értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Nyomtató leírása Kyocera FS-1040

Kyocera FS-1040 nyomtató - előnyök, hátrányok, jellemzők

Nyomtató leírása Kyocera FS-1040

Műszaki adatok

Általános jellemzők
eszköz nyomtató
A nyomtatás típusa fekete-fehér
Nyomtatási technológia lézer
elhelyezés táblázat
alkalmazási körét kis iroda
Havi oldalak száma 10000
nyomtató
Maximális formátum A4
Maximális felbontás b / w nyomtatáshoz 600x600 dpi
Nyomtatási sebesség 20 ppm (b / w A4)
Melegítsük fel az időt 14 s
Először nyomtassa ki az időt 8,50 c (b / w)
tálcák
Papíradagolás 250 lap. (standard), 250 lap. (Maximum)
Papír kimenet 150 lap. (standard), 150 lap. (Maximum)
fogyóeszközök
Papír súly 60-220 g / m2
Nyomtatás: kártyák, filmek, címkék, fényes papír, borítékok, matt papír
Photo Drum erőforrás 100 000 oldal
Erőforrás b / w patron / toner 2500 oldal
A patronok száma 1
A patron / toner típusa TK-1110
Memória / processzor
Memória kapacitás 32 MB, maximum 32 MB
feldolgozó ARM926EJ
CPU frekvencia 390 MHz
interfészek
interfészek USB 2.0
A kezelési betűtípusok és nyelvek
PostScript támogatás nincs
További információk
OS támogatás Windows Mac OS
Energiafogyasztás (működés közben) 304 W
Energiafogyasztás (készenlét) 3 W
A munka zajszintje 50 dB
Méretek (WxHxD) 358x241x262 mm
súly 6,3 kg

A Kyocera FS-1040 lézernyomtató áttekintése

méltóság

 • 1) A festékár önértékelése
 • 2) A nyomtató maga is olcsó, jó minőségű anyagokkal (nyilvánvalóan jobb, mint a Samsung). Minden műanyag természetesen. Luke ott.
 • 3) A szoftvercsomag csinos. Láthatja, hogy hány oldalt nyomtatott, állítsa be a fényerőt a dob töltöttségi szintjén és még néhányon.
 • 4) Ezt a modellt, 1060-tól és másoktól eltérően, ezt az árréstől Linux támogatja. Még nem tesztelték.
 • 5) A nagy kapacitású patron, a vég és a szél nem látható az utántöltés után (de jobb, ha csak 70% -kal elalszik). 1000 oldalt nyomtattam, átnézem a lyukon, 30% -át a festék, ott nem lehet. Az indítópatron térfogata teljes értékű (nem a festék festékkel való feltöltése)
 • 6) A nyomtató maga is kényelmes, tálca védelemmel, az arcán a szükséges gombokkal, és nem olyan, mint az olcsó HP (csak bekapcsolva)
 • 7) A patron nagy térfogata miatt egy távoli objektum szálára küldhető, ahol nincsenek tartálykocsik, és ritkán fordul elő, és rendszeresen festékanyagot öntsünk a csőből.

hiányosságokat

 • 1) A patronban lévő maradék festék% -át csak a chipen mutatja, azaz a másolatokat számolja. A tankolás után ez az információ nem látható.
 • 2) Indítópatron. 700 lap nyomtatása. A nyomtató elkezdett esküdni, a festékérzékelőtől megállapítva, hogy nem volt ott, bár még mindig sok volt az alján. A tankolás után továbbra is úgy írt, mintha semmi sem történt volna.
 • 3) 1700 oldalon a nyomtató végre rájött, hogy a patront újratöltik, és behatoltak a stuporba. Most MINDEN NYOMTATÓKAL KAPCSOLATBAN 2 GOMBOT KELL KAPCSOLNI. Alternatív megoldásként tiltsa le a nyomtató automatikus kikapcsolását. Ha a felhasználók megfelelőek, akkor nem zavar.
 • 4) Enyhén hullámosítja a papírt. Csak száraz papírt kell használni.
 • 5) 1 alkalommal (összesen 2200 nyomtatott) a nyomtató halvány csíkokkal kezdett nyomtatni, mintha a festék kifogyott volna. Arra akartam újratölteni, kivettem a parafát - még mindig van dofig festék. Végül csak megrázta a kazettát, és helyezze be. Ie Vagy a patronban lévő toner (unoriginal) zúzódott és leállt a csigaba, vagy a nyomtató elfelejtette, hogy időben töltse a fejlesztőt. A második egyszerűen korrigálható az elülső borítással - a nyomtató csavarja a csigát. Jelenleg ez a legnehezebb pillanat a nyomtatóban.
 • 6) A nyomtatóhoz tartozó SCREWS FATAL nem alkalmas a dob cseréjére. Bármely (Krivoruk) alkalmazott bármikor megölheti a nyomtatót. Az ilyen típusú nyomtatók legfőbb hátránya, ahol a noner kivételével mindent a beépített nyomtató beépített. A problémát súlyosbítja a hálózat vagy az MFP bevétele, sokkal drágábbak, és az eredmény egy. Még mindig nem döntöttem volna el valami másról, mint egy ilyen állami alkalmazott.

megjegyzés
Az idő megmutatja a tulajdonosi árat. Ez a legfontosabb dolog.Enyhén több kényelmetlenséget vagy finomságot használnak a HP-hez képest (3700r-nél), de az újratöltés viszont olcsóbb, függetlenül attól, hogy szakembert hív, vagy patronokat vesz. + megtakarítás a HP patronok időszakos dobváltása esetén.
De mindez csak abban az esetben, ha a nyomtató a 100 000str-t fogja kiszolgálni, majd azt biztonságosan ki lehet dobni. Lehet, hogy a fogaskerekek megszakadnak, ami 250r + cserét jelent. Igen, és maga a patron (a csiga) meghibásodhat, és körülbelül 1600r kerül. Megtakarítás a mérkőzéseken általában. De érdekes volt nézni ezt a fenevadat.
töltet:
Vágtam a parafát, a széleit, öntöttem, vissza. A festékkazetta kiürül a parafából, és nehéz eltávolítani, levágtam a szélét. Megpróbálhatja elhagyni a széleket mindkét oldalon, és kiütni. A rés PVA-val tölthető. Ezután a pecsét megmarad, és szinte nincs por. A legjobb, ha a Samsung patronból vagy gyógyszertár injekciós üvegből kap egy dugót. A fúrás kockázatos, a zsetonok bejuthatnak, és megrázhatják az összes tartalmat. (és szétszóródik, és minden piszkos, és nem lehet belélegezni a festéket)
ya.552r5r3, 2014-03-13 értékelés 4


 

méltóság

 • Alacsony ár, megbízhatóság, nagyon alacsony nyomtatási költség, nagyszerű erőforrás.

hiányosságokat

 • Ehhez az árhoz nincs.

megjegyzés
Működés közben (6 hónap) nem találtak jelentős hiányosságokat, nem volt hiba. Előfordultak olyan esetek, amikor nem fogtam meg a papírt, ha 1-2 lap van a tálcában, de ez nagyon ritka, a probléma nem ismétlődött újra a tápláláskor. Több mint 20 ilyen nyomtatót használunk, terminál üzemmódban dolgozunk. Nem eredeti patronok használata esetén a nyomtatás nem blokkolódik. A toner Hi-Black univerzális TC sorozatú, és a nyomtatási minőség magas. 6 újratöltési ciklus után (~ 18000 pp.) Nem találtak problémát, a nyomtatási minőség magas. A patron sajátos kialakítása miatt gondosan be kell helyezni a nyomtatóba, különben a festék kifolyása a nyomtató belsejében lehetséges, 20 felhasználónak nincs nehézsége ebben a tekintetben. Azt is szeretném megjegyezni, hogy a nyomtató nem okos, de nem fék, elég kényelmes dolgozni. Azt hiszem, ez a nyomtató a legjobb ebben az árkategóriában (nincs analógja), és a legolcsóbb fenntartani.

4 hónap elteltével:

Az univerzális TC sorozat Hi-Black festéke elkezdett halvány nyomtatást adni, de jobb, ha egy másik festéket keres.
Ha a kazettát túlterhelték a festékkel, a fejlesztőegység nagyon gyenge meghajtóműve (amely a festékkazettából a festékkazettából történő átvitelért felelős) a festék adagoló fogaskerék zárja. Jelenleg olyan információk állnak rendelkezésre, amelyek szerint a Kyocera megkezdte ezeknek a fogaskerekeknek a gyártását és értékesítését egyes részek szerint, azaz. Nincs szükség a teljes fejlesztési egység megváltoztatására.
Íme a részkódok:
GEAR-KYO-FS1020MFP-O-2M214201 Kyocera festék adagoló hajtómű
GEAR-KYO-FS1020MFP-O-2M214210 Kyocera festékadagoló hajtómű
GEAR-KYO-FS1020MFP-O-2M214220 Kyocera festékadagoló hajtómű
X-KYO-302M214230-O Kyocera festékellátó felszerelés rögzítő
X-KYO-302M214340-O Kyocera festékellátó hajtómű rugó.

Nincs más probléma. Ezeket a hiányosságokat is figyelembe véve, a költségeket és erőforrásokat tekintve jó választásnak tartom a nyomtatót.
les les, 2014-01-22 értékelés 5


 

méltóság

 • Ár, megbízhatóság, tartós fotodrum

hiányosságokat

 • Legyen óvatos a festékkazettával, a készülék rendkívül megbízhatatlan, ha gondatlanul újratöltötte, feltörhet, majd új árat vásárol a nyomtató árán.

megjegyzés
Az ára, az otthon a leginkább, a firmware-t újratöltve, maga az eszköz megbízható, kivéve a patront, azt tanácsolom otthon, a termék 5, ha nem a patron kialakítása
anonim, 2013-08-28 értékelés 4


 

méltóság

 • Alacsony ár Csendes.

hiányosságokat

 • Az indítópatron csak 700 példányban

megjegyzés
Nagyszerű gép a pénzedért.

Felszerelt amorf szilícium dob, amelynek élettartama 100 000 példány.

Nem akarsz gondot okozni? Drága, de jó minőségű - natív festéket vásárolunk. Tuba TK-1110 elég 2500 példányban. Szeretne menteni - kérem. Használjon kompatibilis csöveket STRICTLY a japán Tomoegawa tonerre - vannak ilyenek az orosz piacon. Újratölteni szeretnénk - töltse újra csak ezt a festéket.
Az alacsony minőségű toner megöli a dobot, csökkenti annak élettartamát. Ez nem lesz garanciális eset, akkor a pénzedért cseréled. A csere költsége arányos a készülék költségével. Vagy vásároljon egy új nyomtatót, ami valószínűbb. Győződjön meg róla, hogy nincsenek kapcsok / rögzítők stb. Ha az idegen testek károsítják a dobot, a csere sem garantált.

Azért, mert a Kyocera készülékekbe érthetetlen koromot öntenek az emberek, sok rossz vélemény van - az eszköz, azt mondják, a 2. ábra. Az eszközök kiválóak, csak meg kell értenie, hogy alacsony minőségű fogyóeszközök használatával szándékosan tönkreteszi a berendezést.
Lapshov Eugene, 2014-09-24 értékelés 5


 

méltóság

 • ár
 • Szolgáltatási költség
 • Az önkiszolgálás (villogó, chipovka, stb.) Végrehajtása után nincs szükség további műveletek elvégzésére

hiányosságokat

 • Nincs USB-kábel

megjegyzés
Rendkívül megfelelő eszköz az alacsony pénzért. Nem igényel villogó vagy chipset kazettát. A patron a szokásosnál különbözik egy dob belsejében. Itt a patron egyszerűen tartály a toner tárolására, egy lyukkal, amely a feltöltéshez szükséges (előkészítés nélkül is megteheti). Mindazonáltal, a patron chipowan, de a maximális hatás, amit ez befolyásol, a nyomtató által küldött értesítés, hogy a festék befejeződött, miközben a nyomtató továbbra is teljes mértékben működik.
Sokan negatív megjegyzéseket tesznek a fotodrumnak a nyomtatódobozba való áthelyezésével kapcsolatban (a Xerox 3010 költségvetésében, amely 30 000 példányban él) hasonló, de a Kyocera esetében a fotodrum erőforrás, a fejlesztőegység és a termoblokk 100.000 példánya ugyanazon az áron. A festék költségének figyelembevétele nélkül kevesebb, mint 3 kopecks 1 nyomtatásonként. Még a közelebb is olcsóbb a modern állami alkalmazottak körében, azt hiszem, nem találom.
vyalov.ilya, 2013-02-18 értékelés 5


 

hiányosságokat

 • Valójában, mint egy otthoni nyomtató, nem található.

megjegyzés
LUT esetén ez a nyomtató NEM ALKALMAZHATÓ! Nyomtatás fényesre és szubsztrátumra önkötődésre tiszta, de a festékréteg sűrűsége alacsony - van egy kivonás: (.
anonim, 2014-06-16 értékelés 4

 

Videó felülvizsgálati nyomtató Kyocera FS-1040


 

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák