értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

A legjobb női WC-víz. Top 9

Vagy hogyan lehet az embereket megfordulni utánad

A legjobb női WC-víz. Top 9

A WC-víz sokoldalúsága és viszonylag alacsony költsége miatt népszerűvé vált. Ellentétben a parfümrel és az eu de parfummal, az Eau de Toilette lágyabb, könnyebb és nem kötelező. A WC-víz formája a népszerű illatanyagok nagy részét mutatja be - ifjúság, friss, este. A koncentráció meglehetősen egyszerű szabályozható, ami különösen fontos a "nehéz" készítmények esetében.

A nők legjobb WC-vizének rangsorában népszerű illatanyagokat mutatnak be, amelyek sokféle, különböző korú és ízlelést kedvelő nő közül megérdemelték a szeretetet és elismerést.

WC-víz L'eau Par a Kenzo-tól
friss klasszikusok


A fotó - női WC-víz L'eau Par a Kenzo-tól. Az átlagos ár az Orosz Föderációban: 3500 rubel (50 ml).

Ezt a könnyű, friss és zavaró virág- és óceáni illatot 1996-ban adták ki, amelyet a híres parfüm Olivier Cresp hozta létre. A csomagoláson lévõ liliom képe és a palack egy jégdarab formájában azonnal hozzátartozik valamilyen súlytalan és hûvös társuláshoz, ami tükrözi az illat lényegét. A kompozíció felső jegyzete: mandarin, menta és nád, zöld lila. Középső jegyzetek: rózsaszín paprika, liliom, amaryllis, fehér őszibarack, rózsa. Bázis - vanília és cédrus. Ez a sokoldalú illat, amely frissességet és könnyedséget érez, majdnem két évtizede sok rajongót szerzett.

Előnyök:

 • A friss, mély megjegyzések teljes keveréke.
 • Könnyen felismerhető, de nem idegesítő.
 • Alkalmas minden évszakra.

hátrányai: nem észlelhető.

L'eau Par értékeléséből:

„Számomra a legjobb parfüm a Le Par. 9 éve használom, nem kicsit zavarta. Igaz, az íz nem jelent semmilyen alkalomra. Különösen az esőben vagy a hóban, még tavasszal is felfedezhető, amikor a levegő cseppek.

„Amikor az intézetben tanultam, egy nagy üveg L'eau Par-t mutattak be, nagy öröm nélkül viseltem. Igen, a csokor friss, kellemes, de nem okozott eufóriát. De amikor egy barátom megpróbálta - aztán elpirultam! Ráadásul teljesen másképp kiderült! Haladéktalanul adtam neki egy üveg. Kiderült, hogy nem csak parfümök festenek egy nőt, hanem egy nőt is - parfümöt!

Értékelés: 10-ből 10-re.

La Vie Est Belle WC-víz a Lancome-tól
bájos és vonzó


A fotó - a női WC-víz La Vie Est Belle a Lancome-tól. Az átlagos ár az Orosz Föderációban: 4200 rubelt (50 ml).

„Az élet szép” - ez a neve a következő Lancome remekműnek, amelynek „arca” 2012-ben a szeretett bájos Julia Roberts volt. Gazdag, gazdag, sokoldalú illat igazán képes a tulajdonosnak a mágiát és az élet titokzatos kiszámíthatatlanságát, ugyanakkor bizalmat érezni a varázsa iránt. A La Vie Est Belle a virágos és ínyenc virágos aromák csoportjának tulajdonítható. Nyissa meg a fekete ribizli és körte kompozíciós jegyzeteit a jázmin, az írisz, a narancsvirág, az alapjegyek - patchouli, tonka bab, vanília és mandula praliné "szívében".

Előnyök:

 • Nemes, drága illat.
 • Perzisztencia, szép tányér.
 • Sokoldalú összetétel.

hátrányai: túl népszerű (aki nem akarja érezni, hogy az élet nagyon szép? ..).

A La Vie Est Belle mosdóvíz-értékeléséből:

„Tiszteletben tartom ezt a legendás illatot, de kérlek: kedves lányok, ne öntsük a fejről a lábujjba a tömegközlekedés előtt! Ennek az illatnak meg kell tanulnia szakszerűen viselni! Tanácsom a La Vie Est Belle rajongóknak és hasonló édes kompozícióknak - ne tedd ki magadról a palackot a közelben! Csak egy pshik a feje fölött, majd egy kellemes felhőben ülni fog.

„A La Vie Est Belle WC-víz az egyik legjobb. Hosszú ideig azonban elrabolták a „szép élet” viselése iránti vágy, miután minden második másodpercben megvette az irodát. Egy év telt el az elbocsátás óta, és még mindig emlékszem arra a rémálomra, amikor mindenki ugyanazokat a szagokat szagolja, és néhányból csak szünetek.Kár, hogy annyira fáradt volt, nagyon tetszett neki, talán amikor a népszerűség csökken, akkor ... "

Értékelés: 10-ből 10-re.

Acqua di Gioia WC-vizet a Giorgio Armani-tól
tengeri illat


Fotó: werkstette.dk

A fotó - a női WC-víz Acqua di Gioia a Giorgio Armani-tól. Az átlagos ár az Orosz Föderációban: 3200 rubelt (50 ml).

A Perfumers inspirálta a mediterrán szigetek tájait az ő szép szépségével, hogy létrehozza az Acqua di Gioia eau de toilette-t. Nem nő nélkül - titokzatos, csábító, természetes és kiszámíthatatlan, mint a természet. Úgy tűnik, hogy a hullámok permetezése, a szörf hangja, a tenger felszínén lévő szikrák és a szellő lélegzete a palackban van. Az aromát a citrom, a fekete ribizli és a körte hangos akkordjai mutatják, finom lila levelekkel kombinálva. A kompozíció „szívében” kétféle jázmin és pünkösdi rózsa jegyzet van, amely az illat könnyűségét adja. A cédrusfa és a nádcukor az ösvényen érezhető.

Előnyök:

 • Frissítő, könnyű.
 • Eredeti összetétel.
 • Nagy tartósság.
 • Egyszerű hurok.

hátrányai: nem észlelhető.

Az Acqua di Gioia értékeléséből:

- Mennyire nagyszerű a tenger szaga? A városomtól a tengerig, három nappal a vonaton, de az Acqua di Gioia megvásárlása után - egy darab ez az elem mindig velem van! Az üveg egész nyáron az erszényében, mint egy sima tengeri kavics.

„Az Acqua di Gioia a legjobb meleg toilette a meleg nyári napokon! Egy pár pshikov, és mintha egy tengeri levegő ködébe merülne, mikroszkopikus vízcseppekkel. Valamilyen oknál fogva még a cukor sem érezhető - csak valami nagyon kedves és kellemes. Benne - otthon! .. ”.

 Értékelés: 10-ből 10-re.

A Nina Ricci Nina WC-vize
vonzó és flörtölő


A fotón - Nina Ricci Nina női WC-vize. Az átlagos ár az Orosz Föderációban: 3250 rubel (50 ml).

2006-ban, Nina Ricci, a franciaországi neves márka egy újabb látványos alkotást mutatott be - a Nina Eau de Toilette-t, amelyet a vállalat alapítója nevezett. A villámgyors illat az édes, gyümölcsös és virágos aromák romantikus szerelmeseinek szívét rögzítette, klasszikus lett. A kompozíció citrommal és lime-vel, a „szív” pünkösdi rózsa, vanília, praliné cukorka és csipkével nyílik meg, az alap egy alma, cédrus és pézsma.

Előnyök:

 • Gyengéd, nőies illat.
 • Mint egy csomó.
 • Elegáns, felismerhető üvegtervezés.

hátrányai: nem észlelhető.

Nina értékelései:

„Annak ellenére, hogy az illat népszerű (legalábbis legalább 5 lányt ismerek, akiknek gyűjteményei jelen vannak), nagyon ritkán fogom elkapni a közlekedésben, az utcán. Talán az a tény, hogy közel áll a bőrhöz, nem hoz létre zúdulatot. Számomra ez kétségtelen előny, mert nem mindig helyénvaló szagolni „az egész Ivanovót”.

- Nina valahogy észrevétlen lett a kedvencem. Nem veszek WC-vizet, úgy gondolom, hogy könnyebb és kevésbé tartható, de Nina a legjobb ... úgy érzem, egészen magam egész nap! A karamellizált almák ilyen aromája is így van! .. ”.

Értékelés: 10-ből 10-re.

Paco Rabanne, Lady Million, Eau de Toilette
káprázatos és gyönyörű


Fotó: parfum-minsk.by

A Lady Million fotó-női toalettben Paco Rabanne. Az átlagos ár az Orosz Föderációban: 3450 rubel (50 ml).

2012 tavaszán Paco Rabanne egy kicsit lágyabb változatot mutatott be az elismert és szeretett Lady Millionról. Annak ellenére, hogy a WC-víz formátuma hozzáadta a könnyedséget, ez a „hölgy” ugyanolyan káprázatos és fényűző maradt. Gazdag, gazdag, merész illat a nők számára, akik hozzászoktak ahhoz, hogy mindent elveszítsenek az életből. A virágos-fás-pézsma kompozíció a következő megjegyzéseket tartalmazza: a völgy és a neroli gyöngyszeme, a kertészet és a jácint, a méz és a patchouli szíve.

Előnyök:

 • Fényes, gazdag.
 • Nagyon ellenálló.

hátrányai: nem rögtön kiderült, először lenyűgözőnek tűnik.

Lady Million értékeléséből:

- Nagyon szeretem ezt az illatot! A harmadik üveg parfümvíz helyett vécét vettem - véletlenül ... Meglepő módon nem volt csalódott. Legyen lágyabb, de nem lett szegényebb! Most már nem lehet annyira óvatos, mert történt, hogy egy pshik sok volt ... ".

- Először próbáltam a Lady-t a mintavevőből.Horror! Szappannal szaglott, majd por - szinte megfojtotta és el akart menni, de úgy döntött, várni ... 15 perc múlva megjelent egy fehér virág krémes illata, majd az egész tér körül illatos volt mézzel! Gyönyörű! Régebben hozzászoktam, nem tudok élni anélkül, hogy ez az eau de toilette az egyik legjobb ... ”.

Értékelés: 10-ből 9-re.

WC-víz Az Escada-ban született Paradicsomban
pozitív és napos


Fotó: parfum-shop.kz

A képen - női toalett víz Az Escada-ban született paradicsomban. Az átlagos ár az Orosz Föderációban: 2100 rubel (50 ml).

Az Escada „Born in Paradise” 2014-es, következő korlátozott kiadása gondtalanul érezheti magát, mint örökké fiatal szépség, aki egy egzotikus szigeten él. Az aroma ígérkezik arra, hogy emlékeztesse Önt a napra, a tengerre, az érett gyümölcsre, az élénk színekre. Minden, ami igazi paradicsomban kell lennie. A kompozíció egy gyümölcsös étvágygerjesztő koktél: kókusz, ananász, görögdinnye, guava és zöld alma.

Előnyök:

 • Pozitív nyári íz.
 • Kellemes, nem lenyűgöző.

hátrányai:

 • Nagyon édes, megfelelő mindenütt, és nem mindig.
 • Az adagolással könnyen lehet hibázni és mások elégedetlenségét okozni.

A Paradicsomban született WC-víztárolók áttekintése:

„Az ünnepek előtt megvettem a„ Született a Paradicsomban ”. A tengeren az illat tökéletesnek tűnt! Visszatértem, gondoltam, nem használnám, de nem, a tollak elérték! Most otthont adok magamnak, miközben senki sem látja, és emlékszem a tengerre és a napra ... ”

„Nyáron úgy döntöttem, hogy egy újdonságot tesztelek Exad-tól. A legfényesebb benyomás - meg akartam inni a WC-vizet! Annyira finom! Vásárlás még nem döntött. Mindenki azt gondolja, hová menjen bele - ne dolgozzon! Nem értem. Megyek a tengerbe - biztosan megkapom.

Értékelés: 10-ből 9-re.

Ele de toilette Kristály Noir a Versace-től
gazdag és érzéki


A fotó - női WC víz Crystal Noir a Versace-től. Az átlagos ár az Orosz Föderációban: 3600 rubel (50 ml).

A Versace-i divatház titokzatos, titokzatos és mély "fekete kristálya" szó szerint csillogó, de harmonikus, de harmonikus összetételű. A Crystal Noir egy igazi ékszer, amely a tulajdonosnak minden ragyogását és pompáját adja. Az illat a keleti virágok csoportjába tartozik. A legfrissebb megjegyzések: kardamom, gyömbér és bors, a „szív” kertek és pünkösdi rózsa, narancsvirág és kókusz akkordjai. Alap: borostyán, pézsma, szantálfa.

Előnyök:

 • Nagyon ellenálló.
 • Szokatlanul feltárt kókusz.
 • Sokoldalú illat.

hátrányai: A WC-víz változata élesebb és élesebb, mint a parfümvíz.

A Crystal Noir értékeléséből:

- Soha nem gondoltam volna, hogy a kókusz annyira titokzatos és érdekes lehet. Úgy tűnt nekem, hogy „olyan egyszerű, mint 3 rubel”, de nem! A citrusfélékkel és a sós borssal kombinálva ... félelmetes!

„A Crystal Noir Eau de Toilette az egyik legjobb. Nem értek egyet azokkal, akik ezt az illatanyagot édesnek és nehéznek tartják. Semmi ilyesmi - csak nem kell önteni. Nagyon tartós, shleyfovy. A pshikov párok még az esti órákban is megtörténnek, és délután - az egyik elég, és miután a férfiak megfordulnak (TESZT!). By the way, azt mondják, az új verzió a Crystal 2015 nem kevésbé érdekes, de kókusz nélkül ... ”.

Értékelés: 10-ből 9-re.

La Petite Robe Noire Eau Fraiche WC-víz a Guerlain-tól
tavaszi frissesség


Fotó: static.tatler.ru

tovább fényképnői WC víz La petite robe noire eau fraiche -tól Guerlain. Az átlagos ár az Orosz Föderációban: 3400 rubel (50 ml).

Ezúttal a „kis fekete ruha” egy szirmokból készült édes ruha lett, tavaszi-zöld árnyalatot szerzett és játékos karaktert kapott. Erős, friss (a címben foglaltak szerint) az étvágygerjesztő aroma a fejet megfordíthatja, könnyedséget és mágikus hangulatot kölcsönöz. A 2015-ös újdonság a következő összetételű: a mandarin, a citrom, a szicíliai narancsvirág és a bergamott jegyzeteit tárja fel. Virág "szív": frézia, jázmin, mandula virág, bolgár és török ​​rózsák. Az édes alapot pisztácia, mandula, patchouli, tonka bab és fehér pézsma alkotja.

Előnyök:

 • Romantikus, elegáns íz.
 • Helyes, érzéketlen.
 • A savanyúság és az édesség fűszeres kombinációja.

hátrányai:

 • Ellenállás - átlag alatt.
 • Nem emlékezetes.

A La Petite Robe Noire Eau Fraiche értékeléséből:

"A vakok elolvasása után elrendeltem" vakot ". Nagyon hasonlít a "pisztácia fagylaltra". Egy dolgot mondhatok - nem sajnálom. Jó eau de toilette, az illat tökéletesen kiegészíti a gyűjteményemet, és minden bizonnyal lesz rá eset. Úgy tűnik számomra, hogy csodálatosan alkalmas egy reggeli séta - határozottan emelje fel a szellemeket. Általánosságban elmondható, hogy eléggé kétértelmű, a férjem nagyon tetszett, és anyám azt mondta, hogy túl könnyű.

„Többször teszteltem ezt a zöld ruhát - amíg meg nem értem a lényegét. Kellemes, friss, de ... nem elég fényes. Van valami vonzereje benne - újra és újra húzza őt, a sült dió nagyon csábító. Talán valahogy rosszul viseltem? Hallottam, hogy az anyagi ízek nagyon szeszélyesek ... ".

Értékelés: 10-ből 8.

Melyik WC-víz jobb?

Az egyik válasz erre a kérdésre a következőképpen hangzik: a legjobb WC-víz olyan, amit személyesen tetszik, felemelő, önbizalmat és könnyűséget ad. Mivel nincsenek hasonló ízek, a barátok, kollégák és járókelők nem oszthatják meg az Ön preferenciáit, de ez nem jelenti azt, hogy az íze olyan rossz. És a mi rangsorunkban a legjobbak (a vélemények szerint) a WC-víz, amit a legtöbb ember szeret.

Figyelem!Ellenjavallatok vannak, konzultáció szükséges a szakértővel.
Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.
Értékelés kategóriákban:

értékelés

kiválasztás

Új technológiák