értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Szükségem van egy elektromos fogkefére?

A fogorvos véleménye az elektromos fogkefék veszélyeiről és előnyeiről

Szükségem van egy elektromos fogkefére?

Pontosan érdekli:Az elektromos fogkefe megfelelő választása

A fogorvos szemszögéből az összes elektromos fogkefe közül a hagyományos (kézi) kefékhez képest nagyobb hatékonyság (5-7% -kal jobb eltávolítja a puha lepedéket), csak azok, akiknek a munkadarabja forgási mozgás. Ezenkívül ez a kis hatékonysági előny teljesen eltűnik, ha a kefét nem megfelelően használják.

A készülék túlzott és gyakori használata nyaki caries vagy gyulladásos betegségek kialakulásához vezethet. Akár teljesen egészséges fogaknál is ajánlott, hogy hetente legfeljebb 3-4 alkalommal használjon elektromos kefét - különben a fogak megsérülhetnek.

Ne feledje, hogy az elektromos kefe használatát koordinálni kell a fogorvosával, mivel ennek a készüléknek a használata megvan ellenjavallatok. Az ultrahangos elektromos kefék használata kategorikusan ellenjavallt a szív- és érrendszeri problémákkal küzdők számára, valamint azoknak, akiknek implantátuma van, vagy diagnosztizált gumiszerű betegség. Elektromos kefék használata esetén Ne használjon fehérítő fogkrémeket és csiszolóanyagokat tartalmazó termékek.

Bizonyítottam, hogy megfelelő fogmosási technikákkal a rendes kefék nem alacsonyabbak az elektromosnál.

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.
Cikk kategóriákban:

értékelés

kiválasztás

Új technológiák