értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Az Electrolux EWH 100 Royal vízmelegítő leírása

Vízmelegítő Electrolux EWH 100 Royal - előnyök, hátrányok, jellemzők

Az Electrolux EWH 100 Royal vízmelegítő leírása

Műszaki adatok

Műszaki adatok
A vízmelegítő típusa tároló
Fűtési módszer elektromos
Fűtőelem cső alakú
Tartály kapacitása 100 liter
Vízellátási módszer nyomófej
A fűtővíz maximális hőmérséklete +75 ° C
Névleges teljesítmény 2 kW
Hálózati feszültség 220 V
kényelem
funkciók teljesítményjelző, hőmérő, gyorsított fűtés
biztonság
védelem a fűtési hőmérséklet korlátozása
Belső bevonó tartály rozsdamentes acél
Jellemzők
telepítés függőleges, alsó szemceruza, szerelési módszer: falra szerelhető
Méretek (WxHxD) 493x1210x290 mm

Az elektromos vízmelegítő Electrolux EWH 100 Royal véleménye

méltóság

  • Gyorsan felmelegíti a vizet, a víz hőmérséklete még fél óra múlva is mosható. A különbségek kisebbek, mint a melegvíz általános otthoni hálózatában. Nagyszerű megjelenés.

hiányosságokat

  • A csatolt rögzítőcsavarok nagyon feltétlenül alkalmasak üreges betonszerkezetekre, mint például a szabványos szovjet szaniter szerelvényre egy jobb tervezési házban.

megjegyzés
Az internetes áruházban szezonális forró víz vásárolt. A felhasználás tapasztalata teljesen pozitív - a melegebb víz minősége magasabb, mint a helyi CHP-től, a hőmérsékletcsökkenés alacsonyabb és kiszámíthatóbb, elegendő négy felnőtt és egy gyermek egymás után mosni. Lássuk, mi történik a következő évben. A tartály hőszigetelése kiváló - a hőt csak akkor érzik, ha a vizet 75 fokig melegítik.

A tartály kialakítása nem világos: a gyártó honlapján szereplő nyilatkozata szerint ez egy rozsdamentes tartály. Ugyanakkor zománcbevonat és magnézium-anód van, amely éves profilaxist igényel. Talán azért, mert még az argon hegesztése után is rozsdamentes acél hegeszt, és így megvédi őket. Nem tudom, hogy mi szerepel az utasításokban, és a honlapon igaz, de mi a közös marketing hazugság.

A telepítés során viselt: a vízvezeték egyenetlen vastagsága volt. A két jobb oldali csavar jól elakadt, a két bal oldali rés három milliméteres résbe esett. Ne húzza ki és ne fordítsa fel a stopt - a távtartó hengerben lévő szimbolikus tüskék és a mosógépben lévő szimbolikus fészkek semmilyen módon nem segítenek. Két új horgonyt kellett vásárolnom, és a felső rögzítést erősíteni kellett velük, ami sokkal megbízhatóbb volt, és ez a goblinizmus a hajótest mögött még mindig nem látható. Ha egy vízmelegítőt vásárol egy házba, ahol ilyen meglepetés lehetséges, jobb, ha jó horgonyokat vásárol az üreges betonhoz előre.

Egy másik, nem túl kellemes meglepetés a boltból származott - az alapértelmezett jótállás csak egy évre lett beállítva. Tekintettel arra, hogy a jótállási kártyán egy villanyszerelő 24 hónap, a tartály esetében pedig 84 hónap. De a garanciális kártyán lévő pecséteket megkérdezték, de külön kellett mennem.
Smirnov Victor 2014-07-12 értékelés 5


 

 

A vízmelegítő Electrolux EWH 100 Royal videóinak áttekintése


 

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák