Reitingai Pasirinkimas Naujos technologijos Apžvalgos

Viso sezono padangų Cooper Discoverer A / T3 aprašymas

Viso sezono padangos Cooper Discoverer A / T3 - privalumai, trūkumai, charakteristikos

Viso sezono padangų Cooper Discoverer A / T3 aprašymas

Techninės specifikacijos

Bendrosios charakteristikos
Tikslas Paskyrimas: visureigis
Sezoniškumas Sezoniškumas: visą sezoną
Skersmuo Skersmuo: 15/16/17/18/20 "
Profilio plotis Profilio plotis: 215/225/235/245/255/265/275/285/305/315/325 mm
Profilio aukštis Profilio aukštis: 55/60/65/70/75/80/85
Funkcijos ir funkcijos
Maksimalus greičio indeksas Didžiausias greičio indeksas: / R (iki 170 km / h) / T (iki 190 km / h) / S (iki 180 km / h)
Apkrovos indeksas Apkrovos indeksas: 100 ... 127
Didžiausia apkrova (už padangą) Maksimali apkrova (už padangą): 0 ... 1750 kg
Sandarinimo metodas Sandarinimo metodas: bevandenis
Statyba Statyba: radialinis
„RunFlat“ technologija „RunFlat“ technologija: ne
Šuoliai Erškėčiai: ne

Padangos Atsiliepimai Cooper Discoverer A / T3

Įvykiai

• - Ne blogas irklavimas purvoje
  • - Nurdo visus iškilimus ir iškilimus
  • - Ne labai triukšminga
  • - Atrodo, kad jie nurodė, kad rida yra didelė
  • - priimtina kaina

Trūkumai

• Didelis disbalansas, mažesnis nei 90 gramų, nėra krovinio
  • Nors ne daug, bet triukšmas
  • Padidėjęs kuro sunaudojimas

Komentuoti
Aš praleidau informaciją, kad buvo nesėkminga guminė pratija su dideliu disbalansu, matyt, iš mano partijos. Draugas nusipirko tą pačią gumą iš balansavimo prblemo nebylo. Ir gebėjimas įkelti iki 130 gramų vienoje pusėje!
Prieš tai nuėjau grynose greitkelių padangose, taigi ir su šia guma, mano degalų sąnaudos padidėjo 5-7%. Akivaizdu, kad ši padanga yra šiek tiek didesnė ir sunkesnė už ankstesnę padangą, taip pat didesnį brėžinį, matyt, dėl to, ji yra blogesnė ir, atitinkamai, daugiau degalų.
P.S. Nuotraukoje atrodo, kad guma turi didelių šoninių kilpų, tai yra optinė iliuzija, jie yra traukiami ant protektoriaus pusės. Tai nėra purvo padanga, bet tai nėra blogai AT.
dmedis 2012-10-18 Vertinimas 4

Įvykiai

• Kaina, tinka miestui ir vidutiniam visureigiui, visi keturi ratai, atėję pas mane, buvo gerai balansuojantys, atsparūs nusidėvėjimui, gana ramūs, šlapi asfalto ir balai labai gerai; liesti, o ne labai stiprūs ir stori, nepastebėjo degalų suvartojimo padidėjimo, palyginti su keliu, net nuobodu visureigis gali atrodyti kaip SUV su šia guma.

Trūkumai

• Pusantrų metų neradau čiuožimo, ypač dėl to, kad kaina neturėtų būti visiškai, nes artimiausi konkurentai yra daug brangesni su tokiomis pačiomis savybėmis, netgi atkurti kinai, jei ne brangesni, tikrai nėra pigiau.

Komentuoti
Dydis 2357016 Kata žiemą ir vasarą. Jei smegenys veikia normaliai, tada jos yra tinkamos žiemai, nors, žinoma, jei einate į ledą ir tampuotas sniegas nėra daug geresnis nei vasarą, tačiau sniego slydime jie eina taip, kaip turėtų būti. Mano išvada yra ta, kad puikios padangos tiems, kurie naudojasi visureigiu visureigiu arba visureigiu ir iš esmės juda aplink miestą, o ne stiprus visureigis. Kitas rinkinys be jokių abejonių nusipirktų tas pačias padangas.
Šiaurės Aleksandras, 2014-02-27 Vertinimas 5

Įvykiai

• Žemas triukšmas
  • Geras sukibimas su smėliu ir lengvu keliu
  • Įperkama kaina
  • Ieškokite gražių automobilių

Trūkumai

• Dar nenustatyta

Komentuoti
Aš nusipirkau šias padangas po 012 geokodermijų ir neprarado, padangos pasirodė esančios tylesnės, švelnesnės ir suprantamesnės valdyme nei geolender.
Dėl vidutinio sunkumo, jis elgiasi nuspėjamai ir aiškiai, jis gerai iškirpsta, apsaugas lengvai priešinasi nedideliems mūsų kelio trikdžiams (savisriegiams sraigtams, mažiems nagams ir tt) dėl savo aukščio.
Aš rekomenduoju šias padangas gamtos, žvejybos, medžioklės ir kt.
Anonimas 2012-09-28 Vertinimas 5

Įvykiai

• Kaina, nemanau

Trūkumai

• Gulkovata ant plokščio asfalto (tyliau nei standartas)

Komentuoti
235/60 / R17, stovi ant „Chevrolet Captiva“. Prasidėjo 2014 m. Pavasaris prieš paskutinį sniegą. Puikiai skrendant sniege, aš to nesitikėjau.
Vasarą miestas nustojo atkreipti dėmesį į duobes (nėra tokio aštraus smūgio, kaip ir įprastai, apskritai mūsų kelių lygumas yra labai sklandus).
Nėra jokių problemų dėl purvo kelių. Išlipo ant jo, kur anksčiau nebuvo.
Aš nuėjau jį iš Maskvos į Kazaną ir atgal. Patogus važiavimo greitis skaldytų šalių keliuose - 105-110 km / h. Stabdymas nuspėjamas bet kuriame paviršiuje.
Puikios keturių ratų pavaros padangos.
dantalian2009, 2014-06-05 Vertinimas 5

Įvykiai

• Geras asfaltas, geras purvo ir smėlio.

Trūkumai

• Vienas ratas iš rinkinio, kai balansavimas turėjo būti labai pakrautas.

Komentuoti
Aš naudoju Pafika 3 mėnesius. Visais atžvilgiais patenkintas. Po reguliaraus „Conti“ - pasakos. „KontiKrose“ bijo skambinti į balną ... Iš esmės tai visuotinė visureigio padanga. Ne baisu skambinti vidutinio dydžio purvo ir asfalto iki 140 km / h yra gana padorus. Patikrinta ant sauso smėlio karjeros la paplūdimyje (su visais ratais) - jokios problemos. Lengvai užšalęs iki 80 km / h greičiu, tvarkymas be specialių stebėjimų, bet su visureigiu. Veikimas 40% asfalto, 50% gruntas, 10% prasta gruntas.
Anonimas 2013-10-31 Vertinimas 5

Įvykiai

• 265/65 R18 Geros, minkštos ir tylios padangos. Šiuo dydžiu, važiuojant net tramvajaus bėgiais, galva visai nekrato. Praktiškai nesijaučia puvinio, ne plaukia baseinuose. Numatoma elgtis ant kelio ir grunto. Išvaizda ir daugiau nei tinkama kaina.

Trūkumai

• Kažkas nepatinka aiškios nulio stūmoklio ant vairo, tačiau ši guma nėra skirta dulkių siurbliams. Nedelsiant mirkomi molyje. Tačiau dėl to, kad jis nėra plaunamas moliu, neįmanoma važiuoti asfaltu.

Komentuoti
Puiki galimybė miestui, turinčiam galimybę kirsti vidutinį visureigį.
Evgeny.Goodkov, 2013-08-04 Vertinimas 4

„Cooper Discoverer A / T3“ sezono padangos

Anglų kalba

Autorius: Andrey Balyshev 16.07.2015
Dėmesio! Informacijos tikslumas ir reitingo rezultatai yra subjektyvūs ir nėra reklama.

Reitingai

Pasirinkimas

Naujos technologijos