Tehniskās specifikācijas
Vispārīgās īpašības | |
---|---|
Mērķis | Iecelšana: SUV |
Sezonalitāte | Sezonalitāte: visu sezonu |
Diametrs | Diametrs: 15/16/17/18/20 " |
Profila platums | Profila platums: 215/225/235/245/255/265/275/285/305/315/325 mm |
Profila augstums | Profila augstums: 55/60/65/70/75/80/85 |
Funkcijas un funkcijas | |
Maksimālais ātruma indekss | Maksimālais ātruma indekss: / R (līdz 170 km / h) / T (līdz 190 km / h) / S (līdz 180 km / h) |
Slodzes indekss | Slodzes indekss: 100 ... 127 |
Maksimālā slodze (uz riepu) | Maksimālā slodze (uz riepu): 0 ... 1750 kg |
Blīvēšanas metode | Blīvēšanas metode: bezkameras |
Būvniecība | Būvniecība: radiāls |
RunFlat tehnoloģija | RunFlat tehnoloģija: nē |
Spīķi | Thorns: nē |
Atsauksmes Cooper Discoverer A / T3
Virtues
- - Nav slikta airēšana dubļos
- - norij visus izciļņus un izciļņus
- - Nav ļoti skaļš
- - Šķiet, ka viņi teica, ka nobraukuma resurss būs liels
- - saprātīga cena
Trūkumi
- Liela nelīdzsvarotība, mazāka par 90 gramiem, bez kravas
- Lai gan nav daudz, bet troksnis
- Palielināts degvielas patēriņš
Komentārs
Es izlaidu informāciju, ka bija neveiksmīga gumijas prakse ar lielu nelīdzsvarotību, acīmredzot no manas partijas. Draugs nopirka to pašu gumiju no viņa ar balansēšanas prblem nebylo. Un spēja ielādēt līdz pat 130 gramiem uz vienu pusi!
Pirms tam es devos uz tīriem autoceļu riepām, un līdz ar to ar šo gumiju degvielas patēriņš palielinājās par 5-7%. Ir acīmredzams, ka šī riepa ir nedaudz augstāka un smagāka par iepriekšējo, kā arī lielāks zīmējums, acīmredzot tāpēc, ka tas pasliktinās un līdz ar to palielina degvielas patēriņu.
P.S. Fotoattēlā šķiet, ka gumijai ir lielas sānu cilpas, tā ir optiskā ilūzija, tās uzvelk uz protektora sāniem. Tā nav dubļu riepa, bet AT nav slikti.
dmedis 2012-10-18 Novērtējums 4
Virtues
- Cena, kas piemērota pilsētai un mērenai apvidū, visi četri riteņi, kas nāca pie manis, bija labi balansējot, nodilumizturīgi, diezgan klusi, slapji asfaltā un peļķēs ļoti labi, viņi labi brauca uz smiltīm un smiltīm, sānu siena ir diezgan spēcīga pieskāriens un ne ļoti spēcīgs un biezs, nepamanīja degvielas patēriņa pieaugumu, salīdzinot ar ceļu, pat blāvi apvidus auto var izskatīties kā SUV ar šo gumiju.
Trūkumi
- Pusotru gadu es neatradu slidošanu, jo īpaši tāpēc, ka cena, kas viņiem nevajadzētu būt vispār, ir tā, ka tuvākie konkurenti ir daudz dārgāki ar tādām pašām pazīmēm, pat atjaunoti ķīnieši, ja ne dārgāki, noteikti nav lētāki.
Komentārs
Izmērs 2357016 Kata ziemā un vasarā. Ja smadzenes darbojas normāli, tad tās ir ļoti piemērotas ziemai, lai gan, protams, ja jūs dodaties uz ledu un sniega sniega nav daudz labāks nekā vasarā, bet sniega slaucīt, viņi rindās, kā vajadzētu. Mans secinājums ir tāds, ka ideālas riepas tiem, kam ir spilgts SUV vai SUV un kas būtībā pārvietojas pa pilsētu un nav spēcīgs apvidus ceļš. Nākamais komplekts bez šaubām nopērk tās pašas riepas.
Ziemeļu Aleksandrs, 2014-02-27 Novērtējums 5
Virtues
- Zems troksnis
- Laba saķere ar smiltīm un vieglu apvidus
- Pieejama cena
- Izskatās skaisti uz automašīnām
Trūkumi
- Vēl nav identificēts
Komentārs
Es nopirku šīs riepas pēc 012 ģeokodermiem un nezaudēju, riepas izrādījās klusākas, mīkstākas un saprotamākas nekā ģeolenderis.
Mērenā apvidū, tā uzvedas prognozējami un skaidri, tā izrakt ļoti labi, aizsargs viegli izturas pret mūsu ceļa nelielajām problēmām (pašvītņojošās skrūves, mazi nagi utt.) Tā augstuma dēļ.
Es ieteiktu šīs riepas dabai, makšķerēšanai, medībām utt.
Anonim 2012-09-28 Novērtējums 5
Virtues
- Cena, es nejūtos
Trūkumi
- Gulkovata uz plakana asfalta (klusāka nekā standarta)
Komentārs
235/60 / R17, stāv uz Chevrolet Captiva. Nāca 2014. gada pavasarī pirms pēdējā sniega. Peldēšana perfekti sniegā, es to negaidīju.
Vasarā pilsēta pārtrauca pievērst uzmanību bedrēm (nav tik asas trieciena piekarei, jo parastā gadījumā mūsu ceļu vienmērība ir ļoti gluda).
Netīrumu ceļos nav problēmu. Uzkāpa uz tā, kur iepriekš nebija iespējams.
Es devos uz to no Maskavas uz Kazānu un atpakaļ. Ērts ātrums uz šķeltiem lauku ceļiem - 105-110km / h. Bremzēšana paredzama uz jebkuras virsmas.
Lieliskas riepas četru riteņu piedziņai.
dantalian2009, 2014-06-05 Novērtējums 5
Virtues
- Labi asfaltā, labi dubļos un smiltīs.
Trūkumi
- Vienam no komplekta riteņiem, kad balansēšanai bija jābūt lielā slodzē.
Komentārs
Es izmantoju Pafika 3 mēnešus. Apmierināts visos aspektos. Pēc regulāra Conti - pasaka. KontiKrose baidījos zvanīt pūķī ... Principā šī ir universāla riepa SUV. Nav biedējoši zvanīt vidēja izmēra netīrumos un asfaltā līdz 140 km / h ir diezgan pienācīgi. Pārbaudīts uz sausas smiltis karjeras la pludmalē (ar visu riteņu piedziņu) - nav problēmu. Uz viegla sala ar ātrumu līdz 80 km / h, apkalpošana bez īpašiem novērojumiem, bet ar visu riteņu piedziņu. Darbība 40% asfalta, 50% primer, 10% slikts grunts.
Anonim 2013-10-31 Novērtējums 5
Virtues
- 265/65 R18 Labas, mīkstas un klusas riepas. Šādā izmērā, braucot pat uz tramvaja sliedēm, galva vispār nekrata. Praktiski nejūtas rut, peld uz baseiniem. Prognozējami uzvedas uz sliežu ceļa un gruntējuma. Izskats un vairāk nekā pietiekama cena.
Trūkumi
- Kāds nepatīk skaidras nulles trūkums uz stūres, bet šī gumija nav paredzēta sacīkšu putekļu sūcējiem. Uzreiz iemērc māla. Tomēr, ņemot vērā to, ka tas nav nomazgāts māla, nav iespējams vadīt asfaltu.
Komentārs
Lieliska iespēja pilsētai ar iespēju šķērsot vidējo bezceļu.
Evgeny.Goodkov, 2013-08-04 Novērtējums 4
Cooper Discoverer A / T3 vissezonas riepas
Angļu valoda