonosának pénztárcájának vastagságától és a bemutatott ajándék felnőttkorának mértékétől.


10. „Élő” ajándékok. Természetesen ez nem egy univerzális ajándék, de sok tinédzser barátaival álmodik: egy macska, egy kutya, egy hörcsög, egy papagáj, hal. A szó szoros értelmében ilyen ajándékkal megdöbbentheti őket, különösen, ha teljesen ellene állt.


A fiúk és a tini lányok is nagyon érdekeltek technikai "csavart" újdonságok A választási horizontok nagyon szélesek: mobiltelefonok, játékosok és netbookok, táblagépek, kamerák, e-könyvek kiváló ajándékok.

Meglepődhet és szokatlan dolgok: egy repülő ébresztőóra légcsavarral, gránát alakú ébresztőórával vagy célobjektummal és pisztollyal (1500 rubeltől), otthoni disco klubokhoz (pl. disco labdák). Az FM rádió a zuhanyhoz (átlagosan 800 rubel), virtuális dobkészlet (1500 rubel), CD lejátszó helikopter formájában (1000 rubelt), napelemes töltő (1500 rubel).


Fotó: www.geekalerts.com

A cikk végén pszichológus tanácsát: a helyes választás, a vágyak megismerése és az ajándékok örömének megismerése érdekében gyakrabban kell kommunikálnia a „felnőtt gyermekeivel”, érdekelnie kell az ügyeiket, legalábbis néha csak üljön velük a szobában, és hallgathatja kedvenc zenéit, vagy akár kedvenc számítógépes játékát is hallgathatja . A figyelem és a megértés nagyon fontos a növekvő gyermekek számára!

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.
Cikk kategóriákban:

értékelés

kiválasztás

Új technológiák