értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

18 legjobb ajándék február 23-án

Kiválasztunk egy ajándékot az erősebb nemhez

18 legjobb ajándék február 23-án

Számos nő számára február 23-án a legjobb ajándék megtalálása problémává válik. Kívánatos lenne, hogy az ajándék legyen és nem banális, és szép és hasznos, és a költségvetésben erősen nem verte meg. Lássuk, mit kínálnak nekünk az üzletek ezen a számlán, és a kényelem érdekében megosztjuk a lehetséges hazánk napjainak ajándékait árkategóriák szerint.

Ajándékok február 23-án
legfeljebb 1000 rubel

Belkin vezeték nélküli autós töltő az Apple számára

Jó ajándék február 23-án az "Apple" készülékek rajongói számára (alkalmas a legtöbb okostelefonra, tabletre és zenelejátszóra). A töltő teljesítménye - 5 W, maximális töltőáram - 1 A, a folyamat az USB aljzaton keresztül történik.

Hordozható hangszórók Defender Moon Solo

Nagyszerű sztereó eszköz a zenehallgatáshoz mobil eszközökről. Két 2 W-os hangszóró. Kommunikáció egy okostelefon vagy tablet segítségével Bluetooth-on keresztül. A menedzsment egyszerű és kényelmes. Akkumulátorok elegendőek egy fél napos élettartamra.

Ajándékok február 23-án
legfeljebb 2000 rubel

Fejhallgató mikrofonnal HP H2310

Olcsó, de nagyon hasznos eszköz azoknak, akik szeretnek beszélni a telefonon útközben, hallgatni hangoskönyveket és zenét a metró / minibusz. A fejhallgató támogatja a reprodukálható frekvenciák teljes skáláját, jó teljesítményt és nagyon kényelmes illeszkedést biztosít a fülbe. Mikrofon érzékeny és szükségtelen zaj nélkül.

Bosch V-Line 41 szerszámkészlet

Ajándék február 23-án azoknak, akiknek keze nő, ahol szükséges. A szerszámkészletben menetes csatlakozásokhoz 41 tétel. Ide tartoznak a hexadbitek, a keresztbitek, a különböző méretű lánckerék, 13 mm-es végfejek, 3-8 mm átmérőjű fúrók. A bitek csavarhúzóval működhetnek.

USB stick Kingston DataTraveler TANK, 8 GB

Brutális ajándék az Atlandia igazi védelmezőinek. Tartós gumi test utánozza a "Klim Voroshilov" tartályt. Tartalmazza a World of Tanks játék bónuszát és meghívó kódjait. Ellentétben sok más emléktárgyas meghajtóval, ez is tartós, ha a rendeltetésszerűen használja.

Digma C2 8 Gb digitális lejátszó

Külsőleg egyszerű, de nagyon kényelmes játékos: 8 GB memóriát, jó hangerőt, megbízható ruházatot (sportra alkalmas). Könnyen kezelhető, van egy FM rádió. És ez olcsó. Nagy ajándék!

Fedjük le az ANYAVANYA-t

Ha az embernek van egy Apple iPhone 6 és egy kihasználatlan hazafiságú tenger, egy jól ismert politikai figurával rendelkező eset biztosan megfelel az ízlésének. A polikarbonát klip tok védi az iPhone-t az ütésektől és a rázkódásoktól, megakadályozza a karcolásokat, repedéseket, zsetonokat, a tokban lévő botokat, a fényképezőgép használata nélkül.

Külső akkumulátor mobil eszközökhöz Xiaomi Mi Power Bank 10000

Nagyon értékes ajándék. Az akkumulátor, amelynek mérete egy telefon, a legfontosabb pillanatban meghosszabbítja a „halott” eszköz élettartamát. A teljes töltés elegendő az iPhone 6 típusú szörny két díjára: Akkum ellenáll a fagyoknak és kemény felületre esik. Bár kínai, de tartós.

Ajándékok február 23-án
legfeljebb 3000 rubel

Intelligens karkötő Belsis TS110X

Kényelmes eszköz: átmásolhatja a telefon főbb jellemzőit: beszéljen anélkül, hogy mobiltelefonot kapna a zsebéből, hallgathat zenét, csatlakozhat Bluetooth 3.0-on keresztül az Android 2.3, iOS vagy Windows Phone alapú eszközökhöz. Óránként a karkötő is tökéletesen működik.

Philips borotva HQ 6947

Hagyományosan a legjobb "férfi" ajándék február 23-án. Három úszó fej, nagy forgássebesség, könnyű tisztítás. A borotva még két hetes tarlót is vesz. Offline módban akár 30 percig is működhet. A design egyszerűen varázslatos.

Hangszóró az autóban Jabra Drive

Ez az ajándék segít az autóban biztonságos beszélgetésen és az útról való zavarás nélkül. A hangot a telefon a 2.1-es Bluetooth-on keresztül továbbítja, egy gombnyomással „felveheti a telefont”. Rögzítve a védőburkolathoz vagy bármely más kényelmes helyhez az autóban.

Multi-sport hátizsák Deuter Speed ​​Lite 15

Kiváló ajándék lesz az erősebb szex, a futás, a kerékpározás vagy a síelés képviselői számára. Ez egy könnyű és kompakt modell (maximális térfogat - 15 liter). Az ergonomikus 3D Air hálós vállszíjak egyenletesen osztják el a hátizsák súlyát, nem vágják a vállba. Az ivóvízrendszer megkötése és a kerékpáros sisakhoz való rögzítés.

Ajándékok február 23-án
legfeljebb 5000 rubel

Navigátor LEXAND SA5 +

Jó GPS-navigátor a középső ár szegmensben. A "Navitel" térképekkel ellátott eszköz lehetővé teszi az útvonalak lefektetését, figyelembe véve az Oroszország, a FÁK és a skandináv országok útvonalain a forgalmi dugókat. A multimédiás funkciókat video- és MP3-lejátszók, szöveges dokumentumok és képek megtekintésére szolgáló alkalmazás, valamint FM-adó képviseli. Emellett a navigátor Bluetooth-adóval is rendelkezik.

Bort BSM-900U-Q fúró-csavarhúzó

A 900 wattos ütőfúró tökéletes minden házi feladathoz. Fúrók (max. 25 mm), fém (legfeljebb 10 mm) és beton (max. 13 mm). Van egy fordított, elektronikus fordulatszám-szabályozó, mélységmérő és zárja a bekapcsológombot.

Armani ing

Az Armani Jeans pamut ing alkalmi stílusban, rövid ujjú, egyszerűen kombinálható, kényelmes és kényelmes a mindennapi viselethez. A legjobb kombináció kék, kék és rózsaszín virágokkal.

Seagate STCD500202 külső merevlemez

500 gigabájtnyi eszköz esetében a legkedveltebb fényképek, filmek, zenei kompozíciók és egyéb tartalmak beilleszkednek, ami kívánatos, hogy „közelebb kerüljön a testhez”, ne bízva egy laptopra vagy laptopra. Az USB 3.0 interfész lehetővé teszi szinte azonnal az adatok letöltését és feltöltését.

VIP ajándékok
február 23-án

Casio GPW-1000-1B karóra

A Casio GPW-1000-1B kvarcóra napelemekből tölthető. Automatikusan korrigálják a pontos időt a rádiójelek segítségével, van egy könnyű felhalmozódó bevonat, amely hosszú fényt ad a sötétben, még rövid fényben is. Fő értékük a beépített GPS modul.

Amazon Kindle Voyage eBook

A legmenőbb 6 hüvelykes "olvasó" Wi-Fi, 3G és ultra-vékony (7,6 mm) tok. A kiváló minőségű E-Ink képernyő adaptív háttérvilágítással lehetővé teszi, hogy bármilyen körülmények között olvasson, anélkül, hogy a szemet megterhelné. Az oldalakat a képernyő megérintése nélkül görgetheti.

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.
Cikk kategóriákban:

értékelés

kiválasztás

Új technológiák