értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

7 legjobb sportruházat és cipő márka

A népszerű sport-, szabadidős- és turisztikai berendezések márkái

7 legjobb sportruházat és cipő márka

Mi a kortárs sportruházat? A kényelem és a kényelem nem a fogyasztók körében áll először - alapértelmezés szerint vannak megadva. Támogatja az egészséges életmódot és az aktív pihenést, amikor választja ki a cipőt vagy a csúcsot a fitnesz edzéshez stílus, eredetiség és természetesen a márka gyártó népszerűsége alapján. Milyen márkákat keresnek az oroszok között a legjobban, mit kínálnak az ügyfeleknek, mit szereztek a „Legjobb termelő” címmel? Olvassa el mindent a kizárólagos rangsorban!

Nike - a sportruházat és cipő legjobb gyártója


Fotó: sasisa.ru

név

Cipők nőknek

Tréningruha férfiaknak

kabát

Induló ár

3490-3790 rubel

5000 rubel

5990 rubel (tél)

Származási ország: Egyesült Államok

Mi tűnik ki: Ő a tulajdonosa a legnépszerűbb szlogennek a sport világában: „Just Do It”, és irányítja a „Converse” leányvállalatát is, amely híres cipők gyártásáról ismert.

Miért a rangsorban: 2014-re ez a sport márka legjobb eladások. Sportruházat / cipő és kapcsolódó termékek 10 védjegy alatt indul. Világszerte mintegy 50 ezer szakember vesz részt termékeinek fejlesztésében, gyártásában, reklámozásában és marketingjében. Az elemzők becslése szerint „Nike” közel két tízmillió dollár. És sportruházatuk és cipője a legjobb minőségű - nem csoda, hogy az amerikai kosárlabda-játékosok több mint 95% -a (hivatalos adatok szerint) válassza a „Nike” -et

Értékelésünk: 10/10

Vélemények az amatőr sportolókról és profikról a sportruházatról és a Nike cipőkről:

„... a nyári nike cipőim csak elégedetlenek! Büszkén túlélték a versenyeimet, egy egész nyáron az erdőben és sok kilométeres vásárlást - és legalábbis ... "

„... szuper nyomtatott leggings! Semmi sem ragyog át, a mosógép után, az egész alak és a gyomor is szorosan meghúzódik ... "

Adidas -a legjobb klimatikus sportruházatot és cipőt gyártja


név

Cipők nőknek

Tréningruha férfiaknak

kabát

Induló ár

3590 rubel

3990 rubelt

4500 rubel

Származási ország: Németország

Mi tűnik ki: A Reebok forgalmazója és 2 másik védjegye

Miért a rangsorban: egy jól ismert márka, amely sportfelszereléseket gyárt különböző területeken: fitness, kosárlabda, tenisz, aktív pihenés stb. a sportruházat és a Yandex elemzői ezt megerősítették). A Clima365 koncepción alapuló professzionális ruházati vonalak (mikroventiláció, nedvesség eltávolítás, hőszigetelés) innovatív technológiákkal és „intelligens” textíliákkal jellemezhetők. Ruhák és cipők kényelmes sporttevékenységekhez egész évben a csarnokban / az utcán - ez az Adidas!

Értékelésünk: 10/10

Az amatőr és a profi sportolók véleménye:

"... Most már csak adidától vásárolom a gyermekemet a mindennapi életbe, gyorsan más márkákat viselünk, és elégedettek vagyunk ezzel ..."

"... 4 évvel ezelőtt megvásároltam egy hosszúkás dzsekit az Adidasban, még mindig él, még a nézet sem romlott, a minőség német - mit mondjak ..."

Puma -a sportruházat és cipő legjobb gyártója az eredeti színben


név

Cipők férfiaknak

Sport leggings nők számára

kabát

Induló ár

3490 rubel

2790 rubel

2990 rubel

Származási ország: Németország

Mi tűnik ki: 2014-ben a cég 5 éves szerződést kötött a híres Arsenal labdarúgó klubtal reklámtámogatásként.

Miért a rangsorban: stílusos ruhák és cipők, amelyek logóval ábrázolják a köhögést, kevésbé szerelmesek a honfitársainkhoz, mint az óriási márkák. A „Puma” névjegykártya az eredeti stílus és a szövet / színes megoldások harmonikus kiválasztása az áruk teljesítményében.A labdarúgás, a golf, a kocogás, a motorkerékpárok stb. A több mint 100 cégbolt forgalmazási hálózata 120 országban gyökerezik! A „Puma” rendszeresen frissíti az ultra-divatos tervezőgyűjteményeket és a középosztályú vonalakat, amelyek minden alkalommal rabid fogyasztói kereslethullámot okoznak

Értékelésünk: 9/10. A szerencsétlen választás a teljes körű „from-to-tól” -ra a tréningruhákra a márka mínuszja, így elvesztjük a pontszámot

Az amatőr sportolók és profik sportruházat és Puma cipők véleménye:

„... ajánlompuma Usan (cipők), minden nap fél évig csinálom, a lábam nem fáradt és lélegzik ... "

„... a nadrágok hangsúlyozzák a lábam megkönnyebbülését és rögzítik az izzadságot. Viselek puma örömmel! .. "

Reebok -a legjobb ruházati és cipőgyártó


Fotó: shoppingtoday.ru

név

Cipők nőknek

Férfi sport nadrág

kabát

Induló ár

3500 rubel

2520 rubel

6900 rubel (tél)

Származási ország: Németország

Mi tűnik ki: 2011 óta a cég hivatalos tisztviselője Jonathan Wall (professzionális amerikai kosárlabda-játékos), 2006-ban a márkát megvásárolta az Adidas aggodalma

Miért a rangsorban: a Cirque du Soleil-val való partnerséget elismert márka, saját „Jukari Fit to Fly” nevű fitneszprogramot fejlesztett ki. Valójában a márka fő ruházati és lábbeli iránya a fitness, a crossfit, a jogging. A "Reebok" magas színvonalú cipők, a fülbemászó dizájnnal egyaránt szeretik a felnőtteket és a gyerekeket!

Értékelésünk: 9/10. Az Easy- és Run-Tone cipők hamis reklámozásához a cégnek 25 millió dollárt kellett kiegyenlítenie a megbízható ügyfelek javára. A marketing megtévesztése megfosztja a Reebokot egy ponttól

Az amatőr sportolók és profik sportruházatról és cipőkről szóló véleménye Riobok:

"... cipők a sorból"RealFlex- valami valamivel! Félelmetes dizájn, rajtuk pihenő láb, nagyon kényelmes ... "

"... a ribok Iziton öltések most a kedvencem)) A csípő húzza meg, így hűvösnek tűnnek ..."

Új egyenleg -legjobb sportcipő gyártó


Fotó: vagrantsneaker.files.wordpress.com

név

Cipők nőknek

Férfi póló

kabát

Induló ár

2250 rubel

350 rubel

1400 rubel

Származási ország: Egyesült Államok

Mi tűnik ki: Az NB cipők különleges kialakításúak, egy hárompontos támasztófelülettel rendelkeznek a lábak kisebb terheléséhez

Miért a rangsorban: egy régi amerikai márka, amelynek ruháit és cipőit több generáción keresztül nőtt. Futócipő - a fő szakterület és méltóság NB. 1976 óta a New Balance a világ vezető szerepet tölt be a fejlett innovációk fejlesztésében a sportcipők területén. A vállalat továbbra is a legtöbb cipőt gyártja Angliában és az Egyesült Államokban, nem pedig Ázsiában, előnyben részesítve a minőséget. A termelési költségek figyelembevételével megállapítható, hogy az NB termékek ára nagyon demokratikus.

Értékelésünk: 9/10. A gyenge reklámtámogatás a termékek hozzáférhetetlenségét okozza, talán a közeljövőben javulni fog az Oroszországgal történő szállítással kapcsolatos helyzet

Az amatőr és a profi sportolók véleménye:

"... tavaly vásároltam a tőzsdei cipőket - úgy tetszik! Most férj és fia vagyokúj Balance, mania ez a márka) ... "

"... a legkényelmesebb cipők, még nyáron a lábak is szárazak, de mindig az államoktól rendelek, most már drága márka van ..."

Fila -Dél-Koreában a legnépszerűbb sportruházat és lábbeli gyártója

taobaocdn.com

név

Cipők nőknek

Tréningruha férfiaknak

kabát

Induló ár

2400 rubel

3000 rubel

2700-2900 rubel

Származási ország: Dél-Korea (alapító ország: Olaszország)

Mi tűnik ki: A „Fila” ruháinak és cipőinek tervezésében mindig a legújabb divatirányzatok vannak kifejezve

Miért a rangsorban: A „Fila” a tenisz, a futás, a golf, a labdarúgás és a hegymászás a férfi és női változatokban is elérhető. Még az egészséges életmód kis rajongói is könnyedén kiválaszthatják magukat a márka professzionális cipőiről a sport számára.Nem is olyan régen ünnepelte megalapításának 100. évfordulóját, és Dél-Koreában az 1. márkaként a világ 11 országában könnyen megnyitott fióktelepeket. Divat, szépség és minőség - ez a FILA!

Értékelésünk: 9/10. A vállalat nem sietett, hogy nyíltan belépjen az orosz piacra, elveszítve az oroszlán részesedését. Talán minden még mindig előre van, de hazánk gyenge pozíciói közül mindössze 9 pont van a 10-ből.

Az amatőr és a profi sportolók véleménye:

„... a dimenziós rács pontos, mindent, amit én rendeltem, az én méretemben egybe kerül. ruházatFila egyáltalán nem nedves lesz - sokszor tesztelték ...

"... tréningruhaFila - a legkedveltebb, és nekem 14 darabja van! Stílusos, szabó minőségű, még mindig felvettem cipők számukra - kényelmes, most reggel délelőtt futok, mint egy elefánt ... "

Columbia -a legjobb ruházati és lábbeli gyártó a turizmus számára


név

Cipők nőknek

Meleg sport nadrág

Férfi kabát

Induló ár

2999 rubel

4499 rubel

10999 rubel

Származási ország: Egyesült Államok

Mi tűnik ki: csodálatos ruhákat / lábbelit készít télen, hegyi turizmushoz (és nem csak)

Miért a rangsorban: ruházat, felszerelés, cipő, szabadidős tevékenységek és sport minden korosztály számára - csak Columbia büszkélkedhet! A világszerte több mint 13 ezer szaküzlet és több mint száz reprezentatív ország lenyűgöző! Oroszországban, a 20. század végén, a márkát a Sportmaster cég képviselte, és azonnal elnyerte a vásárlóját kiváló minőségű, praktikus és szűken célzott ruházattal. Az orosz nemzeti freestyle csapat előnyben részesítette ezt a márkát, amit teljesen megérdemelt

Értékelésünk: 10/10. Egyedülálló berendezés a hő / hideg elleni védelemmel, a megfelelő költséggel - a "Columbia" márka legjobbja.

Vélemények az amatőr sportolókról és a Columbia ruházatairól:

"... a tapasztalt múmiákkal konzultálva megvettem a fiamat egy kombez"KolumbiaÉs nagyon elégedett volt: elszívja a vizet és a szennyeződést, melegen tartja. Hűvös ... "

- ... nem szeretem a sízsákomat! A membránnak köszönhetően nagyon meleg, és a töltőanyag csak tollal van pelyhesítve. Most lovagolni kétségkívül élvezetes! .. "

A sportruházat melyik márka jobb?

Ez a rangsor olyan cégeket foglal magában, amelyek a legkényelmesebb, innovatívabb, stílusosabb és természetesen népszerű felszerelést nyújtják amatőr vagy profi sport számára. Azáltal, hogy megszünteti személyes választását bármilyen márkán, nem fog csalódni!

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák