értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Irodalmi választás elektromos húsdaráló

Hogyan válasszunk ki egy jó elektromos darálót

Az elektromos húsdaráló kompetens választása

Tartalomjegyzék
  1. Fő kiválasztási kritériumok
  2. További funkciók
  3. Legnépszerűbb gyártók
  4. Gyakori hibák a daráló kiválasztásakor

Szereted házi galuskával gazdag aranyleveskel szolgálni, és a családtagjaidat ropogós házi hamburgerekkel kényeztetheti? Állítsa le a szenvedést és az izzadást, megpróbálta leküzdeni a szovjet húsdaráló makacsságát - ó, nem egy női üzlet! Töltse fel a hús, szalonna és hagyma feldolgozását elektromos húsdarálóval: percek alatt őrölt húst fog főzni, és még az ujjaival sem kell elkeverednie!

Napjainkban egy elektromos húsdarálót választunk együtt, amely a hűséges asszisztensek és a kímélő konyhai munkáktól fogva lesz. A technológiai csoda főbb jellemzőiről, az elektromos húsdarálók legjobb gyártóinak, és végül (édes!) -Nek a megismeréséről fogunk beszélni. Meg fogod tanulni a legszörnyűbb hibákról, amelyeket az emberek gondolat nélkül közelíthetnek meg a kifinomult műszaki eszköz vásárlásához.

Fő kiválasztási kritériumok

Amikor belépsz egy modern háztartási készülékházba, úgy érzed magad, mint egy újonnan érkezett egy másik bolygón: olyan sok válogatott eszköz lesz körülötted, akiknek kinevezéseit és funkcióit, úgy tűnik, maga Tsiolkovsky nem tudta volna kitalálni. Ne aggódj: elkezdjük a kívánt húsdaráló kiválasztásának fő feltételeit, amiből megnyomhatjuk.

teljesítmény

Kiderül, hogy nem minden húsdaráló egyformán erős! A legfeljebb 800 wattos kapacitással rendelkező modellek kiválóan alkalmasak a fanatikus háziasszony konyhájában való ritka felhasználásra: természetesen a marhahús és a pulyka is őrölni fognak, de 10-20 percig tart ez (a család étvágyától függően). Az 1500 W-ig terjedő kapacitású elektromos húskészülékek megbízható, kemény munkások, akik néhány perc alatt könnyen megbirkózhatnak a 2 kilogramm hússal. Professzionális húskészülékek 1500 wattos kapacitással és a félkész termékek gyártásában, így ha nem fogsz módszeresen megfordítani a hatalmas sonkákat egész nap töltelékké, akkor nincs értelme fizetni az ilyen szörnyekért.

A test megbízhatósága

A többi modern készülékhez hasonlóan nem minden elektromos húskészülék fémborítóval büszkélkedhet. Nyilvánvaló, hogy a gyártó a termék költségét kellemesebbé teszi a vásárló számára, de ebben az esetben az ügy megbízhatósága döntő szerepet játszik. Olyan, mint egy hentes: nem valószínű, hogy egy üreges mellkasi vékony fiú hosszú ideig elviselhet egy ilyen munkát, de egy ember, aki hatalommal és egészséggel tele van, egy stroke-mal vághat egy sertés hasított testet. Ha azt szeretné, hogy a húsdaráló több éven át hűségesen szolgáljon, ne legyen fukar - kap egy modellt egy fémtesttel!

Acél szilárdsága

A vágókéseknek és a csigáknak minőségi acélból kell készülniük. Ne higgye el az eladóknak és az utasításoknak - ellenőrizze erejüket. Legyen elég egyszerű. Vedd fel a csigát, és éles sarokkal vagy más nagy fémrésszel szúrja be. Ha kis csík marad a csiga, akkor a legjobb, ha más modellekkel kísérletezzük.

Bármely háziasszony több éven át szeretne vásárolni egy elektromos húsdarálót - végül is, ez a darab konyhai felszerelés messze a legalacsonyabb árrészig terjedhet. Ennek megfelelően, ha szeretné, hogy elégedett legyen a vásárlással, ne válassza ki a szépséget és az alacsony költséget, hanem az anyagok minőségét, amelyekből a modell készül.

További funkciók


Fotó: elis-russia.ru

Pontosan érdekli:A leghasznosabb és legérdekesebb hír a húsdarálókban

Manapság még a szokásos mérlegek is rendelkeznek további funkciókkal, mit mondhatunk az elektromos húsdarálókról! Ha szereted a többfunkciós funkciókat, akkor ez a fajta technológia biztosan nem fog csalódni! Szóval, fontolja meg, milyen modern modellek hasonlítanak össze az elmúlt évek egyszerű húsdarálóival.

  • A juicerrel kombinálva a költségvetés tulajdonosait, akik mindenféle 2-in-1 készüléket részesítenek előnyben: az ilyen modellek nem sokkal drágábbak, de nem csak a darált húst, hanem a friss gyümölcslét is előállíthatják.
  • A kolbászok és a házi kolbászok különleges tészta jelenléte ideális azoknak a férfiaknak, akik szeretik vadászni (vad kolbászok - a puszta említés rágódást okoz a gyomorban!). húsuk alapján.
  • A dörzsöléshez szükséges sok fúvóka jelenléte néhány perc múlva elkészít egy nagy növényi salátát vagy gyümölcsös desszertet, amely megolvad a szájában.
  • A motorvédelem segít, hogy a daráló ne túlhevüljön, ha sok tölteléket kell főzni. Ez az opció lehetővé teszi, hogy konyhai asszisztense a lehető leghosszabb ideig működjön.
  • A házi tészta és tészta lemezei örömmel fogadják a háziasszonyokat, akik nem fogadják el a vásárolt félkész termékeket, és inkább mindent saját kezükben főznek.

Legnépszerűbb gyártók

Ha nem akarsz szembeszállni nyilvánvalóan rossz minőségű termékekre (és ez nagyon könnyű a boltban, ha egy szép megjelenés vagy egy hatalmas kedvezménnyel kísért), akkor figyeljen az ajánlásainkra az elektromos húsdarálók valós vásárlóinak visszajelzései alapján.

A legmegbízhatóbb húsdarálókat jogszerűen modellként ismerik el. Philips: híresek tartósságuk és tartósságuk, csendes működésük és a legjobb ár-minőség arányuk miatt. A legnépszerűbb modellek a következők: Philips HR2745 / 00 (kb. 22 000 rubel), HR2526 (kb. 5000 rubel).

A közepes árú szegmensben a cégek is jó hírnévnek örvendenek. Panasonic, Zelmer és Bosch. A vevők beszélnek hihetetlen sebességükről a hús feldolgozásában és mindenféle csalik bőségében.

Ami a hazai gyártókat illeti, meglepően megtartják a márkát. Különösen sikeres vállalat "Axion", amely olcsó, de funkcionális modelleket hoz létre (például M 31.04, M 21.03 és mások).

A külföldi gyártók olcsóbb modelljei vannak, mint például fölötti, Moulinex, Vitesse, AEG. Legyen azonban óvatos: az értékelés alapján az alacsony ár gyakran rossz munkát jelent.

Gyakori hibák a daráló kiválasztásakor


Fotó: homeholidays.ru

Szóval, fokozatosan jöttünk a legérdekesebb ebben a cikkben! Milyen ügyfelek csalódnak a döntésükkel? Itt van a leggyakoribb hibák rangsorolása, amit egy jó ártalmatlan fogyasztó egy elektromos boltban egy elektromos húsdaráló kiválasztásakor tehet.

Vásároljon darálót műanyag belső részekkel

A Kínában vagy más keleti országokban készült húsdarálók többsége nagyon alacsony áron büszkélkedhet. De egy jó húsdaráló nem lehet olcsó! Végül is egyszerűen szükséges a csavar és a vágóelemek nagy szilárdságú acélja, és ennek költsége növeli a már összetett műszaki eszköz költségét. Ne vásároljon 2500 rubelnél olcsóbb modellt - ez azt jelenti, hogy belsejében olyan műanyag alkatrészek vannak, amelyek gyorsan elbomlanak, ha egy kilogrammot meghaladó húst húznak. Ennek eredményeképpen csak kis, de még mindig pénzt dobsz a szélre.

A hús és a tológép etetéséhez tálcát vásároljon

Van gyereke a házában? Ezután tegye meg a szükséges biztonsági intézkedéseket. Vásároljon húsdarálót egy nagy tálcával a hús etetéséhez: a vágóelemek és a beömlőnyílás közötti távolságot növeli, és ez szükséges a gyermekek ujjainak védelméhez, ami a tulajdonosok kíváncsiságából kiderülhet. Ezen túlmenően a tálca higiénikusabbá teszi a hús feldolgozását: a hús főzésének befejezése után nem fog úgy nézni, mint egy mániákus, amely az asztalról és a falakból egy csepp vérét törölte, észrevéve a bűncselekmények nyomát.Azt is javasoljuk, hogy különleges húzóhúzó legyen, amely nem hagy semmilyen rést, amelybe a zsíros ujjai véletlenül elcsúszhatnak. Ha nem akarja a sérüléseket, jobb, ha kezdetben a készülék javát választja, amelynek kialakításában egy toló és egy tálca is van.

Vásároljon egy alacsony darabos húsdarálót

Természetesen egy kis kompakt húsdaráló vásárlása nagy kísértés: nem fog sokat mérni, és sokkal kényelmesebb a tárolása, mint egy teljes gép. A kis méretű modellek azonban alacsony fekvésű kimenettel rendelkeznek, ahonnan a darált hús a serpenyőre esik. Ha nagy mennyiségű húsa van, akkor mindig a munkaeszköz közelében kell maradnia, hogy megakadályozza, hogy a darált hús a zsúfolt serpenyőből a padlóra essen. Egy nagy család esetében szükség van a nagy kimenettel rendelkező berendezésekre, amelyeknek megfelelően az ömlesztett hajók elférhetnek.

Reméljük, hogy tanácsunk segít a helyes választásban, amit a jövőben büszke leszel. Ne takarítson meg egy elektromos darálót - ez a fő tanács.

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák