értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Melyek az erkély szigetelésének és hangszigetelésének minimális méretei?

A projekt szakértője, Natalya Kaplunova válaszol


Az erkélyek melegítését és hangszigetelését minden oldalról, beleértve a falakat, a padlót és a mennyezetet is. Természetesen ki kell választani a megfelelő üvegeket, amelyeknek ezeknek a tulajdonságoknak is meg kell felelniük, és nem csak az időjárás ellen. A legmelegebb és legcsendesebb erkély az üvegezett keretekkel ellátott erkély. Néha egy meleg padló készül az erkélyen, ami segít az erkély teljes szobájába. De ennek ellenére jó szigetelési eredmény érhető el.

Az erkély felmelegedése belülről és kívülről is elkészíthető. A belső felmelegedés egyszerűbb, de ebben az esetben a hasznos tér csökken. Megmarad a külső felmelegedés és a tér, és a legjobb beltéri klíma a kondenzáció veszélye nélkül lesz, és az erkély megjelenése átalakul, de a telepítési munka bonyolultabb és drágább.

Fűtés és hangszigetelésként számos modern anyagot használhat. Tehát ásványgyapot, rostlemezlemezek, habosított műanyag, extrudált polisztirol, bazalt megbirkózik a hideg és a hangzással. Ezeket az anyagokat a legjobban használják. Vannak olyan anyagok is, mint a Rockwool, Isocum, Izolon, Isotope, Isover, Urs, Holofiber, Penofol és hasonlók. A térfogat mellett a kapott szerkezet súlyát is figyelembe kell venni.


Számos lehetőség van, minden esetben a legjobbat választja ki az adott körülményektől függően. Például egy padlóra ajánlott 3-5 cm-es EPPS-t és egy esztrichet, majd az aljzat padlóburkolatát. A falak is lehetnek XPS vagy sűrű bazalt, gőzgátló és fapadlóval vagy gipszkartonnal. A mennyezet közel azonos, de további vízszigeteléssel. A kerület mentén poliuretán habszendvicspaneleket vagy üveggyapotot és nedvességálló gipszkartot használhat.

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák