értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

15 hasznos dolog otthon

Értékelés és szórakoztató otthoni trivia

15 hasznos dolog otthon

Sok hasznos dolog a ház számára minden nap az életünket egy kicsit kényelmesebbé és könnyebbé teszi. A ruházati tisztító hengerek, a por, a horgok, a mopok és a szemétgyűjtők elleni küzdelem különböző anyagaiból készült különböző porszívók és ruhadarabok szilárdan kialakultak életünkben, és megkönnyítik a nehéz háztartási munkát.

És milyen más kis dolgok lesznek hasznosak a háziasszony számára? Az AliExpress-en (kínai áruház nagy árukészletével) ásunk - talán valami érdekeset találunk? Szóval ...

A gép pellet eltávolítására ruhákból


Átlagos egységár: 6,9$

A pelletek eltávolítására szolgáló "népszerű" módszerek helyett ez a kényelmes találmány jött létre. A gép könnyen kezelhető, és lehetővé teszi, hogy gyorsan eltávolítsa a ruhákból a csúnya pelleteket. Könnyen tisztítható, és kompakt méretének köszönhetően nem sok helyet foglal otthonában. Az eszköz nagy előnye, hogy nem működik akkumulátorokból, hanem a hálózatból. Ezért csak 6,9 dollárt költeni egyszer, nem kell időnként kivonni az elemeket. Úgy gondolom, hogy a pellet eltávolítására szolgáló gép biztosan hasznos lehet.

Táska tároláshoz - tegyél helyet a jobbra!

aliimg.com

Átlagos egységár: 4$

Bárki, aki szereti a rendet és a helyükön megtalálni a dolgokat, tetszik. Ez egy nagyszerű megoldás a téli ruhák nyári tárolására és fordítva. Egy átlátszó ablak lehetővé teszi, hogy megnézze, mi is van egy bizonyos zsákban, hogy ne fordítson fejjel lefelé mindent, ami a szükséges. Az AliExpress weboldal mindenféle formára, színre és méretre nyújt lehetőséget. Ennek megfelelően az árak kissé eltérnek. Mindenesetre - véleményem szerint - biztosan jó dolog a ház számára.

Papucs a padló dörzsöléséhez


Három pár átlagára: 9$

A kényelmes mikroszálas papucsok segítenek a padló dörzsölésében és erőfeszítés nélkül. A ház körül mozoghat, és párhuzamosan végezheti a tisztítást. Vicces találmány, véleményem szerint. Természetesen nem a leginkább szükséges, de nagyon hasznos. Lehetőség szerint meghívhat vendégeket, papucsokat és diszkót rendezhet. Ennek eredményeként kapjon tiszta padlót és nagyszerű hangulatot.

Vákuumzsákok tároláshoz - helytakarékos


Fotó: g04.s.alicdn.com

Átlagos ár 10 csomag készletéhez: 17,7$

Ha tudod, hogy mi a szabad hely a tároláshoz, legyen szó akár ruházatról, ágyneműről vagy takaróról, akkor ez a kis dolog a ház számára biztosan hasznos lesz. Megoldja a dolgok korlátozott térben való tárolásának problémáját. A vákuumcsomag több mint 70% -ot takarít meg. Ráadásul a rovarok, a por és a nedvesség soha nem jut el a benne tárolt dolgokhoz. A használathoz mindent egy csomagba kell helyezni, zárni kell a szelepet, és egy porszívóval vagy légszivattyúval ki kell szivattyúzni a levegőt. Higgy nekem, az eredmény kellemesen meglep. Egyébként, az AliExpess ára egyáltalán nem túlértékelt, mint a vákuumzsákok kiskereskedelmi értékesítése a helyhez kötött áruházakban. Úgy tűnik tehát, hogy a termék vásárlóinak száma lenyűgöző.

Levegő vákuumszivattyú


Átlagos egységár: 5,1$

Az előző pozíciókon kívül a vákuumszivattyút is megvásárolhatja a levegő kiszivattyúzására. A vásárlás előtt azonban tisztázni kell, hogy a szivattyú orrátmérője megfelel-e a vákuumzsákok nyitásának.

Finom mosoda táska - hasznos a jó hostessek számára


Átlagos egységár: 1,4$

Egy másik hasznos eszköz, amely megkönnyíti a nők életét. Ez a mosózsák sokféle kis terméket takarít meg a nyújtás és a forma elvesztése miatt. Szövete egyáltalán nem akadályozza a víz áramlását, akár automatikus mosógépben, akár félig automata modellben.Ez tényleg kényelmes és hasznos dolog. És a gyermekek zokni mosásához egyszerűen pótolhatatlan. Valóban, a mosási ciklus vége után nem szükséges őket kiválasztani a teljes ágyneműből. Egyszerűen vegye ki a tartályt a gépből és vegye be a zsákot.

Női táska szervezője


Átlagos egységár: 4,7$

Minden nő legalább egyszer életében szembesült a következő problémával. Miután úgy döntött, hogy elhagyja a házat egy másik zsákkal, néha valami fontosat hagyunk benne, sietve, elfelejtve, hogy újra helyezzük át. Szóval, ezt a szervezőt azért találták fel, hogy megszüntesse ezt a problémát. A zacskóba helyezve az összes zsebet és rekeszet feltöltheti a szükséges apró részletekkel. És miután úgy döntött, hogy megváltoztatja a zsákot, csak a tartalmát kell mozgatnia. Most cserélheti a zsákokat anélkül, hogy fárasztó darabokat cserélne, és fennáll annak a veszélye, hogy elfelejtjük a fontos dolgokat. Véleményem szerint ez csak egy szuper hasznos beszerzés az emberiség gyönyörű felének.

Készülék ingek összecsukására - egy kicsit,
ami minden nő életét megkönnyíti


Átlagos egységár: 8,3$

Ezzel az eszközzel gyorsan és egyszerűen összecsukható az ing vagy pulóver. A termék eladók oldalán részletes összecsukási utasítások találhatók. Természetesen ez a találmány nélkül is megtehető, de nem válik feleslegesnek mindenféle hazai "szükséglet" között.

Ajtó- és fiókzárak


Átlagos egységár: 1,4$

Ha kisgyermeke van, az ajtózár pontosan az, amire szüksége van. Ezzel az ajtót és fiókot bezárhatja az otthonában, hogy a baba ne nyissa ki őket. Ehhez egyszerűen csatolja a kikötőbakokat a nyíláshoz, és húzza le a védőréteget a ragasztórétegről. Tisztaak, ezért nem fogják elrontani a bútorok külső kialakítását. A rögzítési pont használata után törölje le az üvegtisztítóval, hogy teljesen eltávolítsa a ragasztóréteg nyomait.

A hajszárító tartója - egy kényelmes, elegáns kis dolog


Átlagos egységár: 14,9$

Személy szerintem ez csak egy szuper hasznos beszerzés, mivel állandóan megpróbáltam valahol a hajszárítót lerakni. Ezt a mosógépre, majd a szennyes kosárra kellett helyezni. Az egyszerű megjelenés megjelenésével ez a probléma egyszerűen és egyszerűen megoldódott. Most minden használat után visszaadom a hajszárítót a helyemre. Igen, és a fürdőszoba kialakításánál ez a tartó a lehető leginkább harmonikusan illeszkedik. Általában a vásárlás nem csalódott.

A törülköző tartó szívócsészén


Átlagos egységár: 1$

Nos, az előző pont követésében szeretném megemlíteni ezt a terméket. Nincs semmi természetfeletti. Elvileg a szokásos horgok a törölközőkhöz. A csempe a szívócsészékkel van felszerelve. Ha a szopók elvesztették a "tartós" tulajdonságaikat, akkor ajánlatos 5-6 percig forró vízben áztatni - akkor újra felhasználhatja őket. Ez az előnye a szokásos tépőzárral rögzített horgokhoz képest. Egyébként ezek a horgok elfordulnak. A színek és opciók raktáron kaphatók. Ha személyes levelet küld az eladónak, akkor foglalhat vele, és pontosan meg fogja küldeni a kívánt opciókat. Ellenkező esetben kaphat egy "meglepetés".

Infravörös folyékony szappan adagoló - hasznos fürdőszobai tartozék


Átlagos egységár: 13,5$

A vezeték nélküli adagoló rozsdamentes acélból készül, amely lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig szolgálhasson, mint a műanyag társaik. Csak annyit kell tennie, hogy a kezét az orrához vezesse, mivel a szükséges mennyiségű szappant a kézmosáshoz azonnal mérni fogják. Ez az elem különösen kényelmes a házban, ahol gyerekek vannak. Így jelentősen megtakaríthatja a folyékony szappant, és a szokásos kézmosásban is érdekli a gyermekét. Az adagoló AAA elemekkel működik. 4 darabot vesz igénybe. Igaz, nem szerepelnek a készletben, ezért külön kell megvásárolni. De a készlethez használati utasítás tartozik. Bár elvileg ez az egység nem bonyolult.

Adagoló fogkrém szorítására


Átlagos egységár: 0,9$

Őszintén szólva ez a kis dolog nagyobb valószínűséggel vonzza a gyermekeit. Végül is, vicces állatok formájában készül. De nekem személyesen ez a találmány észrevehetően megnöveli a hangulatot a reggel megjelenésével. A fogkrém egyenletes préselésére szolgáló adagoló biztosítja, hogy a cső jól nézzen ki, és benne nincs túlzott mennyiség, amelyet nehéz elérni. Az ilyen alacsony árért ez nem lesz felesleges. Itt van egy ilyen vidám kiegészítő a fürdőszobában.

A csillogó fúvóka a daruval, hőmérsékletszabályozással


Átlagos egységár: 2,4$

Ez a készülék lehetővé teszi a hozzávetőleges vízhőmérséklet meghatározását. A fúvóka kékre világít, ha a csaptelep vízhőmérséklete kevesebb, mint 32 fok, zöld 33 és 41 fok között, a piros pedig 42-45 fok. Ha a víz hőmérséklete meghaladja a 46 fokot, a fúvóka pirosan villog. Egy érdekes kis dolog a ház számára - azt hiszem érdemes megvenni.

Összecsukható vödör a halászathoz vagy az autómosáshoz - egy hasznos apróság férfiak számára


Átlagos ár: 6,2$

A vödör térfogata 9 liter, vízálló anyagból készült. Nem tart sok helyet az autóban. Tökéletes a halászathoz, a kikapcsolódáshoz vagy az autómosáshoz. Gyorsan összecsukható és összecsukható.

Összefoglalva

A szükséges, hasznos és vicces kis dolgok listája az otthon számára természetesen nem ér véget. Talán, amit szerettem - ez haszontalannak tűnik az Ön számára, vagy fordítva - hiányzott az érdekes dolog, ami nélkülözhetetlen segítő lesz az otthonodban. Ezért - az üzletekben és a weboldalakon - figyeljen a polcokra és a különféle apróságokkal rendelkező részekre - és sok hasznos találatot talál.

És mit tanácsolsz nekem?

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák