értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

8 legjobb tonik a hajfestéshez

Jó hang - a siker kulcsa!

Mindig ugyanaz az unalmas. Ezért a nők örömmel adnak szabad kísérletet a kísérletekhez. Az első fordulás gyakran a haj, de az ammónia színezékek megrontják a szerkezetüket, mérgezik a szervezetet káros anyagokkal. Ezenkívül minden rezisztens festék hosszú ideig tart és korlátozza a kísérletek területét. Az ammónia alternatívája - színezett samponok és balzsamok haj tonik.


Fotó: www.curlhairstyles.com

A tonik új vagy természetes árnyalatokat ad a haj természetes vagy „mesterséges” alapszínének, teljesen színezi őket a semmiből a másik színre, vagy semlegesíti a nem kívánt pigmenteket (például a szőke sárga színt). A konkrét hatás függ alkalmazás módja.

Ha a terméket hosszú ideig alkalmazzák a fürtökre, a szín telített és világos. Amikor a tonizálót „csepp” hozzáadják a balzsamhoz vagy a maszkhoz, és néhány perc múlva lemosják, ez csak a fényes árnyalatot adja. Néhány kis mennyiségű tonikot vízben hígítanak, majd mosás után öblítjük a fejét a kapott oldattal. Általánosságban elmondható, hogy a tonik használata tisztán egyéni dolog, és talán ez a helyesen választott alkalmazási módszer határozza meg, hogy az eredmény mennyire lesz sikeres.

www.hairstylestars.com

Az orosz piacon több tucat színezett sampon és balzsam van, de a legtöbb esetben a vásárlók csak néhány márkát választanak. A tonik egy része a professzionális szerszámok szegmenséhez tartozik, részben egy olcsó tömegpiachoz. Ha még mindig kétségbe vonja, hogy milyen céget szeretne, olvassa el a legjobb hajfestékek értékelése.

1 hely a rangsorban
haj tonik
L'Oréal Professionnel
professzionális minőség


Fotó: s4.thcdn.com

súlya:250 ml.

ár: 350 rubelből

Hatóanyagok: színező pigment, gondoskodó formula, szabad aminosavak, fehérjék.

intézkedés:árnyékot és fényt ad, gondoskodik, semlegesíti a nem kívánt pigmenteket.

L'Oréal Professionnel „Lila” színezett samponok eltávolítják a nem kívánt sárga pigmentet a szürke és a szőke hajból. Az eszközök két változatban vannak feltüntetve: feltételesen "férfi" (szürke) és "női" (ezüst). A L'Oréal tónusokat próbálták véleménye szerint, ha megfelelően használják, ezüst és szürke is szinte teljesen egyenletes hangot ad, szürke vagy lila szürke szálak festése nélkül. Gesztenye, sötét és szőke haj esetén a francia gyártó rendelkezik a „Gloss Color” sorral. Ennek a sorozatnak az arany-réz és vörös tónusai segítenek abban, hogy láthatóan újjáéledjék a hangot, és ragyogást adjanak mind a színes, mind a természetes hajhoz.

Előnyök:

 • egyenletes szín
 • gondoskodó formula
 • könnyen le kell mosni a bőrt.

hátránya:a boltokban nehéz megtalálni, drága, a kompozícióban SLS van, nem könnyű lemosni a háztartási felületeket, ha nem csinálod ezt közvetlenül a haj öblítése után.

Pozitív és negatív vélemények a tonic L'Oréalról:

+ «L'Oréal Ezüst - „Mindenkinek kell!” Minden szőkeről. A haj színe egyenletes, és ha egyszer a teljes sampon „borsója” elég. A tonik nagyon jó hab.

- "Csalódott, adom az apámnak (szerette, hogyan csillog a szürke haj). Nagy csomagot rendeltem az interneten keresztül. «szürke». A hang nagyon egyenletes, de szürke-zöld.

2 hely - színezett sampon "Bonacure Color Save Silver"
a Schwarzkopf Professional-tól -
az egyenletes hangszín és a színvédelem érdekében


súlya:250 ml.

ár: 350 rubelből

Hatóanyagok: színező pigment (ACID Violet 43), keratin.

intézkedés:védi az alapszínt, mossa le a haját, árnyékot ad.

A „Silver” jelzéssel ellátott Bonacure Color Save tónus sampon szőke és szürke hajra is alkalmas. Ahogy a gyártó megfogalmazta, ki kell javítania a nem kívánt sárga-piros pigmenteket fehérített „szőke” és szürke fürtökön. Azonban a lelkes hölgyek a természetes réz és a világosbarna árnyalatok árnyékolására használják.

Előnyök:

 • egységes hang
 • tanúsított külföldi gyártó,
 • nem fest a bőr- és háztartási felületeket.

hátránya:költsége, kiszárítja a végeket, SLS-t és PEG-7-et tartalmaz. Sokan azt tanácsolják, hogy „bonacure” tonikot vásároljanak egy „szulfátmentes” jegyzettel.

Pozitív és negatív visszajelzés:

+ „Tökéletesen eltávolítja a sárgaságot egy réz árnyalatból egy használatban. Nem egyenetlen szín, mint a "Tonik". Nem festik a bőrt és a csíkos szálakat lila színben. Ehhez még az ár is megbocsátható.

- „Sampon így. A „skandináv szőke” fejemnél a szín unalmas és szürke. A tapintásra a haj kezdett hasonlítani a szalmára.

A legjobb helyen a harmadik helyen - Tonic ROCOLOR
Ha óvatosan tudsz!


súlya:150 ml.

ár: 60 rubeltől

Hatóanyagok: színező pigmentek, víz, lanolin, alkohol.

intézkedés:semlegesíti a nem kívánt pigmenteket.

Ez a termék neve A ROCOLOR háztartási névvé vált, amely a népszerű "Tonic" nevet és más színezett sampont adta. Az orosz piacon a Tonika még mindig a legnépszerűbb hajfestési eszköz. Könnyen kezelhető, hosszú ideig tart, és szinte minden élelmiszerboltban értékesítik. A Tonik lila és kék árnyalatai lila színben állandóan festhetik a fürtöket, ezért ajánlatos csak a fejet öblíteni, enyhíteni a vizet vagy a balzsamot. Néhány világos szín (például „Tejcsokoládé”) és szinte mindegyik sötét és piros lehet közvetlenül a hajra.

Előnyök:

 • Alacsony ár
 • Gazdag árnyalatok palettája.
 • A speciális mosási sorban a "Retonika" a nemkívánatos eredmények semlegesítésére szolgál.

hátránya:egyenetlen tónus, ha helytelenül használják - „mérgező” színek, festik a bőrt és a háztartási felületeket, nehéz lemosni, káros összetevők vannak az összetételben (alkohol, SLS).

Pozitív és negatív vélemények a "Tonic" haj tonikjáról:

+ „Egész életemben hetente egyszer hozzáadok egy hamu-gyöngy-tonikát egy hajbalzsamhoz. Természetesen a jogorvoslat erős. Ezért csak a fej alapfelületén tartom, és a végén csak enyhén elköltöztem, és azonnal lemosom. Nincsenek "lila foltok" ebben az alkalmazásban. "

- „Soha! Nincs mód! Semmilyen körülmények között ne próbálja meg reprodukálni a csomagoláson írt alkalmazási módot. Két hétig lila fejjel sétáltam, a gyártó által javasolt módon, néhány percig a haja színe. Tökéletesen fest a nem csak a hajat, hanem a ruhákat, a fürdőt, a törülközőt, a mosogatót!

A 4. helyen - „Irida” hajfestékek „Neva”
a lakosság szeretetére

súlya:75 ml. (3 tasak 25 ml).

ár: 60 rubeltől

Hatóanyagok: színező pigmentek, víz, glicerin, keratin.

intézkedés:hangok, gondoskodás.

Az „Irida” tonikok, amelyek nem kevésbé népszerűek, mint a „Tonic Rokolor”, tasakba vannak csomagolva, ami miatt sokan kényelmesebbnek tűnnek. A sötét hajra a gyártó a "mahagóni", "burgundi", "fekete kávé" árnyalatait kínálja a könnyű - hagyományos lila tónusokhoz, ami hamisszínű ("Pearl", "silver" stb.).

Előnyök:

 • Különböző színpaletták.
 • Kényelmes csomagolás (utazáskor 1-2 zsákot vehet igénybe, a tasakok könnyen illeszthetők egy kozmetikai táskába).

hátránya:Nehéz megtalálni a boltokban, könnyebb megrendelni a gyártótól, amelynek részeként káros komponensek (szilikon, SLS, alkohol) vannak.

Pozitív és negatív vélemények az "Irida" hajfestékekről:

+ „Nagyszerű eszköz! Ugyanakkor festék és gondoskodik. De természetesen alkalmazzuk, óvatosan, mint minden színezett sampon.

- „Új csomagolás - nagyon kényelmetlen! Egy tasak nem elég, kettő sok. És közülük három van a csomagban. Mit tegyek?

Az 5. helyen - tonikus Rocolor "Shining color" -
a laminálás hatására


súlya:75 ml. (3 tasak).

ár: 40-60 rubel

Hatóanyagok: színező pigmentek, gondoskodó formula.

intézkedés:festékek, gondoskodik.

A Rocolor színárnyalata a színárnyalat a laminálás hatására egyedülálló "ártalmatlan" képlet alapján készül.Az olcsóság ellenére a szerszám nem jut be a haj belsejébe, hanem csak színvédő lamináló fóliát hoz létre a felületén.

Előnyök:

 • Ártalmatlan festés.
 • Kényelmes csomagolás (tasak).

hátránya:fest a bőrt, a háztartási felületekről rosszul mosni.

Pozitív és negatív visszajelzés:

- Nagyon szeretem az ár-érték arányt. Olcsó megoldás, de úgy működik, mint egy 3 in 1 sampon, tonik és maszk.

- „20 rubelt megtakarított a festékre és 5000 új fürdőszobába költött. Döntse el magának.

A 6. helyen - tonik "Indola Color Silver" -
a lágy hajfestéshez

 


   

súlya:300 ml-ből.

ár: 250 rubel

Hatóanyagok: színező pigmentek, hidrolizált keratin.

intézkedés:festékek, gondoskodik.

A német gyártó Indola Color Silver tonikja egy másik márkás termék, amely fehérített szőkeeket takarít meg a sárgulástól. A keratin formulának köszönhetően a haj további védelmet és táplálékot biztosít. Az összes Indola Professional termékhez hasonlóan a meglehetősen puha színezést is megkülönbözteti.

Előnyök:

 • Nagy mennyiség és gazdaságos fogyasztás.
 • Az ellátás hatása.
 • Puha hang.

hátránya: a szőrszálakat, a természetes és fehérített szálakat különböző tónusokban is megszáríthatja.

Pozitív és negatív visszajelzés:

+ "Olcsóbb, lágyabb és gazdaságosabb, mint más professzionális tonik."

- „Az eredmény igazolta a címet. A fiatalember "öreg hölgyemnek" nevezte el: a haja teljesen szürke-ezüst árnyalattá vált.

A 7. helyen - Estel hajfestékek -
a pontos eredmények és az árnyalatok gazdagsága


 

súlya: 150 ml.

ár: 70 rubelből

Hatóanyagok: színező pigmentek, keratin komplex.

intézkedés: hangot ad, gondoskodik.

Az Estel tonikumok a gyártó által a csomagoláson feltüntetett festés időtartamára alkalmazhatók a fejre. Lágy és egyenletesen festik a hajaikat, de nagyon gazdaságtalan fogyasztással jellemeznek, és a bőrt elég könnyen színezik.

Előnyök:

• Gondozó hatás.

• Rengeteg árnyalat.

• Puha festés.

hátránya: erősen mosott a partingtól és a kezektől, sok árnyalatú egy ideig

Pozitív és negatív visszajelzés:

+ "Szeretem a" személyiségét ". Az eredmény mindig különbözik a különböző szőrszálaktól (próbált vörös hangok a nővérrel) és nagyon kellemes! Nos, a szag a következetességgel biztató - igazán igazán áll a fején minden 20 percben, ellentétben más "hosszú" tonikokkal.

- Általában nem rosszabb, mint Tonika vagy Irida, de csak két alkalommal volt a palackom.

A 8. helyen a legjobb rangsorban
árnyalati balzsamok hajhoz "Color Lux"
a Belita-Viteks Belarusz gyártójától -
a kiváló csomagolás és a természetes tónus


Fotó: beloryska.ru

 

súlya: 100 ml.

ár: 60 rubeltől

Hatóanyagok: színező pigmentek, olívaolaj és shea vaj.

intézkedés: hangjelzések: „javítja a hajszerkezetet.”

A színes Lux színes balzsamok rendkívül stílusosan vannak csomagolva. Vásárláskor valóban egy „luxus” tonikot lát, de benne van a szokásos „szovjet” cső, inkább az ammóniafesték. A hajra 40-50 percig alkalmazzák. A kellemetlen társulásokkal ellentétben az eredmény sima és puha. Ezért örömmel adjuk a Belita-Vitexnek a nyolcadik sort a legjobb tonikok listáján.

Előnyök:

• Gondozó hatás.

• Rengeteg árnyalat.

• Puha természetes színezés.

hátránya: gyors fogyasztás.

Pozitív és negatív visszajelzés:

+ "Mindenkinek hazudtam, hogy a kabinban festettem." Nagyon természetes csokoládéhangok! De azt gondolom, hogy az alkalmazás után "szín lux "továbbá maszkot vagy balzsamot is igényel."

- „Háromszor mostam le. Szárított haj. A tonizálás után néhány nappal a festék illata lett.

Haj tonik - melyik vállalat jobb?

A szőrzet tonikájának kiválasztásakor a legnehezebb - keresse meg a gyártóját. Oroszországban a színezett sampont nem kell tanúsítani. És sajnos néhány vállalat ezt használja a nehézfémsók hozzáadásával. Az ilyen komponensek a hajstruktúrában maradnak életre.Ezért egy kevéssé ismert orosz márka tonikáját választva gondosan tanulmányozza a csomagolást. Ahogy a gyakorlat megmutatja, Oroszországban a legnépszerűbb orosz tónusok orosz termékek maradnak a RoColor és az Estel termékeiből.


A külföldi tónusok és az orosz is mindenféle szintetikus alkatrésszel „tele”. Európában azonban a hajfestékeket kötelezően tanúsítják, ezért ritkán nagyon káros anyagokat tartalmaznak. A vállalat kiválasztásakor nem szabad a nevére támaszkodni. Az a tónus, amelyet „mi” -nek tartunk, valójában Lengyelországban vagy Németországban készülhet, és a meghívó „import” nevű eszköz hazai „replika” lehet. Általános tanácsok, amelyeket a kozmetikusok adnak azoknak, akik kétségbe vonják a vállalati tonik választását - a kompozíció összetevőinek száma (annál kisebb, annál jobb).

Figyelem!Ellenjavallatok vannak, konzultáció szükséges a szakértővel.
Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.
Értékelés kategóriákban:

értékelés

kiválasztás

Új technológiák