értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Az Xrobot 5005 Robot porszívó leírása

Xrobot 5005 robot porszívó - előnyök, hátrányok, jellemzők

Az Xrobot 5005 Robot porszívó leírása

Műszaki adatok

jellemzői
típus a robot
Beépített óra ott van
Programozás a hét napján ott van
időzítő ott van
Tisztítási terület korlátozó virtuális fal
A tisztítási módok helyi tisztítás
akkumulátor kapacitása 2200 mAh
Töltő telepítése automatikus
Az akkumulátor élettartama 120 perc
érzékelők optikai
Oldalsó kefe ott van
kijelző ott van, háttérvilágítású
Távirányító ott van
takarítás száraz / nedves
Szívóerő 55 W
Porgyűjtő ciklonszűrő, 0,40 liter kapacitással
Teljesítményvezérlő nincs
Jellemzők
Funkciók és funkciók UV fertőtlenítő lámpa
Porszívó méretek (WxDxH) 33x33x8,7 cm
súly 4 kg
További információk 2 vezetési sebesség

A robot porszívó Xrobot 5005 véleménye

méltóság

 • - Rengeteg port és törmeléket gyűjt, még gyakori tisztítás esetén is
 • - Elvileg képes az egész lakásban utazni.
 • -Ha nem zavarja a vezetékeket és nem lóg az akadályokon, mindig visszatér az alaphoz
 • - Lehetőség arra, hogy a robotot irányítsa a konzolról, hogy gyorsan kijusson egy adott helyről, vagy segítséget nyújtson a lakás egy másik részére.

hiányosságokat

 • Tekercset haj
 • Kötött a vezetékek
 • Néha bizonyos akadályokra lóg.
 • Rendszeresen, az adósság egy szobában
 • Nem nagyon kényelmes idő kezdete programozás
 • A virtuális falhoz való kellemetlen típusú akkumulátor

megjegyzés
Nemrégiben bemutatták, így még nincs nagy statisztika. Rengeteg szemetet és port gyűjt, még gyakori kezdetek esetén is. Csak egy linóleum van az egész lakásban - csak egy szőnyeg van a bejárati ajtó közelében, biztosan nem teljesen megtisztítja (a macska haját még kézzel és kefével is nem könnyű kitörni), de vizuálisan még tisztábbá válik.

Kíváncsi voltam, hogy miért jött vissza az alapba. Kiderült, hogy az algoritmus a következő: amikor az akkumulátor töltöttsége véget ér, a robot megreped, a helyszínen forog, és ha az alap nem látható, akkor a jobb oldali falat a mozgás irányába találja, és időnként elkezd dugni. 10 cm-es úton halad, behatol a falba, újabb 10 cm-es, és így tovább, amíg meg nem találja a kilépést a szobából, és nem esik az alap láthatóságának határain belül. Ezért az alapot úgy kell beállítani, hogy a helyes fal mentén a mozgás útja minimális legyen minden szobában.

Véleményem szerint a fő hátránya, hogy különböző szálakat és hajokat fúj a kefék tengelyére és a forgó kerékre. A házban van egy kissé hosszú hajú (5-6 cm) macska, még egyszeri tisztítás után is, a kefék és a kerék jól eltömődtek. Annak érdekében, hogy a kefék tengelyeiből sűrű hengerben tekercselt hajat eltávolítsuk, éles kést kell használni.
El kell távolítanunk az összes vezetéket a padlóról, és néhány olyan tárgyat, amelyen lóghatunk (lógunk a gitárállványon :)), és bezárjuk a magas küszöbértékű szobákat is (ha a fürdőszobába megy, akkor a küszöbérték 2,5-3) cm)
Úgy látja a függönyöket a fal mögött, hogy a fal és a függöny között kijussanak a függönyök.
Az apartman két szobás, néha sok időt tölt egy szobában anélkül, hogy elhagyná a másik szobát.
A keskeny akadályok, mint például az asztalok és székek lábai, kopogtatják a macska tál vizet, miközben vizet ürítenek.
Még nem próbáltam virtuális falat, főként a kellemetlen akkumulátorok miatt.
anonim, 2014-01-15 értékelés 4


 

méltóság

 • szorgalmas; Tisztítja jól; A zajszint alacsony; Nincs kábelezés (a forrás és az eszköz között); compact; Kényelmes távirányító; Aranyos megjelenésű (jó design).

hiányosságokat

 • A virtuális fal csak akkumulátorral működik; Nem tudja, hogyan tisztítsa meg magát; Átadja a szemetet és a port a sarkokban (a padló és a függőleges fal között); Clings vezetékek; Az állat haja a testhez tapad (kutyánk van).

megjegyzés
A termék első tesztelése során az egész család figyelte a folyamatot - érdekes volt.:)
A porszívó folyamatának és működésének megfigyelése során kiderült, hogy ez egészen kaotikusan fut, de a padló teljes felületének szinte minden területe;
jól tisztítja, de ennek a modellnek a sarkaiban nehéz - a szőnyeggel (a függőleges falak közelében) rendszeres porszívóval eltávolítani csak akkor, ha eltávolítja a kefét;
a vezetékeknek a technológia csodájából kell elrejteniük, különben felakasztható (másrészt logikus - ezek a csipkék nem néznek ki esztétikusan kaotikus helyzetben);
egy virtuális fali egység számára nagyon jó lenne akkumulátorokat biztosítani (külön adapteren keresztül vagy egy töltőállomáson keresztül tölteni (ebben az esetben a porszívó zárja) - a virtuális fali akkumulátorok töltése esetén a porszívó nem megy sehova) - ez inkább az eszközgyártó ötlete. ;
a hajat egy kefén és egy tengelyen tekercselték - gyakran eltávolítani kell egy kést;
Egy másik ötlet a fejlesztőknek: amikor a porszívót az alapra viszi vissza, távolítsa el a tartályt (automatizált rendszerek) - a tartályba (nagyobb) dobja ki az alapot, ahol az összes szemetet megnyomja. - releváns lesz a nagyon nagy és nagyon szennyezett helyiségekben.

Összességében nagyon elégedettek vagyunk az akvizícióval.
Tyavkin Evgeny, 2014-01-29 értékelés 4


 

méltóság

 • a ház tiszta! a többi nem lényeges!
 • 1 rész:
 • Porszívó szerzett november 25-én, hogy a tapasztalat kevesebb, mint egy hónap, de minden nap! Az első művelet előtt általános tisztítást végeztem a lakásban, este este elkezdtem a porszívót teszt üzemmódban. A szobából a folyosóra 7-10 perccel szó szerint belépett. és visszajött, nem ment tovább, mint én nagyon ideges voltam. A gondolat hibás. Másnap elolvastam az interneten, hogy először, az egész lakásban kell végrehajtani, irányítani a konzoltól, szóval térben beszélve. Meglepő módon Kuzya (ahogy a lánya hívja) mindent először emlékezett, és most magabiztosan utazik az egész krtirben. Véletlenszerűen lovagol, elhagyhatja a szemetet, de biztosan visszatér neki. A betakarítás után nagyon meglepődtem, amikor két konténert rázottam belőle, egyet szemetet és a másik port. Következtetés: jóhiszeműen tisztítva !!! Az első héten minden nap megtisztítottam, aztán rájöttem, hogy a konténerek 2-3 naponta megrázhatók. Hetente egyszer fürdőnapunk van, teljesen szétszerelem, megtisztítom és az enyém, de ez az én divatom, nem szeretem a piszkos berendezéseket. Van egy macskánk, nagyon aktív, ezért a por és a gyapjú állandó társa a lakásunknak, a macskára porszívók, majd fordítva, macska a pornak)) Kuzi lakása után a lakásban sokkal tisztább lett, a por a polcokon is eltűnt !!! A szőnyeg mindig gyapjú volt, mivel a macskánk kedvenc helye, de Kuzya még a szőnyeggel is megbirkózik! Újnak tűnik!

hiányosságokat

 • Még nem figyelek, kivéve egy pillanatot, amit a megjegyzésekben leírtam.

megjegyzés
2. rész:
De nem volt barátja egy macska tálral, vagy nem egy tálral, de egy tálcával, amelyen az edény áll, nagyon alacsony, szó szerint 1 cm-re a padlótól, és Kuzma nem látja, nem vezet rá, és nem vezet a lakás egészére, el kell távolítania) a macska nem talált közös nyelvet, Kuzma nem törődik vele))) és a macska fél attól, de én is örülök, hogy megnézed az interneten lévő videókat, mint például a porszívón futó koshaks, azt hiszik, köszönöm Istennek, hogy a félelem)) A porszívó tetején az érintőgombok és a macska állandóan kikapcsolja a lábát.)) A haj nagyon jó nama yvayutsya minden ecset, de ez egy katasztrófa !!! ALL porszívók. A súrolás is nagyon egyszerű, mivel a kefék eltávolíthatók! Van egy probléma, amíg meg nem állapítottam. Rendszeresen, nem minden nap, teljesen leáll és teljesen kikapcsol (a kijelző kialszik), körülbelül 15-20 perc alatt. munka, és megáll azon helyeken, ahol nincsenek akadályok, megállhat a szoba közepén, és kikapcsol.Még mindig nem értem, mi nem tetszik, és miért történik ez, de nagyon kellemetlen (((Talán valakinek van javaslata a javításra? Nagyon hálás leszek!) 2 perc 30 perccel eltávolítottam, és 15-20 percet keresek egy bázisra. Két program közül választhatsz, választhatsz bizonyos napokat és időket a tisztításhoz (naponta), vagy beállíthatom, hogy a mód teljesen eltávolodjon. akkor minden alkalommal megtisztul, de ez nagyobb a nagyobb lakások esetében. , ahol az egyik töltés nyilvánvalóan nem elegendő az egész lakás tisztításához, egyébként, mivel a próbaüzem óta soha nem tisztítottam meg mindent, Kusenka, próbál, kis házunk))) A HÁZ PURE-ban! Bár nagyon örülök, és aztán megnézzük, hogy mennyi ideig tartós))
Pabel Yana, 2013-12-13 értékelés 5


 

méltóság

 • Nagy porszívó. Egy órára az összes odnushku körül fáradtam, fáradt volt, és eljutott az alaphoz.
 • A por teljes konténerbe került. Maga felmászott és porszívózott az ágy alatt.
 • a kerekek rugósak

hiányosságokat

 • a betakarítási mozgások nagyon kaotikusak
 • párszor megragadt a szék lábai között
 • válasszon a vezetékek közül

megjegyzés
Jó porszívó, és ez a pénz talán még a legjobb is)
anonim, 2014-04-07 értékelés 5


 

méltóság

 • Tisztítja magát. A porozhek nem esik. Természetesen nem lehet semmit tenni.

hiányosságokat

 • Egy héttel később spontán kikapcsol. Nem reagál semmilyen gombra. Az akkumulátort egyenes csipke töltötte fel, az eredmény ugyanaz. Amikor a puccs (hátul) életre kelt. Az akkumulátor rossz. Tegyen egy darab papírt az elemtartóba, hogy lezárja - működött. 7-8 órát tölt, majd 15 percig tart. és töltse fel a bázist. Kezeli az akkumulátor teljes telepítését. Tisztítsa meg a szőnyeget egy halom, elég erő nélkül. Palota 1,5 cm-es halomnál A robot visszafejtő munkájához leáll és hibát ad. A konyhában a linóleum problémamentes, de morzsákat hagyhat a szoba közepén.

megjegyzés
Az ilyen pénz nyilvánvalóan nem éri meg. Piros ára 3 ezer.
Mankovszkij Szergej, 2014-01-20 értékelés 1


 

méltóság

 • Jó gép! Megbirkózik a feladatával. Kényelmes programozás és öntisztítás.

hiányosságokat

 • Még nem tárták fel őket.

megjegyzés
Nagyon elégedett a vásárlással
Mindenütt tisztított! Nyáron még a vidéki házba is vittem, segítve ott.
Cherkasov Stas 2014-12-08 értékelés 5

 

A robot porszívó Xrobot 5005 videóinak áttekintése


teszt az apartmanban


 

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák