értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

A DVR KARKAM QX3 Neo leírása

DVR KARKAM QX3 Neo - előnyök, hátrányok, jellemzők

A DVR KARKAM QX3 Neo leírása

Műszaki adatok

Főbb jellemzők
A DVR tervezése fényképezőgéppel, képernyővel
Videó / audio felvételi csatornák száma 1/1
Videofelvétel 1920x1080 30 fps-nál, 1280x720 60 fps-nál
Felvételi mód hurok, folyamatos felvétel
funkciók GPS, mozgásérzékelés a keretben
rekord idő és dátum sebessége
hang beépített mikrofon (kikapcsolható), beépített hangszóró
fényképezőgép
mátrix CMOS 1/3 "3.20 millió pixel.
Megtekintési szög 140 ° (átlós), 110 ° (szélesség), 80 ° (magasság)
Minimális megvilágítás 0,1 lux
Éjszakai üzemmód ott van
Fénykép mód ott van
Lencse anyag üveg
Videofelvétel
A görgő időtartama 1 perc, 5 perc, 10 perc
Írásvédelem ott van
Eseményfelvétel külön fájlban ott van
Felvételi formátum / videó kód MOV / H.264
Videókkal dolgozik másolás
élelmiszer
élelmiszer az akkumulátorból, a jármű elektromos rendszeréből
Az akkumulátor formátuma saját
Az akkumulátor kapacitása 55 mAh
kijelző
átlós 1.5"
engedély 320x240
kapcsolat
kimenetek HDMI
USB-kapcsolat a számítógéphez ott van
Vezeték nélküli kapcsolat Wi-Fi
Adattárolás
Belső memória 256 MB
Memóriakártya támogatás microSD (microSDHC) 32 GB-ig
Memóriakártya formázása ott van
emellett
feldolgozó Ambarella A5S30
Jellemzők szívócső
Üzemi hőmérséklet -20 - +40 ° C
Méretek (szélesség x magasság x vastagság) 115x46x30 mm
súly 95 g
További információk autószám átfedés

Vélemények a DVR CARRIAGE QX3 Neo-ról

méltóság

  • A WI FI jelenléte, teljes készlet, kitartás

hiányosságokat

  • A videó nem a legjobb minőségű, de mégis, mint a regisztrátor, elfogadható, a számok és az összes részlet látható. A WI FI-hez csak telefonról lehet csatlakozni, más egységek nem ismerik fel.

megjegyzés
Habár hibás, elégedett vagyok a vásárlással, mert nem kellett semmit vásárolni, nyilvánvalóan semmi, de a lényeg az, hogy tíz órás munkanapra képes ellenállni, és ellenáll a hőnek és hidegnek is. Az árával ezek a kisebb hibák, amelyek már nem tűnnek olyan jelentősnek, mert a regisztrátor számára az a legfontosabb, hogy a funkciója. A tépőzárral lógott üvegen még mindig lóg, nem esik.
gov dmitriy 2015-01-10 értékelés 5


 

méltóság

  • Szokatlan design és csodálatos. A kiváló minőségű képek, valamint az éjszakai felvételek nem csalódtak. Télen stabil - egyáltalán nem fél a hidegtől, lássuk, hogyan fog ellenállni a nyár hőjének. A Wi-Fi használata sokkal könnyebben kezelhető. A nagyszámú funkció ellenére minden világos és egyszerű. Bár vannak panaszok, még mindig nem kellett csalódnom a BP-ben. Egy másik előny az ár.

megjegyzés

Multin Timur, 2015-01-24 értékelés 5


 

méltóság

  • A wifi elérhetősége, kiváló minőség és ár

hiányosságokat

  • wifi csak androidon keresztül, a kamera nem lehet az ablakhoz fordulni.

megjegyzés
Elvileg viszonylag alacsony költség esetén néhány qx3 hiba megbocsátható. Bármi is volt, de a wifi jelenléte igen ritka az ilyen áron. A test nem egy kicsit elgondolkodik, a szög olyan, hogy a kamera csak kissé elforgatható. De nagyon jól néz ki a kabinban és kívül is. Magas felbontású képeket, kiváló felvételt készít éjszaka és azt, hogy a videó zavaró. A speciális glitchek munkájában nem figyelhető meg, de ha hirtelen megáll, van egy újraindítási gomb. Igaz, szándékosan nem használtam fel, de először véletlenül néhányszor megnyomtam a szokást. A beállítások azonnal alapsá váltak. Igen, és a wifi csak telefonon vagy táblagépen (androidom van) működik, de gond nélkül.
Vasilyev Andrey, 2015-01-17 értékelés 5


 

méltóság

  • Viszonylag alacsony ár a teljes funkciókkal.

megjegyzés
Régóta keresek egy regisztrátort. Sokra néztem, de nem tudtam választani egy konkrétat. Ez az ár nem felel meg, akkor a vélemények szerint - őszinte junk.Véletlenül találkoztam ezzel a felvevővel, és rájöttem, hogy ezt keresem. Mindent megtalál! Gyönyörű látószög, kiváló videóminőség, még éjszaka (közvetlenül a vásárlás után), GPS, mozgásérzékelő, képernyő, még WiFi is. Őszintén szólva nem vártam el, hogy ilyen áron ilyen funkciókat kapjak. A regisztrátor panasz nélkül dolgozik, a telepítés és a konfiguráció nem volt probléma. Igen, elfelejtettem mondani a megjelenésről. A kabin nagyon stílusos. Nem egy nap sajnálta, hogy megvásárolta.
Zolotushkin Vitaly, 2015-03-08 értékelés 5


 

méltóság

  • A videó nagyon jó minőségű a nap és éjszaka folyamán, képes a telefont vezérelni, minőséget, minimalista, feszes konzolt és azonnali eltávolítást és telepítést.

hiányosságokat

  • Nyers firmware, nincs technikai támogatás, nem sok bejelentett funkció, a felvétel lejátszásakor egyszerűen nincs hang, beépített 256 MB memória. Egy jelentéktelenül kicsi, haszontalan képernyő, amely növeli a költségeket és ennek következtében a kiskereskedelmi árat.

megjegyzés
Először is szeretnék írni a korábbi véleményekről - ez egy hazugság (nyilvánvalóan ezek az emberek érdekeltek az ilyen értékelésekben).
1. A mozgásérzékelőn nincs rögzítési funkció (a technikai segítségnyújtás ezt azzal magyarázza, hogy a rögzítőben van egy korai (nyers) verziójú firmware-verzió), és amikor a teljes verzió megjelent, nem tudják)
2. Manuálisan állítsa be az expozíciót a [DOWN / EV] gyorsbillentyűvel minden üzemmódban - Ez a GOMB NEM.
3. 140 fokos látószög - NEM TRUE. Az eszköz útlevelében 130 fokot jeleztek (az érzések szerint)
4. A videó felülírása elleni védelem (amikor a [MENU] gombot megnyomja a felvételi módban) - EZEK NEM is van, mivel nincs ez a gomb (a menüt a joystick balra történő megnyomásával hívja meg, de ugyanakkor semmi sem kerül mentésre vagy blokkolásra)
5. ZOOM funkció felvételi módban - ez NEM.
6. Figyelmeztetés a kamerákról és a radarokról - ÉS EZEK NEM is. (bár a technikai támogatás azt mondja, hogy frissítenie kell a GPS-adatbázist. De nem ismert, hogyan kell csinálni, és hogy ez egyáltalán lehetséges)
7. Ismét írok a hangról - IT JUST NOW (majdnem maximálisan hallgatták a zenét, és a felvételen úgy hangzik, mintha a hangerő, amellyel a telefonon beszélni lehet) a szabványos beállítás nem hallható úgy, mintha a számítógép hangereje minimális lenne.
8. A gyártó által felajánlott játékos nem felel meg a feladatának: a sebességgörbe nem jelenik meg helyesen (csak egy egyenes vagy 0 vagy 30 vagy 60 km / h), nincs olyan térkép, amelyen az autó helyét kell megjeleníteni, ezért: utána a program nem reagál semmilyen műveletre.
Mindent írtam a megjegyzésekben, mert a probléma nem a DVR-ben van, hanem a firmware-ben. Ennek megfelelően a követelések a cég programozói, és nem az eszköz felé.
Ha mindez jelen lenne (a gyártó által megadott módon), nagyon jó minőségű eszköz lenne, kellemes autószerető.
Munts Artem 2013-08-03 értékelés 2


 

méltóság

  • Többfunkciós, szép design.

megjegyzés
A DVR nagyon tetszik. A készülék kiváló minőségű képernyőt és kiváló minőségű felvételt készít. Van is egy beépített memória. A DVR hideg időben is működik - ellenőrizze! A készülék kis súlya is van, ami szintén plusz. DVR azonnal tetszett a kis ára. Az egyik legjobb ár-minőség arány. Elégedett vagyok a vásárlással.
Dmitriev Ivan, 2015-03-15 értékelés 5

 

A DVR KARKAM QX3 Neo videóinak felülvizsgálataFigyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák