értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

A TV-készülék leírása Samsung LT19C350EX

Samsung TV LT19C350EX - előnyök, hátrányok, jellemzők

A TV-készülék leírása Samsung LT19C350EX

Műszaki adatok

Főbb jellemzők
típus LCD TV
átlós 19 cm (48 cm)
Képernyő formátum 16:9
engedély 1366x768
HD támogatás 720p HD
LED (LED) háttérvilágítás ott, Edge LED
Mátrix típus TFT TN
Sztereó hang ott van
Frissítési gyakoriság 50 Hz
kép
fényesség 250 cd / m2
kontraszt 1000:1
Megtekintési szög 170°
Pixel válaszidő 2 ms
Progresszív vizsgálat ott van
Fogadás jel
NICAM sztereó támogatás ott van
TV-szabványok támogatása PAL, SECAM, NTSC
DVB-T támogatás ott van
DVB-T2 támogatás ott van
DVB-C támogatás DVB-C MPEG4
teletext ott van
Támogatott bemeneti formátumok 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p
A számítógéphez való csatlakozáskor rendelkezésre álló engedélyek 640x480
800x600
1024x768
1360x768
hang
Hangteljesítmény 10 W (2x5 W)
Akusztikus rendszer két hangszóró
Térhangzás ott van
Dolby Digital dekóder ott van
Automatikus hangerőszabályozás (AVL) ott van
multimédia
Támogatott formátumok MP3, WMA, MPEG4, DivX, MKV, JPEG
interfészek
bemenetek AV, audio x2, komponens, SCART, VGA, HDMI x2, MHL, USB
Első / oldali csatlakozók HDMI
Wi-Fi támogatás nincs
Fejhallgató csatlakozó ott van
CI támogatás ott van
funkciók
Kép a képen ott van
A független TV-tunerek száma 1
24p True Cinema támogatás ott van
Alvó időzítő ott van
Gyermekvédelem ott van
emellett
szín fekete
A falra való felszerelés lehetősége ott van
Kensington zár ott van
Energiafogyasztás 39 W
Méretek állvánnyal (WxHxD) 445x371x190 mm
Súly állvánnyal 2,8 kg
Méretek állvány nélkül (WxHxD) 445x275x42 mm
Súly állvány nélkül 2,45 kg

Vélemények Samsung TV LT19C350EX

méltóság

 • Kompakt méretek (valójában az átló 18,5) - ideális a korlátozott térbe való beillesztésre, különösen a konzolon. Ugyanakkor a leginkább igényelt: DVB-C (kábel digitális TV), mpeg-4 (HDTV-hez), ci + (digitális TV csatlakoztatásához intelligens kártyával vevők és vezetékek nélkül), lejátszás USB-ről és még MHL-ről ( lejátszása bizonyos telefonokról / tablettákról).
 • Van egy DVB-T2 - egy bónusz plusz, amely lehetővé teszi, hogy számítson egy hosszú televíziós életre, ha az elkövetkező években (~ 2015), amint azt a kormány ígéri, minden televízió átvált erre a szabványra.
 •  
 • A TV egyszerűen telepíthető, könnyen elsajátítható - természetesen szubjektív, de rosszabb voltam. Ugyanaz a csatornaváltás sebességével, természetesen a digitális digitális kapcsolók lassabban, de csak bemutatásra válnak, minden szállodában többnyire hosszabb ideig. Az analóg csatornákat nagyon gyorsan kapcsoljuk, 10-15 csatornát biztonságosan futtathatunk a <> gombokkal.
 • A TN-mátrix látószöge nagyon normális, ezen az áron nagyon rosszabb szögeket vártam.

hiányosságokat

 • Számomra csak egy igazán negatív - mégis az analóg csatornák (amelyek egyszerűen az otthoni antennán) nem tökéletesek. Az analóg csatornáknál egy érdekes helyzet, a TV általában több csatornát mutatott és hangolt, mint az előző CRT-TV ugyanazon a helyen, ugyanazon az antennával, ugyanakkor azok a csatornák, amelyeken egy magabiztos jel és az előző CRT-TV tökéletes képet adott a samsungon 'e csak jó, azaz 8.-9-ből 10-ből. Először a képernyőn vétkeztem, a félhangok valahogy rosszul néztek, azt gondoltam, hogy a TN-mátrix primitív volt, és nem lenne jobb, mint a kép alapelve (kivéve, ha a digitálisan világosabb). De amikor ténylegesen csatlakoztattam a digitális televíziót, rájöttem, hogy az TV-n az analógon található TV-tuner nem túl tökéletes, de az ábra teljes mértékben megfelelő félárnyékokkal és természetesen egyértelmű.
 •  
 • Mégis, szeretnék wifi + smart_tv-t használni, de ez nem méltányos mínusz, a kompakt TV kategóriában eddig ez egy gyakori szerencsétlenség. A kompakt TV-k (<= 19 hüvelyk) esetén a teljes wifi + smart_tv ideje még nem jött, bár úgy gondolom, hogy ez a funkció egy vagy két éven belül gyökerezik.

megjegyzés
Kompakt TV az összes szükséges modern funkcióval (kivéve a wifi + smart_tv), kényelmes elhelyezhető, kiválóan alkalmas az analóg számán és elfogadható képén. Az elkapott csatornák automatikus hangolása több csatornát mozgatott a kényelem érdekében, és ez minden, amit használhat.Ha szüksége van digitális TV-re / HDTV-re, vásároljon egy intelligens kártyát (ami szükséges a csatornák dekódolásához), helyezze be a CI-t a nyílásba (további vezetékek nélkül a lakáshoz és az apartmanhoz, a vevőegységekhez és a második távvezérlőkhöz), és nyugodtan nézze meg a szokásos antennát még HDTV-vel (ellenőrizve Minden rendben van), a fő dolog az, hogy a házadban volt egy digitális TV operátor.

Az árat külön jegyezem meg. ~ 5800-ot vettem fel, ilyen áron és ilyen funkcionalitással, nagyon figyelemre méltónak tartom a kompakt TV kiválasztásakor (<= 19 hüvelyk).
Ermakov Vladimir, 2013-09-19 értékelés 5


 

méltóság

 • Kényelmes és funkcionális

hiányosságokat

 • nem támogatja a FullHD-t, bár ez nem olyan fontos az ilyen átlóhoz

megjegyzés
Vettem egy TV-t a konyhában, teljesen elégedetten.
Csatlakoztattam az 1TB merevlemez-meghajtót, a televízió gond nélkül elolvasta a 19 GB-os fájlt.
Az ablakon keresztül dobok egy darab antennavezetéket, és 23 digitális csatornát fogok rajta, nem probléma.
DvB T2 működik, megerősítem
volshebnik.ja, 2014-05-16 értékelés 5


 

méltóság

 • Kiváló eszköz, különösen az ár és a funkciók figyelembevételével. Csatlakozok mindazhoz, amit már mondtam, csak 4 pontot adok hozzá:
 • 1. A távirányító nélküli vezérlés lehetséges - a logó alatt egy nagyon kényelmes joystick van szegezve.
 • 2. A tuner nagyon gyenge.
 • 3. Nagyszerűen működik számítógép-monitorként. Csak nagyszerű.
 • 4. Nagyon jó filmeket mutat a tartalom erős tömörítésével - a többi TV-készülék undorító érzést váltott ki.

hiányosságokat

 • Csak kettő. Ha állvány nélkül használod, akkor a lábakra kell ragaszkodnod, különben a joystick ékei. De nagyon szuper és nagyon stabil. Annak érdekében, hogy kihúzza ezt az állványt, két emberre van szükség, különben félelem van, hogy örökre elszakad. (az első megnyomja a készülék testét az asztalra, a második pedig elszakítja ezt a szerencsétlen lábat). Légy óvatos!

megjegyzés
Ideális kis helyiségekben, például konyhákban, a sarokban lévő munkaasztalnál stb.
Vicces utasítás, amely egy gyönyörű mechanikus eszközről - a joystickról szól.
nap vl 2014-01-16 értékelés 5


 

méltóság

 • A leggyakoribb monitor és TV Samsung. Semmi természetfeletti és kiemelkedő. A konyha számára a legtöbbet! Ez egyszerű.

hiányosságokat

 • Minden a televízió határain belül

megjegyzés
Ahhoz, hogy a lábat az állványról távolítsa el, a monitort valamilyen puhara kell helyezni a képernyőn, majd legalább néhány milliméterrel húzza ki ezt a lábat, és helyezzen be valami erős és vékony (például egy kést) a nyílásba, és engedje el a lábat a monitorról. Nem sikerült más módon eltávolítani.
anonim, 2014-03-16 értékelés 4


 

méltóság

 • Terabyte lemez olvasása (My passport Ultra). Az erdőben (szó szerint értelemszerűen az erdei pihenőközpont) tökéletesen elkapta a digitális csatornákat (bár van egy antennám, amely erősítővel rendelkezik, de más TV nem adott semmit). A kép nagyon boldog. És a látószög kiváló - a kép nem romlik attól a ténytől, hogy ül vagy fekszik.

hiányosságokat

 • Még nem tudom.

megjegyzés
A merevlemez egyetlen finomságát ki kell kapcsolni, miután megnézte. Ellenkező esetben, ha nem kapcsolja ki és nem néz TV-t, a lemez láthatatlanná válik. Ez velem történt - tegnap figyeltem belőle a filmeket, és a TV-re váltás nem húzta le a merevlemezt. Ismét megpróbálom bekapcsolni, de a telefon nem látja. A lemez 2 órán át kikapcsolt, és újra meglátta. Minden rendetlenséget írtam, de nagyon boldog vagyok a TV-vel. A feleségemet is átölelte - azt mondja, nem volt olyan érzése, amit a világbajnokságra vásárolnék, de miután megnézte a TV-készülék képét, a moduljai (médialejátszó, csatornákról szóló információ, kép, kép stb.) Is beleszeretett
Érdemes megjegyezni, hogy lelkesedésem a TV-vel, amit a házban vettem. És valaki azt írta, hogy nem olvasta a merevlemezeket hatalom nélkül - gond nélkül olvastam az enyémemet, és nem volt hatalma.
Ui És mégis arra a következtetésre jutottam, hogy a terabyte lemez instabil, nem mindig csatlakozik. 500 koncertet vásároltam, és most nincs probléma ezzel a 100% -kal - minden pillanatban megismétli és olvassa a bangot (így ha lehetséges, vegye fel a 9n-t erre a tévékészülékre, ha szüksége van rá) 500 koncert (májusban ultra útlevél van - zökkenőmentesen működik, és a terabyte nem mindig csatlakozik)
anonim, 2014-07-02 értékelés 5


 

méltóság

 • A kép minősége, a többfunkciós menü, a kép- és hangbeállítások változatossága nem torzítja a képet. Bármelyik pontról nézhet, olvashat flash meghajtókat és egy 500 GB-os merevlemez-meghajtót, játszhat minden olyan formátumot, mint a nagy tv-készülékem (én is írtam egy áttekintést erről).

hiányosságokat

 • Egy USB-csatlakozó, háttérvilágítás nélkül.

megjegyzés
Megvettem ezt a TV-t a konyhában + a Holder LCDS-5039 falra szerelhető, automatikusan több mint 50 TV-csatornát állítottam be, majd manuálisan rendeztem őket a megfelelő sorrendben, minden kényelmes. Kényelem a hang és a kép + kiegészítő funkciók beállításához.

Jó televízió megfizethető áron.
Erokhov Alekszej, 2013-08-19 értékelés 5

 

Videó felülvizsgálata a TV Samsung LT19C350EX


 

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák