értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Leírás TV LG 28LB498U

LG 28LB498U TV - előnyök, hátrányok, jellemzők

Leírás TV LG 28LB498U

Műszaki adatok

Főbb jellemzők
típus LCD TV
átlós 28 "(71 cm)
Képernyő formátum 16:9
engedély 1366x768
HD támogatás 720p HD
LED (LED) háttérvilágítás ott, Edge LED
Sztereó hang ott van
Frissítési gyakoriság 50 Hz
Intelligens TV (internet-hozzáférés) ott van
kép
Progresszív vizsgálat ott van
Fogadás jel
NICAM sztereó támogatás ott van
TV-szabványok támogatása PAL, SECAM, NTSC
DVB-T támogatás DVB-T MPEG4
DVB-T2 támogatás ott van
DVB-C támogatás DVB-C MPEG4
DVB-S2 támogatás ott van
teletext memóriával 2000-ben.
Támogatott bemeneti formátumok 480i, 480p, 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p
A számítógéphez való csatlakozáskor rendelkezésre álló engedélyek 640x480
800x600
1024x768
1360x768
hang
Hangteljesítmény 10 W (2x5 W)
Akusztikus rendszer két hangszóró
Térhangzás ott van
Dolby Digital dekóder ott van
Automatikus hangerőszabályozás (AVL) ott van
multimédia
Támogatott formátumok MP3, WMA, MPEG4, DivX, MKV, JPEG
interfészek
bemenetek AV, komponens, SCART, RGB, HDMI x2, MHL, USB x2, Ethernet (RJ-45), WiDi, Miracast
kimenetek optikai
HDMI interfész verzió HDMI 1.4
Wi-Fi támogatás választható
Fejhallgató csatlakozó ott van
CI támogatás igen, CI + támogatás
funkciók
DLNA támogatás ott van
Skype támogatás ott van
Alvó időzítő ott van
vezetés gesztusok, hang, univerzális (több márka) távoli
emellett
szín ezüst titán
A falra való felszerelés lehetősége ott van
További információk MCI 100

Vélemények a TV LG 28LB498U-ról

méltóság

 • - Jó látószögek, egyáltalán nincsenek panaszok a képen. 720p-es filmek nagyon jónak tűnnek.
 • -Jó hang, valahogy tudja, hogyan kell elválasztani az előtér és az előtér hangját a filmekben, mintha a hangszórók egyaránt mögött és elöl
 • - finom, nem feltűnő keret
 • - beépített Wi-Fi
 • - a DLNA támogatása, olyan hely megőrzésével, ahol a reprodukció véget ért
 • - nagyszámú codec-et támogat a videofájlokhoz

hiányosságokat

 • nem észlelhető.

megjegyzés
A P46 konyhába vitte. Jól található a csatorna elülső oldalán. LG-t neveztem el, megadta a magasságát és szélességét, nincsenek itt felsorolva, ezek a következők: szélesség ~ 64 cm, magasság ~ 38 cm, fali tartókhoz vannak rögzítések. Otthoni médiaszerverrel történő wi-fay segítségével a DLNA húzza a zenét / fényképeket / videókat. Semmi nem lóg, nem rángatózik. A TrueMotion módot személyre szabhatja, így a kép nem veszíti el a filmben rejlő egyszerű megrázkódtatást, de a szem számára kellemes volt. Egyetlen letöltött filmnek sem volt problémája a codec-ekkel, mindent elveszít. Minden olyan film, amely benne van, emlékszik és felajánlja, hogy folytassák megtekintésüket a megállóhelytől. Általánosságban elmondható, hogy a televízióm sok pozitív érzelmet okozott. Majdnem nem használtam a beépített alkalmazásokat, számomra a legfontosabb dolog a DLNA csatlakozása vezetékek nélkül. Az egyetlen negatív a szín. Van egy fekete / szürke keret és egy fehér / világos szürke keret, ideális lenne fehér, fehér kerettel, de jól néz ki is.
Vladimirovich Viktor 2014-11-30 értékelés 5


 

méltóság

 • A tiszta beállítás az emberek számára

hiányosságokat

 • A keret nem fehér, hanem ezüst

megjegyzés
Bekapcsolt állapotban az első csatornák és az internet beállítása. Frissített firmware hálózaton keresztül. A mkv vaku villanása nagyszerű. A Samsung S3-as Miracast nagyszerű (kép a telefonról a TV-n). Az Andriod LG TV Remote alkalmazásának alkalmazása varázslatos: van egy érintőpad Internet böngésző és játékok számára; A telefon képernyőjén továbbítja a TV-csatorna képét a TV-ről - a telefonhoz a konyhába mehet, és csendesen eszik. A Transcend 8Gb FAT32 flash meghajtójával letöltött játékok (a hálózatról letöltött) (Hol van a vízem?, Katapult király, Mini Motor Racing, Air Attack). Az internetböngésző olyan webhelyeket jelenít meg, mint a számítógép, vannak könyvjelzők. A vezeték nélküli billentyűzetet egérrel csatlakoztathatja. Vannak YouTube. A Skype nem működik kamera nélkül (külön kell megvásárolni). Mindent három estén vizsgálta. * A maripák kérdésére adott válasz: az internet kábellel csatlakozik az útválasztóhoz.
Chugainov Alexey, 2014-07-28 értékelés 5


 

méltóság

 • Kiváló TV, beépített wi-fi, a színek telítettek, a látószögek jóak, a méret csak a konyhában.Intelligens lg szerzett okos labda, de nem akar légy barátokkal lenni. Megpróbáltam a böngészőt, működik. Tegnap megvettem 12890r-re, néhány nap múlva hazamegyek (a moszkvai térség építőjeként dolgozom) ma két alumínium dobozból az energiaitaloktól az antennáig, nagyon meglepődtem, amikor a TV 10 csatornát kiváló minőségben fogott. Röviden, boldog, mint egy elefánt.

hiányosságokat

 • Nem kapcsolódik az intelligens repüléshez.

megjegyzés
Nagy tv.
Magdeev Raphael, 2014-09-27 értékelés 5


 

méltóság

 • Kiváló TV, a kép nagyon jó, kábel TV, AKADO,.

hiányosságokat

 • Az SS - IPTV nem működik.

megjegyzés
Ha nincs szüksége SS-IPTV-re. vegye.
anonim, 2014-10-04 értékelés 4


 

méltóság

 • Gyönyörű, sík, van wi-fi (beépített !!!), és elolvassa a filmeket tartalmazó flash meghajtókat.

hiányosságokat

 • még nem található

megjegyzés
Megvettem a konyhát, úgy döntöttem, hogy a 24-28-as átlós között választottam, de végül abbahagytam ezt. A feladat az volt, hogy wi-fi-t és a billentyűzet csatlakoztatásának képességét biztosítsuk (az egyik népszerű áruházból származó értékesítések tartósan biztosak voltak abban, hogy a wi-fi további opcióként szolgál, de nem túl hosszú viták után megkértem a konzolt, és próbálkoztam a konzollal, és próbáljon csatlakozni Fyu telefonmodem módom, sőt, mindent kiderült)))) Általában elégedett a vásárlással !!!
Baskakova Daria, 2014-08-17 értékelés 5


 

méltóság

 • Jó látószögek, kiváló kép a digitális éterből és jó analógból (a régióban élek), viszonylag vékony, Wi-Fi, tökéletesen illeszkedik a konyhába (véleményem szerint az optimális méret és megjelenés).

hiányosságokat

 • A hátsó csatlakozók rosszul helyezkednek el (amikor a falra szerelik, a szarvak a falon nőnek (maga a hegy felemelkedik a tele méretén), lehetséges, hogy a megvásárolt szerelvényt hibáztatták, de ez nem volt az első televízió, amit meg tudtam mondani ugyanazt a problémát) megoldja a daráló)))

megjegyzés
Ui
1. Tele vásárlás minőségi képhez, és benne van.
2. SS-IPTV - működik !, De meg kell áldoznia egy flash meghajtót, mert Ez az alkalmazás még nem szerepel az LG Smart World áruházban, és azt flash meghajtóról kell futtatnia (utasítások itt: http://ss-iptv.com/ru/polzovatelyam/14-ss-iptv-usb-flash). Az alkalmazások automatikus letiltása nem működik, ahogyan én értem, az LG 2013 óta kikapcsolta ezt a funkciót a televízióban (lehet, hogy tévedek).
3. Van egy analóg SS-IPTV (nem kell feláldoznod egy USB flash meghajtót), ez a ComfortTV és az LG boltban van, de jobban szeretem az SS-IPTV-t, még akkor is, ha a ComfortTV-ben rengeteg nagyszerű funkciója van. A szolgáltatója lejátszási listájának letöltéséhez egy notebook segítségével kellett szerkesztenem, aki érdeklődik az érdeklődés iránt, és olvassa el itt a http://borpas.info/iptvplayer-docs#6 címet. Példák vannak arra, hogy hogyan néz ki a lejátszási lista (csak törölje a felesleges vonalakat, és ez az).
Rutkevich Alexander, 2014-11-07 értékelés 4

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák