értékelés kiválasztás Új technológiák vélemények

Irodalmi választás fagylalt készítők

Hogyan válasszunk egy jó fagylaltgyártót

Jó választék a fagylalt készítőinek

Tartalomjegyzék
 1. A sikeres vásárlás fő feltételei
 2. További funkciók
 3. A fagylaltgyártók leggyakoribb gyártói
 4. A fő hibák a vásárláskor

Tetszik az édes fagyasztott desszerteken? Vagy van gyermeke, akinek a puszta említése a plombirok? De a bolt csomagolásából a csomagolás kápráztatta a szemét, és a fagylaltok készítésében végzett hazai kísérletek eredménye csúnya jég és tejszín mash lesz?

Akkor csak meg kell vásárolni egy kis konyhai eszközt, amelyet a fagylalt készít! Ez az ügyes ízletes krémes desszerteket készíthet, amelyek még az elkényeztetett ínyenceket is vezethetnek, de nem kell aggódnia, hogy benne vannak-e festékek, ízek és egyéb veszélyek, mert magad irányítják a főzési folyamatot. Segítünk Önnek a helyes döntés meghozatalában!

A sikeres vásárlás fő feltételei

Mint mindig, először ki kell dolgoznod, hogy mit kell igazából, és mit nem kell túlfizetni. Döntse el az alábbi kérdésekre adott válaszokat, és csak akkor lépjen ki otthonról a boltba. Előre figyelmeztetünk: beszélünk olyan elektromos modellekről, amelyek használata nem igényel kézi keverést - a fagylaltot automatikusan keverik. Ha egy speciális eszközt vásárolunk, úgy kell választanunk, hogy nem igényel további erőfeszítéseket.

Automatikus vagy félautomata

Szabadidőd van, vagy szereted mindent egyszerre? Az első esetben szükség lesz egy egyszerű, kompresszor nélküli elektromos modellre, amelyet több órán át elő kell tartania a fagyasztóban, hogy a kívánt hőmérsékletre lehűljön. A második esetben pénzt kell költenie egy drágább modellre, amely kompresszorral van ellátva, ami lehetővé teszi, hogy egy perc elvesztése nélkül közvetlenül a kívánt finomság előkészítéséhez lépjen.

És hogyan érzi magát a zajról?A kompresszorokkal felszerelt automata fagylaltkészítők meglehetősen zümmögnek (kissé csendesebbek, mint a modern porszívó). Ha nem ellenzi az úgynevezett „fehér zajt”, akkor jobb, ha egy kompresszor modellt vesz fel, és ha érzékeny a békére (saját, a szoptatós vagy egy régi nagymama), akkor azt javasoljuk, hogy maradjon olyan modellen, ahol nincs kompresszor, amely csendesen lehűl. az otthoni hűtőszekrény fagyasztójában.

Egy tál

Hány embert szeret a fagylalt?Ha csodálatos elszigeteltségben él, vagy van egy kis, de nagyon barátságos családja, akkor biztosan elegendő lesz egy fagylaltkészítő, egy csésze egy literig. A nagy családok számára 4 főnek szüksége van egy nagyobb kapacitású készülékre, amelynek tálca kapacitása körülbelül két liter.

Milyen gyakran készítesz fagylaltot? Ha nem tudja elképzelni az életét egy csésze krémes finomsággal minden nap, akkor azt javasoljuk, hogy vásároljon egy modellt egy megbízhatóbb rozsdamentes acél tálral. Ez többet fog fizetni, de tovább tart. Ha vásárol egy fagylaltgépet, hogy alkalmanként ízletes, de egészséges desszertet tartson magának, akkor egy műanyag modellt tartalmazó műanyag modell illik Önnek.

teljesítmény

Készen áll a várakozásra, amíg a fagylalt készen áll?Igen, igen, hallottad! A legtöbb fagylalt készítő körülbelül egy órán belül készít desszerteket, kivéve a legerősebb kompresszor modelleket, amelyek ugyanazt a feladatot 20-30 perc alatt tudják elvégezni.

Megtakarítja az energiát? A hatékony kompresszoros modellek több áramot fogyasztanak, mint a félautomata eszközök, amelyek főleg a fagyasztó energiafogyasztása miatt működnek.


Fotó: www.freezer-shop.ru

További funkciók

Hogyan elégedettek a fagylaltgyártók gyártói a technikai bónuszok szerelmeseivel, amellyel ma gyakorlatilag az összes elektronikus készülék össze van húzva? Itt van egy lista a jégkrémkészítők további jellemzőiről, amelyek természetesen egyszerűsítik a főzési folyamatot, ugyanakkor növelik a vásárlási összeget:

 • Az ablakok megtekintése azok számára, akik mindent szeretnek;
 • Időzítő hangos jelzéssel azok számára, akik gyakran elfelejtik, hogy valamit főzni hagynak a konyhában;
 • Különböző típusú desszertek (gyümölcs jég, fagylalt, sherbet stb.) Előkészítése a legkifinomultabb édes fogakra;
 • Kombináció egy joghurtgyártóval az egészséges táplálkozáshoz és a fiatal anyákhoz, akik nem akarják megtakarítani a kisbabáikat;
 • A kiolvasztás módja azoknak, akik nem szeretnék várni, amíg a jégkrém felenged, hogy kiszabaduljon.

A fagylaltgyártók leggyakoribb gyártói

Miután elvégeztük egy kis tanulmányt a hálózat nyílt terüle- teken az ügyfelek értékeléséről, úgy választottuk ki Önnek a jégkrémgyártók legmegbízhatóbb termelőit, akik kiváló hírnevet szerzett az orosz piacon.

 • Alacsony költségű fagylalt készítők akár háromezer rubel értékig. A legjobb márkák ebben a szegmensben: SUPRA, Vitek, mosoly, MAXWELL, Binatone. A modellek széles skálája között nemcsak az egyszerű, félig automata modellek találhatók, hanem a készülék minőségében és funkcionalitásában is elég tisztességesek.
 • A legjobb fagylaltkészítők átlagos árrészlet három-nyolc ezer rubelre: CLATRONIC, Szaturnusz, ARIETE, Nemox, Kenwood. Ezek kombinálják az anyagok kiváló minőségét, többféle fagylalt készítési módot és egyéb kiegészítő lehetőségeket.
 • A magas árú szegmensben szinte minden gyártó pozitív vásárlói véleményt szerzett. Ezek közé tartoznak a vállalatok Bork, márka, Gastrorag, a legmagasabb osztályú, többfunkciós, félig profi és professzionális felszerelések gyártása.


Fotó: bt-test.ru

A fő hibák a vásárláskor

Úgy tűnik, hogy ilyen egyszerű eszköz vásárlásakor hiányozhat? Figyelmeztetés: a fagylaltgyártó kiválasztásakor a három leghátrányosabb hiba.

 1. Vásároljon félautomata modellt a fagyasztó előzetes mérése nélkül. Sok vásárló vásárolt olyan modelleket, amelyek egyszerűen nem illeszkedtek a fagyasztóba, majd időt és ideget kellett tölteniük az áruk visszaszállítására és cseréjére.
 2. Vásároljon egy mechanikus fagylaltgyártót. Sokan az utasítások elolvasása nélkül képesek elavult mechanikai modelleket vásárolni, amelyek közvetlen részvételt igényelnek a folyamatban. Nos, miért van szükséged egy ilyen duzzanatra, ami önmagában nem tehet semmit?
 3. Rövid vezetékes fagylalt készítővel vásárol egy kényelmes helyet a telepítéshez. Jobb, ha kezdetben egy hosszú huzalú modellt választunk ki, mint a hosszabbítókábel megvásárlását és a vezetékeken való átütést a konyhában.

Boldog vásárlást és finomabb desszerteket kívánunk!

Figyelem! Az információk pontossága és a rangsor eredményei szubjektívek és nem reklámok.

értékelés

kiválasztás

Új technológiák