értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

7 legjobb ásványgyapot gyártó

A hő és a csend tartói

7 legjobb ásványgyapot gyártó

Az ásványgyapot minőségének egyik legfontosabb kritériuma a környezetbiztonság. meghatározó biztonsági tényezők anyagot a következő pontoknak tekintik:

 • Az ásványi szálak hossza és átmérője;
 • A kötőanyag minősége és kémiai összetétele;
 • A környezetvédelmi tanúsítványok rendelkezésre állása a gyártótól.

Top Mineral Wat gyártók

A fogyasztók bizalma csak olyan márkákat érdemel, amelyek bizonyított hírnévvel rendelkeznek. Ezek közül érdemes figyelni a márkára:

 • Rockwool
 • Paroc
 • Isover
 • Knauf
 • Ursa
 • IZOVOL
 • Beltep

7 szűk és széles szakterület vezetője versenyez az árukat reklámozó vásárlókért. Ezzel szemben az EkspertTsen megpróbálja pártatlanul értékelni a hőszigetelő anyagot és rangsorolja az ásványvíz típusait a biztonságuk, az építési előnyeik alapján, figyelembe véve az átlagos árcédulát és a tényleges vásárlók véleményét.

Rockwool - kő gyapjú hibái nélkül

kép
Fénykép: zorenko.ucoz.ua

Dán gyökerei ellenére a Rockwoolnak számos gyára van Oroszországban, amely lehetővé teszi a cég számára, hogy európai minőséget kínáljon, de extra áron csalódás nélkül. Az ásványgyapot kiváló minőségét az építők megerősítik, és a munka során folyamatosan választják a dán márka termékeit.

A Rockwool ásványgyapot nagyobb teljesítményt nyújt:

 • Tűzbiztonság - A Rockwool szálak akár 1000 fokot is képesek ellenállni a 600 Celsius fokos szabványadatokkal;
 • a hang és a rezgések felszívódása, így az anyagot úgy választják meg, hogy zajszűrőket hozzanak létre, és növeljék a helyiségek akusztikus kényelmét;
 • környezetbarát - A Rockwool rendelkezik egy EcoMaterial Green tanúsítvánnyal, bár már régóta ismert, hogy sokan nem kedvelik az ásványgyapotot, tulajdonítva azokat a tulajdonságokat, amelyek veszélyesek a környezetre, az emberi életre és az egészségre;
 • tartósság deformáció és elpusztulás nélkül;
 • hőszigetelés.

Ez természetesen az igazi Rokvul, a nem megbízható beszállítóktól való vásárlás nem garantálja a fenti minőséget.

Értékelésünk: 10 pont 10-ből

Vélemények: „A Rokvul könnyű batt ásványgyapot a legjobb - tökéletesen megtartja a méretet és nem gördül be.”

"A házban csak a Rokvul födémek jelenléte miatt mentették meg a házat - nem ég, nem zsugorodik, nem okoz veszélyes üregeket magas hőmérsékleten."

Paroc ásványgyapot - kiváló minőségű, de magas ár

kép
Fotó: www.budowazagrosz.pl

Az épületfórum megnyitása után a „hőszigetelés” témakörben azonnal megjelenik a Parok márkanév. A bazaltos ásványgyapot erős helyet foglal el a felhasználók minősítésében, és ennek számos oka van. Végtére is Paroc szólugyanolyan minőségű termékeket, függetlenül az üzem helyétől, és az ásványgyapot valamennyi fő mutatójának legjobb jellemzőit.

Fő hangsúly Paroc energiahatékonyságot. A Bazalt gyapjú Parok lehetővé teszi, hogy:

 • energiatakarékosság, beleértve a hőt;
 • nem negatív hatással van a környezetre;
 • zaj és por elleni védelem;
 • a tűzbiztonság biztosítása.

Ez a gyártó felismerte a kőgyapot, szinte hamisítványok minden előnyét, de hiány még mindig jelen van - a magas ár.

értékelés: 9,9 pont a 10-ből

Vélemények: „A legkedveltebb a Paroc ásványgyapot! Én csak a házam tetőjére tervezem.

Isover - kiváló minőségű ásványgyapot

 

kép
Fotó: atlaccapital.ru

A gyártó két megoldást kínál: üveggyapot és kőgyapot. Ez egy nagy plusz a szigetelés kiválasztásakor, mint az objektum építésében, mindkét anyag általában igényel. Az Izover kiváló hírnevet szerzett Oroszországban, és hőszigetelést kínál csak környezetvédelmi tanúsítványokkal. A modern technológiák folyamatos bevezetése lehetővé teszi a termékek jellemzőinek javítását és a költségek csökkentését.Az Isover legújabb "újdonsága" a nagy szilárdságú és rugalmas rugalmas ásványgyapot felszabadítása, por nélkül és minimálisan "barbs". Az e márka alá tartozó termékek minősége valószínűleg nem hasonlítható össze drágább versenytársakkal, de az ár / minőség arány tekintetében az Isover ásványgyapot az egyik legjobb.

értékelés: 9,9 pont a 10-ből

Építői vélemények: „Az Isover ásványgyapot olcsóbb és minőségiebb, mint sok más fűtőtest, ezért nagy mennyiségben használom”.

Knauf - mindent megtesz!

 

kép
Fotó: www.dostavkasmesi.ru

A Knauf olyan gyártó, amely a gyakorlatban többször bizonyította, hogy az építési piacot a legjobb ajánlatokkal tudja ellátni. A hőszigetelés nem kivétel. A Knauf jó minőségű ásványgyapotot kínál bazaltszálból, valamint üvegszálból. Az első opciót széles körben használják a műszaki szigeteléshez, az építőiparban és a komplex berendezések gyártásához. Üvegszálas szigetelés speciális célokra készül (TEPLOKnauf), amelyet a nevei megerősítenek:

 • HEAT fal;
 • HEAT PLATE;
 • Termikus vér;
 • Akusztikus partíció;
 • HEAT Roll.

Az értékesített ásványgyapot többsége a sorozathoz tartozik Knauf szigetelés. A termék előállításában nincsenek toxikus fenol-formaldehid gyanták. A Knauf Insulation és a TEPLOKnauf hőszigetelő vonalzók lakóépületek építésére szolgálnak magánszemélyek és építőipari szervezetek számára.

hiány: magas ár

értékelés: 9,9 pont a 10-ből

Vélemények: „Ritkán hallasz egy rossz szót Knaufról. Így az anyag valóban kiváló.

Ursa - az ásványvíz új generációja

kép
Fotó: alkiv.kiev.ua

Az Urs márka már régóta ismert üvegszálas termékeiről. A technológia azonban nem áll meg, és ma a cég kínál piacot PureOne - természetes és természetesen rekonstruált komponensek új generációjú ásványgyapot akriltartalmú kötőanyaggal összekötve.

A PureOne hatékonysága a hő- és hangszigetelés szempontjából igen magas, szinte semmilyen panasz nem más jellemzőkkel kapcsolatban. Az anyag fényes, fehér színű, nem prick, nem morzsolódik, nem deformálódik.

A PureOne mellett az Ursa szabványos üveggyapotot is kínál, minden hátrányával és előnyeivel. A termékek ára nem különbözik más cégek analógjaitól.

értékelés: 9,8 pont a 10-ből

Építői vélemények: „A PureOne a legjobb ásványgyapot, 1,5-szer rugalmasabb és keményebb, mint a hagyományos üvegszálas hőszigetelők”.

„Egy barátom, aki több mint egy éve dolgozik nyaralóházak építésében, azt mondta: vegye Ursa szigetelését, nem fogja megbánni - melegen tartja magát, és könnyű vele dolgozni, és nem ég. .

IZOVOL ásványgyapot - a legjobb választás falak és tetők számára

kép
Fotó: stroimaterialytorg.ru

Az Izovol egy másik típusú bazaltgyapot, amely nagy igény van és falak, tetők és szellőző homlokzatok hőszigetelésére szolgál. Kiváló fizikai-mechanikai és működési jellemzőkkel rendelkezik. Nem gyúlékony, sűrűségmutatói vannak az anyagra vonatkozóan, ezért a munka során összeomlik, némi kellemetlenséget okozva.

Nem különbözik a magas ártól, az összes hőszigetelés értékesítésre kapható, és az építőipari szervezetek igénylik. A kiemelt tetők és a tetőtérek szigeteléséhez ajánlott anyagcsalád.

értékelés: 9,5 pont a 10-ből

Ásványgyapot Izovol véleménye: „Az anyag megmutatta a legjobbat. Nagyon könnyű dolgozni, nem allergiás, tűzálló. Szegényen vágja át a vastagságot - talán az egyetlen negatív.

Beltep - jó és olcsó ásványi szigetelés

kép
Fotó: gipermir.by
 

 

Ennek a gyártónak a bazalt ásványgyapotát két csomagban állítják elő: tekercsek vagy födémek, és jó megoldás a többrétegű szigetelőrendszerek létrehozásához. A bazaltgyapot Beltep magas értékelését megerősíti az építési fórumok és az egyének véleménye.

Az ásványgyapot szigetelés Beltep előnyei közé tartozik:

 • tűzbiztonság;
 • környezetbarát;
 • gőzáteresztő képesség;
 • deformációval szembeni ellenállás;
 • akusztikus kényelem;
 • nagy sűrűségű anyagok választéka;
 • alacsony higroszkóposság;
 • elfogadható áron.

Ezen túlmenően az anyag nagy merevségű, alakzabályos, könnyen vágható és összeszerelhető. Ha összehasonlítanánk az európai gyártókkal, akkor a BelTep bizonyos szempontból rosszabb, de ha van választás közöttük és sok orosz márka között, gyakran vásárolnak egy fehéroroszországi vállalat ásványgyapotát. Tehát azt mondhatjuk, hogy a BelTep bazalt pamutgyapot a legjobb versenyző számos hasonló javaslathoz.

értékelés: 9,5 pont a 10-ből

Építői vélemények: „Megpróbáltam Beltep ásványgyapotot dolgozni. A sűrűség jó, nem hajlik, a szarufák között egyértelműen áll, nem esnek ki. "

Mi az ásványgyapot jobb?

Gyakran a termék végleges elemzése lehetővé teszi, hogy azt mondja: "Ez a márka a legjobb. Javasoljuk, hogy megvásárolja!»Az ásványgyapotgal nem lehet ilyen következtetést levonni. A termékek minőségére vonatkozó becslések túl szubjektívek, és ugyanarra a termékre vonatkozóan átfogóan ellentétes vélemények találhatók. ezért «techinfus.com» nem mernek megnevezni az ásványvíz legjobb termelőjét, de az alábbi ajánlásokat fogalmazza meg:

 1. Az elnevezett 7 márka valóban a legjobb az orosz piacon, és a legnépszerűbb a lakóépületek és melléképületek építésében, így a legjobb, ha valamit a hangos listából vásárol.
 2. Az optimális hőszigetelő anyag kiválasztása a cikk elolvasása után a legjobb, ha saját szubjektív értékelését az építőanyag-áruházban végezzük: lásd, érintse meg, próbáljon meg egy törést - röviden, megérteni, hogy melyik hőszigetelő alkalmas az Ön számára.

A két egyszerű tipp kombinációja lehetővé teszi, hogy a külső tényezők közül a legmegfelelőbb legyen a ház szigeteléséhez és szigeteléséhez. Jó vásárlási és kényelmes téli!

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.
Értékelés kategóriákban:

értékelés

kiválasztás

Új technológiák