értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

A Samsung SC5491 porszívó leírása

Samsung SC5491 porszívó - előnyök, hátrányok, jellemzők

A Samsung SC5491 porszívó leírása

Műszaki adatok

jellemzői
típus a szokásos
takarítás száraz
Energiafogyasztás 2100 watt
Szívóerő 460 watt
Porgyűjtő 2,40 literes zsák
Teljesítményvezérlő a fogantyún (távirányító)
Finom szűrő ott van
Jellemzők
Hálózati kábel hossza 6 m
Funkciók és funkciók porzsák teljes kijelző, a tápkábel automatikus kanyarodása, lábkapcsoló be / ki. a szívócső függőleges parkolása a porszívó testén
Porszívó méretek (WxDxH) 27,3x37x23,3 cm
Csövek és fúvókák
Szívócső távcsöves
További tippek padló / szőnyeg; Kisállat kefe

Samsung SC5491 porszívó vélemények

méltóság

 • Egyszerű, erős, szép, olcsó, táskával) A fogantyú kezelése nagyon kényelmes.

hiányosságokat

 • A fúvóka-por ajka (statikus). Nem nagyon tetszett a PETbrush kefe. Nem volt egy turbo-ecset a ciklonban, külön megvettem, a Topperr áldásnak tűnik, tökéletes volt a Samsung SC5491 számára, de ezzel valójában egy fenevad van - sem a gyapjú, sem a haj nem fog hiányozni.

megjegyzés
Egy jó porszívó, miután a ciklont használta, öröm. 4 évig volt egy ciklon, csak egy kis tisztítás után volt elég minden alkalommal, amikor megtisztítottuk a porgyűjtőt és a szűrőt, és még egy könnyű por is volt, mivel nem rázta meg óvatosan a tálat. A háromszoros tisztítás kevesebb időt vett igénybe, és az a tény, hogy ez a porszívó sokkal erősebb, és nem igényel annyi időt, amíg bármelyik ciklon elhagyja. Tökéletesen megtisztítottam a szőnyegeket (nem ismétlődő járatok után ciklonnal dolgoztam), nem hagytam hajat vagy gyapjút (macska van a házban).
Egy kicsit feszült összehasonlítás itt egy felülvizsgálatban a zaj keverővel. Valójában nem volt olyan szörnyű, teljes erővel még csendesebb, mint az előző ciklonom.
És a táskákról. az online áruházban lévő táskákkal azonnal elrendelte, ez a modell a csomagoláson van, és csak a legközelebbi áruházba nézett - erre a modellre zsákok vannak.
Natta-J, 2014-04-15 értékelés 5


 

méltóság

 • A kompakt, aranyos, erőteljes kefe-szabályozás meglepően kényelmes volt. Állítható szívóerő, de a fogantyúnál nagyon hideg. A maximális szívóteljesítmény dicséretes, a porszívó jól tisztítja és teljes zsákkal. Van egy zsákfeltöltő jelző, bár nem nagyon szükséges (intuitívan tiszta, amikor a szívóerő csökken).

hiányosságokat

 • A teljes készletben nincs kefe bútorokra, csak egy kis kefe, nyilvánvalóan bármilyen otthoni elektronikához. A cső nem tűnik tartósnak - nincs belső rugó, de lehetetlen, hogy rövid ideig működjön. A vezeték elég rövid, a tekercselő rendszer ergonómiai szempontból kényelmetlen.

megjegyzés
A háztartási készülékek raktárában alkalmanként megvásárolt egy teljesen improvizált terméket. Még mindig van egy nagy, erőteljes és multifunkcionális WAX tisztító porszívó egy újrafelhasználható szűrővel, egy sor érmet, tanúsítványt és fejlett képességeket. A használat csak a teljes körű otthoni takarítás során jelentkezik, azaz az ünnepekre számít. A feleség egyáltalán nem akarja őket vákuumozni - nehéz, és össze kell szerelni, majd meg kell tisztítani, és a nézet maga kötelezi őt arra, hogy tisztítsa meg a mosóhelyiségben lévő fürdőszobát és a kristályt. A Samsung az első napon küldött egy veteránt az erkélyre, egy vödör fúvókákkal, tömlőkkel és egyéb szükséges alkatrészekkel. És azzal a ténnyel, hogy a használat után semmi sem szükséges a tisztításhoz - csak a következő tisztításig tegye a szekrénybe. A táska fél perc múlva változik, és három hétig szolgál a porszívó állandó használatával.
Általában nem vagyok elégedett, nagyon elégedett vagyok a vásárlással. Tényleg nagyon funkcionális és hasznos dolog a házban.
Ya ssen 2013-09-30 értékelés 5


 

méltóság

 • Nagyon erős, kényelmes vezérlés a fogantyún, viszonylag csendes

hiányosságokat

 • Nem nyilvánvaló a munkahelyi táska teljes mutatója

megjegyzés
Összességében kiváló ár-érték arány.A táskát erénynek tartom, mert véleményem szerint egyszerűbb egy eldobható táska cseréje, vagy egy újrafelhasználható táska (beleértve) kinyitása, ahelyett, hogy a szűrők és a tartályok zsák nélküli mosása egy porszívóba kerülne.
Suchkov Eugene, 2014-08-12 értékelés 5


 

méltóság

 • Ár-érték arány. Nagyon erős! 460 W szívóteljesítmény. Kényelemvezérlés a fogantyún. A tömlő 360gradot forog.

hiányosságokat

 • Meg kell vásárolni táskák.

megjegyzés
Ezt megelőzően volt egy Samsung, egy korsó szemetet. Ez most már működik, de fáradt az edény, a szűrők mosása, a statikus töltésű szemét ürítése és a por lélegzése. Táskák vásárlása, mint egy mínusz, de nem kell a szemétbe dörzsölni, mosni a mosogatót a porzsák nélküli porszívók mosása után. Ez a porszívó speciálisan nagyon erős és egy zsákkal lett vásárolva, hogy eldobja és újra dobja. Egyébként a zsákokat azonnal megjelölték az áruházban SM9 jelöléssel.
Kruglykh Roman 2014-08-31 értékelés 5


 

méltóság

 • 1. Jó teljesítmény, 3 üzemmód
 • 2. Fogja a kapcsolót
 • 3. Könnyű
 • 4. Mobil
 • 5. Kényelmes kialakítás
 • 6. Nézd szépnek
 • 7. Jól sikerült
 • 8. Az első két kapacitáson nincs szag (csak papírtáskával teszteltem). A harmadik teljesítménynél enyhe szag jelenik meg egy hónapos használat után.
 • 9. A tartalékszűrők és zsákok egy helyen vásárolhatók meg - a Samsung szervizközpontja, és a szűrők egyáltalán nem olyan drága, mint más porszívók: HEPA 13 - 300 rubel, 100 rubel bemenet. A papírzacskó 50 rubelt fizet.
 • 10. A szívóteljesítmény nem csökken, ha a zsák tele van.

hiányosságokat

 • 1. A táskám töltőérzékelőn nem működött - a táska majdnem tele volt (90% -kal), egy könnyű illata ment, nem vártam, hogy az érzékelő kigyulladjon és megváltoztatta a zsákot. Ilyen oknál fogva nem mentem a szervizközpontba (porszívóval kell jönnöm) - nincs idő, és ez nem olyan fontos
 • 2. A hordtáska karcsúnak tűnik. Nyilvánvaló, hogy ez egy hűvös design része.
 • 3. Nincsenek fogantyúk a porszívó függőleges helyzetben történő elhelyezésére (a porszívó maga a padlóra van helyezve két pozícióban)

megjegyzés
1. A zsák térfogata valóban kicsi, de nyilvánvalóan a modell könnyűsége és állandóan jó szívása érhető el ezzel. A takarításhoz 1 szoba elég volt 3-5-szeresére (rengeteg por gyűlt össze), valahol egy hónapon belül.
2. Teljesítmény és zaj alapján:
1. mód: vákuumtisztítás sík felületen vagy a sarkokban egy kefefejjel. A dombornyomott linóleumban enyhén por maradhat. Ez egy csendes mód, egy ilyen zűrzavar.
2. mód: mint egy rendszeres porszívó. Tisztítja a domborított linóleumot, a szőnyeget, jól tapad a felülethez. A zaj ott van, de meglehetősen mérsékelt, amit egy porszívónak kell várnia.
3. mód: a zaj hasonló a keverőgép maximális üzemmódjához. Ha azonnal elkezdesz egy kicsit csendben lenni a füleken, akkor hozzászoksz hozzá. Erősen ragaszkodik a felülethez, erősen húzza a tenyerét, ha hozta. A közepes halomból álló nagy szőnyeg 5-10 centiméteres.
anonim, 2013-08-07 értékelés 5


 

méltóság

 • Egyszerű erős

hiányosságokat

 • kis mennyiségű porgyűjtő

megjegyzés
2,5 évet használok, nem okoztam panaszt, érdemes a pénzét.
Novikov Andrey, 2014-07-28 értékelés 5

 

Videó felülvizsgálata porszívó Samsung SC5491

 


Szerző: Andrey Balyshev 08.09.2015
Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák