értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

8 legjobb online cipőbolt

Vagy hogyan takaríthat meg időt, pénzt és idegeket

8 legjobb online cipőbolt

A csúcstechnológiánk korában egyre gyakoribbá válik az áruk interneten keresztüli vásárlása. És ez természetes, mert ebben az esetben az ember időt takarít meg a hosszú sorok elkerülésével, a pénz sokkal jövedelmezőbb az interneten keresztül vásárolni, és ennek következtében az ő felbecsülhetetlen idegsejtjei, amelyek - ahogy ismertek - nem állnak helyre. Emellett az online áruházakban gyakran vannak promóciók és értékesítések, amelyekről a támogató szolgálat rendszerint tájékoztatja rendszeres ügyfeleit, és a termékválaszték több tucat (ha nem több száz) több, mint a szokásos üzletekben.

8 népszerű online cipőbolt rangsorolása

A minősítést az alábbiak figyelembevételével végeztük: az online áruház hírneve, a kínált áruk és szolgáltatások minősége, a népszerűség, a pozitív és negatív vélemények száma. Az online cipő-kiskereskedők nagyrészt az áruk nagy választékával, valamint a vevők által leginkább igényelt árukkal értékelték a minősítést.

Az "áru érték" oszlopban a női demi-szezoncsizmák (beleértve a kedvezmények és promóciók) minimális árát is feltüntetik, amelyekre az áru megvásárolható.

név

Jellemzők

Áruk költsége

(Rubles)

értékelés

Rendez-vous

A legjobb márka cipő, kiváló kiszolgálás

4000

10

SHOES.RU

Kreatív modellek, megfizethető árak

990

10

Stilago

A minőségi termékek alacsony árai

1 426

9

Sapato

Cipő minden ízléshez

2499

8

Mia scarpa

Olcsó cipő Olaszországból

3450

8

Lamoda

Rendszeres promóciók

1499

7

Wildberries

Sok márka képviseltette magát

1350

7

KupiVip

Cipők a legjobb divattervezők kedvezménnyel

3900

6

A legjobb online luxus cipőbolt - Rendez-vous


Az Európa Rendez-vous internetes „luxus” cipője a legmagasabb minőségi modelleket mutatja be. Az üzlet olyan márkákkal működik, mint a LORIBLU, LACOSTE, FABIANI, NERO GIARDINI, PAKERSON, PRINCIPE DI BOLOGNA, KENZO és mások. Sok kézműves. A boltot olyan vásárlónak tervezték, akinek átlagos jövedelme meghaladja a kiváló ízlést.

Előnyök:

 • Legjobb minőségű cipő.
 • Az üzlet ingyenes cipőjavítási szolgáltatásokat nyújt a Privilege kártyatulajdonosoknak (az első megrendelés kézhezvételekor).
 • A helyszíni felület kényelmes, van egy online tanácsadó és az éjjel-nappal működő ügyfélszolgálat.
 • Üzletek Oroszország számos városában.
 • A cipőket különböző módokon kaphatja meg, beleértve az ingyenes szállítás és a részleges szállítás lehetőségeit is (a felszerelés után visszatérhet a nem megfelelő cipők).

hátránya:

 • Az árak túl magasak. Más online cipőboltok webhelyein hasonló modelleket találhat alacsonyabb áron.

A boltokban vásárolt cipőkről készült értékelésekről Rendez-vous:

„Nem hiszek a saját boldogságomban - sikerült megvásárolni elegáns, kézzel készített cipőt 40% -os kedvezménnyel - ez csak egy ünnep!”

„A legjobb cipők legjobb boltja !!!”

Értékelés: 10-ből 10-ig. A kínált termékekhez hasonlóan a Rendezvous üzletek szolgáltatása a legjobb szinten van. Valójában túlságosan túlértékelt, sőt, nem jelent jelentős hátrányt, mivel azok, akik sok pénzt tudnak fizetni a luxuscipőért, nem fognak felborulni a túlfizetett ezer rubel miatt. Emellett senki sem vitatja azt a tényt, hogy a tisztességes szolgáltatásért a megfelelő árat kell fizetnie.

SHOES.RU - a legjobb online áruház divatos cipő


Fotó: oshop.kz

A SHOES.RU online áruház webhelyén, a legtöbbször informális ifjúsági modellek a híres merész és extravagáns cipők gyártóitól, NEW ROCK, DR. MARTENS, SWEAR, GRINDERS, ART. Vannak azonban ismerősebb minták, mint a CLARKS, GUT, YARO. Cipők, világos színek, divat trendek, vidám stílus és kényelem kombinációja.

Előnyök:

 • Az eredeti márkájú cipők ésszerű árai.
 • Számos egyedi modell bemutatása.
 • Különböző fizetési lehetőségek és szállítás.

hátránya:

 • 1000 rubelnél kisebb összegű megrendelés esetén csak a felvétel.

A cipők véleménye a boltból SHOES.RU:

„Nagyon kevés üzlet van, ahol ilyen jó cipőt lehet vásárolni!”

Értékelés: 10-ből 10-ből. Általánosan, nincsenek komoly hibák ezen az online áruházban. Az áruk minősége, az árak ésszerűek. Mivel az üzlet informális ifjúsági cipőkre specializálódott, nem számíthat nagyszámú szigorú modellre. De a nem szabványos cipők széles választékának sóját meg kell keresni.

A stílusos cipők legjobb online áruháza - Stilago

 


Az online áruház Stilago fő iránya - európai minőségű, fényes és stílusos dolgokat értékesít. Ez a bolt olyan márkákból származó termékeket mutat be, mint a GUESS, a DESIGUAL, a CLARKS, a HEINE és mások. A hagyományos női, férfi és gyermekcipők nagyon érdekes modelljei vannak a hétköznapi stílusban, valamint a klasszikus minták.

Előnyök:

 • Lehetőség különböző stílusok eredeti és fényes cipőinek megszerzésére egy helyen.
 • Elég alacsony árak a kiváló minőségű márkás árukért.
 • Alacsony szállítási költség.

hátránya:

 • Nem a webhely legkényelmesebb felülete, hiányosságok és hibák vannak, néhány leírás angolul.
 • Elég hosszú folyamat.

Az online áruház-véleményekből Stilago:

„Az egész család, amit ebben a boltban öltözünk. Az ilyen minőségi termékeket csak Európában lehet megvásárolni ... "

Értékelés: 10-ből 10-re. A termékválaszték igen változatos, a minőség a „jelig”, az árak meglehetősen ésszerűek. Egy helyen vásárolhat cipőt az egész családnak és minden alkalommal. Annak ellenére, hogy az oldal felülete nem túl egyszerű, az elveszés alapvetően nehéz. De az oldalnak van egy blogja, valamint sok érdekes és hasznos információ.

Sapato - a legjobb cipőbolt minden ízléshez


Fotó: uspeikupit.ru

A Sapato online áruházban bármelyik ügyfél gyorsan és könnyen megtalálhatja a kívánt cipőt. A tartomány csodálatos - szó szerint minden: csizma, cipő, csizma, cipő, sőt galoshes. Az árkategória is lenyűgöző - vásárolhat mind a legmagasabb minőségű luxuscipőt, például a ROBERTO CAVALLI-t, a CASADEI-t, a BALDININI-t, és az alacsony költségű, szintetikus anyagokból készült modelleket. Nagyon kevés panasz van a cipő minőségéről - a vevő tudja, mit fizet.

Előnyök:

 • Különböző árkategóriák, különböző stílusok és stílusok cipőinek bemutatása.
 • A hűségprogram, amely magában foglalja az ingyenes szállítást, a 20% -os cipő kedvezménnyel, valamint a lehetőséget, hogy bemutassa az ismerősének állapotát.
 • Kényelmes üzlethelyszíni felület, amely lehetővé teszi a vevő számára, hogy gyorsan megtalálja a megfelelő paramétereket a megadott paraméterekhez, majd részletesen megvizsgálja a terméket.

hátránya:

 • Az áruk cseréjére és visszaküldésére vonatkozó eljárások késik.
 • A régiókban a futárszolgálatokkal való kapcsolatok nem alakultak ki, gyakran zavaros a zavar.

A boltok értékeléséből Sapato:

„A cipőim nem értek hozzám! .. Egy napos raktárban helyezkedtek el a szállítmányozási szolgálatban, majd visszavitték őket. És nem is tudtam róla!

„Magamnak és a férjemnek cipőt vásároltam - kiváló minőségűek, több szezont hoztak ...”

Értékelés: 10-ből 10-re. A vásárlási óriási választás és kényelem ellenére ez az online áruház nemrég rontotta hírnevét az ügyfélszolgálat minőségével kapcsolatos problémák miatt. A vásárlók gyakran panaszkodnak a futárokkal való konfliktusok miatt, nehézségek merülnek fel az áru visszaküldésével. Az elégedetlenség az üzemeltetőkkel szemben is, akik nem fogadják el a kért információkat, helytelenül beszélnek az ügyfelekkel. A cipő árai nem a legalacsonyabbak, de a rendszeres akcióknak és értékesítéseknek köszönhetően nagyon nyereséges vásárlást végezhet. Általában a bolt "tartja a márkát."

Az olasz cipők legjobb online áruháza - Mia Scarpa


Fotó: cs616728.vk.me

Az olasz márka cipő Mia Scarpa online áruházában híres gyártóktól vásárolhat termékeket: LORIBLU, LAURA BIAGIOTTI, INCI, BUENO, DJOVANNIA és más olasz cégek. Az árkategória meglehetősen komoly - drága modellek és alacsony költségűek, azonban a cipők minősége mindig megfelelő szinten marad.A webhely a legújabb gyűjteményekből álló modelleket tartalmaz, az értékesítési részlegben a korábbi évszakokból származó termékeket kedvezményes áron vásárolhatja meg.

nyalánkság:

 • A kiváló minőségű olasz cipők alacsonyabb áron történő megvásárlásának lehetősége, mint a többi online cipőüzlet.
 • Jelen szezonban releváns modellek.
 • A rendszeres ügyfelek ajándékként kedvezményes kártyát kapnak, ami 10% -os kedvezményt biztosít.

hátránya:

 • Nem túl sok cipő.
 • Elég magas költség a futárszolgálat, valamint a futárszolgálat áru visszaküldése esetén.

Az online áruház cipőinek megvásárlásáról szóló véleményekből Mia Scarpa:

„Többször rendeltem cipőt - az áruk mindig a legmagasabb minőségűek voltak ...”

- Igazi olasz cipők !!! Egyszer megvettem ezt Olaszországban ... "

Értékelés: 8 pont a 10-ből. Ebben az online áruházban kiváló minőségű olasz cipőket lehet vásárolni elfogadható áron. A webhely könnyen navigálható, telepíthet szűrőket, és elég gyorsan megtalálhatja a megfelelő modellt. Ennek a szintnek a boltjában azonban a választék több lehet, mert az olasz cipő nem történik meg sokat ...

A legjobb online cipőbolt, amit Lamoda számára vásárolhat


nyalánkság

 • A nagy kedvezményekkel rendelkező luxuscipők vásárlási lehetősége.
 • Különböző fizetési módok.
 • Ingyenes szállítás. A cipők felszerelésének ideje van.

hátránya:

 • Számos panasz és negatív visszajelzés az áruház szállításáról. A cipő visszaküldése esetén a pénznek nagyon sokáig kell várnia.
 • A vásárlók elégedetlenek az áruk minőségével.

„Az egész iroda viseli ezt a boltot. Minden öltöny!

„Két hónappal ezelőtt megrendeltem a cipőt az évfordulóra. Az évforduló elmúlt, de a cipő még nem ... "

Pontszám: 10 pont a 10-ből. Az áru szállításával és visszaküldésével kapcsolatos gyakori panaszok esetén három pontot biztonságosan eltávolíthat. Voltak olyan esetek, amikor egyáltalán elhozták a rossz terméket, amelyet az ügyfél rendelt, és a másik fél cseréje hosszú ideig tarthat. Az üzlet népszerű az érdekes ajánlatoknak köszönhetően. A webhely látogatói mindig is tisztában vannak a legújabb divat trendekkel.

Legjobb multi-brand online cipőbolt - Wildberries


Előnyök:

 • Ingyenes szállítás. Az áru visszaküldése nem okoz problémát.
 • Egész napos ügyfélszolgálat.
 • A rendszeres ügyfelek kedvezmények akár 20% -ig.

hátránya:

 • Gyakran előfordul, hogy hibás árukat hoznak.
 • Nem a legalacsonyabb árak.

„Korábban ez a bolt jobb szolgáltatási szinttel rendelkezett ... Még az operátorok is udvariasabbak!”

Értékelés: 10-ből 10-re. Távolítjuk el a három pontot, hogy a legnagyobb projekt előnyei ellenére a közelmúltban sok panasz érkezett az online áruházhoz, beleértve az állandó ügyfeleket is. Talán sok évig tartó munkájuk során a menedzsment meglehetősen nagy nyereséget kapott, és ezzel kapcsolatban úgy döntött, hogy elhanyagol néhány ügyfelet? ..

A legjobb online áruház a shopaholics cipőknek - KupiVip


A KupiVip online áruházban olyan világhírű márkákat vásárolhat, mint a DOLCE & GABBANA, a PRADA, a GIORGIO ARMANI, és komoly kedvezménnyel jár. Először is fontos, hogy azok, akik jól ismerik a márka cipőjét, gondolkodjanak arról, hogy mennyibe kerül a kiskereskedelmi üzletekben a szezon és az értékesítés során. Az exkluzív tárgyak szerelmesei a rangos címkékkel szeretik ezt a boltot.

nyalánkság

 • Hihetetlenül alacsony árak a híres tervezők cipőiről.
 • Ingyenes szállítás Moszkvában, a lehetőség, hogy megpróbálja a cipő előtt fizetés. A régiókban - viszonylag alacsony árak.

ellenérvek

 • Lehetőség van hamis helyett a kívánt termék helyett.
 • A cipő árai gyakran túl magasak, így a kedvezmény kedvezőbb volt.
 • Az online tanácsadó nem nyújt releváns információkat a modellekről, nagyon homályos.

Az online áruház KupiVip cipő-felvásárlásáról

"Ne tévesszen meg ezt a válást - túlbecsülik az árakat!"

- A közelmúltban félelmetes csizmákat vásároltam nevetséges pénzért! A cégben pontosan 4-szer tárolunk drágább! ”

Értékelés: 10 pont 10-ből. Sok vásárló panaszkodik arról, hogy nem szállítják meg a megrendelt árukat.Másrészről az „áru-visszatérítés” szolgáltatás még mindig működik. A tapasztalt shopaholicsok, akik tisztában vannak az online vásárlás kockázataival, ritkán panaszkodnak e boltról, egyszerűen megvásárolják a megvásárolt modell összes előnyét és hátrányát, összehasonlítják az árukat a márkás cipőboltokkal vagy az értékesítési ajánlatokkal. A panaszok többnyire azokból a vevőkből származnak, akik először vásároltak ezen az online áruházban. A minőségre vonatkozó állításokat aligha lehet relevánsnak tekinteni, mert nem titok, hogy bárki számára a márkájú cipők nagy része Kínában vagy a „harmadik világ” országaiban készül, és közvetlenül Olaszországba, Franciaországba, Spanyolországba stb. Azt a következtetést vontuk le, hogy ez az áruház nem azok számára készült, akik egy vadonatúj, legjobb minőségű terméket kapnak, őrült kedvezménnyel, hanem azoknak a vevőknek, akik reálisan értékelik az áruk piacát.

Melyik áruházban érdemes a cipőt vásárolni?

Ezt a kérdést nehéz megválaszolni - mint mondják, az elvtársak ízlése és színe nem. Amikor kiválasztunk egy olyan boltot, amely a kívánt cipő pórusainak szállítását bízza meg, figyelembe kell vennie azt, ami alapvetően az Ön számára. Ha a leggazdaságosabb opciót választja, a megfelelő helyeket Lamoda, Sapato, Wildberries. Ha kreatív dolgokra van szüksége, válassza a SHOES.RU, Stilago lehetőséget. A kiváló minőségű, megbízható és rangos cipők ismerősei értékelik a Rendez-vous áruházban bemutatott modelleket. Nos, a szerelmeseinek a kedvezményeket üldözik a KupiVip oldalra.

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.
Értékelés kategóriákban:

értékelés

kiválasztás

Új technológiák